Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet canın devam ediyoruz kaan hocanın önerdiği şeylere. Bugün inşallah ilaçları alacağız:)
Bize özelikle ankara genarta şu şu testi yaptırın bir ay sonra yazdı. Demek her yerde yapılmayan bir test heralde:/

Inşallah sizde olumlu sonuç alırsınız eylülde..
inşallah alırız sebzeleri çiğ yemek faydalı olduğundan bol bol semizotu yiyor. ceviz, incir yiyor. her sabah kahvaltıdan sonra bir tatlı kaşığı keçiboynuzu özü bir tatlı kaşığı bal yiyor rabbim şifa versin inşallah. aklıma geldikçe yemeklere ya şafi diyerek üflüyorum ayetel kürsi de okumak çok faydalı. her boş anında rabbine yönel diyor inşirat suresinde. duha suresi de iyi ben işe girmek için her gün 7 kere okuyordum rabbim binlerce şükür nasip etti. hep hayırlısını istedim. yine hayırlısını istiyorum. hayırlısıysa nasip etsin hepimize inşallah

Moralimi yuksek tutmak pek mumkun olmuyor.nerde bi cocuk gorsek esimde bende cok uzuluyoruz olmadigi gercegini bilmek cok uzucu.kaan hocaya 20 gun once gittik endol ve sudafed verdi biliosunuz kullandik test vercek esim iki uc gune.ama sayi cok az oldugu icin genetik bakilamayacak buyuk ihtimal.peki o zaman ne yapcaz nasil devam edecek surec

Merhaba arkadaşlar tedavide olanlara Allah şifa versin bol bol spermler çıksın inşallah. Eşinde doğuştan meni kanalları gelişmemiş olan var mı. Bizde Kaan aydos hastasıyız bu arada.

Eşi klomen kullananlar kaan hoca ne kadar almanızı söyledi. Benim eşim gün aşırı yarım tablet alıyor. :110:bir ay boyunca sonra kontrol için çağırdı kaan bey. Sanki az gibi mi yarım hapo_O

Benim esimde kullanyior günasiri 1 tane ac karnina aliyo

Biz yarım alıyoruz. Faydası olur mu yinede diye düşünüyorum:/
Bide teatrio (Q10) diye bi gıda takviyesi yazdı kaan hoca bizden başka kimse kullanmıyor galiba:///

Biz yarım alıyoruz. Faydası olur mu yinede diye düşünüyorum:/
Bide teatrio (Q10) diye bi gıda takviyesi yazdı kaan hoca bizden başka kimse kullanmıyor galiba:///

TeatrioU bilmiyorum biz choriomon igne kullaniOruz sizin durum belki bizmkinden farklidir o yüzden yarim yeter diye düsünmüsdür tam olarak sorun neydi

Moralimi yuksek tutmak pek mumkun olmuyor.nerde bi cocuk gorsek esimde bende cok uzuluyoruz olmadigi gercegini bilmek cok uzucu.kaan hocaya 20 gun once gittik endol ve sudafed verdi biliosunuz kullandik test vercek esim iki uc gune.ama sayi cok az oldugu icin genetik bakilamayacak buyuk ihtimal.peki o zaman ne yapcaz nasil devam edecek surec
sayı yetersiz olduğunda kişisine göre değişiyor eşime menagon 75 iğne verdi haftada 3 gün kullanıyor temmuzun 22 sinde başladık. eylül başında tahliller ve test istedi. sizinkinin sayının ne kadar olduğuna göre değişecektir vereceği tedavi ama. bitkiselleri herkes aynı kullanıyor. inşallah güzel sonuçlar alırsınız. umudunu kaybetme herşey de vardır bir hayır

TeatrioU bilmiyorum biz choriomon igne kullaniOruz sizin durum belki bizmkinden farklidir o yüzden yarim yeter diye düsünmüsdür tam olarak sorun neydi

Hız %10 sayı 2mil. ile 4mil. arası değişiyor Varikosel yok. Hasar %22 negativ sonuçlanan bir tüp bebek tadavimiz var. 1 yıla aşkın bitkisel formüller uyguladik yinede değerler değişmedi.

sayı yetersiz olduğunda kişisine göre değişiyor eşime menagon 75 iğne verdi haftada 3 gün kullanıyor temmuzun 22 sinde başladık. eylül başında tahliller ve test istedi. sizinkinin sayının ne kadar olduğuna göre değişecektir vereceği tedavi ama. bitkiselleri herkes aynı kullanıyor. inşallah güzel sonuçlar alırsınız. umudunu kaybetme herşey de vardır bir hayır
Tesekkurler umudumuzu canli tutmaya calisioruz ama:(bizim sayi 100bin sizinki kac acaba hic bi degisiklik yokmu tedaviden bu yana

Arkadaşlar mrb eşimde 3 aydır tedavi oluyor. Dna hasarı 41. Morfoloji % 3 17 Ağustos'ta kontrol dna hasarı ve sperm testi yapacağız.kaan hoca bizi Ankara genart a yönlendirdi testler için. Bize en yakın Adana düzen Laboratuvarı var. Orda kontrol testleri yaptırmak istiyoruz.hocanın önerdiği genartta yaptırmasak problem olur mu acaba?

Tesekkurler umudumuzu canli tutmaya calisioruz ama:KK43:bizim sayi 100bin sizinki kac acaba hic bi degisiklik yokmu tedaviden bu yana
dna hasarına baktırdığımızda sayı yetersiz olduğu için bakılamadı. sayı 1 milyonun altında bizim. tedavi sürecinde baktırmadık daha çünkü sperm oluşması 2,5 ay kadar sürüyor. tedaviyi güzel uyguluyoruz. kötü çıkar morali bozulur diye test yaptır demiyorum zaten eylül başında yaptırması gerekecek ve kan tahlilleri de yaptıracak. o zamana kadar bekleyeceğiz. hepimiz için hayırlısı inşallah.

bizde kaan hocaya geçtik kızlar inşallah 3 kasımda randevu aldık. rabbim hepimizin şifasini verir inşallah içinde bizimkini de

bizde kaan hocaya geçtik kızlar inşallah 3 kasımda randevu aldık. rabbim hepimizin şifasini verir inşallah içinde bizimkini de
amin inşallah. şimdiden nohut yeşil yapraklı yiyecekler kuru incir keçiboynuzu tozunu yemeye başlasın eşin. çünkü kaan hoca herkese veriyor bu bitkiselleri. kaan hocaya sitesinden de sorabilirsin aklındakileri cevap veriyor. randevu tarihini kasım ayında rastgele birgün seç sitede. inş hepimiz şifamızı buluruz

Kızlar bugün yine kan testi yaptırdık fsh 13.40 çıkmış testesteronda 9.35 biray önce fsh sıfırdı acaba klomenmi yükseltti sizce nasıl gidiyo kaan hoca ayın 27sinde cevap verecekmiş

Back
X