Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
oleeeeyyyy randevu aldım arkadaşlar. kıymet hanımla görüştüm az önce. sağolsun çok ilgilendi tek tek bilgi verdi. sperm olup kalitesi düşük olanlar sayısı az olanlar tabi size göre tedavisi daha kolay dedi. stres yapıp hormonlarınızı etkilemeyin dedi. nisan ayının son haftasına randevu verdi. net tarih için dönüş yapacak. gelmeden önce herhangi bir test istemedi özellikle sordum. bizim durumumuzda olanlara önce 2 aylık bir ilaç tedavisi uygulanıyormuş. ondan sonra tahlil istiyorlarmış. ben yine de bir fsh yaptırıpda mı gitsem belki ilacı ona göre yazar. bilinçsizce bir micro tese ameliyatımız oldu. eşim o yüzden tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyor dedim. siz son umudumuzsun dedim. Allahım inşallah bu kapı bize vesile olur. son kapımız olur. buradaki herkesin yardımcısı olsun Allahım. çok dua ediyorum. hayırlı ise nasip olsun hepimize.

Bugun randevu aldım Nisan ayının son haftasına ücret 450 tl dedi epey tuzluymuş valla bide hangi testleri yaptırmamız gerekiyor dedim hiçbir test yaptırmayın kaan hoca muayene den sonra istiyor dedi
Sizdede oylemi olmustu ben istanbul dan gideceğim için testler hazır elimde olsun oyle gideyim vakit kaybı olmasın istiyorum.
Mailde de yazdım inş cvp verir
biz iki yıl önce 400 ödemiştik canım şu an 450 olmuş
elimizdeki tahlilleri götürmüştük siz yinede götürün bence daha sonrası için zaten ister sizden kaan hoca

çok zor alınan bir randevu olduğu için iptal etmeyin bence arkadaşım. iş yerinden izin alırsınız. bu daha önemli birşey. bu arada arkadaşlar sayfanın neredeyse tamamını okudum. genellikle sperm olup kalitesi bozuk olan ya da sayısı az olan arkadaşlar tedavilerini yazmışlar. bir de emodex ve klomeni sanırım bu durumda olanlara kullandırıyorlar. bahsettiğiniz sperm dns testi de sperm olup da sayısı az olanlara ya da kalitesi düşük olanlara mı yapılıyor.? yani bu sayfadan bunları anladım. yanlışsam lütfen düzeltir misiniz.

biz sebepsiz azosperm. 4 yıldır bulunamadı. genler hormonlar kromozomlar hepsi normal. hiçbir tedavi almadan(ilaç - iğne vs.) 1 kez micro tese ameliyatı olduk . ve canlı cansız sperm bulunamadı. :KK43: bitkisel kürlerin hepsini denedik. şimdi de kaan hocadan randevu almaya çalışıyorum. hiç spermi olmayıp kaan hocada tedavi olan var mı arkadaşlar ? :KK43: yazdıklarını okuyunca sizin için çok seviniyorum. çok daha iyisiniz bize göre. sperm var en azından kalitesini yükseltmeye çalışıyorsunuz. inşallah güzel haberlerinizi de okuruz. Rabbim şifa verir hepimize.
sperm dna hasar testi başarısız tüp bebek denemeleri olanlar ve sebebsiz yere bebek sahibi olamayanlar için yapılıyor canım allah yardımcınız olsun herkese şifa versin inş

Canim Beninm De randevuya gitmeden önce aynı kaygım vardı hatta aynı mesajı atmisimdir buraya sekreter yaptirmayin diyor ben tereddüt ettim zaman kaybı olur diye neyse kar yağdı falan derken tahlile gidemedik randevu gününe kadar ben düzen labda dna hasar testi yaptiracaktim sonucumla gidecektim olmadı kaan beye gittik iyi ki yaptirmamisim çünkü kaan hoca bizden 4 lu dna paneli istedi içinde dna vhasar testi de var ros analizi diye bişey var yani 4 farkli test daha ayrıntılı bakılmış oluyor sonuçta. Boşa masraf etme yaptirabikiyorsan kan tahlillerini yaptırdım spermle ilgili bişey yaptırma benim fikrimce tsh fsh testestoron lh baktir bunları götür ve acele etme gerçekten biz böyle panik yaptıkça acele ettikçe olmuyor ben su an tahlil sonucu beiyorum akışına biraktim kan tahlili sormadı istemedi bizden ben bu hafta yapturicam ama yine de hepsini bir gondericem hayırlısı artık herkes için cnm

çok zor alınan bir randevu olduğu için iptal etmeyin bence arkadaşım. iş yerinden izin alırsınız. bu daha önemli birşey. bu arada arkadaşlar sayfanın neredeyse tamamını okudum. genellikle sperm olup kalitesi bozuk olan ya da sayısı az olan arkadaşlar tedavilerini yazmışlar. bir de emodex ve klomeni sanırım bu durumda olanlara kullandırıyorlar. bahsettiğiniz sperm dns testi de sperm olup da sayısı az olanlara ya da kalitesi düşük olanlara mı yapılıyor.? yani bu sayfadan bunları anladım. yanlışsam lütfen düzeltir misiniz.

biz sebepsiz azosperm. 4 yıldır bulunamadı. genler hormonlar kromozomlar hepsi normal. hiçbir tedavi almadan(ilaç - iğne vs.) 1 kez micro tese ameliyatı olduk . ve canlı cansız sperm bulunamadı. :KK43: bitkisel kürlerin hepsini denedik. şimdi de kaan hocadan randevu almaya çalışıyorum. hiç spermi olmayıp kaan hocada tedavi olan var mı arkadaşlar ? :KK43: yazdıklarını okuyunca sizin için çok seviniyorum. çok daha iyisiniz bize göre. sperm var en azından kalitesini yükseltmeye çalışıyorsunuz. inşallah güzel haberlerinizi de okuruz. Rabbim şifa verir hepimize.
Biz 5 sene önce azosperm teşhisiyle Kaan hocaya tedavi olmuştuk 4 buçuk yaşında bir oğlum var Allah isteyen herkese nasip etsin..Umidinizi yitirmeyin 4 .CÜ tüp bebekte tutundu oğlum .En son mikrotesede4 tane bulunmuştu 2tane transfer etmişlerdi biri tutmuştu...Şimdi kardeş için. Tekrar tedaviye başlıycaz insallah

sperm dna hasar testi başarısız tüp bebek denemeleri olanlar ve sebebsiz yere bebek sahibi olamayanlar için yapılıyor canım allah yardımcınız olsun herkese şifa versin inş

evet anladım tşk ederim cvp için. amin amiiinn allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Biz 5 sene önce azosperm teşhisiyle Kaan hocaya tedavi olmuştuk 4 buçuk yaşında bir oğlum var Allah isteyen herkese nasip etsin..Umidinizi yitirmeyin 4 .CÜ tüp bebekte tutundu oğlum .En son mikrotesede4 tane bulunmuştu 2tane transfer etmişlerdi biri tutmuştu...Şimdi kardeş için. Tekrar tedaviye başlıycaz insallah

allahım ne güzel bir haber. rabbim yavrunuzu size bağışlasın sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. peki hiç sperm yok muydu? micro tesede bile çıkmadı bizim. sizin kaçıncı micro teseyle bulundu. sebepsiz azosperm miydi. kusura bakmayın çok sordum ama bizim durumumuzda olan çok fazla yok sanırım.

kızlar merhaba
bizde sebepsiz infertilite tanısıyla 1 tüp bebek yaptdık ve malesef negatif oldu. bnde ve eşimde görünürde bir sorun yok. sperm sayısı hızı morfolojısı için normal dediler. doga gebeliğe de engel değil dediler. ama tüp bebekte 3. gunden srna embriyo gelişimleri bozuldu bu sebeple sperm dna hasarına baktırmamızı istediler. bnde araştrmalar sonucu kaan hocayı buldum, randevu için aradım nisan sonuna ancak sıra gelir dediler. kaan hocayada mail attım , spermiyogram sonucumuzu ve kendisin istediği test tahlil ne varsa yaptrıp gelmek istedgımızı söyledım. 10 gune cvp gelecekmıs. şimdi iki iki test yaptırmamak için beklıyoruz. inşallah sürec cok uzamaz da spermde bir sorun varsa tedaviye başlarız. şayet yine bir sorun saptanmazsa neden 1.5 yıldr doğal yolla ve 1 tane de tüp bebek denemesiyle gebe kalamadgım yine açıklanmayacak ve çözümsüz kalacagız. Allah hepimize yardım etsin.

allahım ne güzel bir haber. rabbim yavrunuzu size bağışlasın sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. peki hiç sperm yok muydu? micro tesede bile çıkmadı bizim. sizin kaçıncı micro teseyle bulundu. sebepsiz azosperm miydi. kusura bakmayın çok sordum ama bizim durumumuzda olan çok fazla yok sanırım.

Amin Allah razi olsun dua ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin .5 yaşında inmmemis testis ameliyatı olmuş .Eşim ondan kaynaklı azosperm tahlilde hiç sperm çıkmadı mikroteseyle 3 yada 4 tane bulundu her defasında 2 mikroteseyle olumzus tüp bebek sonra dönmüş embriyoyla tekrar olumsuz oldu ensonuncuda 4 tane bulundu 2 embriyo transferi yapıldı bitanesi tutundu ..Eşim Kaan beyde herteseden önce ilaç kullandı

tşk ederim. inşallah biz de sonuç alırız. keşke micro tesesiz bulunsa. allahım hepimizin yardımcısı olsun.

Arkadaşlar Alah hepimizinya yardımcısı olsun bizdede morfoloji sorunu var.morfoloji sifir.bende kaan beye gitmwyi düşünüyorum belki esime bir faydasi olur.tüp bebek denedik embryo 5aa olmasina ragmen tutmadi.o yuzden birde kaan beyi deneyelim dedik.muayene ucreti ne kadar.ankaraya gitmek sart mi?yardimci olursaniz sevinirim

bizde nisana randevu aldık. . gitmeden önce elinizdeki testlerinizi gönderin . mail ile dönüş yapıyor. biraz geç oluyor ama. ya da imkanınız var ise randevu alın.direk gitmiş olursunuz. muayene ücreti 450 lira. . allah yardımcınız olsun.

Kızlar merhaba bizde kaan aydosa gitmek istiyoruz eşimin testi düşük çıktı muayene ücreti ne kadar bilen varsa cevap verebilir mi

kızlar kaan hoca sperm analizi için panel test istiyormus bu panelde hangi testler var biliyormusunuz

Bizde azoosperm sperm mevcut tup bebek denedik bulunamadı yok acaba yeni teknolojide gelişme varmı kök hücre de bize umut olsun genetik sorun yok kromozonda normal küçük yaşta test isler geç indirildi problem da

Kizlar ben kaan hocaya esimin tahlillerini attim oda tahlil sayfasindan size cevap yazacagim die mesaj atmış,bu mesaja cevak kacgun sonra gelir.birde tahlil sayfasi dedigi yer hasta sonuçlari mi?ben nereden bakip okuyacağım.yardimci olursaniz sevinirim

Back
X