Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

O kadar büyümüş mü annesi yeğenimiz. :1hug: :asigim: Maşallahhhhhh Hareketlerini hissetmek çok daha farklı bir duygudur elbet. Bugünlerin tadını doya doya çıkar bitanem. Hepsi tatlı heyecanlar bunların. Ve çok yorma kendini. Kendine ve bebişine zaman ayır. Dinlenmeye ihtiyacınız var sizin. a.s.

Tatlım çok şükür ki herşey yolunda. Bu kadar acıyı çekip bir de terslikler olsa çok kötü olurdu. Bilinçaltında bu olay yer ettiğinden kendini ne kadar soyutlamaya çalışsan da o bir şekilde seni içine çekiyor. :teselli: İnşallah bebişlerin bu denemede hemencik gelirler de bir daha böyle acılar ve stresi yaşamazsın. :Saruboceq:

Canım olmaman çok güzel. İnşallah da olmazsın. Bana kırmızı değil bebişinin haberini verirsin inşallahhhhhhhhhhhh. :Saruboceq: :teytey:

Bizim de sorunumuz erkek infertilitesi canım. Eşimde morfoloji sorunu var. Morfolojimiz %1-2-3 arasında gidip geliyordu. En son %1. naniknanik

sekerler tahlılı verdım 1 gıbı alıcam ama orda bı kadın bana degerlerın bugun 500 lerde felan olması gerek dedı 7.gun gecıkmede bugun ama 11,97 den 500 e yukselırmıhemen anlayamadım sızce olurmu

nevrocum inşallah Allah hepimize anneleik duygularını tattırır.nevrocum ben dün olmam gerekiyodu adet olcakmışım gibi belirtilerim var ama gine bi umut sabah ateşini çlçtüm 36,2 idi hamile olmuş olsaydım 37 mi olurdu merak ettim:))

Valla nesrincim senin haberin içimi burktu. :teselli: Çok üzüldüm. Seni anlıyorum. Allah kavuştursun diyorum şimdiden. :Saruboceq: Çok özleyeceksin biricik eşini. Zaten yeni evlisin. Zor geçecek günler. Allahım sana güç versin. Aylar su gibi akıp geçsin. Sağ salim kavuşun İnşallahhhhh. :Saruboceq:

Listeden de çıkarmıyorum. tarihi belli olmayan arkadaşların listesinde dursun adın. Sonra ileride üst listeye alırız. yerimseniben a.s.

alemsin..cok güldüm,allahta seni güldürsün tatlimkaydirigubbakcemile3
valla bitanem zamanla olucak sanirim...

sekerler tahlılı verdım 1 gıbı alıcam ama orda bı kadın bana degerlerın bugun 500 lerde felan olması gerek dedı 7.gun gecıkmede bugun ama 11,97 den 500 e yukselırmıhemen anlayamadım sızce olurmu
ayyy hadi hayirlisi bitanem
insallah degerlerin artmistir canim benim:Saruboceq:

ne güzel bir rüya canim..
insallah öyle minnacik tali bir melegin olur..:Saruboceq:

nevrom yardım et nolur yaa kadın moralımı bozdu o kadar yukselırmı canım sımdılık bu deger ayyy kafayı yıcem yaa

canım tulınım dogru soluyosunda elımde degıl napayım her agızdan baska bıse cıkıyo cevremde acayıp oldum yaaa gerim gerim gerildim vallahı artık dıyorum kı allahım eger varsa bebesım bellı olsun yoksada kırmızılarımı yollada rahatlayayım hayırlısını dılıyorum her an

kızlar hadi hoşçakalın şimdilik hava yagmurlu ama küçük yalı pazarına gidiyorum kardeşimle stres atmaya görüşmek üzre öpüyorum sizi:))

Canım sen 7. gün olayına takılma. Her ay aynı zamanda yumurtlayacaksın diye garantisi var mı? Yediğinden içtiğinden , kullandığından , üzüldüğünden , sıkıldığından herşeyden etkilenir bu hormonlar. Hem her ay aynı taraftan da yumurtlamazsın. Bir taraf ile öbür tarafın yumurtlama süreci de birbirini tutmaz. Mesela ben hamilelik monitörü kullanıyorum. Oradan biliyorum. Bir ay 11. gün yumurtlayıp bir ay 17. gün de yumurtlayabiliyorum. Ve tam 14 gün sonra da hastalanıyorum ne zman yumurtladıysam. O yüzden belki gecikmen 7 günlük değil 2 günlük. Bunu bilemezsin. Bunu düşünmeden sonucu bekle. İnşallah pozitif olur sonuç. :Saruboceq:

işte hep insanın çevresindekiler yapıyor ne yapıyorsa.. iyi de konuşulsa kesinleşmediği için gerilmene sıkılmana neden oluyordur.. sıkma kendini canım.. Allah sana herşeyin en hayırlısını versin :Saruboceq: :Saruboceq:

Nevrocum çok tşk ediyorum iyi dileklerin için.listeyii de sen ayarlarsın sağol...

adını yazmadığım diğer arkadaşlar hepinize çok tşk ediyorum çok sağolun allah razı olsun. eşim şimdi şirkette ne zaman gideceğini lkararlaştıracak size haber veririm
buarada evde tek başıma kalacağım... gelin beklerim

nesrinsavaş canım ben şimdiden allah kavuştursun diyeyim benim babamda uzun yıllar gemicilik yaptı seni çok iyi anlıyorum ama korkma bişey olmaz rabbim korur inşallah hasrete gelince evet çok zor biliyorum ama sayılı günler çabuk geçer ekmek aslanın midesinde olduğu bu zamanda bence çok iyi bir iş imkanı var rabbim yardımcısı olsun....

Canım herkesin vücut sıcaklığı bir değil. Kimisi 36.4'de öğreniyor hamile olduğunu , kimisi 37'de kimisi 36'da. Ortalama vücut sıcaklığın kaç ise ona göre belli olur.

nedense bırden umıtsızlıge kapıldım yaaa galıba bebegım bu ayda gelmıcek benımm allahım sen bana yardım et

nesrincim Allah sağ salim eşine kavuşmanı nasip etsin.. güzel meslek ama bunun da zorluğu ayrılık.. para malesef insan hayatında önemli yere sahip.. sen nasıl kalıcaksın tek başına .. korkmazmısın? yakında tanıdığın yok mu?

her ay agrıyı sol kasıgımda hıssedıyordum ama bu ay sag tarafımda hıssettım ılk defa bende sasırmıstım belkıde nevrom haklısın bu ayda sag tarafta oldu yumurtlama ve 7 gunluk gecıkmede gecıkme olmayabılırr

canım benim kıyamam sana çok geçmiş olsun tatlım ama ben inanıyorum ki bebişlerinde senin kadar güçlüdür seni bırakmazlar rahat ol bitanem seni seviyoruz Şeniz

hadi bakalım hayırlı haberlerini alallım o bize yeter:lepi:

canim insallah tutunmuslardir sana bebislerin
dondurulmusun yokmus olsun tekrar gelir arkasi nasilsa
insallah seni tebrik edecegimiz gunler yakindir:Saruboceq:

canım geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda mutlulukların çektiğin acıları unutturur.

asicigim cok gecmis olsun kendine cok iyi bak, yat uzan canim:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…