Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar,nasılsınız? Yeni hamişlerimiz var mı?

Ben az evvel aldığım bir haberden dolayı çok mutluyum..:sm_cool:

Benim mikroenjeksiyon yaptırdığım merkezde benden sonra biri daha 8.denemesinde hamile kalmış..Co-cultur yöntemiyle...:hooray::teytey::dance:

Tüp bebek ya da mikroenjeksiyon düşünen arkadaşlara tekrar tavsiye etmek istiyorum..8. denemesinde hamile olan kişiyi hiç tanımıyorum ,görmedim bile..Bir arkadaşın tanıdığı...Ama o kadar sevindim ki anlatamam....

Darısı tüm çocuk isteyenlerin başına inşallah..:Saruboceq:Co-culturü ben 1000 ytl ye yaptırmıştım bu arada....

ne güzel bi haber yaa:lepi:
tatlım kişiyi tanımak gerekmiyo
sonuçta yaşanılan sıkıntıları bizzat yaşadığımız
yapılan işlemleri bizzat yaptığımız için onların duygularını
kısaca herşeylerini hissedebiliyoruz
ki arkadaşın 8. denemesiymiş
pes etmemiş hiç
bizi bizden başka ne yazııki kimse iyi anlayamaz
tecrübelerimle sabityerimseniben
Allah hepimize sağlıcakla gönderir inşallah:Saruboceq:

bu co-culture ye kimlere uyguluyolar canım:uhm:

canım aşılaman hayırlı olsun inşallah yolu bulurlar da sana tutunue bebişlerin. geri sayım başladı senin için hakkında hayırlısı olsun canım

slm cornelyacım keçibooynuzunun bayagı faydesı olmuş.sizinki 11 milyondan 60 milyona çıktı kaç zmnda yükseldi cnm yazarsan sevinirim.bende 1 ocaktan beri keçiboynuzu veriyorum eşime bgn adet oldum bizimde 7 milyoon bakalım hayırlısı inşllah cnm allah gönlümüze göre verir hepimizin

Canım genelde bir kaç başarsız tüp bebek denemesinden sonra uyguluyorlar.Ama ben ilk denemede uygulanmasını istemiştim...

canım ben bir aşılama oldum maalesef tutmadı. ayın 24 ünde 2. aşılamamı oldum. 6 şubatta belli olacak sonuç. ben mersin tıp fakültesine gidiyorum oranın özel muayenede faik gürkan yazıcı var. doktorum iyi ben ona güveniyorum. tanıdıklarımın tavsiyesi üzerine ona gidiyorum bende. tüpbebeğe karar verirsen adana başkent hastanesi iyi diyolar. canım sizde sorun ne

saol cnm baya arttı ama morfolojı üzdü işe bizi..neye bn onuad düzeltecem..
bizz 2.5ay filan kullandık cnm .yaklasık 3 haftadır yapmıorum bilerek bakayım dedim eger biraz yükselmişse devam ederim anlyabilmek için yapmadım..belki düşebilirdide..şimdi devam kçiboynuzuna devam et cnm faydasını görücen.

buarada eşimde %100 varıkosel yok kızlar kesin yokmuşyanı oh be cok sevindim... :dance:

canım sanada hamiş hamiş iş çıkardık ama sen biraz daha dayan ayağını sürümeye devam canım

dlkhsyn canım tebriklerrr.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh:teytey::teytey::teytey:
sevcanımm canım dualarım seninlee.Allahın izniyle hiçbirşeyy hissetmiceksinnn ve bizee anlatıcaksın ne kadar kolay olduğunuuhihoyyythihoyyyt

cornalyacım cvbn için tşk ederim cnm.geçmişini okudumda üzülme bu kdr Allah büyük bak ne güzel yükselmiş maşallah.bnm eşimdede varikosel var ama istemedi ameliyat olmayı bazı doktorlar faydası olmaz dediler.oda olmam diyo 1 tüp bebek denemem var geçen sene tutmadı.kısmet herşeyin başı saglık cnm umarım Allah herşeyi gönlüne göre verir cnm

bide cnm keçiboynuzu bayagı umut oldu bana senin sayende cnm biraz daha rahatladım.demekki fayda ediyomuş gerçekten .olsun adet oldum ama tekrar devam:)))

dr bana da co-culturun faydası olmaz,şansınız az demişti ama ilk denemede Allah yardım etti canım..Hiç belli olmuyor..geçende bir arkadaş 8 sene sonunda başarsız mikroteseye rağmen mikroenjeksiyondan 1 ay sonra doğalla hamiş kalmıştı..arkadaşlar hatırlarlar belki..

kizlar iyi aksamlar bugün moralim cok bozuk beyim ürolojiye gitdi. sonuc malesef eskisinden daha kötü cikti.o kadarda keciboynuzu kuru icti.4.5 ay falan.birde tüp bebek merkezine gitdik.bende myom varmis.o kadar zararli degilmis.ancak mikro ile olur cocugunuz dedi.napacagimizi bilmiyoruz.ürolok ilac verdi yeni nekadar faydasi olur bilmiyoruz. ya kizlar biz napacagiz ya

bademcim slm.arkadaşın microenjeksiyondanmı hamile kaldı kendiligindenmi.eşin ameliyat oldumu varikoselden senin?

Meraba canım bizim sayıda 10 milyon hareket %15 di 2. ay kullandık sayı 32 milyon hareket %65 oldu ama morfoloji %2 çıktı malesef.Benim eşimde ürolojik muayene oldu varikosel falan bişey demedi.Problem yok demiş doktor .varikoselin anlaşılması için film falan çekilmesi mi gerekiyor.Bir de sizin morfoloji kaç hala kullanıyomusun keçiboynuzunu ben kullanıyorum.Başka ne kullanabilriz morfoloji için...

bademcim slm.arkadaşın microenjeksiyondanmı hamile kaldı kendiligindenmi.eşin ameliyat oldumu varikoselden senin?

sende saol cnm bn cok mutluym eşimide mutlu ettım geldımm cok mutlu bi şekilde yatırdımm hrşeyı anlttım bakalım neler beklıor bizi.çünkü cok fazla yükselmiş inş dahada ii edecem onu stres yok sigara yok kürlere devam :lepi:allahın izniyle hamiş kalıcm bende umudum varr çok şükürrr doktor demiş içinden bikaçtanesi başı düzgün olsa olur demişş inşş olacak buna inanıorum ve hiç üzülmüyorum...kaydirigubbakcemile2:asigim::1hug:

Canım ben de mikro ile hamileyim zaten..eşimde çift taraflı varikosel çıktı..ama ameliyat olmadı..çünkü ameliyat çok arttırmaz dedi dr lar..Tedavi sırasında ben de sorunlar olduğu ortaya çıktı..Ben bir kaç ameliyat oldum.eşimin spermleri bitkisellerle az da olsa arttı ama sadece mikroenjeksiyonda kullanılacak kadar arttı..Ben de bu topikteydim bir zamanlar...Allah yardım etti ilk denemede hamile kaldım co-cultur yardımıyla..Allah hiç bir kucağı boş bırakmasın inşallah...

Arkadaş mikro ile co-culturle hamile kalmış..Benim arkadaşım değil..Bir arkadaşın arkadaşı....kendisini tanımıyorum ...

cnım masallah sizn degerlerde artmış ne güzelvallahı elle muayenede anlaşılıor yaa bizm doktor demış sende kesinlikle yok varıkosel %1ihtiml bile vermıom demiş cok şükür ..bizm morfolojı belirtilmemiş ama %100 bas bozuk öle dedi ve anladım bende zaten..keçiboynuzunu 3 haftdır yamıordum tekrar baslıcam dediğim gibi sabah bala aarısütü polen karıştırcam her sabah ac karna vercem akşamlarıda keciboynuzu..biraz dha arastırca morfolojı sorunu olupda hamiş kalanları okucam neler yapmışlarr..buarada hemşire bana dedi cok güzel mantıklı sorular soruosun bizde doktor olduk herşeyı srdum ve ögrendimkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3a.sa.s.

cnm tşk ederim cevapların için allah tamamını erdirsin bayagı bi sıkıntı çekmişsin cnm çok sevindim adına sonunda herşeye degmiş btn zorluklara bakalım bende bekleyecem biraz daha keçiboynuzu etkisini 2 ay daha daha sonra 2 ci tüp bebegi düşünüyom Allah,ın izniyle.görüşmek üzre cnm Allah,a emanet ol:=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…