Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam arkaaşlar
bu klomeni ne için veriyo drlar erkeklere ?hangi probleme iyi geliyor?
eşimde varikosel var bizde tedavi oluyoruz sayıda problem
hiç bu ilacı önermedi merak ettim?

Arkadaşlar mrh. Kaan Hoca bugun mail ile dönüş yapacakti bize tahlillerimizi göndermiştik ama dönmedi..ilk kez böyle oluyor aceba c.tesi olduğu için mi? Böyle bir durum yasayaniniz var mi?

Arkadaşlar mrh. Kaan Hoca bugun mail ile dönüş yapacakti bize tahlillerimizi göndermiştik ama dönmedi..ilk kez böyle oluyor aceba c.tesi olduğu için mi? Böyle bir durum yasayaniniz var mi?
Gecen haftalarda bana da cevap gelmedi kaan hocanin sitesinde mailime baktim oraya gelmis mail adresinemi baktin orda da yokmu

selam arkaaşlar
bu klomeni ne için veriyo drlar erkeklere ?hangi probleme iyi geliyor?
eşimde varikosel var bizde tedavi oluyoruz sayıda problem
hiç bu ilacı önermedi merak ettim?
Canim klomen sperm artiriyo ve ayrica hormonlari dengeye getiriyo erkeklerde gerekli gormemistir belki sizde

Kızlar hoca donuş yapmıs..Menagon 75 iğne kullansın yazmış..benim tüp bebek tedavimden kalmıştı aynı iğne değil mi, onları kullansam diyorum..bir de teatrio kapsül vermiş günde 1 kez kullanın demiş..ac karnına mı tok mu aceba?

Kızlar Menagon 75 kullanan var mi aranızda? 1 toz 1 su mu kullanılacak aceba? Ben tüp bebekte fsrklı kullanmıştım..

Kızlar Menagon 75 kullanan var mi aranızda? 1 toz 1 su mu kullanılacak aceba? Ben tüp bebekte fsrklı kullanmıştım..
CAnım biz kullandık. Evet 1 toz 1 sudan oluşuyor. Biz kol kasindan enjekte ettik. İstersen ben resmini de yollayabilirim. Haftanın 3 günü kullandık pazartesi çarşamba ve cuma

Arkadaslar bizim 3 üncü dna hasar sonucumuz gedi. %27 yani duzelme olmamış. İğneyi ve emodeksi bırakıp tratrio diye bir ilaç kullanacağız. % 20 altı olması gerekiyormuş

87aa87 .!.:
Arkadaslar bizim 3 üncü dna hasar sonucumuz gedi. %27 yani duzelme olmamış. İğneyi ve emodeksi bırakıp tratrio diye bir ilaç kullanacağız. % 20 altı olması gerekiyormuş
Canim bizden de klomen ve emodeksi kesti ve dedigim hibi menagon ve teatrio verdi..bugun teatrio siparis verdim ve menagon ignem vardi tüp bebekten kalan ona basliyoruz bugun..yine de ignenin fotosunu gonderir misin canim? Ben gobekten yaptigim için esime de gobekten yapmayi dusunuyorum..koldan nereye yapiyorsunuz aşı gibi üst tarafina mi?

Canim bizden de klomen ve emodeksi kesti ve dedigim hibi menagon ve teatrio verdi..bugun teatrio siparis verdim ve menagon ignem vardi tüp bebekten kalan ona basliyoruz bugun..yine de ignenin fotosunu gonderir misin canim? Ben gobekten yaptigim için esime de gobekten yapmayi dusunuyorum..koldan nereye yapiyorsunuz aşı gibi üst tarafina mi?
Canım ben aşı gibi kol kasından yaptım. 5 kutu almıştık. 1 tane kaldı. Her kutu da 5 tane var. Sendeki nasıl bilmiyorum ama resimlerini atıyorum bakarsın

20150608_192831.webp
20150608_192815.webp
Canım ben aşı gibi kol kasından yaptım. 5 kutu almıştık. 1 tane kaldı. Her kutu da 5 tane var. Sendeki nasıl bilmiyorum ama resimlerini atıyorum bakarsın

OTE="87aa87, post: 41311218, member: 655813"]Canim cçok saol..tamam bendeki de ayni..benim tüpten kalmisti 3 kutu bugün başladık hayirli olur insallah..artik düzelsin şu hadarlarimiz insallah..hoca bize de sizin tedaviyi uyguluyor. .[/QUOTE]
İnşallah düzelir canim. Testinizi duzende mi yaptırmanızı istedi yoksa genartta mi[/QUOTE]
3.testi Genartta istedi canim..

Back
X