Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ozmm sizin spermıyogramda vardır arayın isteyın cnm. Bizim 3 ayda canlılık düzeldi tekrar düşermi hiç bilgim yok ama kaan hoca ilaca dvm edin dedi. Biz ztn emodeksi 3 ay daha kullanırz diyorduk değerlerde bozulma olmasn tüp bebege gececeksek de saglıklı spermler kalsn diye
Anladım canim insallah tez zamanda bebisler gelir hayirlisiyla.

Kızlar kaan hocadan cvp geldi. Canlılık degerleriniz düzelmiş dogal yolla deneyeblrsnz istersenz tüp bebege de geciş yapabilirsnz karar sizin.sperm acısından sorun yok demiş. İlaclara devam demiş ekim bası spermiyogram istemiş
Şu an siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz canım uzun zamandır uzak kaldım

Emodeks yerine bize promotil yazmış birde trental ve endol bunlarda hareket için sanırım ama prospektüslerde spermlerın alakalı bişey yazmıyor benimde kafam karıştı
Trental damar acıcı diye geciyor aperm kanallarını flnmı acıyor yada vucuttaki kan akısını da düzenliyor bizde bilemiyoruz tam. İlaçlara dvm demiş kullanacgz bakalım. İçerik olarak emodeksten farkı varmı baksaydın promotilin

Trental damar acıcı diye geciyor aperm kanallarını flnmı acıyor yada vucuttaki kan akısını da düzenliyor bizde bilemiyoruz tam. İlaçlara dvm demiş kullanacgz bakalım. İçerik olarak emodeksten farkı varmı baksaydın promotilin
Ona yarın bakcam ama zaten ikiside antioksidan aslında bir hafta önce başlamamız gerekiyordu ilaçlara ama alamadık Eylül sonunda test istemiş bizde testi bir hafta sonra yaptıralım diyoruz bakalım

Kizlar ben bisey anlamadim anlayan varsa yorumlayabilir mi ?
20170905_174713-min-1.webp

Kizlar ben bisey anlamadim anlayan varsa yorumlayabilir mi ?Eki Görüntüle 2040624
Canım benim anladığım kadarıyla sperm sayısı ml de 30 milyon yazıyor sanki. Morfoloji sıgır çıkmış zaten açıkça görünüyor ama hareketlilike bakılmamış gibi sanki. Bilemedim tecrübeli arkadaşlar yorumlasın bakalım:KK19:

Kızlar şuan ilaclarınıza ek hangi takviyeleri kullanıyorsunuz veya kullandınız? Biz suan klomen ve impryl kullanıyoruz ilac olarak ama ben ek olarak havuc kürü ve zeytinyağında bekletilmis incir veriyorum. Bir de evicap aldık onu veriyorum. L arginin ve q10 cok duyuyorum acaba alsam mı?

Siz bunu nerede yaptırdınız hareketlilik bakılmamıs yaptırdığınız yere sorun neden bakılmamıs diye

30 milyon sperm %0 morfoloji
Anlamis degilim mikrogende yaptirdik detayli olanlari ama bu test genart tup bebek merkezi diye bi yerde yapilmis acaba sonuclardami hata var bilemedik kaan hocaya mail attim hepsini bakalim ne dicek

Kızlar kaan hocadan cvp gelmiş ama mailime düşmedi sayfasından okudum oraya cvp gelmiş aklınızda olsun arada orayada bakın. Klomeni kesti bizden sabah aksam emodexe devam eylül ortası dna hasar testi istemiş ben eşime panel yaptırsam mı sizce :olamaz: aradan hepsi cıkar kaan hoca istemesede ben merak ediom ne dersiniz?

Back
X