Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhabalar...Daha yeni siteye üye oldum ben anca anlamaya çalışıorum sizin tedaviniz ne durumda şuanda ben çok merak ettim bizimde suan karar verme aşamasındayız. Benm merak ettiğim konu Kaan Aydos beyin tedavi ücretleri nasıl ?

Mrb arkadaşlar Kaan hoca erkekte fsh değerinin kaç olması gerektiğini söyledi? Bilgisi olan var mı?bizim fsh 3,80 bu değere nırmal değere yakın söylemişti.2 aydır trdsvideyiz.

Merhabalar...Daha yeni siteye üye oldum ben anca anlamaya çalışıorum sizin tedaviniz ne durumda şuanda ben çok merak ettim bizimde suan karar verme aşamasındayız. Benm merak ettiğim konu Kaan Aydos beyin tedavi ücretleri nasıl ?
randevi alınca bir kez gidiyorsun 400 tl muayene ücreti. sonrasında mail üzerinden haberleşiyorsunuz. tahlilleri soruları kendi sitesindeki ilgili yerlere yazıp haberleşiyorsun

Sizin sorun nedir

randevi alınca bir kez gidiyorsun 400 tl muayene ücreti. sonrasında mail üzerinden haberleşiyorsunuz. tahlilleri soruları kendi sitesindeki ilgili yerlere yazıp haberleşiyorsun
Teşekkür ederim ..

Bizdede delasyon var ama şimdi hormonları normal düzeyde ve spermn küçük hücresnde var ama net sperm yok

CANım biz 4aydır ilaç kullanıyoruz çok şükür düzelmiş. Say'ı 65 milyon sayımız iyiydi genelde hızımız da iyi morfoloji 3 ten 4 e çıkmış ve hasarımız düzelmiş. Biz 3 kere tüp bebek denedik olmadı bi sebep te yok benim tahliller şimdiye kadar hep normaldi dna hasarına bağladı Kaan aydos. Bakalım şimdi ne diyecek bize. Allah bu mübarek günde hepimize çocuklarımız kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlar bugün kan testi yaptırdık fsh 37den 0.78e düşmüş ama testosteron 3ten 10a çıkmış nasıl sonuçlar sizce çok değişmemişmi hormonlar

CANım biz 4aydır ilaç kullanıyoruz çok şükür düzelmiş. Say'ı 65 milyon sayımız iyiydi genelde hızımız da iyi morfoloji 3 ten 4 e çıkmış ve hasarımız düzelmiş. Biz 3 kere tüp bebek denedik olmadı bi sebep te yok benim tahliller şimdiye kadar hep normaldi dna hasarına bağladı Kaan aydos. Bakalım şimdi ne diyecek bize. Allah bu mübarek günde hepimize çocuklarımız kucağımıza almayı nasip etsin

Maşallah. meleğinizin gelmesi yakındır inşallah.
hangi ilaçları kullandınız? Fiyatları ne kadar ve eczaneden mi aldınız? Bizim burda tüp bebek için kullandığımiz iğneleri bile bulamamıştık çok sıkınti çektik inşallah kaan beyin yazdığı ilaçlar öyle zor bulunan ve pahalı olanlardan değildir:/
bende bir tüp bebek yaptırdım. Eşimin sayı ve hız değerleri çok düşük 5mil. altında yani..

Klomen ve emodex kullandı canım. Emodex 160 lira bir şişesi 1 aylık tabi klomen ucuzdu ama. Yok canım bizde Say'ı 30 milyonlardaydı hep zaten hızda iyiydi sadece hasar varmış çok şükür düzelmiş . Hayırlısıyla inşallah canım. Evet eczaneden aldık ilaçları tatlım

Klomen ve emodex kullandı canım. Emodex 160 lira bir şişesi 1 aylık tabi klomen ucuzdu ama. Yok canım bizde Say'ı 30 milyonlardaydı hep zaten hızda iyiydi sadece hasar varmış çok şükür düzelmiş . Hayırlısıyla inşallah canım. Evet eczaneden aldık ilaçları tatlım

Sağol canim. hasar kaç çıktı acaba? 4 aylık ilaç sonrası nekadar düzelme oldu hasar da?
bizde dna hasar testi verdik ama araya hafta sonu ve bayram giriyor Anca 30.07 sonucu alabiliriz

Back
X