Arkadaşlar,nasılsınız? Yeni hamişlerimiz var mı?
Ben az evvel aldığım bir haberden dolayı çok mutluyum..:sm_cool:
Benim mikroenjeksiyon yaptırdığım merkezde benden sonra biri daha 8.denemesinde hamile kalmış..Co-cultur yöntemiyle...:hooray::teytey::dance:
Tüp bebek ya da mikroenjeksiyon düşünen arkadaşlara tekrar tavsiye etmek istiyorum..8. denemesinde hamile olan kişiyi hiç tanımıyorum ,görmedim bile..Bir arkadaşın tanıdığı...Ama o kadar sevindim ki anlatamam....
Darısı tüm çocuk isteyenlerin başına inşallah..:Saruboceq:Co-culturü ben 1000 ytl ye yaptırmıştım bu arada....
mrb kızlar 1 saat once asılamam yapıldı ya bulsunlar yeriniklava: dimi ama :1ninca: bakalım bekleme suresi basladı bizim icin umarım guzel haberler verebilirim size ama once sizin hamilelik haberlerinizi duymalıyım 15 gunde kac hamile cıkacak bakalım
ne güzel bi haber yaa:lepi:
tatlım kişiyi tanımak gerekmiyo
sonuçta yaşanılan sıkıntıları bizzat yaşadığımız
yapılan işlemleri bizzat yaptığımız için onların duygularını
kısaca herşeylerini hissedebiliyoruz
ki arkadaşın 8. denemesiymiş
pes etmemiş hiç
bizi bizden başka ne yazııki kimse iyi anlayamaz
tecrübelerimle sabityerimseniben
Allah hepimize sağlıcakla gönderir inşallah:Saruboceq:
bu co-culture ye kimlere uyguluyolar canım:uhm:
slm canım mersindenmişsin bende mersin TARSUS
neler yapıyorsunuz tedavi olarak dr kim paylaşırsan sevinirim çünki kendime yeni bir merkez arıyorum tüp bebek için karasızım bilğiye deneyimine düşünceye ihtiyacım var inşş RABİN bizlerinde bebiş için zamanının geldiği günleri gösterecek
casperr 33,casper 33,casper 33:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
hala unutamıyorummmm yaaa
slm cornelyacım keçibooynuzunun bayagı faydesı olmuş.sizinki 11 milyondan 60 milyona çıktı kaç zmnda yükseldi cnm yazarsan sevinirim.bende 1 ocaktan beri keçiboynuzu veriyorum eşime bgn adet oldum bizimde 7 milyoon bakalım hayırlısı inşllah cnm allah gönlümüze göre verir hepimizin
dlkhsyn canımcım cok sevındım senın adına...tebrık ederım..rabbım saglıklı bır sekıldede kucagına almayı nasıp eder..
bu arad saka bır yana ayagımı surudum demıstım...hadı bakalım şimdı kalan arkadslarıımızda..2009 yenı basladı
:teytey::teytey::teytey::teytey:
cornalyacım cvbn için tşk ederim cnm.geçmişini okudumda üzülme bu kdr Allah büyük bak ne güzel yükselmiş maşallah.bnm eşimdede varikosel var ama istemedi ameliyat olmayı bazı doktorlar faydası olmaz dediler.oda olmam diyo 1 tüp bebek denemem var geçen sene tutmadı.kısmet herşeyin başı saglık cnm umarım Allah herşeyi gönlüne göre verir cnm
saol cnm baya arttı ama morfolojı üzdü işe bizi..neye bn onuad düzeltecem..
bizz 2.5ay filan kullandık cnm .yaklasık 3 haftadır yapmıorum bilerek bakayım dedim eger biraz yükselmişse devam ederim anlyabilmek için yapmadım..belki düşebilirdide..şimdi devam kçiboynuzuna devam et cnm faydasını görücen.
buarada eşimde %100 varıkosel yok kızlar kesin yokmuşyanı oh be cok sevindim... :dance:
bademcim slm.arkadaşın microenjeksiyondanmı hamile kaldı kendiligindenmi.eşin ameliyat oldumu varikoselden senin?
bademcim slm.arkadaşın microenjeksiyondanmı hamile kaldı kendiligindenmi.eşin ameliyat oldumu varikoselden senin?
Meraba canım bizim sayıda 10 milyon hareket %15 di 2. ay kullandık sayı 32 milyon hareket %65 oldu ama morfoloji %2 çıktı malesef.Benim eşimde ürolojik muayene oldu varikosel falan bişey demedi.Problem yok demiş doktor .varikoselin anlaşılması için film falan çekilmesi mi gerekiyor.Bir de sizin morfoloji kaç hala kullanıyomusun keçiboynuzunu ben kullanıyorum.Başka ne kullanabilriz morfoloji için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?