Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba arkadaslar.biz 3 yıldır bebek sahibi olamıyoruz.2015 yılında hasar testi yaptırdık 32 çıktı.eşim aynı yıl varikoselden de ameliyat olmuştu. Kaan hocanın yanına gidemedik oluruna bıraktık.ameliyattan sonra degerler biraz yukseldi fakat gebelik olusmadı
2016 agustos ayında tüp bebek denedik negatif oldu.sebep olarak agır morfolojik bozukluk denildi (%1)
Şimdi ikinci denemeden once kaan hocayla tedaviye karar verdik.pazartesi arayacagım inş. Bizede bi derman olur.hasar varken morfolojik sorun varken tüp bebek bile başarısız oluyor.
Yakında tekrar yaptıracagız testleri

Kızlar kaan hocayla ilk defa gorusmeye gittiğinizde sizden hangi testleri istedi sadece sperm ve dna hasarı mı baska neler istedi?
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Evet olabilir benim daha onceden basarisiz tup bebek denemelerim var yeniden tedaviye baslamadan evvel herseyi incelemek istedi sanirim kaan hoca
Canım konuyu 2015te acmıssın o zamandan beridir mi tedavi oluyorsunuz kaan hocada?ne zamandır tedavi oluyorsunuz
İnşallah sende bende bu yolda cabalayan herkes melegine kavusur

Merhaba arkadaslar.biz 3 yıldır bebek sahibi olamıyoruz.2015 yılında hasar testi yaptırdık 32 çıktı.eşim aynı yıl varikoselden de ameliyat olmuştu. Kaan hocanın yanına gidemedik oluruna bıraktık.ameliyattan sonra degerler biraz yukseldi fakat gebelik olusmadı
2016 agustos ayında tüp bebek denedik negatif oldu.sebep olarak agır morfolojik bozukluk denildi (%1)
Şimdi ikinci denemeden once kaan hocayla tedaviye karar verdik.pazartesi arayacagım inş. Bizede bi derman olur.hasar varken morfolojik sorun varken tüp bebek bile başarısız oluyor.
Yakında tekrar yaptıracagız testleri

Kızlar kaan hocayla ilk defa gorusmeye gittiğinizde sizden hangi testleri istedi sadece sperm ve dna hasarı mı baska neler istedi?
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Esiniz sperm testi ve fsh testesteron gibi hormon testlerini yaptirsin ve daha onceki sperm tahlilllerinizi goturun ama uc ay oncesinde sira gelmez size

Canım konuyu 2015te acmıssın o zamandan beridir mi tedavi oluyorsunuz kaan hocada?ne zamandır tedavi oluyorsunuz
İnşallah sende bende bu yolda cabalayan herkes melegine kavusur
Amin cnm sagol ins herkes sevinir bigun benim hikayem cok uzun 11 yil olacak evleneli 5 kez tup bebek denedim hepsi olumsuz esimde sorun vardi fakat hic bir tup bebek merkezi erkege yönelik arastirma yapmiyo spermleri incelemiyolar ayrintili olarak kendi arastirmalarimla kaan hocayi buldum esime yapilan tahlillerin sonucu fsh dusuk geldi uc aydan fazla fsh tedavisi gordu esim ignelerle hersey normala geldi doğal yolla bekleyin dedi kaan hoca fakat olmadi simdi tüp bebege gecelim dedik tekrar kaan hocayla iletisime gectikve bizden sperm dna.hasar testi istedi sonuca gore uc aylik bi tedavi daha verdi bakalim hasari tedavi ettikten sonra tup bebege gecicez ins

Amin cnm sagol ins herkes sevinir bigun benim hikayem cok uzun 11 yil olacak evleneli 5 kez tup bebek denedim hepsi olumsuz esimde sorun vardi fakat hic bir tup bebek merkezi erkege yönelik arastirma yapmiyo spermleri incelemiyolar ayrintili olarak kendi arastirmalarimla kaan hocayi buldum esime yapilan tahlillerin sonucu fsh dusuk geldi uc aydan fazla fsh tedavisi gordu esim ignelerle hersey normala geldi doğal yolla bekleyin dedi kaan hoca fakat olmadi simdi tüp bebege gecelim dedik tekrar kaan hocayla iletisime gectikve bizden sperm dna.hasar testi istedi sonuca gore uc aylik bi tedavi daha verdi bakalim hasari tedavi ettikten sonra tup bebege gecicez ins
Allah emeklerinizi zayi etmesin tez zamanda kavusursun inşallah bebeğine
Allahtan umit kesilmez
Bu sene tüp tedavisi düşünmüyorum sadece eşimin tedavisine odaklanmak istiyorum ilk deneme bile o kadar yorduki beni maddi manevi tekrar aynı acıları yasatmasın Rabbim
En azından eşimin degerleri biraz normale gelsin gebelik olmazsa tekrar baslarız

Allah emeklerinizi zayi etmesin tez zamanda kavusursun inşallah bebeğine
Allahtan umit kesilmez
Bu sene tüp tedavisi düşünmüyorum sadece eşimin tedavisine odaklanmak istiyorum ilk deneme bile o kadar yorduki beni maddi manevi tekrar aynı acıları yasatmasın Rabbim
En azından eşimin degerleri biraz normale gelsin gebelik olmazsa tekrar baslarız
Amiin Allah razi olsun inş hepimizin emekleri bosa cikmasin

Amiin Allah razi olsun inş hepimizin emekleri bosa cikmasin
Bugun randevu aldım Nisan ayının son haftasına ücret 450 tl dedi epey tuzluymuş valla bide hangi testleri yaptırmamız gerekiyor dedim hiçbir test yaptırmayın kaan hoca muayene den sonra istiyor dedi
Sizdede oylemi olmustu ben istanbul dan gideceğim için testler hazır elimde olsun oyle gideyim vakit kaybı olmasın istiyorum.
Mailde de yazdım inş cvp verir

arkadaşlar randevu alabilmek için saatlerce kaan hocayı aradım bir türlü ulaşamadım . çalışırken saatlerce telefon başında beklemek var bir de. nasıl ulaşacağız :(

arkadaşlar randevu alabilmek için saatlerce kaan hocayı aradım bir türlü ulaşamadım . çalışırken saatlerce telefon başında beklemek var bir de. nasıl ulaşacağız :KK43:
Aynen butun gun aradım hep meşguldu ulaştım bu seferde telde en az 10 dk bekledim
Sekreterinin konusma tarzınıda hiç begenmedim birde saat 4 den sonra muayene ediyormuş.şehir dışından gideceğiz zaten cok gec donus olacak

Merhaba arkadaşlar bizde randevu almıştık mart ayının sonuna ..Kaan hocaya gitmeden sperm tahlili falan yaptırabiliyor müyüz gittiğimizde elimizde tahlil sonuçları olması daha iyi olmaz mı .Kaan hocaya maillemi sormam gerekiyor

Merhaba arkadaşlar bizde randevu almıştık mart ayının sonuna ..Kaan hocaya gitmeden sperm tahlili falan yaptırabiliyor müyüz gittiğimizde elimizde tahlil sonuçları olması daha iyi olmaz mı .Kaan hocaya maillemi sormam gerekiyor
Canim Beninm De randevuya gitmeden önce aynı kaygım vardı hatta aynı mesajı atmisimdir buraya sekreter yaptirmayin diyor ben tereddüt ettim zaman kaybı olur diye neyse kar yağdı falan derken tahlile gidemedik randevu gününe kadar ben düzen labda dna hasar testi yaptiracaktim sonucumla gidecektim olmadı kaan beye gittik iyi ki yaptirmamisim çünkü kaan hoca bizden 4 lu dna paneli istedi içinde dna vhasar testi de var ros analizi diye bişey var yani 4 farkli test daha ayrıntılı bakılmış oluyor sonuçta. Boşa masraf etme yaptirabikiyorsan kan tahlillerini yaptırdım spermle ilgili bişey yaptırma benim fikrimce tsh fsh testestoron lh baktir bunları götür ve acele etme gerçekten biz böyle panik yaptıkça acele ettikçe olmuyor ben su an tahlil sonucu beiyorum akışına biraktim kan tahlili sormadı istemedi bizden ben bu hafta yapturicam ama yine de hepsini bir gondericem hayırlısı artık herkes için cnm

Aynen butun gun aradım hep meşguldu ulaştım bu seferde telde en az 10 dk bekledim
Sekreterinin konusma tarzınıda hiç begenmedim birde saat 4 den sonra muayene ediyormuş.şehir dışından gideceğiz zaten cok gec donus olacak

4 den sonra mı :( biz de şehir dışından gideceğiz daha randevu bile alamadık. sabaha varırırız erkenden hallederz diyorduk. geceyi orda mı geçirmek gerek o zaman ? tabi bir de test felan isterse o saatten sonra onları yaptırmak imkansız heralde. allah yardımcımız olsun

4 den sonra mı :KK43: biz de şehir dışından gideceğiz daha randevu bile alamadık. sabaha varırırız erkenden hallederz diyorduk. geceyi orda mı geçirmek gerek o zaman ? tabi bir de test felan isterse o saatten sonra onları yaptırmak imkansız heralde. allah yardımcımız olsun
Aynen oyle eşim cok yogun calısıyo iptal edelim dedi en az iki gun izin alması gerekiyor
Heran iptal edebililiriz kafam karısık

çok zor alınan bir randevu olduğu için iptal etmeyin bence arkadaşım. iş yerinden izin alırsınız. bu daha önemli birşey. bu arada arkadaşlar sayfanın neredeyse tamamını okudum. genellikle sperm olup kalitesi bozuk olan ya da sayısı az olan arkadaşlar tedavilerini yazmışlar. bir de emodex ve klomeni sanırım bu durumda olanlara kullandırıyorlar. bahsettiğiniz sperm dns testi de sperm olup da sayısı az olanlara ya da kalitesi düşük olanlara mı yapılıyor.? yani bu sayfadan bunları anladım. yanlışsam lütfen düzeltir misiniz.

biz sebepsiz azosperm. 4 yıldır bulunamadı. genler hormonlar kromozomlar hepsi normal. hiçbir tedavi almadan(ilaç - iğne vs.) 1 kez micro tese ameliyatı olduk . ve canlı cansız sperm bulunamadı. :KK43: bitkisel kürlerin hepsini denedik. şimdi de kaan hocadan randevu almaya çalışıyorum. hiç spermi olmayıp kaan hocada tedavi olan var mı arkadaşlar ? :KK43: yazdıklarını okuyunca sizin için çok seviniyorum. çok daha iyisiniz bize göre. sperm var en azından kalitesini yükseltmeye çalışıyorsunuz. inşallah güzel haberlerinizi de okuruz. Rabbim şifa verir hepimize.

kızlar beklediğim dna hasar testi geldi sonuçlar su şekilde ROS ANALİZİNDE 1.16 mv düşük oksidatif stress tespit edilmiştir diyor.semende APOPTPSİS TATİNİ ANNEKSİN testinde yüzde 55 canlı sperm yüzde 16 erken apoptopik sperm yüzde 28 geç apoptotik ve nekrotik sperm diyor. DNA HASAR TESTİNDE ise DFO yüzde 11 yüzde 15 ve altı çom iyi derecede dna bütünlüğü yazıyor spermiogramda ise sperm sayısı 14 milyon ama mililitrede bu sanırım toplamda değil volum 2 motilite yüzde 57 hızlı doğrusal yüzde 15 yavaş doğrusal yüzde 37 diyor. anlayan var mı bi yorumlarmısınız test sonuclarını. sanırım sayımız az ileri hızlımız az bunun dışında dna hasarı yok ben öyle anladım peki neden iki defa tutmadı bu tup bebek yumurtalarda iyi bende. kafayı yiyecem var mı aynı durumda olan.

Canim Beninm De randevuya gitmeden önce aynı kaygım vardı hatta aynı mesajı atmisimdir buraya sekreter yaptirmayin diyor ben tereddüt ettim zaman kaybı olur diye neyse kar yağdı falan derken tahlile gidemedik randevu gününe kadar ben düzen labda dna hasar testi yaptiracaktim sonucumla gidecektim olmadı kaan beye gittik iyi ki yaptirmamisim çünkü kaan hoca bizden 4 lu dna paneli istedi içinde dna vhasar testi de var ros analizi diye bişey var yani 4 farkli test daha ayrıntılı bakılmış oluyor sonuçta. Boşa masraf etme yaptirabikiyorsan kan tahlillerini yaptırdım spermle ilgili bişey yaptırma benim fikrimce tsh fsh testestoron lh baktir bunları götür ve acele etme gerçekten biz böyle panik yaptıkça acele ettikçe olmuyor ben su an tahlil sonucu beiyorum akışına biraktim kan tahlili sormadı istemedi bizden ben bu hafta yapturicam ama yine de hepsini bir gondericem hayırlısı artık herkes için cnm
Peki bu 4 lü dna panelini ne zaman nerede yaptırdın sonuclar kac gunde cıktı
Biz İstanbul da oturuyoruz burada yaptırıp direkt gotursek olur mu
Ankarada da yaptırmak istemiyorum hem zaman yok hemde yorgun olur eşim

Peki bu 4 lü dna panelini ne zaman nerede yaptırdın sonuclar kac gunde cıktı
Biz İstanbul da oturuyoruz burada yaptırıp direkt gotursek olur mu
Ankarada da yaptırmak istemiyorum hem zaman yok hemde yorgun olur eşim
canım istanbulda yaptıranlar da var sanırım. ankarada genart da yaptırdık istanbulda da genartda yaptırın diyormuş. şimdi sonuçlarım geldi içinde spermiogram, semende oksidatif stres tayini(ROS ANALİZİ), semende apoptozis tayini( ANNEKSİN), sperm DNA hasar testi var biz 800 e yaptırmıştık sanırım istanbul genartda da 800 istersne yaptır sonuçlar elinde olur gitmeden ama başka bişey istermi bilmiorum. azoperm varsa başka testler de isteyebilir. sperm fish falan o yuzden baya da pahalı testler hocayı bekle. ya da spermiogramınızı mail at randevu tarihine kadar istediğiniz tahlil varsa yazarmısınız diye sor .

Back
X