kızlar size ne anlatcam aslında herşeyin hayırlısını istemek lazım
eşimin yanında calışan bir kız var o anlattı:
halası 40 yaşında ve bebek sahibi olamamış en son tüp bebek denemişler üçüz tutmuş 2 si yaşamamış teki kalmış ve doğan cocukda down sendromlu imiş ve kadın ben çok istedim buna bakarım demiş testlere cıkmış sorunlu olduğu aldırmamış yeni doğurmuş cocuğu ve şimdide eşiyle sorunları varmış eşi terketmiş zor bir durum bunca yıldan sonra iste iste özürlu bir evlat ver üstüne koca terk et rabbim hakkımızda hayırlısını versin ben özürlü cocuk buyutmenin ne demek olduğunu bilirim cunku özürlü bir kardeşim var hani derler ya delisi olan hergun ölüsu olan bir gun diye aynen öle rabbım göstermesin bence herşeyin hayırlısı
elfida naptın canım seni merak ettim
belgincim sen nnasıl oldum canım
ben bugun cok yoruldum sabahtan beri ayaktayım misafirim vardı birde sıcak birde adet mahvoldum birde eşimin doğum gunu bugun daha işim bitmedi arkadaşalar ama bugun mahvoldum yarında eşimin halasına gitcem ona daha tatlı yapcam anneeee ağlamak istiyorummmmakannehirakannehirohaoldumsmileohaoldumsmile
geçmiş olsun canıma.s.merhaba arkadaşlar
çok mutluyum
sonunda eşim varikosel ameliyatı oldu. mikrocerrahi ile 2 taraflı ameliyat oldu.
şuan hastanedeyiz. yarın sabah cıkacağız. çok başarılı geçti dedi doktorumuz. bakalım insallah rabbım hayırlısıyla bızlerede nasıp eder anne baba olmayı... dualarınızı bekliyorum. nelere dikkat etmemiz gerekiyor ameliyattan sonra. ne yiyip içmesi gerekiyor spermlerin iyileşmesi için?
canım size söylemeyi unuttum....fadik canım benim yeni tarih 22 ekim
canım size söylemeyi unuttum....
adet tarihi verenler çok az...
mesala bu sıra sadece 8 kişinin adet tarihi vardı...
listenin çoğu tarihsiz....
bende o 8 tarihide sildim...
bir süre böyle devam edelim bakalım...
yani kızlar tarih olmasın diyorum...
ama eğer yok tarihsiz olmaz dersenin birşeyler yaparız...
canım size söylemeyi unuttum....
adet tarihi verenler çok az...
mesala bu sıra sadece 8 kişinin adet tarihi vardı...
listenin çoğu tarihsiz....
bende o 8 tarihide sildim...
bir süre böyle devam edelim bakalım...
yani kızlar tarih olmasın diyorum...
ama eğer yok tarihsiz olmaz dersenin birşeyler yaparız...
canım siteye hiç gelmeyenler evet silinebilir ama bazısıda sitaede aktif ama topiğimize sohbete gelmiyor...fadikçim o listede bi sürü gelmeyen var
sürekli takip ediyorum bende bence gelmeyenleri silmen daha mantıklı
bi fikir tabiki :kedi:
canım dediğim gibi sadece 8 kişin tarihi vardı...kızlar nerelerdesiniz yahu geliyorum aymesi yakalayamadım gidiyorum kimsecikler yok.çıkın ortaya tabii herkezde tatil havası var bizim gibi değil tabii...aymese katılıyorum fadiğim canım bende gelmeyenleri listeden çıkarsan olur ama gelenlerinde tarihleri kalsa olmaz mı şeker
canım aslında tarih eklemek zor değildi ama şu edit tuşunun olması biraz zorlaştırdı...canım sen bilirsin senide yormamak lazım malum:ecrin_bebek::CüvCüv:nasıl kolayına geliyorsa öle yap
sağol canım rabbim hepinizin yüzünü güldürsün...slm kızlar a.s. FADİK senin bebek doğacak nerdeyse ben yeni haberini gördüm çok sevindim ALLAHIM kucağına almayı nasip etsin inşallah, benim yazacak pek bişeyim olmadığına yazdıklarınızı okuyup çıkıyodum ama senin haberini yeni gördüm, bizim içinde dua et hamilelerin duası kabul olurmuş, bende salı günü rahim filmi çektircem çok korkuyorum ödüm kopuyo valla ama napalım bebişim olsunda ben razıyım herşeye, kurbandan hemen sonrada eşim tese ameliyatı olacak rabbim inşallah benide isteyen herkeside hamileler kervanına katar inşallah...
Gecmiş olsun Nesrin...merhaba arkadaşlar
çok mutluyum
sonunda eşim varikosel ameliyatı oldu. mikrocerrahi ile 2 taraflı ameliyat oldu.
şuan hastanedeyiz. yarın sabah cıkacağız. çok başarılı geçti dedi doktorumuz. bakalım insallah rabbım hayırlısıyla bızlerede nasıp eder anne baba olmayı... dualarınızı bekliyorum. nelere dikkat etmemiz gerekiyor ameliyattan sonra. ne yiyip içmesi gerekiyor spermlerin iyileşmesi için?
Günaydın Sİdelya...günaydın kızlarrr hayırlı hafta sonları diliyorum herkeze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?