- 28 Temmuz 2017
- 3.932
- 11.263
- 208
keten tohumu da kullanmamak lazımmışYa çok teşekkürler ben bilmiyordum bunu. Eşime dedim bunu ölelim o zaman diyor :) yapacak birşey yok maalesef yemiycek. Başka var mı yemesi yada yememesi gereken şey ???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keten tohumu da kullanmamak lazımmışYa çok teşekkürler ben bilmiyordum bunu. Eşime dedim bunu ölelim o zaman diyor :) yapacak birşey yok maalesef yemiycek. Başka var mı yemesi yada yememesi gereken şey ???
Gecmis olsun canim sanada.Biz 1 lutu klomen gun asiri bide emodex kullanmistik canim.bide bildrcini ilik sute kirip icine varsa karisimli yoksa sade bal koyuyordum 1 tatli kasigi.sayiyi arttryor o ozellikle.bence yap her aksam bu sütüKizlar merhaba
Bazi arkadaslar bilir benim tup bebek denememde beta degerlerim yavas artiyordu bu nedenle gebelik biraz riskliydi. Dunde kalbinin atmadigini gorduk. Kendiliginden dusmesini bekleyecegiz.
Rabbim uygun zaman olarak gormedi demekki.
Ben esime balli, pekmezli, caksirotlu, keciboynuzu ozlu bi karisim iciriyorum. Icinde bi kac bisey daha var. Ayni zamanda z.yaginda bekletilmis incir kuru, emodex, evicap iciriyorum.
Bizim sayi hiz ve morfoloji sorunumuz var ne yapmaliyiz bunun sonucunda fikir verebilir misiniz?
Acaba kaan hocaya gidene kadar farkli bi urologa mi gitsek daha sonra kaan beye devam ederiz. Artik yasim ilerliyo vakit kaybetmek istemiyorum cunku lutfen bir yol gosterin bana da
herkese farkli bir tedavi uyguluyor demekki sonucta hepimiz farkli hastalariz. Bizde direk tup bebege yonelmistik keske esimin tedavisini yaptirsaydik once suanda biraz pismanligim var. Ama olsun zararin neresinden donersek kardir.Aslında spermiyogramla ilgili birşey demedi kaan hoca. Sperm canlılıgıyla ilgili tedavi yaptı tabi ilaçlar spermiyogramoda düzeltti. Şimdi canlılık düzeldi ama ilaçlara dvm ediyrz tekrar spermıygram istedi sanrm şimdi spermıyogramı daha düzeltmek amacı. Sayı artsa iyi olacak. Birde düzen lab da baktrmıstık biz teste düzenin sonucları brz daha yüksek oranlı daha iyi cıkoyor diye okudum. Memorialda test yaptrcam bakalım yine oyle iyi cıkacakmı. Bana %70 hız cok gercekci gelmedi yani okdr yukselmesi o yuzdn baska yerde de bi baktrlım bakalım paralellik göstereckmi
ben evicapi nerde okudum ya sanirim i. Saracoglundan duydum o oneriyor e vitamini. Bende biyolojiden e vitamininin vucuttaki yapilari onardigini biliyordum. Biz 1 kutunun yarisini ancak bitirdik zarari varsa da insallah cok olmamistir.Gecmis olsun canim sanada.Biz 1 lutu klomen gun asiri bide emodex kullanmistik canim.bide bildrcini ilik sute kirip icine varsa karisimli yoksa sade bal koyuyordum 1 tatli kasigi.sayiyi arttryor o ozellikle.bence yap her aksam bu sütü
Hayir ben kendim arasrtdim gobegimi toplayan teyze onerdikten sonra.ve sperm sayisi 4 milyon olan arkadasin 2 ayda 18 miluona cikti bildircinlj sutle canim.balla cirpip sicak sutle karistrnca tadi anlasilmiyor.kime onerdiysem esleri farketmemis bile bence soylemeden bi dene istersen sutun sicakkliginda o pisiyor yok oluyorherkese farkli bir tedavi uyguluyor demekki sonucta hepimiz farkli hastalariz. Bizde direk tup bebege yonelmistik keske esimin tedavisini yaptirsaydik once suanda biraz pismanligim var. Ama olsun zararin neresinden donersek kardir.
ben evicapi nerde okudum ya sanirim i. Saracoglundan duydum o oneriyor e vitamini. Bende biyolojiden e vitamininin vucuttaki yapilari onardigini biliyordum. Biz 1 kutunun yarisini ancak bitirdik zarari varsa da insallah cok olmamistir.
Ben balli sut iciriyorum canim esime ama bildircin yumurtali kesinlikle icmez. Bunu da dr mu onerdi.
canim senin yazdiklarini okuyodum az once baska topikte. Gobegi toplatmak nedir bana bi aciklar misin? Bide canim biz balli keciboynuzlu karisim, z.yaginda incir ķüru, birde keciboynuzu kürü, balli sut iciriyorum bide oda cok olmasin? Ya bildircin yumurtasi faydalidir eminim. Peki yumurtayi nerden aliyosun? Ben gecenlerde şok markette gordum acaba dogal midir??Hayir ben kendim arasrtdim gobegimi toplayan teyze onerdikten sonra.ve sperm sayisi 4 milyon olan arkadasin 2 ayda 18 miluona cikti bildircinlj sutle canim.balla cirpip sicak sutle karistrnca tadi anlasilmiyor.kime onerdiysem esleri farketmemis bile bence soylemeden bi dene istersen sutun sicakkliginda o pisiyor yok oluyor
Cnm morfolojı %2 cıkmıstı %6 ya yukseldi yani o da iyi degildi ama yinede vermedi evicap. Ztn kaan hoca hastalarnda evicap kullanan pek okumadmO okaliptus_ sizde morfoloji sorunu yok mu canim o yuzden mi onermedi acaba evicap.i??
Bende bimden aliyrm canim.valla gobek toplatma isini hep duyuyordum yaptrmiyordum toplatnca hamile kadim ben o ay.masaj flan yapti kadin.belimede bardak cekti okadar. Kürlere gelince ben birsuru kürü ayni anda bitkisel diye esime yaptm bi skınti olmadi.çaksr flnda vardim ustelik.ilacalrda vardi.kendimde gobegimi toplayan kisi bana bi cay tarifi verdi onu yapmistim o ay.pcos tan dolayi gec yumurtluyrum ben erkene cekti cay biter bitmez yumurtladm ustelik cift yumurtlamisim ikiz olmustu.ama sonuc hucran malesef dedigim gibi pihtilasmam varmis.sende cevrende oyle yasli ebe teyze falan varsa bu isi yapan bi dene istersencanim senin yazdiklarini okuyodum az once baska topikte. Gobegi toplatmak nedir bana bi aciklar misin? Bide canim biz balli keciboynuzlu karisim, z.yaginda incir ķüru, birde keciboynuzu kürü, balli sut iciriyorum bide oda cok olmasin? Ya bildircin yumurtasi faydalidir eminim. Peki yumurtayi nerden aliyosun? Ben gecenlerde şok markette gordum acaba dogal midir??
bende kullandirmayacagim canim. Kaan beye gidene kadar farkli bi urologa gidip en azindan testlerini yaptiririz hormonlarina baktiririz.Cnm morfolojı %2 cıkmıstı %6 ya yukseldi yani o da iyi degildi ama yinede vermedi evicap. Ztn kaan hoca hastalarnda evicap kullanan pek okumadm
ben de gecen gun şokta gordum alayim dedim kendime vazgectim. Ama en kisa zamanda alirim faydali cunku. Bide esim her gun sabah bi yumurta yiyor zaten sende yedir. Ben biraz korkuyorum canim bu islerden o yuzden gobek toplatmayi yaptirmayabilirim zaten daha bebegimin dusmesini bekleyecgim daha dusmediBende bimden aliyrm canim.valla gobek toplatma isini hep duyuyordum yaptrmiyordum toplatnca hamile kadim ben o ay.masaj flan yapti kadin.belimede bardak cekti okadar. Kürlere gelince ben birsuru kürü ayni anda bitkisel diye esime yaptm bi skınti olmadi.çaksr flnda vardim ustelik.ilacalrda vardi.kendimde gobegimi toplayan kisi bana bi cay tarifi verdi onu yapmistim o ay.pcos tan dolayi gec yumurtluyrum ben erkene cekti cay biter bitmez yumurtladm ustelik cift yumurtlamisim ikiz olmustu.ama sonuc hucran malesef dedigim gibi pihtilasmam varmis.sende cevrende oyle yasli ebe teyze falan varsa bu isi yapan bi dene istersen
Canim keten tohumunun zarari neymis ?Saracoglu keten tohumu yaginda bolca e vitamini oldugu icin yagini oneriyor ben de aldim esimin salatasina 1 t kasigi koyuyorumketen tohumu da kullanmamak lazımmış
Bizede vermedi canm ama börülce semiz otu demiştiKizlar buradaki kimseye evicap.i onermedi mi kaan hoca????
Canım hoca zaten gerek görürse ilaçlarda değişiklik yapıyor bizde baya emodex kullandık sonra bize promotil ve trantal verdi çok şükür ileri hızımız arttıCanm bizede kaan hoca emodex verdi 4.şişemiz bitio ama aklımda proxeed var sonuc cıktı cvp gelicek hocadan diene kadar 1 ay geçicek acaba ben proxeed e geçsemmi cünkü sayı artışı hiç olmadı emodexle
canim keten tohumu östrojen üretimini artiriyormuş, o yüzden diyet yapanlar falan kullaniyor metebolizma hizlansin, hizli kilo verelim diyeCanim keten tohumunun zarari neymis ?Saracoglu keten tohumu yaginda bolca e vitamini oldugu icin yagini oneriyor ben de aldim esimin salatasina 1 t kasigi koyuyorum
Canm cok tşk eserim cvp için peki bu sonradan kullanılan ilaçlar sayınızda artıs yaptımı? Bide sana şiddetle havuç suyunu öneriyorum hız için bi dene lütfenCanım hoca zaten gerek görürse ilaçlarda değişiklik yapıyor bizde baya emodex kullandık sonra bize promotil ve trantal verdi çok şükür ileri hızımız arttı
Tamam o zaman problem yok yağındaki e vitamini morfolojiyi duzeltiyor o nedenle kullaniyoruzcanim keten tohumu östrojen üretimini artiriyormuş, o yüzden diyet yapanlar falan kullaniyor metebolizma hizlansin, hizli kilo verelim diye
canim östrojen kadinlik hormonu, tabi erkekte de az miktarda var ama artarsa sperm yapimi bozuluyor diye biliyorum, bence kullanmaTamam o zaman problem yok yağındaki e vitamini morfolojiyi duzeltiyor o nedenle kullaniyoruz
Havucu eşim çuval çuval alıp tüketti suyunu sıkarak veriyordum her akşam bu aralar içmiyor ama bizde promotil ve trantal 1 aylık kullanım sonrası ileri hareketli sperm sayımızı %11 arttırdı şuan 1 2 ay kullansa inşallah normal seviyeye %32 lere çıkar diye ümit ediyorumCanm cok tşk eserim cvp için peki bu sonradan kullanılan ilaçlar sayınızda artıs yaptımı? Bide sana şiddetle havuç suyunu öneriyorum hız için bi dene lütfen