Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
biz keçiboynuzu tozu kullandık ilk önce sonrasında keçiboynuzu kürü yapıyorduk bir haftadır ara verdik tekrar başlayacaz
biz yaklaşık 3 aydır özünü kullanıyoruz eczaneden alıyoruz bazıları suyu iyi diyo bazıları özü inş hepsi aynı etkiyi gösteriyodur

Canim sperm sayi ve hizinizi artirdiginizi soylemissin? Nasil bir tedavi uyguladiniz, ilk sperm sayiniz kacti aceba? Ne kadar surede artti?Biz de hasardan baska sayi da az da..

Azosperm hastası eşim ocak ayında gitmiştik sudafet ve endol kullanın demişti kullandı eşim bişey cıkmadı tabi
Daha sonra meilden yazdı Kaan hoca choriomon 5000 kullanın mart ayı uygunsa mikro tese yapalım dedi bizde mikro tese olmayı kabul etmedik

HoşgE="ms92, post: 40259328, member: 670900"]Meraba ben de yeni üye oldum bizde Kaan hocanın hastasıyız[/QUOTE]
Hosgeldin canim..Allah şifa versin..Hayırlı tedaviler olsun..

Canim sperm sayi ve hizinizi artirdiginizi soylemissin? Nasil bir tedavi uyguladiniz, ilk sperm sayiniz kacti aceba? Ne kadar surede artti?Biz de hasardan baska sayi da az da..
Canım bizim ilk sperm testinde toplam sayı 32 milyon ml ise 8 milyon hızlı ileri 5 civarında idi. Sonuç böyle gelince dr ultrason ve hormon tahlili istedi. Ultrason sonucunda bir sıkıntı yoktu varikosel vs... ancak hormonlarda sıkıntı vardı. Aslında bütün hormonlarda değil sadece estradiol hormonu çok yüksekti. Erkekte en yüksek 57 olması gerekirken bizde 100 üzeri idi. Sperm üretimin bu yüzden bozuk olduğunu söyledi doktorumuz ve düşürmek için ilaç verdi. Biz keçiboynuzu kürünü klomen çinko e vitamini ve o estradiol düşürücü ilaci 3 ay kullandık. Üç ay sonraki testimiz bizi çok mutlu etmisti toplam sayi 96 milyon ml ise 32 milyon hızlı ileri 20 olmuştu.. iki ay sonra tekrar test verdik sayı 102 milyon ml 32 milyon hızlı ileri 25 oldu.. Biz ilaçları keçiboynuzu kürünü bıraktık ama bebek yoktu. Bu sırada kaan beyle tanıştık. Test sonuclarimizi gönderdik değerlerin yeterli olduğunu ancak dna hasari oldugunda gebeligin olmayabileceği söyledi. Şimdi de hasarin düzelmesi için uğraşıyoruz. Rabbim herşeyin hayirlisini versin

Daha sonra meilden yazdı Kaan hoca choriomon 5000 kullanın mart ayı uygunsa mikro tese yapalım dedi bizde mikro tese olmayı kabul etmedik
Ben 22yaşındayım eşimde 22 kendimi çaresiz yalnız hissediyorum

peki dna hasarı için ne kullanmanızı önerdi ?

Sabır biliyorum ama azosperm hiç yok çok uzuluyorum
Bu rabbimin takdiri. O ol derse olur. Spermi olup da olmayanlar var mesela biz. O yüzden sen hiç canını sıkma. Daha çok gencsin. Mevlam bizi bizden daha iyi tanıyor demekki bizim için hayırlısı bu.

Bu rabbimin takdiri. O ol derse olur. Spermi olup da olmayanlar var mesela biz. O yüzden sen hiç canını sıkma. Daha çok gencsin. Mevlam bizi bizden daha iyi tanıyor demekki bizim için hayırlısı bu.
evet haklısın bazen gok gurultulu sağnak yağışlıyım bazen güneşli

Bizim gibi azospermle ugraşan yokmu neler yaptınız merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…