Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selam arkadaşlar bizde cuma günü Kaan hocaya muayene olduk chromıon yada pregnil iğnesi hangisini bulursan onu kullan dedi haftada ıkı gün Beta caroten ilaç verdi günde bi defa kullan dedi nohut kuru ıncır Havuç ve Isırgan otu Çayı iç dedi bir ay sonra kan testi istedi umarım işe yarar
eşinizin degerleri nasıl canım azosperm mi var ne zamandır kaan hocaya gitmeye başladınız?bu arada geçmiş olsun rabbim gönlünüze göre versin

arkadaşlar eşinde azda olsa sperm olup hamile kalan var mı bizlere bi umut olur varsa yazın bizde en azından bu haberlerle mutlu olalım

Evet 7 aydır chorıomon iğne ve klomen kullanıyor eşim 3 ay önce fish testinde haploid hücre bulunamadı haftaya tekrar test yaptıracağız hakkımızda hayırlısı

Anlafm ayni gidioy tedavimiz bizmde 6ayimiza girdk gecen hafta fish testi yapdrdk haploid cikmadi 3 ay sora tekrar yapdircaz ayni ignelere devam

Kızlar benim de eşimin morfolojisi 4 dü ve ileri sperm hareketliliği de düşüktü. Bir dış gebelik geçirdim iç kanamayla ameliyat oldum. Sonra Kaan Hocaya mail attım, Kaan hoca sperm DNA hasar testi istedi 3 ay düzenli olarak yaptırıp yolladık bu arada sonuçlara göre önce vitamin sonra iğne verdi onları kullanmaya devam ettik sanırım 3-4 ay falan sürdü inanın insan hemen unutuyor o günleri. muayene tarihimiz gelmeden 4 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Siz de hiç düşünmeyin Kaan Hocanın istediği testleri yaptırıp yollayın ve verdiği ilaçları düzenli kullanın. Bunun yanında keçiboynuzu ve bakliyatı rutin haline getirin. Herkes ümidini kestiği ay hamile kalıyor ben de dahil sanırım gerçekten çok düşününce olmuyor ama bunu siz de benim gibi çok duydunuz biliyorum. Yani siz ümidinizi yitirseniz de bebeğiniz olacak unutmayın. Allah en kısa zamanda emeklerinizin karşılığını verir, hepinizin güzel haberlerini de alırız inşallah. Her fırsatta dua ediyorum hepimiz için.

Kızlar benim de eşimin morfolojisi 4 dü ve ileri sperm hareketliliği de düşüktü. Bir dış gebelik geçirdim iç kanamayla ameliyat oldum. Sonra Kaan Hocaya mail attım, Kaan hoca sperm DNA hasar testi istedi 3 ay düzenli olarak yaptırıp yolladık bu arada sonuçlara göre önce vitamin sonra iğne verdi onları kullanmaya devam ettik sanırım 3-4 ay falan sürdü inanın insan hemen unutuyor o günleri. muayene tarihimiz gelmeden 4 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Siz de hiç düşünmeyin Kaan Hocanın istediği testleri yaptırıp yollayın ve verdiği ilaçları düzenli kullanın. Bunun yanında keçiboynuzu ve bakliyatı rutin haline getirin. Herkes ümidini kestiği ay hamile kalıyor ben de dahil sanırım gerçekten çok düşününce olmuyor ama bunu siz de benim gibi çok duydunuz biliyorum. Yani siz ümidinizi yitirseniz de bebeğiniz olacak unutmayın. Allah en kısa zamanda emeklerinizin karşılığını verir, hepinizin güzel haberlerini de alırız inşallah. Her fırsatta dua ediyorum hepimiz için.

Hayırlı olsun doğuma da az kalmış Allah yardimcin olsun sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah.

Bizimde ileri hareket düşük ve sayımız çok az acaba sizin sayı nekadardı? bizim ileri hareket %10

Günaydın hanımlar. Kaan hocadan aldık randevuyu 3 hafta kaldı. Şükür düzenli bir tedavi içine girecek eşim. Kafam daha rahat.

Acaba herkesten dna hasar testi istiyor mu kaan bey? Bide dna hasar testi nerde yapılıyor ankarada kaan beyin kliniğin de var mı laboratuvar?

Hayırlı olsun doğuma da az kalmış Allah yardimcin olsun sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah.

Bizimde ileri hareket düşük ve sayımız çok az acaba sizin sayı nekadardı? bizim ileri hareket %10

Sağol canım darısı her isteyenin başına inşallah. Ya sayıyı hiç hatırlamıyorum inan ki ama sayıda problem yoktu o yüzden. Bizim ileri hareket 0'dı ilk tahlilimizde. Ama Kaan hocada ilaç kullandıkça sayı da hareket de morfoloji de yükseldi. Kaan hoca bu değerlerin her tahlilde değişebilceğini söyledi her seferinde buna bakmaya gerek yok dedi. Başka değerlere baktı özellikle DNA hasarına baktı. Önemli olanın o olduğunu söyledi ve düzeldiğinde şükürler olsun ki bebeğimiz geldi.

Günaydın hanımlar. Kaan hocadan aldık randevuyu 3 hafta kaldı. Şükür düzenli bir tedavi içine girecek eşim. Kafam daha rahat.

Acaba herkesten dna hasar testi istiyor mu kaan bey? Bide dna hasar testi nerde yapılıyor ankarada kaan beyin kliniğin de var mı laboratuvar?

İstiyor canım klinikte yok. Denge Tıp Laboratuarları var orada yaptırdık biz. Bir de önden görmek istediği testler oluyor onları yaptırdınız mı. Mail yoluyla iletişime geçmediyseniz hemen geçin testleriniz hazır giderseniz daha hızlı tedaviye başlarsınız. Allah yardımcınız olsun inşallah.

Hayırlı Ramazanlar ..

Randevu Tarihi yaklaşıyor şükür..
acaba düzen denilen laboratuvar kaan beyin kliniğine yakın mi. bide aşti otogar dan giden şehir içi var mı? Ilk defa gidecez yardimci olursaniz sevinirim canlar

Rabbim bu mübarek ayda bizlere salih evlat nasip etsin..

Hayırlı Ramazanlar ..

Randevu Tarihi yaklaşıyor şükür..
acaba düzen denilen laboratuvar kaan beyin kliniğine yakın mi. bide aşti otogar dan giden şehir içi var mı? Ilk defa gidecez yardimci olursaniz sevinirim canlar

Rabbim bu mübarek ayda bizlere salih evlat nasip etsin..
merhaba canım
bizde kaan hocanın hastayız düzene gittik genartta da siz otobüsle mi geleceksiniz ?Eğer otobüsle gelecekseniz hiç otobüsle şehir içi uğraşma aştiden atla metroya kızılaya gel ordan güvenparkın yanında taksiler var düzen lab. dediğinde götürüyorlar 11 lira verdik biz otobüslerde sürünme sakın. Birde hocaya gitmeden önce bi sperm testi ,kan testi fsh testeron yaptırın .büyük ihtimal ilk hafta size sudafet ve endol diye ilaçlar verecek ve ıkı hafta sonra test yaprın gönderin diyecek ona göre tedaviye başlıyor. Nohut ısırgan sigaradan uzak dur diyecek keçiboynuzu tozu diyecek canım :Dartık herşeyi ezberledik bi takıldığın konu olursa yaz özelden cevaplarım

Back
X