günaydın canlarım bugün saat 13:00 gibi yola cıkacağız daha erkende olabilir bilmiyorum kendi arabamızla gideceğiz eşim öğlene kadar çalışacak daha sonra gelecek belki fırsat bulupta giremem diye kalkar kalkmaz topiğimize girdim hepinize hayırlı cumalar bugün ettiğiniz dualar birazda benim için olsun bu tedaviye ilk adımı atacağım zamanda beni dualarınızla yanlız bırakmayın inşallah bu kısa süreli ayrılığımızda güzel haberlerle dönerim aranıza hepinizi tek tek öpüyorum hakkınızı helal edin arkadaşlar.istanbuldada fırsat buldukça net buldukça girerim yine hoşçakalın...
evet kızlarla kaynatıyoruz
Ama sizler eskiler gelemiyorsunuz yaaaaaaaaaa:26::26::26::26::26::26::26:
Giz ask olsun ya casperle bir araya gelmişiniz beni çekiştiriyosunuz
Ben inşalla güzel bir bayan sürücü olcamyada trafik canavarı
ya bizler kardeştenn öte olduk ne olur hiç ayrılmayalım bebek ler oluncada yeni topik açalım bir teklifim var burda tanıdım bazı kişiler var uzun süredir burdayız ben face adresini gönderecegim hiç yoktan hiç ayrılmayız tanırız birbirimiziyüzlerimizi bile tanımıyoruz
Ne yapayım kimsecikler yok bende diğer tüp bebek topiklerinde araştırma yapıyorum.
5.gün transferi hakkında..
Dr'um bana blastosist yapıcaz dedi..(5.gün transferi)
Aslında iyi bişeymiş.. Anneye tutunma ihtimali fazlaymış..
Hayırlısı artık :))
günaydın canlarım bugün saat 13:00 gibi yola cıkacağız daha erkende olabilir bilmiyorum kendi arabamızla gideceğiz eşim öğlene kadar çalışacak daha sonra gelecek belki fırsat bulupta giremem diye kalkar kalkmaz topiğimize girdim hepinize hayırlı cumalar bugün ettiğiniz dualar birazda benim için olsun bu tedaviye ilk adımı atacağım zamanda beni dualarınızla yanlız bırakmayın inşallah bu kısa süreli ayrılığımızda güzel haberlerle dönerim aranıza hepinizi tek tek öpüyorum hakkınızı helal edin arkadaşlar.istanbuldada fırsat buldukça net buldukça girerim yine hoşçakalın...
Günaydın Kızlar ...
Belginimmm canım hayırlı yolculuklar inşallah güzel haberler getirisin bize..
Merakta kalıcaz şimdi ne yaptın ne oldu diye , int bulduğun anda yaz lütfen..
Dualarım seninle..
İçim bi hoş oldu yaa sanki kendi ellerimle tedaviye gönderiyorum seni :)
Canım arkadaşım , inş gönlünden geçtiği gibi olur herşey :)
Su aşk olsun sen ne kadar kıymetli olduğunu bilmiyorsun galiba :))
Canımmmmm su'yummmm :)
Casper bakalım Dr'um çok umutlu konuştu ama ben herşeyden önce rabbime sığınıyorum ..
Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun ..
Yeter kendim kadar senin içinde dua ediyorum umarım bu bebişin olmadan geçirdiğin son bayram olur..
inşşşşşşşş
Sus yalaka seni ben anlıyacağımı anladım zaten dünkü suçunla otur istersen bilemiyecem yanı
Giz güzel dileklerin için çok sağol arkadaşımm..
Kızlar ben yine bugün manalı manalı rüyalar gördüm..
Eşimin halası bana bebek eldiveni ve şapkası verdi, rengi maviydi ve üstünde yılbaşı ağacı deseni vardı..
Bende aaa ne kadar güzel ben bunu yılbaşında takarım dedim..
Kızlar ben transferden sonra yılbaşına yakın sonucumu öğreceğim yani aralığın ortalarında falan..
Sanki yılbaşında bir sürpriz olacakmış gibi bana üstünde çamağacı olan bir eldiven hediye etti rüyamda..
Ve daha bitmedi.. birde bana paspas verdi.. Al kızım bunuda kapının eşiğine ser dedi misafirin gelecek..
Şaşırdım kaldım ..
Ay hep böyle rüyalar görüyorum yaaa :)
ok ben 10 tane okurum birazdan namazdan sonra okuyunca yazarım buraya
Su canımm ne kadar düşüncelisin yaa...
Çok teşekkür ederim ..
Akşam bende okuyacağım inşallah ...
Sağolasın canım arkadaşım..
Jakobi burası erkek infertilitesi morfoloji sorunu olanlar var hatta bir tanesi benim eşim ama ondan dolayı aşılama yada tüp bebek yapıp düşük yapanı bilmiyorum..
Senin başından böyle birşey mi geçti?
Sana çok teşekkür ederim bu arada okuduğun her dua için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?