Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Iyi geceler kizlar kaan hocada varikosel ameliyati olan var mi aranizda ? Varsa memnun kaldiniz mi ve de ucret nedir ?
 
Arkadaşlar bir kere tedavi en az 3 aydır. 2 hafta sonra yapılan tahlilde sayı düşükte çıkabilir yüksekte. Söyleki eşimin 3 gün ara ile verdiği değerler tamamen farklı çıkmıştı. Birinde ML 27 milyon görürken birinde 9 milyona düştüğüne şahit olduk. Hareket %70 iken %25 olduğunu gördük. Birde düzen lab değerleri ile farklı yerlerde yapılan değerler tamamen çok farklı çıkıyor ki; bence sperm sayımında kayda değer dikkate alınacak tek yer düzen lab. Kaan Hocanın tedavisini uygulayın. Ben 3 ay sonra hamile kaldım.B-HCG değerim 2 günde 2 kat üstünde artıyor en son 2 gün önce 466.8 di. Keseyi görene kadar hala eşim tedaviyi bile sonlandırmadı. Sayı ve hareket sürekli değişiklik gösteriyor. Stres, sevinç,yaşam tarzı her şey etkiliyor.
 
hoş geldin canım hayırlı olsun bebeğin darısı başımıza olsun
tedavi sürecinizi sorununuzu anlatabilirmisin arkadaşlara umut olması için
ne zaman başlamıştınız tedaviye bizde 12 ocakta başladık nisanda 3 ay olacak test yaptırıcaz ama korkuyorum kötü sonuç almaktan
 
Biz tedaviye 16 ocak gibi başladık. Sperm dna hasarımız %38 idi. Sayı ise ml 15 milyonun altında idi. Morfolojimiz ise en son %4 çıkmıştı.
 
günaydın canım hoş geldin aramızasizin sorununuz varikosel mi
Merhaba canim.. Bizim sorununuz azospermi varikosel ameliyatından sonra çıkış olabilir belki bi umut.. Çıkmazsa gene teseye kalacak isimiz.. Ben aslinda 1 ay kadar once randevu aldim kaan hocaya ama 6 hazirana verdi.. Ben de beklemek istemedim ve mufit hocaya gittik dun.. Varikosel ameliyati olmamizi onerdi ama karar sizin dedi.. O yuzden sordum burdaki arkadaslara yok mi hic yaptiran ya da bilen ?
 
geçmiş olsun canım hormonlarınız ne durumda belki hormon tedavisinden sonra sperm çıkışı olur
arkadaşlarda eşi varikosel ameliyatı olan varmı bilmiyorum
bence siz mutlaka birde kaan hocaya gidin
 
Biz tedaviye 16 ocak gibi başladık. Sperm dna hasarımız %38 idi. Sayı ise ml 15 milyonun altında idi. Morfolojimiz ise en son %4 çıkmıştı.
Dünden beri sizin icin o kadar mutlu oldum ki. Bize umut oldunuz. Daha iki gün önce burda aramizdan bi hamile ciksin artık demiştim
Daha once hic tup bebek denemismiydiniz☺
 
geçmiş olsun canım hormonlarınız ne durumda belki hormon tedavisinden sonra sperm çıkışı olur
arkadaşlarda eşi varikosel ameliyatı olan varmı bilmiyorum
bence siz mutlaka birde kaan hocaya gidin
Sağol canim.. Hormonlar normal araliklarda ama fsh ust sinira yakin :9.37 .. Kaan hocaydi ilk niyetimiz ama beklemek istemedim acikcasi hemen baslamak istedim .. Bakalim artik bi karar vercez :/
 
Biz tedaviye 16 ocak gibi başladık. Sperm dna hasarımız %38 idi. Sayı ise ml 15 milyonun altında idi. Morfolojimiz ise en son %4 çıkmıştı.
Merhaba oncelikle hayirli olsun bebeginiz..esiniz Kaan Hocanin tedavisinde hangi ilaclari kullandi aceba? Bir de bir yerde DNA hasarinizi % 34 bildirmissiniz baska bir yerde % 38, morfolojinizi de bir yerde % 7 baska yerde % 4..bunlar da mi degiskendi?
 
Dünden beri sizin icin o kadar mutlu oldum ki. Bize umut oldunuz. Daha iki gün önce burda aramizdan bi hamile ciksin artık demiştim
Daha once hic tup bebek denemismiydiniz☺


Yok denemedik canım hiç. İnşallah kısa zamanda sizin de olur. Biz öncesinde başka Üroloji doktorunada gittik ancak hep bilindik hep standart şeyler söylenmişti. Kaan hoca muayenede sizin tüp bebek ile çocuk olma şansınız ile doğal yolla olma şansınız aynı demişti. Sperm değerlerine pek takılmayın. Sürekli değişir. Morfolojiyede takılmayın önemli olan spermin genetik yapısı. bu genetik yapının sağlam olması şart demişti. Morfoloji spermin seklidir ki şekil pek önemli değil dedi.
 


Biz 4 kez sperm testi verdik hepsi düzende idi. Morfoloji 2 kere %7 bir kere %6 en sonda %4 çıktı.Bu tahlillerin hepside Düzen Lab. Sürekli standart değerler elde edilsin diye. Sperm Dna hasarı 1 kere verildi oda %38 çıkmıştı. %34 yazarken hatalı yazmış olabilirim. Dna Hasarı %38

Muayene tarihinden önce yaklaşık 2 ay aşırı Klomen her gün 2 kez Emodex. Muayeneden sonrada gün aşırı yarım Klomen ve her gün 2 kez emodex kullandık.. Kaan beyden muayene için gün almadan öncede eşim sabahları Proxeed akşamları neofertil kullandı.
 
Son düzenleme:
Hayırlı cumalar kızlar. Bizde Kaan aydosa tedavi olmaya gideceğiz yakinda. Biz başka bir il den ankaraya gidecez. Bizi. Gibi olan var mı varsa nasıl bir yol bizi bekliyor ? Aynı gün tahliller vs. yaptırıyor mu yoksa git gel mi yapmamız gerek? Yardımınızi bekliyorum
 
Eresi gün dna hasar tesi isteyebilir arkadaşım, birgece orada kalacak gibi tedarikli olun, cinsel perhizide ihmal etmeyin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…