Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar bizim fisch testin sonucu geldi 6 ay oldu tedaviye baslayali malasef hopaild hucre bulunamadi yaziyor tedavi ise yaramiyor galiba cok uzuldum yaa hayirlisi allahtan artik
Aynı durumdayız galiba sizin sorun neydi bizimde haploid hücre çıkmadı iğne ve ilaca devam ediyoruz

Çok üzüldüm bizde aynı azfc iki hafta oldu iğneye başlayalı siz daha önce tese oldunuzmu hangi iğne ve ilaçları kullanıyosunuz allah hepimizin yardımcısı olsun
Evet canim olduk bundan 10 sene once choriomion ve klomen kullaniyor esim 6 aydir haftada 3 le basladik suan haftada 1 dustuk 2 hafta once fisch testi yaptirdik hopalaid hucre bulunamadi hocadan haber bekliyoruz

Evet canim olduk bundan 10 sene once choriomion ve klomen kullaniyor esim 6 aydir haftada 3 le basladik suan haftada 1 dustuk 2 hafta once fisch testi yaptirdik hopalaid hucre bulunamadi hocadan haber bekliyoruz
1 ay daha iğne ilaca devam deyip hormon testi isteyecek 3 ay sonra da fisch testini isteyecek bizde öyle oldu

1 ay daha iğne ilaca devam deyip hormon testi isteyecek 3 ay sonra da fisch testini isteyecek bizde öyle oldu
Çok üzüldüm inşallah güzel haberler alırsınız peki tesede sperm çıkmışmıydı bizde üç kere tese olduk ama ikisşnde azda olsa bulundu haftaya kan vercez işte bakalım nasıl olucak

Çok üzüldüm inşallah güzel haberler alırsınız peki tesede sperm çıkmışmıydı bizde üç kere tese olduk ama ikisşnde azda olsa bulundu haftaya kan vercez işte bakalım nasıl olucak
Malesef tesede bişey çıkmadı canım Fısh testinde haploid hücre çıkmadı. Iğne ilaca devam hakkımızda hayırlısı gittiği yere kadar.

Selam kızlar büyük gün geldi nihayet bugün muayene günü kaan hocaya gidiyoruz..
Sperm sayısı 5 mil. altında olup değerleri düşük olan varmı? Kaan hoca nasıl bir yol çiziyor bu aşamalardan geçmiş olanlar paylaşımda bulunursaniz sevinirim

eşimi düzen labaratuarından aradılar dna hasar kontrolu için sperm bulunamadı demişler. isterseniz tekrar numune verin isterseniz spermiogram yapalım gibi birşey söylemişler. kaan beye mail atacağız. spermiogram ister mi sizce yaptırsak mı? dna hasar kontrolunun sonucuna göre tedaviye başlarız demişti kaan bey

Bizde hayirlisiyla bu ayin 23unde ilk muayenemizi olucaz.insallah guzel seyler duyariz.bir tup bebek denemem var negatif sonuclandi.ikinciyi denemeden tedavi olmayi deniycez.benim esimin ne hormonlarina bakildi nede sebep su olabilir dendi.baliklama tup bebek merkezine daldik.en mantiklisi tum careleri zorlamak galiba

Dna hasar testi nasıl veriliyor yani Sperm örneği Mi istiyorlar yoksa kanda mi bakıyorlar. Eşim yarın düzene gidiyor kaan hoca dna hasar testi istedi:/ kaç günde çıkar acaba??

Dna hasar testi nasıl veriliyor yani Sperm örneği Mi istiyorlar yoksa kanda mi bakıyorlar. Eşim yarın düzene gidiyor kaan hoca dna hasar testi istedi:/ kaç günde çıkar acaba??
evet sperm örneği veriyor. 15-20 günde çıkıyor eğer sperm varsa, yoksa 10 günde belli oluyor bizimki 10 günde belli oldu dün telefon ile arayıp yeterli sperm olmadığından dna hasar kontrolü yapılamadı dediler. rabbim inşallah verecek hayırlısıyla hepimize

evet sperm örneği veriyor. 15-20 günde çıkıyor eğer sperm varsa, yoksa 10 günde belli oluyor bizimki 10 günde belli oldu dün telefon ile arayıp yeterli sperm olmadığından dna hasar kontrolü yapılamadı dediler. rabbim inşallah verecek hayırlısıyla hepimize

Sağol cevap için canın. Peki 'yeterli olmadığından' derken belli bi sayının altında olduğu zaman mi yapılmıyor hasar testi yoksa azolu olunca mi ?
Bizde sayı 4mil. Civarı ama iniş çıkışlı değerlerimiz:/

sizin dna hasarına bakılabilir o zaman bizde bir kaç tane hareketsiz vardı kaan hoca belki çıkmaz yine de dna hasarına baktıralım demişti. eşim bugün tekrar arayacak düzen lab. verdiği numune mi yeterli gelmedi sperm mi yeterli gelmedi netleştirecek dün tam anlamamış. netleştirince ben sana yazarım tekrar biz de merak ediyoruz. daha tedavide çok yeniyiz. siz ne zaman başladınız

sizin dna hasarına bakılabilir o zaman bizde bir kaç tane hareketsiz vardı kaan hoca belki çıkmaz yine de dna hasarına baktıralım demişti. eşim bugün tekrar arayacak düzen lab. verdiği numune mi yeterli gelmedi sperm mi yeterli gelmedi netleştirecek dün tam anlamamış. netleştirince ben sana yazarım tekrar biz de merak ediyoruz. daha tedavide çok yeniyiz. siz ne zaman başladınız

Dün muayene oldu eşim bugün hasar testi verdi.. ben gitmedim ankaraya. Eşim gelsin ayrıntılı anlatmasini isteyeceğim

bize önce ilaç verdi 15 gün sonra testi yapmamızı söyledi çünkü bizimki çok az onun için sizinki daha iyi en azından milyon olarak var

bize önce ilaç verdi 15 gün sonra testi yapmamızı söyledi çünkü bizimki çok az onun için sizinki daha iyi en azından milyon olarak var

Biz azo günleri gördük .. Doktora gitmedi eşim sadece kendi okuduklarımızı yaptık macun vs. sonra bir elin parmakları kadar çıkış oldu tüp bebek yaptık. Tutmadı. Bir sene boyunca bitkisel Çözümler arayışına girdik kullanmadıgimiz şey kalmadı diye bilirim 4mil. kadar ulaştı ama malesef bundan sonra hiç yükselmedi ara ara düşüş oldu değerlerimizde.

Back
X