Günaydın arkadaşlar nasılsınız.ben artık oldukça yoğunum ev ,iş ,kurs derken hiç zamanım olmuyor internete.bakıyorum da listemiz 37 olmuş.maşallah allah nazardan saklasın.devamını da bekliyoruz inşallah.zaman çok çabuk geçiyor biz bu hafta 5,5 aylık olduk.geçen haftadan bu yanada hareketlerini hissediyorum kıpır kıpır çok farklı bir şey.
Allah bu yolda olan bebklerinin yolunu gözleyen tüm arkadaşlarımıza nasip kısmet etsin.hepinizi öpüyoruz herşey gönlünüzce olsun.
Herkese günaydın arkadaşlar
inşallah herkes için güzel bigün olur
Ben bugün çok yorgun ve halsizim :çok üzgünüm:
dün dr herşeyin yolunda olduğunu söyledi
ama muayne çok zor geçti okadar canım yandıki anlatamam:çok üzgünüm:
ilk gittiğimde bile bu kadar korkunç değildi
niye bu kadar acı çekiyorum bilmiyorum
elimden geldiğince kendimi serbes bırakıyorum ama ne fayda.
Yine aynı yine aynı. Bugünde kımıldayacak halim yok
Pazartesi tekrar çağırdı nasıl gidicem tekrar kıslar gücüm tükeniyo yine çok mutsuzum
Sürekli kötü şeyler yazıyorum farkındayım ama hissettiklrimi anlatıcak yaşadıklarımı en iyi bilecek sizler varsınız:çok üzgünüm:
nevrocum bende daha adet olmadın ama 28 inde olmam lazımdı rötar yaptı:)) ama eli kulagında bütün belirtilerim var keşeke mucze olsa hamile olabilsem.:) bakalım Allahtan umut kesilmez.olursam kırmızı hbr veririmcnm
:a015:kızlar hepinize günaydınnnnn...
moralim çok bozuk ya anlatamam....eşim uzakyol kaptanı ve malum kriz olunca gemiye çıkmak zorunda kaldı...dün bir işyeriyle görüştü ve teklifi kabul etti... bugun sözleşme imzalamaya gidiyor... şimdi dua ediyorum hemen bugun gitmesin...bir gece daha geçireyimmm hayatımmmla diye... ben daha 4 aylık evliyim ve eşim 6 aylık kontrat imzalıyor ve uzakyola gidiyor... tamam nişanlı iken de gidiyordu ama bu kadar koymuyordu insana.şimdi daha farklı imiş... bu onun mesleği ve bizim geleceğimiz için gidiyor ama gelde bunu gönlüne anlat anlatabilirsen... eşime söz verdim üzülmiyeceğim,kendi ayaklarımın üstünde duracağım,kimseye yük olmayacağım,kimseye minnet etmeyeceğim diye.ama üzülmemek elde değilki... dün gece plan yaptık ve her ay ne yapmam gerektiğini ajandama tarih tarih yazdık... şuan bunları yazarken bile ağlıyorum...:a015:güle güle gitsin ve biran önce bana geldin die dua ediyorum.kızlar sizde dualarınızı eksik etmeyin bizden nolurrr... sonuçta deniz bu fırtınası var,korsanı var...
Allahım nolur sen eşimi tez zamanda bana kavuştur.....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
nevrocum canım artık beni listeye eklemene gerek yok canım.eşim 6 ay yok...:a015::a015: ama ben yine burada sizlerin arasında olacağım...:çok üzgünüm:
alemsin..cok güldüm,allahta seni güldürsün tatlimkaydirigubbakcemile3Sorma canım ya nasıl kurtulucam ben bundan
bu sefer elimden geldiğince kendimi rahat bırakmıştım
ama yine olmadı o kadar canım yandıki anlatamam
bende ilk evlendiğim zaman vajinusmus vardı
şimdi gülüyom kendime ozaman çok acıyo olmuyo diyodum
ne acıması dün yaşadığımın yanında gülmüş eşiminkikaydirigubbakcemile3
ayyy hadi hayirlisi bitanemsekerler tahlılı verdım 1 gıbı alıcam ama orda bı kadın bana degerlerın bugun 500 lerde felan olması gerek dedı 7.gun gecıkmede bugun ama 11,97 den 500 e yukselırmıhemen anlayamadım sızce olurmu
günaydın canlarım bu sabah bende mutlu uyananlardanım düngece rüyamda hamileydim ve hatta doğum yaptım kızım olmuştu minnacıktı çokgüzel birduyguydu onu evde bırakıp biyerlşere gitmişim aklıma geldiğinde koşturarak eve gelmeye çalışıyorum ama birtürlü gelemiyrdum değişikti sabah uyandığımda karnımı tuttum sanki gerçekten hamileymişim gibi çünkü rüyamda karnımın şişliğinide görmüştüm çok etkilendim alllahım nişallah bizlerede nasip eedecek inşallah güzel birgün olur
asicim geçmiş olsun tatlım çektiğin acıların inşallah son bulacak bebişlerin seninle olacak biras daha sabır
nesrincim güzelim çok zor bir durum helede 4aylık kısa bir zamn sonra ama iş bu hiç çalışmamasından iyidir canım göz açıp kapayıncaya kdar geçicek buna inan burda hergün bizlerle ol sıkıtnı derdini paylaş seni dinleriz böylece zamanın geçtiğini anlamassın ve 6ay sonra eşinin kolalrına bırakırsın kendini
slm, arkadaslar, nasilsiniz?
ben geçmisi okuyamiyorum ama asinin msjini bu sayfada gordum canim sana çok gecmis olsun,
ben hiperstimilasyonun esiginden dondum, o bile yetti, insallah daha iyi olursun....
beni merak edenlere kisaca durumu ozetleyim
dun saat 10.55'te transferim gerçeklesti, embriyolog dondurulmus embriyolarimin çok iyi oldugunu ve pazartesi uyandirma isleminden çok basariyla uyandiklarini ve hemen kaldiklari yerden gelismeye hizla devam ettiklerini soyledi.
iki tane bebisim var su an benimle ve insallah tutunurlar.test tarihim 10 subat(geçen sene 13subatta hamile oldugu ogrenmistim)
kizlar sizleri korkutmak istemem ama 4 asilama ve 3tup bebekten sonra ilk defa dun canim çok yandi, spekulom canimi yakti bu yuzden kastim kendimi ben kastikça rahim agzi arkaya kaydi bu yuzden sekulomla birlikte birde pensle rahim agzi açik tutuldu, bugun agrilarim biraz hafifledi ama olsun yeterki bebislerim tutunsun onlar için herseye katlanirim..
hepinizi çok ozledim, kendinize bebisleriniz için iyi bakin...
ayşecim hayırlısı olsun .. inş sıkı sıkı yapışmışlardır bebişlerin sana Şeniz ağrılı olmuş transferin ama sağlık olsun .. katlanılıyor mecburen.. kendine iyi bak .. yat dinlen kendini yorma sakın :1hug:
Sorma canım ya nasıl kurtulucam ben bundan
bu sefer elimden geldiğince kendimi rahat bırakmıştım
ama yine olmadı o kadar canım yandıki anlatamam
bende ilk evlendiğim zaman vajinusmus vardı
şimdi gülüyom kendime ozaman çok acıyo olmuyo diyodum
ne acıması dün yaşadığımın yanında gülmüş eşiminkikaydirigubbakcemile3
aymes dün güzel geçti demiştin.. korktuğu gibi geçmemiş diye sevinmiştim.. kendini kasmazsan muayene de onun gibi geçer ama sıkmışsın galiba :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
sekerler tahlılı verdım 1 gıbı alıcam ama orda bı kadın bana degerlerın bugun 500 lerde felan olması gerek dedı 7.gun gecıkmede bugun ama 11,97 den 500 e yukselırmıhemen anlayamadım sızce olurmu
dilek içini ferah tut canım.. çok stres yaptın kaç gündür.. hayırlısını iste .. sağlığın yerinde olsun yoksa da bir gün gelicek nasılsa.. üzme kendini Şeniz
herkese merhaba kızlar.. bugün de iyisiniz okuduğum kadarıyla.. inş dilek güzel haber verir bizlere :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sekerler tahlılı verdım 1 gıbı alıcam ama orda bı kadın bana degerlerın bugun 500 lerde felan olması gerek dedı 7.gun gecıkmede bugun ama 11,97 den 500 e yukselırmıhemen anlayamadım sızce olurmu
canım tulınım dogru soluyosunda elımde degıl napayım her agızdan baska bıse cıkıyo cevremde acayıp oldum yaaa gerim gerim gerildim vallahı artık dıyorum kı allahım eger varsa bebesım bellı olsun yoksada kırmızılarımı yollada rahatlayayım hayırlısını dılıyorum her an
Valla nesrincim senin haberin içimi burktu. :teselli: Çok üzüldüm. Seni anlıyorum. Allah kavuştursun diyorum şimdiden. :Saruboceq: Çok özleyeceksin biricik eşini. Zaten yeni evlisin. Zor geçecek günler. Allahım sana güç versin. Aylar su gibi akıp geçsin. Sağ salim kavuşun İnşallahhhhh. :Saruboceq:
Listeden de çıkarmıyorum. tarihi belli olmayan arkadaşların listesinde dursun adın. Sonra ileride üst listeye alırız. yerimseniben a.s.
nevrocum inşallah Allah hepimize anneleik duygularını tattırır.nevrocum ben dün olmam gerekiyodu adet olcakmışım gibi belirtilerim var ama gine bi umut sabah ateşini çlçtüm 36,2 idi hamile olmuş olsaydım 37 mi olurdu merak ettim:))
Nevrocum çok tşk ediyorum iyi dileklerin için.listeyii de sen ayarlarsın sağol...
adını yazmadığım diğer arkadaşlar hepinize çok tşk ediyorum çok sağolun allah razı olsun. eşim şimdi şirkette ne zaman gideceğini lkararlaştıracak size haber veririm
buarada evde tek başıma kalacağım... gelin beklerim
canım benim kıyamam sana çok geçmiş olsun tatlım ama ben inanıyorum ki bebişlerinde senin kadar güçlüdür seni bırakmazlar rahat ol bitanem seni seviyoruz Şeniz
hadi bakalım hayırlı haberlerini alallım o bize yeter:lepi:
canim insallah tutunmuslardir sana bebislerin
dondurulmusun yokmus olsun tekrar gelir arkasi nasilsa
insallah seni tebrik edecegimiz gunler yakindir:Saruboceq:
canım geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda mutlulukların çektiğin acıları unutturur.
mrb kızlar asicim gecmiş olsun canım inşallah bebeişlerin tutunur sana inşallah 2 tane olur unutursun bu acıları canım benim de yarın asılamam yapılacak bakalım 2. asılama tecrübeliyim artık inşallah bu kez olur
asicigim cok gecmis olsun kendine cok iyi bak, yat uzan canim:teselli:
canım çok çok geçmiş olsun tatlım dinlen görüşürüz bebişimm..
süper bi haberr tebrikler zeyneeeppp..haydin halayaa :teytey::teytey:
canım bol şanslar ALLAH yardımcın olsun harzemim seninde olsun tatlım her şey güzel gider inşş..a.s.
canım benim çok geçmiş olsun neler yaşamışsın çok üzüldüm dikkat et canım kendine.bu günlerde geçecek elbet inşallah bebişlerini kucağına aldığında tüm bunlar birer anı olarak kalıcak canım
süper bi haberr tebrikler zeyneeeppp..haydin halayaa :teytey::teytey:
senağlamasenağlama canlarım allah hepinizden razı olsun tez zamanda kucaklarınız çifter çifter dolsun...
öncelikle asicim çok çok geçmiş olsun ama bu çektiklerini çok yakında unutacaksın canım buna yürekten inanıyorum...
bana gelince ben hala hayal dünyasında yaşıyorum ne oldu neden oldu test yaptım hala bilincinde deilim elim gitti evde vardı testi yaptım silik çizgi görünce hemen hastaneye gittim çok şükür ordanda iyi haberi aldım ama hala inanamıyorum...bilmeyenleriniz için söyliyim bu benim 19. ayımdı çok diplere vurdum çok depresyonlara girdim ama artık kendimi alıştırmıştım olmıycak benim diyordum son 3 aydırda ne yumurtla günü nede başka bişeyi taktım adet olunca hiç üzülmedim....demekki takmamak gerekiyormuş bunu anladım...neyse çokta uzatmak istemiyorum allahım tez zamanda sizlerde nasip etsin hep dualarımda olacaksınız sizleri çok iyi anlıyorum...
Günaydın kızlarrrr hihoyyyt
hadi kalkın ama yinemi uyuyosunuz :mymeka:
Bugününüz dününüzden daha güzel olsun inşalllah kaydirigubbakcemile2
Bebiş haberleri alalım inşallah :ecrin_bebek:
dlkhsyn güzel haberlerini verir inşallah :Saruboceq:
Asi cim canım ya o kadar ağrı çektimki tüp bebek ve hamileliğimö boyunca anlatamam seni çok iyi anşıyorum :1no2:
Geçmiş olsunnn
Öptüm sizi kk nın gülleri Şeniz
kızlarr günaydın nasılsınız asicim çok geçmiş olsun bitanem zeynep seninde bebişin hayırlı olsun çok sevindim cnm :CüvCüv:
Asim canım seni okadar merak etmiştimki
çoooook geçmiş olsun tatlım ya
neler yaşamışın öyle Allah bidaha aynı acıları yaşatmasın
Bebişlerin onlar için neler yaşadığını görüyolar
ve senin gibi anneleri olduğu için çok mutlular
emin olki seni asla bırakmazlar
onlar şuan ve sonraki günlerde hep seninleler
hiç merak etme sen.:1hug:
günaydınn kızlarr
nasılsınız bakalım
yataktan kalktıgım gibi buraya geldim ve geçmişi azda olsun okudumm
asicim canım çok geçmiş olsun allah yardımcın olsunnn
gecekuşum ayşe inşallah bebişlerin seninledirrrr
aymess canım sen kendini çok kastıgın için muayne sırasında bugünde vucüt agrının sebebi o
birhamişimiz daha çıkmış galiba hayırlı olsunnnnn süpermişşşş
dlkhsyn bugün yaptıracaksın dimi tahlilll inşallah degerlerin katlanmış gelirrr gelecekte allahın izniyleee
günaydın canlarım bu sabah bende mutlu uyananlardanım düngece rüyamda hamileydim ve hatta doğum yaptım kızım olmuştu minnacıktı çokgüzel birduyguydu onu evde bırakıp biyerlşere gitmişim aklıma geldiğinde koşturarak eve gelmeye çalışıyorum ama birtürlü gelemiyrdum değişikti sabah uyandığımda karnımı tuttum sanki gerçekten hamileymişim gibi çünkü rüyamda karnımın şişliğinide görmüştüm çok etkilendim alllahım nişallah bizlerede nasip eedecek inşallah güzel birgün olur
asicim geçmiş olsun tatlım çektiğin acıların inşallah son bulacak bebişlerin seninle olacak biras daha sabır
nesrincim güzelim çok zor bir durum helede 4aylık kısa bir zamn sonra ama iş bu hiç çalışmamasından iyidir canım göz açıp kapayıncaya kdar geçicek buna inan burda hergün bizlerle ol sıkıtnı derdini paylaş seni dinleriz böylece zamanın geçtiğini anlamassın ve 6ay sonra eşinin kolalrına bırakırsın kendini
Bitanem çoook ama çoook geçmiş olsun. Neler yaşamışsın böyle. :1shok: Tüp Bebek tedavilerinde rahatsızlıklar ortaya çıkıyor elbet ama seninki baya ileri seviyede olmuş. Allah acil şifalar versin bitanem. :Saruboceq: Bebişlerin sana güç versin içinde. Ağrılarını hafifletsinler. Sıkı sıkı tutunsunlar sana. Haftaya bugün test günün. Hayırlı haberlerini alacağız inşallahhhhhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kizlar guzel dilekleriniz icin cok ama cok tsk ederim
ben hic sizleri atip uzun sure yokolurmuyum hic bak yine geldim arada sizi birakmiyorum kac gundur halay cekemiyorum
zeynepcimin kine yetistim dun cok sevindim
insallah dlk hsyn bgunde seninkini cekicez masallah topigimize
kizlar kendinize cok iyi bakin iyi calisin bu aralar patlama olsun yine olduda zaten devami gelir gorusmek uzere ben dinlenmeye gidiyorum nefes alamiyorum yoruluyorum su biraz bosaldi az kaldi sonra yine sahalara donucem hehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?