Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar merhaba, mırfoloji:%7 olmuş:) hep %2 çıkıyordu!!! Sayımız 156 milyon, ileri hız %0 iken %65 e çıkmış...çok şükür
çok sevindim canım inş en kısa zamanda hamile kalırsın o zaman
neler kullanmıştınız
ilk sayılarınız kaçtı sorun neydi tekrar anlatırmısın umut olsun arkadaşlara
bizimde test yaptırmamıza az kaldı korkuyorum kötü çıkarsa diye

Merhabalar, eşim bir yıl evvel varikoselden ameliyat oldu, sperm ileri hızı:0, morgoloji:2 idi, ameliyat sınrasıda bir türlü düzelmemişti. Sayımız hep iyiydi ama bunlar olmayınca, hamilelik olmadı, başarısız bir aşılama geçirince başladık araltırmalara! Direk tüp yapmak istemedik. Kaan aydos hocayı KK sayesinde buldum, allah razı olsun. Kaan hoca ile birlikte izmirde metin bey isimli bir aktardan özel bir macun karışımıda başladık. Adam morfoloji de çok iddialı, kaan hoca ile de görüştük takviye olarak yiyebileceğini söyledi, gel gelelim macun da tam 3 ayı tamamladık, kaan hocada da 2,5 ay kadar oldu. Kaan hoca dna hasar testi istedi, biz dayanamayıp normal sperm testi de istedik:) morfoloji:%7 ye çıkmış, ileri hareket%65:) inanamadık eşimle, 2 yıldır bu mucizeyi bekliyorduk, dna hasar testi 20 güne anca çıkacak. Aktarcı metin bey e ilettik sonucu, tamamdır, bu ay bekleyin hamileliği dedi:) bakalım... Ekstra ne yaptık, kaan hocanın tüm söylediklerini eşim harfiyen yerine getirdi, ilaçları çok düzenli aynı saatlerde aksatmadan aldı, bu arada klomen ve emodex kullandı, ısırgan otu çayı günde bir fincan içti, çokmiltarda kuru incir ve keçiboynuzu tozu yedi. Her sabah greyfurt suyu içti. Kırmızı et nerdeyse hiç yemedi, bıl yeşillik ve nohut tabiki! Umarım dna hasarımız da düşmüştür... Yardımcı olabildiysem ne mutlu...

canım benim inanki kendi sonucumuz çıkmış gibi sevindim yazdıklarını okuyunca
inş aktarın dediği gibi bu ayda hamileyim yazarak daha çok umut olursun bize
benim eşimde klomene başladı gün aşırı sabahları alıyo aç karına siz nasıl aldınız
bizde 3 ay olacak başlayalı klomen bitince sperm testi istedi kaan hoca inş bizimde iyi çıkar çok korkuyorum kötü çıkmasından
bazı yerlerde okuyorum klomen kimilerinde sayıyı azaltabiliyomuş sizde öyle olmamış o zaman inş bizde de olmaz
bende eşime her akşam ısırgan çayı içiriyorum keçiboynuzu özü
kuru incir proxeed plus nohut aynı sizin gibi inş bizim sonuçlarda da işe yarar tüm bunlar

İnşallah canım, biz de sayı düşebilşr diye korkmuştuk ama eskiye nazaran artış bile olmuş:) çok şükür, bin şükür!!! Eşimde klomeni gün aşırı aç karnına alıyor, inşalllah sizinde güzel olur sonuçlarınız, allah yardımcımız olsun

merhaba geçmiş olsun sizin azo sebebiniz nedir kaç senedir tedavi görüyorsunuz ?

[QUOTE="galadriel80, post: 40322521, member: 1624kalmaızlar merhaba, mırfoloji:%7 olmuş:) hep %2 çıkıyordu!!! Sayımız 156 milyon, ileri hız %0 iken %65 e çıkmış...çok şükür[/QUOTE]
Canım çook sevindim..Allahım kısa zamanda hamile kalmanı nasip etsin hayırlısıyla güzel bebişler versin.Darısı da başımıza olsun tüm isteyenlerle birlikte inşallah..Çok mutlu oldum bu topik hamiş dolsun..

Kızlar canim çok sıkkın, sanki hiç mümkün değil anne olmak
Canıım zaman zaman ben de aynı hislere kapılıyorum..Sonra bak tedavisi var tedavi oluyoruz Allahın izniyle biz de hamiş kalırız diyorum..Bir gün biz de anne olacağız inşallah..Ve çok iyi bileceğiz bunun değerini..Allahım isteyen
Dna hasarımız 20 gün sonra çıkacak...

Canım Düzende yaptırdıysanız 1 hafta 10 güne çıkıyor tkp et istersen..
Geçen seferki de 12 günde falan çıkmıştı, 20 dediker yoğunluk varmış, takioteyiz canım, bir an evvel kaan hocayada yazalımki malum anca cvplıyor, güzel dileklerin içinde çok teşekkür ederşm, inşallah şifamızı hep beraber bulalım, inletelim hamiş haberleriyle bu topiği:):):)

inş canım amiiin

Inşallah canım benim

Arkadaşlar mrb. Bizim dna hasar testi sonucumuz geldi. Bu sefer ki önceki gibi değil. Önceki test te %43 hasarli yazıyordu. Bunda ise 1. inceleme %19 2. İnceleme %20 3.inceleme %22 bunu nasıl değerlendirmeliyim. Bu şekilde olan varsa yazsın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…