Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ya bu kaan hocadan dün ilk kez bende bi randevu alayim dedim ama taa şubatın ilk haftasına verdiler. Bayagı da geç oluyor. Off yahu

Canim zaten emodex kullanmiyor musunuz hoca ek birsey onermiyor pek ama sana kim onerdi
Canım yeni gördüm mesajını.bize impryl verdi canım onun içinde de l Carnitine yoktu bir arkadaşta aynı benim gibi O sormuş l carnitine kullanabilir miyim die.kaan hoca kullansin demiş o yüzden bende aldım.emodex olsaydı almayacaktim.

Arkadaşlar 1,5 yıldır korunmuyorduk ve çocuk sahibi olmak istiyorduk. Bize de tüp bebek önerdiler. eşimin sperm testleri hep düşük çıktı. En son yapılan testte 5 milyona kadar düştü. pes etmedik. Sonra sayfalarda yaptığım araştırmada muhteşem üçlü (sıvı l-carnitin, zinco, pharmaton) ile tanıştık. Uyguladık 1,5 ay içerisinde sonuç aldık ve şu an 1 aylık hamileyim çok şükür. Rabbim olmayanlarada nasip etsin. Bu üçlüyü deneyin mutlaka.

Canım yeni gördüm mesajını.bize impryl verdi canım onun içinde de l Carnitine yoktu bir arkadaşta aynı benim gibi O sormuş l carnitine kullanabilir miyim die.kaan hoca kullansin demiş o yüzden bende aldım.emodex olsaydı almayacaktim.
Anladim canim ben emodexe devam edicem yaa en guzel icerik emodex gibi geldi bana

Arkadaşlar 1,5 yıldır korunmuyorduk ve çocuk sahibi olmak istiyorduk. Bize de tüp bebek önerdiler. eşimin sperm testleri hep düşük çıktı. En son yapılan testte 5 milyona kadar düştü. pes etmedik. Sonra sayfalarda yaptığım araştırmada muhteşem üçlü (sıvı l-carnitin, zinco, pharmaton) ile tanıştık. Uyguladık 1,5 ay içerisinde sonuç aldık ve şu an 1 aylık hamileyim çok şükür. Rabbim olmayanlarada nasip etsin. Bu üçlüyü deneyin mutlaka.
Canım bebeğin hayırlı olsun sağlıcakla al kucağına inşallah,bende duydum cok bu üçlüye.hatta şuanda L carnitine aldım ama başka şeyler kullanıyoruz bizim dna hassrimizda var tedavi oluyoruz inşallah düzelir

Hayırlı olsun yuvrucuğun cnm Allah sağlıklı bi şekilde kucağına aldırsın inş. Bende alacağım bu 3 lüyü. İlacımız bitsin de inş. İsimlerini yada fotolarını paylaşabilirmisin lütfen ?

Canım bana do öyle geliyor ama dk verince esimde kullanalım diyo impryl i.oyuzden ek olarak aldım.bakalim inşallah faydası olur
Bize de imryl devam demis. Biz gittigimizde kullandiginiz varsa devam edin fark etmez demisti. Mailde sordum yine de impryl e mi gecelim emodex mi diye ama fark etmez der diye dusunuyorum. Icerige gore aldim inceleyip emodexe devam ediyoruz simdilik. Mantikli olmus alman o da faydali sperme

Hayırlı olsun yuvrucuğun cnm Allah sağlıklı bi şekilde kucağına aldırsın inş. Bende alacağım bu 3 lüyü. İlacımız bitsin de inş. İsimlerini yada fotolarını paylaşabilirmisin lütfen ?
Canım teşekkür ederim. L carnitin sıvı solgar marka (sabah akşam 1 er yemek kaşığı) zinco 220 (eczaneye söyle verirler, günde 1 tane) pharmaton ginseng hap günde 1 tane. Bunların hepsini eczanede bulabilirsin.

Back
X