Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben yazdiklarimi sildi oyle gonderdim sadece spermiyogram testi ekli bakalim 9unda gelecek cevabim ama hic icims sinmedi. Bir melek gelsin Bir melek gelsin
bende bilmiyorum neler yaptiracagimi nerden ogrenebiliriz acaba kac yillik evlisiniz kac yasindasjniz??
27 olmak üzereyim.10yillik evliyim bir kizim var.
kac arkadaşa sordum sağolsunlar yardımcı oldular da elimde yeni yapılmış sperm testi olmadığı için bende ugrasmadim. ama arkadaş diyordu sadece spermiyogram testini dosyaya yüklediği gibi msji ulaşmış .bende diyorum.kendi kafama göre hasar testini özelde yaptırıp sonrada kaan hocaya gonderiyim. çünkü başka türlüsü zaman kaybı artık.düşünsene daha kaan hocaya msj yazcamda sonra cvp nezaman gelecegide belli degil.en iyisimi yapiyim.zaten hoca her gidenede hasar testi yapılıyor.

ARKADASLAR SIZDEN RICAM,KAAN HOCA SPERM DNA HASAR TESTINDEN BASKA TEST ISTIYORMU?

İsim kısmınıda doldur acıklamada küçük harf kullan boslukları doldur bide tahlil yerindeki kac tanesi elinde varsa yaz yeter dönüt maili gelirse iletilmiştir demektir
Ya arkadaşım benimde sorunum hani aşağıda güvenlik kodu için kac tane harf veriyorlar ya belki biliyorsundur.ben harfleri doğru yazdığım halde yine başarısız diyor.acaba başka bi yerde mi hata yapiyorum:işsiz:

Kızlar kaan hocadan cvp geldi. Canlılık degerleriniz düzelmiş dogal yolla deneyeblrsnz istersenz tüp bebege de geciş yapabilirsnz karar sizin.sperm acısından sorun yok demiş. İlaclara devam demiş ekim bası spermiyogram istemiş
Canim ne kadar zamanda sonuç aldınız bizimde sonuçlarını cikti 50 milyon sayı dna hasari %17 Canli sperm %4 hocaya mail artık bakalim nasil bir tedavi uygulucak.

Canim ne kadar zamanda sonuç aldınız bizimde sonuçlarını cikti 50 milyon sayı dna hasari %17 Canli sperm %4 hocaya mail artık bakalim nasil bir tedavi uygulucak.
Biz 3 aylık tedavi gördük cnm %12 canlı spermimiz vardı %97 oldu. Dna hasarımız %12 cıkmıstı onunla ilgili bi tedavi yapmadı. Sayımızda ml 18 milyondu 14 milyona düşmüş. Hızımız %10 du %70 olmus. Morfolojı %2 den %6 ya yükselmiş. İlaçlara dvm edecegz bakalım sayı flnda artar belki

27 olmak üzereyim.10yillik evliyim bir kizim var.
kac arkadaşa sordum sağolsunlar yardımcı oldular da elimde yeni yapılmış sperm testi olmadığı için bende ugrasmadim. ama arkadaş diyordu sadece spermiyogram testini dosyaya yüklediği gibi msji ulaşmış .bende diyorum.kendi kafama göre hasar testini özelde yaptırıp sonrada kaan hocaya gonderiyim. çünkü başka türlüsü zaman kaybı artık.düşünsene daha kaan hocaya msj yazcamda sonra cvp nezaman gelecegide belli degil.en iyisimi yapiyim.zaten hoca her gidenede hasar testi yapılıyor.

ARKADASLAR SIZDEN RICAM,KAAN HOCA SPERM DNA HASAR TESTINDEN BASKA TEST ISTIYORMU?
benim hic cocugum yok ve 30 yasindayim bende artik vakit kaybetnek isteniyorum. DNA hasar testini herkesten istemiyor ama bu fsh lh falan var onlari istiyor. Bana da test yaptirip gitmek daha mantikli geliyor.

KIZLAR SIZ KAAN HOCAYA GITMEDEN ONCE HANGI TESTLERI YAPTIRDINIZ BURAYA YAZABILIR MISINIZ RICA ETSEK COK VAKIT KAYBETTIM ARTIK VAKIT KAYBETMEK ISTEMIYORUM.SIMDIDEN TESEKKURLER

Biz 3 aylık tedavi gördük cnm %12 canlı spermimiz vardı %97 oldu. Dna hasarımız %12 cıkmıstı onunla ilgili bi tedavi yapmadı. Sayımızda ml 18 milyondu 14 milyona düşmüş. Hızımız %10 du %70 olmus. Morfolojı %2 den %6 ya yükselmiş. İlaçlara dvm edecegz bakalım sayı flnda artar belki
Anladım bizdeki testlerde hareketlilikle ilgili birşey yok eksik mi yapıldı acaba.ros sonucu 2.33 canlılık var birde dna hasari var.

Cok güzel olmus değerler masallah. Yine panel test yaptırdınız dmi?

Esim icin benim bildigim sizden duydugum ve bayramdan sonra baslayacagim seyleri asagiya yazdim
lutfen eksigim varsa ekler misiniz?

Kuruyemis(kavrulmamis olanlardan)
Nohut bakliyat
Keciboynuzu pekmezi
Keci boybuzu
Bol protein
Taze sebze meyve
Her gun yumurta

Yok canim kaan hoca dna hasar paneli istedi onun içinde varmi bilmiyorum bize 3 adet sonuç yolladılar dna rod bide canlılık.
Nerde yaptrdnz cnm mikrogende yaptrmıstık biz panelde spermıyogramda vardı ama onu aradık ayrı yolladılar. Baska bir bölüm attı onun sonucunu aramasak haberimiz olmayacktı sizde bir arayın sorun olmazsa

Canlılık testini yeniletti hoca biz spermıyogramda yaptrdık. Dna hasarı ros fln yapılmadı tekrar onlarda sorun olmadgı için tekrarlatmadı
Hmm ozaman gerek yok tabi. Ama biz basta panel yaptırmadık diğerlerinde sıkıntı varmı fikrim yok oyüzden içim rahat etsin diye 3 ay olunca panel yaptırcam. Cok sevindim sonuclarınıza. Doğal icin beklemeyi düsğnüyomusun?

Ben yazdiklarimi sildi oyle gonderdim sadece spermiyogram testi ekli bakalim 9unda gelecek cevabim ama hic icims sinmedi. Bir melek gelsin Bir melek gelsin
bende bilmiyorum neler yaptiracagimi nerden ogrenebiliriz acaba kac yillik evlisiniz kac yasindasjniz??
İstersen detaylı bi sekilde tekrar gönder hormon sonuclarını ekle daha önceki tedavinizi söylemek istediklerini cnm

Ya arkadaşım benimde sorunum hani aşağıda güvenlik kodu için kac tane harf veriyorlar ya belki biliyorsundur.ben harfleri doğru yazdığım halde yine başarısız diyor.acaba başka bi yerde mi hata yapiyorum:işsiz:
I harfinde sorun oluyor yeniler belirgin harfli olan formu doldur ı ise doldurma hep yenile

Hmm ozaman gerek yok tabi. Ama biz basta panel yaptırmadık diğerlerinde sıkıntı varmı fikrim yok oyüzden içim rahat etsin diye 3 ay olunca panel yaptırcam. Cok sevindim sonuclarınıza. Doğal icin beklemeyi düsğnüyomusun?
Birkaç ay deneriz cnm en fazla 6 ay dogal bekleriz herhlde. Daha fazla beklemek istemiyorum insan ruhen yıpranıyor umutla bekleyip hüsranla karsılasmaya en fazla 6 ay katlanablrm. Tüp bebegın de garantisi yok tabi ama müdahale edilme bir çözüm bulunabileceğine inanma teslim olma hissi de iyi geliyor. Kısmet bakalım önümüzdeki aylar neler göstereck

Nerde yaptrdnz cnm mikrogende yaptrmıstık biz panelde spermıyogramda vardı ama onu aradık ayrı yolladılar. Baska bir bölüm attı onun sonucunu aramasak haberimiz olmayacktı sizde bir arayın sorun olmazsa
Bizde mikrogende yaptirdik.esim aramadan yollamışlar bizde arayalım olmassa.bide bisey soru Cam bu canlılık için tedavi süresi 3 ay mi değerler yükselince tekrar dusme ihtimali var mi acaba ?

Bizde mikrogende yaptirdik.esim aramadan yollamışlar bizde arayalım olmassa.bide bisey soru Cam bu canlılık için tedavi süresi 3 ay mi değerler yükselince tekrar dusme ihtimali var mi acaba ?

Ozmm sizin spermıyogramda vardır arayın isteyın cnm. Bizim 3 ayda canlılık düzeldi tekrar düşermi hiç bilgim yok ama kaan hoca ilaca dvm edin dedi. Biz ztn emodeksi 3 ay daha kullanırz diyorduk değerlerde bozulma olmasn tüp bebege gececeksek de saglıklı spermler kalsn diye

Back
X