Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar esim fish testi yapdirmisdi gecen persembe ve sonucu bugün aldik normalde 20 günde cikar demislerdi 3 günde cikdi normalmi ya sanki önemsemediler gibi geliyo haploid hücrede cikmamis sanirim sonuclarda iyi genartta yapdirmisdik fikirlerinize ihtiyacim var

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 192
Slm arkadaşlar. Nihayet randevu tarihi belli oldu. Giderken eski sonuçları götürsek mi? Düzen laboratuvarı aynı binada Mi değilse nerde? Muayene ücreti ve ek tahlil ücreti ne kadar Tutar? Bana yardımcı olursanız sevinirim..

Herkese geçmiş olsun

henüz sonuç çıkmadı 20 güne kadar ancak çıkar fiyatı 250 lira ankara genart tı sanırım...sizde sperm sayısı nekadar peki...hormonları ne durumda eşinin..
canım ben aynı testi ankara duzen lab sordum 550 lira dedi genartın adresini yazarmısın belki lazım olur bazı arkadaşlarımıza

Bizde saat 4gtdik tek elimizde spermioğram testi vardı başkada bişi yaptırmamiştık cunku öğrenir oğrenmez Kaan hocaya gtdik sudafet ve endol verdi 15gun kullanın fsh lh testtron birde normal spermioğram testi istedi sonra evimize donduk 15dk mı ne surdu görüşme eşimi muayene etmesi falan
canım merhaba bende eşimin degerlerini yazdım bizden sadece sperm dna hasarı birde eşimin boy ve kilo sonuçlarını istedi şimdilik gerekli olursa diger testleri duruma göre ben isterim dedi .biz 1 ekim 2015 sıra alabildik kaan hoca doluymus şimdi sence testleri yaptırıp hemen ilaç tedavisine mi geceyim yoksa kaan hocaya muayene olmamıza gerek var mı muayene ücreti 400 tl falan dediler dogrumu o parayı en azından ilaç alırız diye düşündüm ama hiç muayeneye gitmezsekte ilgilenir mi bizimle

merhaba. benim eşimde morfoloji 2, hızlı ileri o, sayı 1,6
komozom ve hormon testleri normal çıktı.ayrıca ileri derecede varikoseli var.
ben kaan hocaya sitesinden mail attım. 18 mayısa geri döneceğine dair ileti geldi gerçekten dönüş oluyor mu?birde randevu almak için aradım eylül ayına verdiler, hep böyle geç tarihlere mi veriliyor?
Ben başarıız bir tüp bebek denmesi yaptım. Benim durumumda olanlar varsa eşlerine ne gibi tedaviler uygulanıyor?
Muayehanede görevli sekreter hanım eşimin tedavi görmediği sürece tüp bebeğin tutmayacağını söyledi.
Artık ne yapacağımı şaşırdım.
canım aynı banada 1 ekime sıra verdiler ama cok geç olcaktı ben aceleci bi hatunum o yuzden hemen kolları sıvadım kaan hocaya mail attım dna hasar testi eşimin boy ve kilosunu yazıp yollamamı istedi bi fırsat bulursak hemen ankarada düzen lab bu tahlili yaptırıp mail atmayı ve zaman kazanmayı düşünüyorum inşallah hepimizin şifası olur kaan hoca

Evet yarın randevu gunumuz. Eşim gidecek cok merak ediyorum neler soyliycek. Hemen paylasacam. Allaim guldurdun hepimizin yüzünü
amin canım en son okudugum kadarıyla sanırım sizin degerlerde düzelme vardı peki şu an ki durumunuz nedir acaba hamilemisiniz yoksa? ayyy birden heycanlandım insallah hepimiz hamile kalırız:)))

kızlar valla bu insanlar kendilerini bizim yerimize neden koymuyorlar çoçuk yapsana? çoçuk istemiyormusun? çocuk düşünmüyor musun? ne bu aya bazı arkadaşlar şanslı oluyo tabiri caizse ilk geceden mi kaldın deniyo....nu mutlu gözümüz yok maşallah ama ne olur çoçugu olmayan ve üzülen anne adaylarının yerine kendinizi koyun ve artık bu soruyu sormayan daha fazla yaralamayın yüregimizi valla bu konuda dilek ve taleplerimizi başbakanımıza yazabiliyorsak yazcam özel hayat dokunulmazlıgı var ne olur bu soruyu bi arkadaşına bile kimse soramasın suç sayılsın ne güzel olur du demi kızlar :) en az 3 çoçuk yapın diyorlar (bir zamanların başbakanı şimdiki cumhurbaşkanımız)ama bizler bir taneyi yapamıyoruz kimseden bir şey istemiyoruz lütfen yetkili biri sesimizi duysun basında bi açıklama yapılsın bizi toplumun bu soruları strese sokuyo ev hanımlarınada zor ama çalışanlar için daha zor iş yerinde insanların bakışları imalı soruları.... düşüncesizce karşısındaki insanlara cocuklarını övmeleri yeter artık TÜRKİYE...................BU GİDİŞE DUR DEMEK İSTİYORUM benim gibi olan arkadaşlar hadi sizde yorum yazın

kızlar valla bu insanlar kendilerini bizim yerimize neden koymuyorlar çoçuk yapsana? çoçuk istemiyormusun? çocuk düşünmüyor musun? ne bu aya bazı arkadaşlar şanslı oluyo tabiri caizse ilk geceden mi kaldın deniyo....nu mutlu gözümüz yok maşallah ama ne olur çoçugu olmayan ve üzülen anne adaylarının yerine kendinizi koyun ve artık bu soruyu sormayan daha fazla yaralamayın yüregimizi valla bu konuda dilek ve taleplerimizi başbakanımıza yazabiliyorsak yazcam özel hayat dokunulmazlıgı var ne olur bu soruyu bi arkadaşına bile kimse soramasın suç sayılsın ne güzel olur du demi kızlar :) en az 3 çoçuk yapın diyorlar (bir zamanların başbakanı şimdiki cumhurbaşkanımız)ama bizler bir taneyi yapamıyoruz kimseden bir şey istemiyoruz lütfen yetkili biri sesimizi duysun basında bi açıklama yapılsın bizi toplumun bu soruları strese sokuyo ev hanımlarınada zor ama çalışanlar için daha zor iş yerinde insanların bakışları imalı soruları.... düşüncesizce karşısındaki insanlara cocuklarını övmeleri yeter artık TÜRKİYE...................BU GİDİŞE DUR DEMEK İSTİYORUM benim gibi olan arkadaşlar hadi sizde yorum yazın
Valla şu kok hucreyi bulsalar bızde anne olsak yetkililere öyle sesleniyim geçtim bunları artık milletin laf carpmalarını

benden pek destekler yorum çıkmayacak vallao_O benim de olmuyor uğraşıyoruz olması için ama sorandan da dua istiyorum hemen "istiyoruz nasip bakalım dua edin siz de "diyerekten. çok sıkıntı yapmıyorum soranları. amannn gizleyip de nolcak. gizledikçe kulaktan kulağa yayılıyor zaten. düşüğümü gizlemeye çalışmıştım mesela cemi cümle arkamdan konuşmuş. ben de sorana direk söyüyorum artık. utanacak birşey yok ne yapayım benim elimde değil... ben de soruyorum arkadaşlarıma napıyosunuz düşünüyor musunuz diye saklama çabasına girenler de komiğime gidiyor valla. ne gerek var yani. olana maşallah olmayan da içine atıp biriktireceğine paylaşıp rahatlayabilir ben öyle yapıyorum

Valla şu kok hucreyi bulsalar bızde anne olsak yetkililere öyle sesleniyim geçtim bunları artık milletin laf carpmalarını
Kok hucre ile kısırlıga son lafları on yıla aşkındir dolaniyor sonuç yok dün yurt dışında kafa nakli yapmaya hazırlandıklarini gördüm biz hala kök hücre için bekleyelim felçli hastalara kök hücre uygulayıp duzeltmeyi biliyorlar ama bizi düşünen yok.ELLI yıla kalmadan tek bir bebek sesi duyulmuycak bu ülkede o zaman çok geç kalıncak.bize üç çocuk diyenler istemekle olmadığı biliyor mu acaba sanmıyorum.bu yollardan geçmiş birisi duysun artık sesimizi

Kizlar esim fish testi yapdirmisdi gecen persembe ve sonucu bugün aldik normalde 20 günde cikar demislerdi 3 günde cikdi normalmi ya sanki önemsemediler gibi geliyo haploid hücrede cikmamis sanirim sonuclarda iyi genartta yapdirmisdik fikirlerinize ihtiyacim var

Sonuçlarınız bizimkine benziyor eşim haftada 3 kez chorıomon 5000 iğnesi ve günde 1 klomen hap kullanıyor nisan 1 de test yaptırmıştır tekrar temmuzda test yaptıracağız haplider hücre çıkmadan tese yapılmıyor malesef allah yardımcımız olsun

Sonuçlarınız bizimkine benziyor eşim haftada 3 kez chorıomon 5000 iğnesi ve günde 1 klomen hap kullanıyor nisan 1 de test yaptırmıştır tekrar temmuzda test yaptıracağız haplider hücre çıkmadan tese yapılmıyor malesef allah yardımcımız olsun

Bizde haftada 2 kez choriomon 2 güne 1 de klomen kullaniyor ilk fish testinizdi artik 2.yi 3 ay sora ister galiba

Slm arkadaşlar. Nihayet randevu tarihi belli oldu. Giderken eski sonuçları götürsek mi? Düzen laboratuvarı aynı binada Mi değilse nerde? Muayene ücreti ve ek tahlil ücreti ne kadar Tutar? Bana yardımcı olursanız sevinirim..

Herkese geçmiş olsun... cevap alabilirsem mutlu olurum

sende kendince haklısın ne güzellll.... ama benim bulundugum ortam biraz kalabalık ve herkes saklıyo düşünmüyorum diyo bu benim özelim ben bahsetmek istemiyorum canım

Selam arkadaşlar bizde cuma günü Kaan hocaya muayene olduk chromıon yada pregnil iğnesi hangisini bulursan onu kullan dedi haftada ıkı gün Beta caroten ilaç verdi günde bi defa kullan dedi nohut kuru ıncır Havuç ve Isırgan otu Çayı iç dedi bir ay sonra kan testi istedi umarım işe yarar

Back
X