Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba bizim durumumuz da size yakin.aslinda esimin sperm sayisi dusuk ama tup bebekte buonemli degil biliyorsunuzdur ve 2 kez denedik ilk seferden beri biz en kaliteisini secioruz baska test vs yaptirmaniza gerek yok dediler.10 embriyomuz dollendi hepsi 3.gune kadar cok iyi gelistiler ve donduruldular ama cozuldukten sonra hic biri 5gune saglikli gelemedi. Ilk denememiz negatif 2.deneme de kimyasal gebelikle sonuclandi.umarim kaan aydos bize isik olur:dua:
Merhaba neden beşinci günü beklediniz acaba? Tüm embriyolar için mi beklediniz

Arkadaslar kaan bey tese yi hangi merkezlerde yapiuo bilgisi olan varmi

kızlar kaan bey ücretlimi ne kadar ödüyorsunuz biraz bilgi verirmisiniz rica etsem benim eşimdede varikosel var ameliyat dediler ama başka doktorada gitmek istiyoruz

Merhaba neden beşinci günü beklediniz acaba? Tüm embriyolar için mi beklediniz
Doktorumuz o sekilde istedi.4.gune saglikli geldikleri icin 5.gune de gider diye dusundu ama her seferinde 5.gunde gerilemeye basladi.sadece 1 tanesi 5 e gitti bu arada. Digerleri 4.gunun sonunda bozuldular

Aaa neden alinmiyorki ben yarin arayip alacaktim bugun aradim santralden aliniyo dediler
Bilmiyorum ama 3 ay önce bizde oyle sandık cebeciyi aradık ibni sinaya yönlendirdi ibni sinaya gittik buradan randevu alınmıyor dediler özel muayenehanesi var dediler .Boşa gitmiş olduk ..Yinede siz telefonla arayacak mıssınız bı deneyin ama ..Alınmıyor benim bildiğim. Muayenehanesi var 450 TL ucretide orda muayene yapıyor ben ocak ayında randevu aldım nisanın 20 sinde randevumuz .Keşke kolay ulasilabilse ama malesef

kızlar esimin estradiol değeri yüğksek çıktı erkekte yüksek olması sorun mudur bu sekilde olan var mı9

Bilmiyorum ama 3 ay önce bizde oyle sandık cebeciyi aradık ibni sinaya yönlendirdi ibni sinaya gittik buradan randevu alınmıyor dediler özel muayenehanesi var dediler .Boşa gitmiş olduk ..Yinede siz telefonla arayacak mıssınız bı deneyin ama ..Alınmıyor benim bildiğim. Muayenehanesi var 450 TL ucretide orda muayene yapıyor ben ocak ayında randevu aldım nisanın 20 sinde randevumuz .Keşke kolay ulasilabilse ama malesef
450 tlmi maşallah gerçekten :) evet baya uzun tarihe veriyolarmış sen ankaradamısın peki. bugün aradım hastaneyi evet alınmıyor dediler. muayenehanesinide 1den sonra aramam gerekiyor birazdan arıcam bakalım. sizin sorununuz neydi canım benim eşimin ameliyat olması gerekiyor varikosel önce kaan hocayamı görünsek yoksa ameliyatımı yaptırsak bilemedim açıkçası. birde acaba her gidişte ücret alınıyomu kaan hocanın muayenehanesinde bilgin varmı

450 tlmi maşallah gerçekten :) evet baya uzun tarihe veriyolarmış sen ankaradamısın peki. bugün aradım hastaneyi evet alınmıyor dediler. muayenehanesinide 1den sonra aramam gerekiyor birazdan arıcam bakalım. sizin sorununuz neydi canım benim eşimin ameliyat olması gerekiyor varikosel önce kaan hocayamı görünsek yoksa ameliyatımı yaptırsak bilemedim açıkçası. birde acaba her gidişte ücret alınıyomu kaan hocanın muayenehanesinde bilgin varmı
Ben Ankara'dayım cnm hemen ulasabildinmi genelde hemen ulaşılamıyor meşgul çalıyor bikackere denemek lazım ulaşana kadar..Benim esimde azosperm var .Biz daha öncede Kaan beye tedavi olmuştuk esimdede varikosel vardı Kaan hoca ameliyat demişti ..Ameliyat olmuştu eşim .Ama azosperm düzelmesi..Mikro tese oldu eşim bı oğlum var şimdi ikinci için uğraşıyoruz..Her gidişte ücret alınmıyor maille görülüyor bildiğim kadarıyla sizde ..Mail atıp hocaya sorabilirsiniz .Randevu tarihine kadar ameliyat olalım mı diye fikir verir büyük ihtimalle 15 güne dönüş yapıyor maile

Doktoruna sor canım istersen kaan hoca memede büyümeyi önemsiyor siz eşinizin karaciğer değerlerine baktırıyor musunuz

Bir maaşın yarısı nerdeyse nasıl olsa mecburuz tabi paşa verecekler diye düşünüyor canım adam

Merhaba.. Benim eşimde de varikosel vardı. Hem Haziran ayına randevu aldık hemde bu arada ameliyat meselesini hallettik. Zaten ameliyattan sonra değerler 3 ay da ancak düzeliyormuş. Kaan Hoca bir kere görüşüyormuş 450 TL ücreti sonrasında da mail yoluyla haberleşiyormuş. Sekreteri böyle bilgi verdi.

Merhaba.. Benim eşimde de varikosel vardı. Hem Haziran ayına randevu aldık hemde bu arada ameliyat meselesini hallettik. Zaten ameliyattan sonra değerler 3 ay da ancak düzeliyormuş. Kaan Hoca bir kere görüşüyormuş 450 TL ücreti sonrasında da mail yoluyla haberleşiyormuş. Sekreteri böyle bilgi verdi.
ameliyat oldumu eşiniz biz yarın Mehmet şevki serte tedavi olmaya gidicez haftayada ömer gülpınara ibni sina hastanesinde ikisindede mikrocerrahi var gerek görürlerse ameliyat olucak eşim bakalım sizede geçmiş olsun bende sekreterinden o şekilde bilgi almıştım ama bizim hem amelyat olmadan 450 tl gibi bi bütçe ayırmamız zor kaan hocaya napalım hayırlısı olsun inşallah

Back
X