geçmiş olsun canım.poliplerim bebeklerimden sonra ortaya çıktı.internetten baya eraştırdım.bazı sitelere danıştım.acilen aldırmanıza gerek yok cevabı işime geldi.hala aldırmadım.1 yılı geçiyor.sadece adetlerimden 2 gün önce kahverengi akıntı yapıyor. eylülde tekrer kontrole gidicem.sana mutlaka aldır dedilermi?
güzel bilgem inşallah tüp sürecinden önce gelir bebişlerin:)
canm bılgem ınsallah o tupe bıle gerek kalmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
slm kızlar evdeydim temizlik yaptım geldim malum iler yogun bende bir ev bir iş allahım yardımcımız olsun
aruna tatlım evet ufak ama bakalım başka dr göster oda aldır derse durma birde burda herkes birbiri için koşturuyor ne demek canım ya sen facee yoksun bizler hepimiz varız her sorunumuzu konuşuyoruz canım
beyazım maşal. deyim sanada
bilgem dr zaten sevk edecekmiş senide görmek muayene etmk isterler adetin ikinci yada üç gel derler ama eşinde sorun oldugu için onu göz önüne alırlar rapor işi kolay şartlar uygun sen dediklerim evrakları haırla sonra adetliyken çekinigin ultrs. ve kan lar olacak onlarda tamam diyelim dahiliye psikayt. birde anestesi görecek seni onlarda basit zaten diger işlemlerde sekreter var ona sor herşeyi söyler canım orda herkes yardım cı oluyor dedigimi unutma murat özeri rica et bakalım skretere
sabah gittin fiş alacaksın 2 kattan tüp bebege sonra tüp bebek bölümüne geçceksin sekreter girişini yapacak ve dr a yönlendrecek canım tahliller hep öglen sonuna kalıyor unutma dedim ya benim 1 haftada haloldu oda 4 kere gittm
günaydın kızlar
beyazım lütfen iyi düşün canım ya at kafandan bunları zarar veriyorsun kendinede bebeginede canım
ya ben aşırı baş agrısıyla yattım aynen kalktım işe geldim mecbur kötü bir rüyada çabası nerdesin bakem uykucular
slm kızlar nasıslınız
beyaz canım bencede rahat ol kafana bu kadar takma inşş her şey güzel olacak aruna bacımm geçmiş olsun bilgem kuzummm seniniçinde her şey güzel olsun inşşş
ve demir başımız giz kuzummm allah yardımcın olsunnn
kızlar selam canlarım ben kötü başladım sayılır haftaya hadi hayırlısı
Merhaba kizlar bugun hastaneye gittik,esimin tahlillerini gosterdik urolaga ,bizi direk tup bebege sevk ettiler,asilama yapilmayacak.
Tup bebek bolumunde docent bir dr ile gorustuk benim tahlillerime bakti,yenile demedi,son 1 yila ait olmasi yeterliymis.
Sadece histereskopi cektiricem.Tup bebegin proseduru.
Bunun icin adetinin 2.yada 3.gunu gelmemi soylediler gelirkende tup bebek icin bir takim resmi evraklar istediler.Esim bugun hazirliyor hepsini.
Simdi bundan sonrasini tam bilmiyorum sanirim rapor cikacak ve akabinde tup bebege baslicaz.
Giz sana histereskopi cekicez dediler mi?
Nasil cekiliyor cok korkuyorum
Merhaba kizlar bugun hastaneye gittik,esimin tahlillerini gosterdik urolaga ,bizi direk tup bebege sevk ettiler,asilama yapilmayacak.
Tup bebek bolumunde docent bir dr ile gorustuk benim tahlillerime bakti,yenile demedi,son 1 yila ait olmasi yeterliymis.
Sadece histereskopi cektiricem.Tup bebegin proseduru.
Bunun icin adetinin 2.yada 3.gunu gelmemi soylediler gelirkende tup bebek icin bir takim resmi evraklar istediler.Esim bugun hazirliyor hepsini.
Simdi bundan sonrasini tam bilmiyorum sanirim rapor cikacak ve akabinde tup bebege baslicaz.
Giz sana histereskopi cekicez dediler mi?
Nasil cekiliyor cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?