Zaten klomenden dolayı sperm sayısı düşüyormuşEvet canım bırakmadı ara sıra incir keçiboynuzu tozu yiyor o kadar doktorun dediklerini çok uygulamdık yani sperm düşük harekette yok inşallah yükselir o da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten klomenden dolayı sperm sayısı düşüyormuşEvet canım bırakmadı ara sıra incir keçiboynuzu tozu yiyor o kadar doktorun dediklerini çok uygulamdık yani sperm düşük harekette yok inşallah yükselir o da
Evt bende öyle biliyorum fshı yükseltio sperm azalıyor insallah azosperm olmayız şimdi tek korkum oZaten klomenden dolayı sperm sayısı düşüyormuş
Evt bende öyle biliyorum fshı yükseltio sperm azalıyor insallah azosperm olmayız şimdi tek korkum oZaten klomenden dolayı sperm sayısı düşüyormuş
Fsh kaca yükseldı baktırsınız mı gün aşırımı kullandınız cok korkuyorumBizim kan değerleri iyi gelince bıraktık bir kutu içti sadece
Fsh kaca yükseldı baktırsınız mı gün aşırımı kullandınız cok korkuyorum
İnşallah bizimki 14 e cıktı napsam bıraktırsam mı cvp gelene kadar kiFsh en son 9 çıktı her sabah aç karna bir tane kullandı
Korkma canım Allahın izniyle bizde o mucizeyi yaşayacağız inşallah
2 hafta gün aşırı cnm cvp gelene kadar bıraksammıNe zamandır kullanıyor eşin
Cuma yolladım ama iletilmedi cünkü degerleri bosluklara yazmadım ekte yolladım acıklama kısmına yazmıstım sonra sekrete sordum boslukları dpldır uolla dedi dün yolldım pst ulasabildim sektere sana kaç günde cvp geldi2 haftada mı yükselmiş bence bırakma sın doktor zaten sperm sayısına çok takılmıyorum mesajı ne zaman attın hocaya
Sana dönüt maili geldi mi su tarihte die bana gelmemişti boşluk doldurmadıgımda ama sonra düzeltip yolladıgımda geldiBende cuma gönderdim ama bende boşluklara yazmadım değerleri dosyayı yükleyip gönderdim daha cevap haftaya gelecek
Evet geldi 28inde cevap gelecekmişSana dönüt maili geldi mi su tarihte die bana gelmemişti boşluk doldurmadıgımda ama sonra düzeltip yolladıgımda geldi
Bilmiyorum tam olarak canım ama sanırım yükselmesi gerekiyorArkadaşlar bizim fsh 4.36 düşük mü acaba
Bizimki başta 7 idi düşük demişti kaan hocaBilmiyorum tam olarak canım ama sanırım yükselmesi gerekiyor
Peki sizin hasar kaçtıBizimki başta 7 idi düşük demişti kaan hoca
29 cnm siznki 33 den 8 e düşmüş simdi gördüm cnmPeki sizin hasar kaçtı