Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kaan hoca mail atmış. 2 yolumuz var ışte bir tedavi etmek iki uzun süreli tedavi etmek demis. 2 iğne 1 hap yazmış.
1.Menogan 75ünite 3gün.
2.Choriomon 5000ünite
3.beta caroten 10000 ünite 7 mg solgar kapsül demiş.

1 ay kullan AST ALT GGT FSH testosteron testleri yaptırıp gönderin demiş.

Siz hangi iğneleri kullanıyordunuz ?

Kızlar bu iğneleri ve hapı kullanan oldumu aranızda
eşimde menogan75 iğne kullanıyor haftada 3 gün. 45 gün üstüne test yaptırdık sonuç değişmedi aynı testleri bizden de istedi yaptık yolladık cevap bekliyoruz en geç pazartesi cevap verecek hayırlısı inşallah

eşimde menogan75 iğne kullanıyor haftada 3 gün. 45 gün üstüne test yaptırdık sonuç değişmedi aynı testleri bizden de istedi yaptık yolladık cevap bekliyoruz en geç pazartesi cevap verecek hayırlısı inşallah
anladım canım bizde ne zaman başlıycaz

aynen bizimde öyle galiba canım
çok kararsızız ekimde tese olacak gibi. sebebin net nedenini tese de parça alıp bakabiliriz demişti kaan hoca. belki o zaman canlı hücre de bulur dondurur tüp bebeğe geçeriz hayırlısı inşallah. çok yıpratıcı oluyor tahlil yaptırma zamanları. hayırlısı rabbim şifamızı versin inşallah

çok kararsızız ekimde tese olacak gibi. sebebin net nedenini tese de parça alıp bakabiliriz demişti kaan hoca. belki o zaman canlı hücre de bulur dondurur tüp bebeğe geçeriz hayırlısı inşallah. çok yıpratıcı oluyor tahlil yaptırma zamanları. hayırlısı rabbim şifamızı versin inşallah
aynen canım hiç sorma biz başka dra gidiyorduk. bıraktık onu kaan hocaya geçtik işte. bişey sorucam canım Siz muayene oldunuz mu?

merhaba kaan Aydos eşime tese olması gerektiğini mail attı. ekim ayı içinde tese olacak gün bekliyor bizden. ekimin ilk haftası olmayı düşünüyor. hangi hastanede yapıyor acaba ve canlı sperm çıkarsa donduracak acaba o zaman tüp bebek için o hastaneyi istemezsek dondurulmuşu alma şansımız olur mu? bilgisi olan var mı. lütfen dualarınızı eksik etmeyin

bizde bir aydan fazladır kaan hoca ile mail yoluyla haberleşiyoruz. hormon genetik normal bizde de. hoca ilk önce endol sudafed verdi iki hafta kullandık sonuç aynı. hoca uzun tedavi düşünüyo emre bey hemen ameliyat diyo diye kaan hocayı düşünmüştük hep. ama iki haftadan sonra ki mailde tese yapmayı uygun gördü bize de çok erken geldi dokular yıpranıyor vs. ayrıca tup bebeğe hazırlanmak konusunda bişe de demedi sonuçta kendi sayfasında da bu kararın verilmesi gerektiğini açıklamıştı. spermler dondurulduğunda bozulabilir diye.bende öyle bi cevap yazdım sonuçta korkuyoruz ikinci tesede çıkmaması olasılığına karşılık ilkinde çıkarsa bende tüpe hazırlanayım dedim o da tabi olur tese için hastaneye bu kadar ücret yatırmanız lazım tüp işlemlerini de hrs de yaparız dedi. araştırdığımda hrs hastanesi ile ilgili çok olumsuz yorum okudum ayrıca hocanın bize uzaktan yardımcı olması Allah razı olsun çok iyi bişe ama böyle bi kararın basit bişe gibi

bizde şuan bıraktık kendimiz doğal şeyler kürler falan deneyecez büyük ihtimal olmayacak ama şuan bulunduğumuz il küçük ve çok uzak ist ankaraya Allah izin verirse bi sene daha kalacaz o yüzden erteledim 1 sene fikrim değişmezse dayanabilirsem tabi bazen çok yoğun duygular hissediyor insan baskılar falan. hayırlısı hakkımızda arkadaşlar böyle güncel bilgiler aktarabilirsek hepimiz faydalanırız. umut hastanesi iyi diyolar orda tekin bey varmış tese yapan. emre bey çok iyi diyolar ama yeni hastanesi hakkında pek bişe okumadım Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah çok zor bi durum bu kararlar.

="zorluyollar, post: 42783176, member: 687877"]bizde şuan bıraktık kendimiz doğal şeyler kürler falan deneyecez büyük ihtimal olmayacak ama şuan bulunduğumuz il küçük ve çok uzak ist ankaraya Allah izin verirse bi sene daha kalacaz o yüzden erteledim 1 sene fikrim değişmezse dayanabilirsem tabi bazen çok yoğun duygular hissediyor insan baskılar falan. hayırlısı hakkımızda arkadaşlar böyle güncel bilgiler aktarabilirsek hepimiz faydalanırız. umut hastanesi iyi diyolar orda tekin bey varmış tese yapan. emre bey çok iyi diyolar ama yeni hastanesi hakkında pek bişe okumadım Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah çok zor bi durum bu kararlar.[/QUOTE]
Kizlar bana da bir fikir verir misiniz eşimle birlikte kaan hocanın muayenesi ne gittik 6 aydır eşime iğne vermişti 2 çeşit iğne ydi onları kullandı şimdi 1 çeşit iğne ve klomen verdi eşime bizim sorunumuz azosperm bir defa mikrotese oldu sperm bulundu onları dondurduk sonra tüp bebek yaptık ama malesef olumsuz bu ayda iğne ve klomen kullanacaz bakalım 1 ay sonra ne diyecek kaan hoca sizler neler yapıyorsunuz yardimci olurmusunuz

Peki sizde neden dolayi azosperm belli mi.hormon ve genetik normal mi.
Kaan hoca dedi genetik değil yapmış olduğumuz tahlillerde bile bize demişti ki normal yolla hamile bile kalabilirsin muayenesine gittiğimiz zaman çok güzel ilgilenmişti 6 ay demişti ama şimdi 1 ay daha tedaviye devam dedi bu arada 3 yıllık evliyken hamile kalmistim düşük oldu ama

Sizde durum iyiymiş bizde normal yol çok zor çünkü 0 Sperm. 3 kere yaptirdik 3 ide aynı. Bizde tese olmak istemiyoruz dokularin yipranmasi ve sperm cikmadiginda cok uzulecez diye. doğal şeyler deneyerek bekleyecez 1 sene.kur yapacaz nohut kuru. Belki iyi gelir.

[QUOrluyollar, post: 42822156, member: 687877"]Sizde durum iyiymiş bizde normal yol çok zor çünkü 0 Sperm. 3 kere yaptirdik 3 ide aynı. Bizde tese olmak istemiyoruz dokularin yipranmasi ve sperm cikmadiginda cok uzulecez diye. doğal şeyler deneyerek bekleyecez 1 sene.kur yapacaz nohut kuru. Belki iyi gelir.[/QUOTE]
Bizde tese oldu eşim ama 2 tane canlı sperm vardı ve tüp bebek yaptık ve sonuç negatif ama esim tedavi olmadan direk tüp bebek olduk bence sizde kaan hocaya gidin derim ben peki nohut kurunun faydası olur mu bize kaan hoca keçi boynuz pekmezi ve ısırgan otu çayını önerdi bitkisel olarak

İbrahim Saraçoğlu sitesinde azospermli kişiler için nohut kuru var. azosperm dediği için bizde başlayacaz. Keçiboynuzu kuru spermi olmayanlarin yapması uygun değilmiş. O yüzden biz keçiboynuzu yapmıyoruz.

[QUorluyollar, post: 42822421, member: 687877"]İbrahim Saraçoğlu sitesinde azospermli kişiler için nohut kuru var. azosperm dediği için bizde başlayacaz. Keçiboynuzu kuru spermi olmayanlarin yapması uygun değilmiş. O yüzden biz keçiboynuzu yapmıyoruz.[/QUOTE]
Cnm benim, benim bir arkadaşımın eşi de azospermi ve yapmış olduğu testler hep 0 dı Dr gidip tedavi oldu ve sonra mikro tese ameliyatı oldu ve sperm çıktı hemen tuo bebekle hamile kaldı ve suan kızı 3 yaşında bizde sperm çıkmasına rağmen hamilelik olmadı biz yine de birbirimizi anlarız çok kötü bir durum cokkkkkkk

Ne güzel Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Umudumuzu kaybetmemek lazim.biz dogu ilindeyiz esim polis izinler sıkıntili o yuzden tese tup tedavi icin burdan gidip gelmemiz zor olacak seneye nasip olursa tese ve Tüp yaptıracaz inşallah. Şuan 5 gün geçti hastalığım hemen test yaptım ama neye yarar.bendeki umut kimsede yok tedavisiz 0 spermle olcak diye hayal kuruyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun

[QUOTrluyollar, post: 42822877, member: 687877"]Ne güzel Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Umudumuzu kaybetmemek lazim.biz dogu ilindeyiz esim polis izinler sıkıntili o yuzden tese tup tedavi icin burdan gidip gelmemiz zor olacak seneye nasip olursa tese ve Tüp yaptıracaz inşallah. Şuan 5 gün geçti hastalığım hemen test yaptım ama neye yarar.bendeki umut kimsede yok tedavisiz 0 spermle olcak diye hayal kuruyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun[/QUOTE]
Rabbim cok buyuk inşallah olacak bizlere de Rabbim nasip etsin inşallah kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın cnm ben 6 yıllık evliyim 23 yaşındayım ama çok yoruldum artık

27 yaşındayım 2 yıllık evliyim 1 senedir düşünüyoruz öğrenelide 7 ay falan oluyo o günden beri de pek bişey yapmadık kaan beye yazdık onun dediği ilaçlardan sonuç alamadık tese dedi bizde seneye erteledik. Burdan hormon ve genetiği normal olup ilaç kullananlar ne kullanıyorsa onlari öğrenmek için bekliyorum ama endol ve sudafeda dışında ilaç vermemiş pek.onlarda bize yaramadı.

Back
X