Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yok 6 ay süren o değil tedavi süresi :) ongüne test sonucu çıkıyor dediler bize.
O zaman kendi başımıza bi işe kalkışmayalım, ne derse onu yapalım. Ben de 1 aşılama daha yaptırmam gerek rapor için onu yaptıriym bu arada o da çıksın aradan. Allahım bu gece duysun sesimizi de daha fazla bekletmesin bizi

O zaman kendi başımıza bi işe kalkışmayalım, ne derse onu yapalım. Ben de 1 aşılama daha yaptırmam gerek rapor için onu yaptıriym bu arada o da çıksın aradan. Allahım bu gece duysun sesimizi de daha fazla bekletmesin bizi
Amin inşaallah cümlesi için en hayırlı zamanda sağlıkla sıhhatle nasip olsun.Hayırlı kandiller

Canım biz 15 aylık evliyiz ama 12 aydır çocuk için uğraşıyoruz. Kaan beylede 6 aydır tedavideyiz. Sizin canım çok oldumu başlayalı?
Bizde 19 aylık evliyiz 14 aydır çocuk istiyorz. Aslnda hiç korunma yok bizde ilk 5 ay ben kendimi kastığımdan tam ilişki sağlayamıyodk onları saymıyorum. Biz Kaan Beye gitmedk henüz. Eşim haftaya gidicek. Aslnda pek umutlu değilm çünkü forumda okuyorum kimsenin morfolojisi düzelmemiş. Bizimde temel sorun morfoloji :mad:

merhaba arkadşlar bizde morfoloji bozukluğu var 3 tüp bebek denemem oldu fakat 2 tanesini hmilelikte kaybettim kaan hocya gitmeyi düşünüyorum bilgi verirmisiniz
Allah sabır versn canm bizde de morfoloji sorunu var bende 8. Haftalık bebeğimi kaybettim. Sen kaç haftalıkken kaybettin bebeklerini canm ? Patolojiye gönderdnz mi ? Sonuç olarak ne cıktı raporda

Ben de görüştüm akşam düştü telefon, 30 marta randevu verdi en erken, ücret de 450 olmuş. Genel olarak maille görüşüyoruz ama ikinci kez gelmeniz gerekirse yeniden ödersiniz dediler o yüzden biraz fazla geldi ama gitcez mecbur. Aşılama yaptık olmadı, tüp düşünüyoruz şimdi. Ben hormon ilaçlarına boğulmadan başka sorun sıkıntı varsa halledip gidelim istiyorum ama nerdeyse nisan randevu çok gec işte :KK43:
Merhaba bizde 10 aydır korunmuyoruz birkaç ay önce ben doktora gittim çok şükür bir şey çıkmadı adetlerim hep düzenliydi doktor istiyorsan klomen başlayalım Dedi kasımda üç yumurtam oldu ama malesef sonuç olmadı. Sonra eşim test verdi. Bir tek hızımız biraz düşük Dedi doktor ama gebeye kalmaya engel değil Dedi. A+B %35 yapıyo ileri hız %25 aralık başından beri Havuç suyu içiyoruz doktor bir ay sonra testi yenileyim Dedi biz de testi bekliyoruz ona göre vitaminler e falan başlayalım diyorum. Biz Ankara'da değiliz Kaan hocaya önce Bi mail atayım diyorum bana da mail adresini verebilir misiniz acaba Bi de hız konusunda ne dersiniz kafam karıştı

Merhaba bizde 10 aydır korunmuyoruz birkaç ay önce ben doktora gittim çok şükür bir şey çıkmadı adetlerim hep düzenliydi doktor istiyorsan klomen başlayalım Dedi kasımda üç yumurtam oldu ama malesef sonuç olmadı. Sonra eşim test verdi. Bir tek hızımız biraz düşük Dedi doktor ama gebeye kalmaya engel değil Dedi. A+B %35 yapıyo ileri hız %25 aralık başından beri Havuç suyu içiyoruz doktor bir ay sonra testi yenileyim Dedi biz de testi bekliyoruz ona göre vitaminler e falan başlayalım diyorum. Biz Ankara'da değiliz Kaan hocaya önce Bi mail atayım diyorum bana da mail adresini verebilir misiniz acaba Bi de hız konusunda ne dersiniz kafam karıştı
Hiz konusunda cok bilgim yok ama mesela bize gore cok cok iyi hiz cunku bizim ileri hareketli sifir hep testlerde. Ben de kendi doktoruma daniscam bu spermin genetigi olayini, belki o da yapabilir testi. Kaan hocayla ilgili yorumlari dunden beri okuyorum nedense icime sinmeyen bi sey var. mail uzerinden tedavi bana biraz ters geldi. Ben sonucta istedigim merak ettigim bi sey oldugunda sormak isterim. Bi de herkesin tedavisi ayni klomen ve emodeks vermis. Emodeksi zaten biz 5 aydir falan kullaniyoruz, keciboynuzu kuru desek onu belki daha fazladir. Benim de kafam cok karisik. Nerden ne umut bulsak diye kendi kendimi yiyip bitiriyorum. Yilbasindan sonra bi gidip konusiym benim doktorla ne diyecek bakalim. O git derse gitcem kaan aydosa. ama gitmenizi gerektirecek bi durum yok derse gitmicem. Guveniyorum cunku oyalamaz bizi.
Kaan hocanin da mail adresi yok da oendi stesini actiginizda soru cevap kismi var. o kisimdan uye olup form dolduruyosunuz o forma donus yapiyomus. Bize daha donmedi. Bu arada tum test sonuclarinizi falan taratmis olun bilgisayara, onlari da istiyo cunku

Güzel bir pazar diliyorum herkese.Bizim tahlil sonucumuz çıkmış %25.16 hasarlı dna diyormuş.Diğer detayları yazamıyorum çünkü tahlil eşime gelmiş bana ulaşmadı henüz bu konuda bilgisi deneyimi olan yazabilirmi bu hasarın anlamı nedir?Eşim kaan beye maille göndermiş 8 ocakta cevap gelecekmiş.Sizlerede bir danışmak istedim.

Güzel bir pazar diliyorum herkese.Bizim tahlil sonucumuz çıkmış %25.16 hasarlı dna diyormuş.Diğer detayları yazamıyorum çünkü tahlil eşime gelmiş bana ulaşmadı henüz bu konuda bilgisi deneyimi olan yazabilirmi bu hasarın anlamı nedir?Eşim kaan beye maille göndermiş 8 ocakta cevap gelecekmiş.Sizlerede bir danışmak istedim.

dna_tablo.jpg

Burda da ben:KK48:.
Canım %15 altında olması gerek. Sizi ji ortalarda. Allahın izniyle normale düşer.

Bizde sonuç bekliyoruz bu 3. Sperm dna hasar testi.. inşallah bu sefer yüzümüz güler

dna_tablo.jpg

Burda da ben:KK48:.
Canım %15 altında olması gerek. Sizi ji ortalarda. Allahın izniyle normale düşer.

Bizde sonuç bekliyoruz bu 3. Sperm dna hasar testi.. inşallah bu sefer yüzümüz güler
Çok teşekkür ederim canım benim.Peki şimdi aklıma geldi bu düşerse sayı kaç olmalı yani onun kriteri nedir ml 15 milyon du galiba bizim o kadar değildir.

Çok teşekkür ederim canım benim.Peki şimdi aklıma geldi bu düşerse sayı kaç olmalı yani onun kriteri nedir ml 15 milyon du galiba bizim o kadar değildir.

Meselâ 100 spermden 28 tanesi hasarlı çıktı toplamda 500 Sperm kontrol edildi.. Sonuç %28 hasarlı.

Zaten sonuçta yazıyor. Sayı ile alakası yok. Bizim.sayı 1mjl 100 tanesinde 42 hasarlı çıktı toplamda 500 Sperm kontrol edildi her yüz Sperm de 42si hasarli. Sonuc hasar %42.

Meselâ 100 spermden 28 tanesi hasarlı çıktı toplamda 500 Sperm kontrol edildi.. Sonuç %28 hasarlı.

Zaten sonuçta yazıyor. Sayı ile alakası yok. Bizim.sayı 1mjl 100 tanesinde 42 hasarlı çıktı toplamda 500 Sperm kontrol edildi her yüz Sperm de 42si hasarli. Sonuc hasar %42.
anladım canım çok sağol.

merhaba arkadaşim gözünüz aydın ne güzel çıkış olmuş Allah daim etsin. bir kaç sorum olacak. en başta azospermmiyerdi eşiniz? çıkış nasıl başladı.
bizim sperm çıkışımız hemen başladı gibi oldu endol ve sudafedtten sonra hareketli çıkışı başladı sonrasında emodexe başladık sonra cıkan spermleri dondurduk .

Bizde 19 aylık evliyiz 14 aydır çocuk istiyorz. Aslnda hiç korunma yok bizde ilk 5 ay ben kendimi kastığımdan tam ilişki sağlayamıyodk onları saymıyorum. Biz Kaan Beye gitmedk henüz. Eşim haftaya gidicek. Aslnda pek umutlu değilm çünkü forumda okuyorum kimsenin morfolojisi düzelmemiş. Bizimde temel sorun morfoloji :mad:

Anladım canım. morfoloji konusu dipsiz kuyu. Düzelen sayısı çok az.Tek sorunumuz diğer değerlerimiz oldukça iyi çok şükür ama birtek morfolofiden dolayı sanırım. Bana göre canım sperm sayısını arttırmak faydalı olabilir çünkü sayı ne kadar artarsa yüzdelik oranda ki sağlam sperm sayısıda artar düz mantıkla.

Ankaradayız, yarın arayıp düşürebilirsem soriym sekreterine nerde diyosa yaptıririz, forumda biri yazmış çunku sonuçlar 6 ayda çıkyo diye. Muayene için 3 ay beklicez zaten 6 ay da onu beklemeyelim eğer öyleyse
düzen labaratuarında sonuçlar iki haftada çıkıyor biz yaptırdık

bizim sperm çıkışımız hemen başladı gibi oldu endol ve sudafedtten sonra hareketli çıkışı başladı sonrasında emodexe başladık sonra cıkan spermleri dondurduk .
bizde tese ile bulunan spermleri dondurduk. Tüp bebek mi deneyeceksiniz? nerede yaptıracaksınız?

Anladım canım. morfoloji konusu dipsiz kuyu. Düzelen sayısı çok az.Tek sorunumuz diğer değerlerimiz oldukça iyi çok şükür ama birtek morfolofiden dolayı sanırım. Bana göre canım sperm sayısını arttırmak faydalı olabilir çünkü sayı ne kadar artarsa yüzdelik oranda ki sağlam sperm sayısıda artar düz mantıkla.
Evt canım doğru orantı En Büyük KK

2. tedaviye başlarken oligoastenoteratozoospermi ile ilgili iyi şeyler duymaya ihtiyacım var ... aranızda bu sorunla mücadele eden var mı ?
yıkamadan önce 1 yıkamadan sonra 40-50 motil spermimiz var
ilk denemede 2 embriyo transfer edilmişti tutmadı malesef

2. tedaviye başlarken oligoastenoteratozoospermi ile ilgili iyi şeyler duymaya ihtiyacım var ... aranızda bu sorunla mücadele eden var mı ?
yıkamadan önce 1 yıkamadan sonra 40-50 motil spermimiz var
ilk denemede 2 embriyo transfer edilmişti tutmadı malesef

Bizim değerler benziyor. Aynı zamanda benim de iki embriyo transfer edildi ama negatif..

Bu durumda olanlar tüp bebek tedavisi ile sonuç aldı mı açaba??

düzen labaratuarında sonuçlar iki haftada çıkıyor biz yaptırdık

Sperm sayımı ve morfoloji sonuçları 1-2 gün içinde DNA hasarı ise ise 2 hafta içerisinde belli oluyor. test gününden 1-2 gün telefon ile aradığınızda sayı ve morfolojiyi mail atıyorlar.

Back
X