Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
biz altı ay emodex kullandık dna hasarı düştükten sonra teatrio diye bir ilaç verdi.adını tam yazamamış olabilirim. 3 aydayız ilaçta şimdi. hiç canlı sperm yoktu bizde ilk başladığımızda 1 milyonla başladık şimdi bu kadar yükselince şok oldum resmen sayı düzeldi ama morfoloji bulunduğumuz yerde ölçülmüyor hocada morfoloji testi istemediği için yaptırmadık. en son sıfırdı morfoloji merak ediyorum aslında oda yükseldi mi diye bakalım hocadan mail bekliyoruz .
Merhaba, benim eşimde de aynı sorun vardı. 2011 yılında tedavi oldu kaan Hoca'ya. Doğal yolla 4. ay içinde hamile kaldım, şimdi kızım var 3,5 yaşında. Allah size de göstersin. Biz de ikinci istiyoruz. Kendimiz deniyoruz bakalım emodex aldık. Yalnız sormak istediğim klomen ve endol kullanmadınız mım siz? Günde kaç emedex. Bir de bizim zamanımızda proxeed plus ile M-sure verirdi hoca ki ben internetten yurt dışından aynı ürünü Y-vanilin diye geçiyor getirmiştim. Acaba bu mu etkili oldu bilmiyorum.

haziranda bir düşüğüm oldu epey üzüldüm sanırım tedavisiz böyle oluyor, dna hasarı önemli bir olgu, hayırlısı. Lütfen moralinizi bozmayın %1 morfoloji 8 milyon sperm ve yüksek DNA hasarı vardı. Humus almıştık her gün yiyordu, keçiboznuzu tozu 1 şeker kaşığı, proxeed plus ve y vanilin. Sabahları endol ve yarım klomen kullandı. Akşamları trental verdim (4 sene önce). düşükten sonra geçen sene Eylül gibi proxeed plus ile arginin aldım eşim kullandı ama keçiboynuzu yapmadık. maalesef sonuç alamadık doğal yolla. 3 ay ara verdik tekrar başladık şimdi. Buradan takip ettiğim kadarıyla vitamin olarak emodex ve e vitamini aldım. her gün keçiboynuzu ve ısırgan otu çayı yapıyoruz ki bence bu önemli. acaba Y vanilin de alsa mıydım? bakalım hayırlısı...

m sure=Y virilin diye geçiyor (yanlışlıkla Y varilin yazmışı önceki mesajlarımda). 2011 de bu konuda satış yapan bir hintli ile görüşmüştüm telefonla ve kendisi de aynı şekilde çok etkili olduğunu söylemişti hatta günde 4 tane yuyarsa eşiniz daha etkili olur demişti. Artık kaan hoca vermiyor mu M-sure? Türkiye'de vardı ama çok uçuk buradaki fiyat. Yurt dışındaki fiyatın 4 katı o yüzden ben google araştırarak (ayurveda sitelerinde) Y-virilin getirtmiştim. Bir de rahim filmi çektirmiştim Ankara hastanesinde Kaan Hoca'nın yönlendirmesiyle ve ben hemen arkasındaki ay hamile kalmıştım hep derler ya rahim filmi hızlandırır sperm hareketini diye. Yapabilirseniz (biraz ağrılı olmuştu) ben öneririm.

Merhaba arkadaslar eşim 3 hafta kaan hocaya micro tese oldu. Spermatid yani bildiginiz gibi olgunlaşmamış sperm çıktı ve bunu laboratuvar gönderdik genetigine bakılması için sonuclar geldi fakat degerler normalden düşük ama kaan hoca degerlerın sıfır olmamasına dayanarak eşime igne ve proxceed plus şase tedavisine başlamamızı önerdi. 1 ay bu tedaviyi uyguladıktam sonra kan tahlili istedi bi kac test için ve sonra fısh tedavisine bakolacak dendi ve bunu zamanla yazacagını söyledi. Biz yurt dışındayız çok gidip gelmemiz gerekirmi. Sizlerden bizim durumumuzda olanlar varmı yani spermatid düşük gelipde olgunlaşanlar. Bizi aydınlatırsanız cok sevinirim.

Teşekkürler

Merhaba, benim eşimde de aynı sorun vardı. 2011 yılında tedavi oldu kaan Hoca'ya. Doğal yolla 4. ay içinde hamile kaldım, şimdi kızım var 3,5 yaşında. Allah size de göstersin. Biz de ikinci istiyoruz. Kendimiz deniyoruz bakalım emodex aldık. Yalnız sormak istediğim klomen ve endol kullanmadınız mım siz? Günde kaç emedex. Bir de bizim zamanımızda proxeed plus ile M-sure verirdi hoca ki ben internetten yurt dışından aynı ürünü Y-vanilin diye geçiyor getirmiştim. Acaba bu mu etkili oldu bilmiyorum.
biz ilk gittiğimizde sudafet ve endol verdi.sonra testlere göre emodex ve trendal ve endolu birlikte kullandık.Hasar düşünce sadece teatrio die bi ilaç verdi testleri tekrarladığımızda hareketli spermler düşmüş sperm sayımız artmıştı hoca tekrar trendal ve teatrioyu birlikte kullanmasını söyledi 2 haftaya tekrar test yaptırcaz.günde 2 kez emodex kullandı eşim sabah akşam diğer ilaçlar günde bir kez kullanıldı.

biz ilk gittiğimizde sudafet ve endol verdi.sonra testlere göre emodex ve trendal ve endolu birlikte kullandık.Hasar düşünce sadece teatrio die bi ilaç verdi testleri tekrarladığımızda hareketli spermler düşmüş sperm sayımız artmıştı hoca tekrar trendal ve teatrioyu birlikte kullanmasını söyledi 2 haftaya tekrar test yaptırcaz.günde 2 kez emodex kullandı eşim sabah akşam diğer ilaçlar günde bir kez kullanıldı.
Teşekkürler detaylı yanıtınız için, trental in dozu değişmiş 600 mg olmuş sanırım. bir hap mı günde. bizim zamanımızda 400 mg. dı ilaç versiyonu öyleydi. klomen de yarım sabahlarıydı şimdi tam, gün aşırı yapmış hoca.

Merhaba arkadaslar eşim 3 hafta kaan hocaya micro tese oldu. Spermatid yani bildiginiz gibi olgunlaşmamış sperm çıktı ve bunu laboratuvar gönderdik genetigine bakılması için sonuclar geldi fakat degerler normalden düşük ama kaan hoca degerlerın sıfır olmamasına dayanarak eşime igne ve proxceed plus şase tedavisine başlamamızı önerdi. 1 ay bu tedaviyi uyguladıktam sonra kan tahlili istedi bi kac test için ve sonra fısh tedavisine bakolacak dendi ve bunu zamanla yazacagını söyledi. Biz yurt dışındayız çok gidip gelmemiz gerekirmi. Sizlerden bizim durumumuzda olanlar varmı yani spermatid düşük gelipde olgunlaşanlar. Bizi aydınlatırsanız cok sevinirim.

Teşekkürler
benim arkadaşım örneği var kaan hoca yalnızca 1 sperm bulabildi (tedavi sonrası tesede).onunla gazide nuray hanımda tüp bebek yapıldı. ve tuttu. şimdi erkek çocuğu var.ümidinizi yitirmeyin beslenme yaşam şekli ve vitamin ilaç kullanımı önemli.

Teşekkürler detaylı yanıtınız için, trental in dozu değişmiş 600 mg olmuş sanırım. bir hap mı günde. bizim zamanımızda 400 mg. dı ilaç versiyonu öyleydi. klomen de yarım sabahlarıydı şimdi tam, gün aşırı yapmış hoca.
trendalı günde 1 kez akşamları kullandı eşim

tesekkürler...600 mg lıktı dimi?başka versiyonu yok sanırsam. Teatrio ile emodex arasında fark nedir acaba neden ikisini de veriyor hoca bilen var mıdır? siz hocaya sordunuz mu proxeed neden değil genelde onu verirdi?
Arkadaşlar eşleriniz Klomen ve Emodex kullandıktan sonraki ay Kan testi yaptığınızda
LH hormonu nasıl çıkıyor.. Benim Eşim 2 günde 1 içiyordu şimdi LH Referans değerinin 3 Katına çıktı.. İlacı bıraktık doktora yazdık ama sizde nasıl oluyor.. 2 günde 1 adet Klomen içsede LH Sınırı geçiyormuydu? Acele cevap Ltfn

referans değeri kaçtı? eski sonuçlara baktım 1.5 ay sonunda eşimin 4 küsürden 11 küsüre çıktığını gördüm.aşırı bir yükselme mi var? fsh da öyle olmuş zira. fsh ve serbest testesteron değerlerine de bakıyor doktor.

arkadaşlar bir de mümkünse ay içinde çok ilişki yapmayın sadece ovalasyon gününde ve akabinde yapın. bakın y virilin'in hindistandaki satış sayfasında da öyle yazıyor, Sexual relations only once or twice in a month. hatta tedavi sonrası (2. saydan sonra) Avoid sexual relation for one month completely before chance for pregnancy. bile yazıyor. biz ilkinde öyle yapmıştık daha fazla sprm oluşmuş oluyor ondan mı bilmiyorum.

benim arkadaşım örneği var kaan hoca yalnızca 1 sperm bulabildi (tedavi sonrası tesede).onunla gazide nuray hanımda tüp bebek yapıldı. ve tuttu. şimdi erkek çocuğu var.ümidinizi yitirmeyin beslenme yaşam şekli ve vitamin ilaç kullanımı önemli.
Eywallh kardeş allahtan ümidimizi yitirmiyoruz zaten

tesekkürler...600 mg lıktı dimi?başka versiyonu yok sanırsam. Teatrio ile emodex arasında fark nedir acaba neden ikisini de veriyor hoca bilen var mıdır? siz hocaya sordunuz mu proxeed neden değil genelde onu verirdi?[/trenadalın başka versiyonu yok benım bıldıgım.emodexi hoca dna hasarı için verdi bize hasar düştükten sonrada sayıyı yükseltecek olan hemde dna hasarının tekrarlamaması için teatrioyu verdi.ileri hareketli düştüğü için bize tekrar trendalı vermesinin sebebide trendal damarlardaki kan akışını hızlandıran bir ilaçUOTE]

Herkese merhaba biz kaan hoca da tedavi deyip, eşim azospermi hastası küçükken inmemis testisi ameliyatı olmuş fsh 32 lerde ve ilk mikro tese oldu ve sperm bulunamadı şimdi iğne vermiş nebido ve promoti Şase sonra kan testi istedi böyle tedavisi olan ve sonuç alan var mı

Herkese merhaba biz kaan hoca da tedavi deyip, eşim azospermi hastası küçükken inmemis testisi ameliyatı olmuş fsh 32 lerde ve ilk mikro tese oldu ve sperm bulunamadı şimdi iğne vermiş nebido ve promoti Şase sonra kan testi istedi böyle tedavisi olan ve sonuç alan var mı
Bizde tedavideyiz canim 1 sene oldu azospermi sebebi azfc delesyonu bazi bolgelerde silinme varmis agustosta tese oldu kaan hocada sonuc negativ bizede nebido verdi 2 ay sonra fisch testi istedi onun sonucunu bekliyoruz

Back
X