- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
sağol canım iyiyim sen nasılsıncanım nasılsın uzun zaman oldu bende bıraktım gibi oldu herşeyi görüşemedik.sakın ha ümidini kaybetme ben hiç üzülmüyorum biliomusun Allahın takdiri nasip kısmet olursa olur deyip kafamdan atıyorum .İlk gün yaşadığım kadar üzüntülü değilim şu anda tedavimiz kaan hocayla bitti gibi bişey .hoca dna hasarımızı %34 den %10 a kadar düşürdü.İlaçlarımızı değiştirdi 6 ay deneyin bu sırada da sperm testi yaptırın bana gönderin dedi Ama ben o kadar umutlu değilim olacağına olması için herşey yeterli dedi kaan hoca ama bana göre ters giden bişeyler var . Sperm değerlerimiz
ml:4 milyon
total:12 milyon
a:%5 b:%33 c:%8 d:%54
morfoloji :0
fsh hormonu cok yüksekti mesela %43 dü hoca bunu önemsemedi kaç kez sordum ama geciştirdi mesela anlayamadığım çözemediğim şeyler var bunlarla hoca doğal yolla olur deneyin dedi.sperm dondurmuştuk genartta nisanda yeniden para yatırmamız lazım o zamana kadar vakit biçtim kafamda olmazsa onlarla tüp denemeyi düşünüyorum.
kaybetmiyorum canım bazen karamsarlıga kapılsamda olacak inş diyorum
üzülmüyorum değil çok üzülüyorum sonra bişekilde teselli ediyorum kendimi nasip diyorum rabbim beterinden korusun inş diyorum
haklarımızda hayırlısı neyse o olsun inş canım
adet günüm bir gün bile geçse nasıl umtlanıyorum acaba mı diye

dna hasarınız düşmüş aslında ama dediğin gibi fsh çok yüksek bencede fsh a müdehale edilmeliydi
bizede doğal yolla olur dedi ama benim en büyük pişmanlığım herşey çok iyiyken aşılama denemeliydik denemedik onun için pişman oluyorum bende kaan hocaya eşimin son tahlillerini amil attım sonuc bekliyorum
inş güzel haberler alırım eşim için yeni bi tedavi aşaması planlıycak bu kez bende riske atmadan tüp bebege hazırlanıyım diyorum