Bencede. Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin. Onlar da sorun neydi acabaama bu çok güzel bi haberdarısı başımıza olsun inş
en dol ve sudafed kullandık sadece her gün hemen hemen keçiboynuzu kürü yaptık ama durum değişmedi iştehemen moralini bozma canım ya inş tedaviniz olumlu olur daha başındasınız yolun
ikinci testten önce herhangi bi ilaç falan kullanmışmıydı eşin
günaydın canım hoş geldin aramızaIyi geceler kizlar kaan hocada varikosel ameliyati olan var mi aranizda ? Varsa memnun kaldiniz mi ve de ucret nedir ?
bence 3 ay devam edin tedavinize hemen ümidiniz kesmeyin keçiboynuzunu nasıl kullandınızen dol ve sudafed kullandık sadece her gün hemen hemen keçiboynuzu kürü yaptık ama durum değişmedi işte
hoş geldin canım hayırlı olsun bebeğin darısı başımıza olsunArkadaşlar bir kere tedavi en az 3 aydır. 2 hafta sonra yapılan tahlilde sayı düşükte çıkabilir yüksekte. Söyleki eşimin 3 gün ara ile verdiği değerler tamamen farklı çıkmıştı. Birinde ML 27 milyon görürken birinde 9 milyona düştüğüne şahit olduk. Hareket %70 iken %25 olduğunu gördük. Birde düzen lab değerleri ile farklı yerlerde yapılan değerler tamamen çok farklı çıkıyor ki; bence sperm sayımında kayda değer dikkate alınacak tek yer düzen lab. Kaan Hocanın tedavisini uygulayın. Ben 3 ay sonra hamile kaldım.B-HCG değerim 2 günde 2 kat üstünde artıyor en son 2 gün önce 466.8 di. Keseyi görene kadar hala eşim tedaviyi bile sonlandırmadı. Sayı ve hareket sürekli değişiklik gösteriyor. Stres, sevinç,yaşam tarzı her şey etkiliyor.
aynı zamanlarda başlamışız tedaviye inş bende sizin gibi hamile kalırım kısa zamandaBiz tedaviye 16 ocak gibi başladık. Sperm dna hasarımız %38 idi. Sayı ise ml 15 milyonun altında idi. Morfolojimiz ise en son %4 çıkmıştı.
Merhaba canim.. Bizim sorununuz azospermigünaydın canım hoş geldin aramızasizin sorununuz varikosel mi
geçmiş olsun canım hormonlarınız ne durumda belki hormon tedavisinden sonra sperm çıkışı olurMerhaba canim.. Bizim sorununuz azospermivarikosel ameliyatından sonra çıkış olabilir belki bi umut.. Çıkmazsa gene teseye kalacak isimiz.. Ben aslinda 1 ay kadar once randevu aldim kaan hocaya ama 6 hazirana verdi.. Ben de beklemek istemedim ve mufit hocaya gittik dun.. Varikosel ameliyati olmamizi onerdi ama karar sizin dedi.. O yuzden sordum burdaki arkadaslara yok mi hic yaptiran ya da bilen ?
Dünden beri sizin icin o kadar mutlu oldum ki. Bize umut oldunuz. Daha iki gün önce burda aramizdan bi hamile ciksin artık demiştimBiz tedaviye 16 ocak gibi başladık. Sperm dna hasarımız %38 idi. Sayı ise ml 15 milyonun altında idi. Morfolojimiz ise en son %4 çıkmıştı.
Sağol canim.. Hormonlar normal araliklarda ama fsh ust sinira yakin :9.37 .. Kaan hocaydi ilk niyetimiz ama beklemek istemedim acikcasi hemen baslamak istedim .. Bakalim artik bi karar vercez :/geçmiş olsun canım hormonlarınız ne durumda belki hormon tedavisinden sonra sperm çıkışı olur
arkadaşlarda eşi varikosel ameliyatı olan varmı bilmiyorum
bence siz mutlaka birde kaan hocaya gidin
Merhaba oncelikle hayirli olsun bebeginiz..esiniz Kaan Hocanin tedavisinde hangi ilaclari kullandi aceba? Bir de bir yerde DNA hasarinizi % 34 bildirmissiniz baska bir yerde % 38, morfolojinizi de bir yerde % 7 baska yerde % 4..bunlar da mi degiskendi?Biz tedaviye 16 ocak gibi başladık. Sperm dna hasarımız %38 idi. Sayı ise ml 15 milyonun altında idi. Morfolojimiz ise en son %4 çıkmıştı.
Dünden beri sizin icin o kadar mutlu oldum ki. Bize umut oldunuz. Daha iki gün önce burda aramizdan bi hamile ciksin artık demiştim
Daha once hic tup bebek denemismiydiniz☺
Merhaba oncelikle hayirli olsun bebeginiz..esiniz Kaan Hocanin tedavisinde hangi ilaclari kullandi aceba? Bir de bir yerde DNA hasarinizi % 34 bildirmissiniz baska bir yerde % 38, morfolojinizi de bir yerde % 7 baska yerde % 4..bunlar da mi degiskendi?
Onlarda sayı ve dnahsarı vardı, 3 ay eşi klomen kullandıBencede. Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin. Onlar da sorun neydi acaba
Eresi gün dna hasar tesi isteyebilir arkadaşım, birgece orada kalacak gibi tedarikli olun, cinsel perhizide ihmal etmeyinHayırlı cumalar kızlar. Bizde Kaan aydosa tedavi olmaya gideceğiz yakinda. Biz başka bir il den ankaraya gidecez. Bizi. Gibi olan var mı varsa nasıl bir yol bizi bekliyor ? Aynı gün tahliller vs. yaptırıyor mu yoksa git gel mi yapmamız gerek? Yardımınızi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?