Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Hayırlı olsun aşılaman inşallah pozitif sonucu görürsün arkadaşım.

canım bende bir bitkisel uzman Atabay Güveloğlu diye bir doktora mail attım durumu anlattım oda bana mail atmış ama pek güvenemedim sen duydunmu bu kişiyi.aynı zamanda ahmet maranki ve ibrahim saraçoğluna mail attım onlardan daha cevap gelmedi.Ama maranki ve saraçoğluna güveniyorum bekliyorum bakalım cevap gelince paylaşıcam . Atabay Güveloğlu nun mailime cevabı aşağıda..ŞEKLİNDE GÖNDERMİŞ ALTINADA HESAP NUMARASI VERMİŞ PARA İÇİN...

Yasak içerik - Editlendi - Bu şekilde paylaşımlar yapmak yasaktır. Sadece Özel mesajlarda yapılabilir. a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
yasak içerik - editlendi

güzelim ben güvenemem böle bişiyee boşwer sen bildiğimiz kürleri uygulayalım gerisi allahın elindee nasip kısmet öle her duydugumuzu yapmayalım olurmuu sen keçiboynuzu ve benım yapcagımım yap bakalım ben onu denıcem bakalımartık 1.5ay sonra yazcam sonucu inş dahda ii olacak...a.sa.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canlarım,zeynep,dlkhsyn,biraz geç oldu ama tebrik ederim Allah kucağınıza almayı nasip etsin:1hug:

bana kım rep vermiş de artmış böle saolun canlarımm...

ben çıkıorum kızlar ii uykular tatlı rüyalar öpüldünüssss....

casper ben adana başkentte yaptırdım ilk tüp denememi ama sonuç negatif herkez orayı öneriyor ama bilmiyorum belkide benim ilk tecrüben oldugu için dir çok hoşuma gitmedi

günaydın kk nın gullerı nasılsınız dun aksam hayatımdakı en mutlu aksamdı ınanın bana eve gelenın ellerı dolmus tasmıs bugune kadar bana hıcbırı bu kadar ıstedıklerını bellı etmemıslerdı ama ben bılıyordum ıcten ıce nasıl yalvardıklarını allaha.cok uzun zamandır ılk defa dun gece rahat bır uyku uyudum allahım hepınıze tattırsın bu duyguyu

casper ben adana başkentte yaptırdım ilk tüp denememi ama sonuç negatif herkez orayı öneriyor ama bilmiyorum belkide benim ilk tecrüben oldugu için dir çok hoşuma gitmedi

hadi ya üzüldüm canım. bilmiyorum ki banada orayı öneriyolar iyi diye. dr da oraya yönlendiririz seni diyo ama yaptırıpda öneren bir tanıdığım yok canım. kulakdan dolma önerenlerde

amin canım inşallah buradaki tüm olmayanlara darınız bulaşır.

casper33 benim eşimde sprem sayısında azlık söz konusu bize orda direk tüp bebek dediler ama dediğim gibi oldu sonuç.senin moralini bozmak istemem canım ama şuda var benle beraber başka bi arkadaşta yaptırdı orda onun ikizi tuttu belkide bana kısmet olmadı canım

inş bir daha ki sefere ama cesaretimi toplayamam şimdilerde bakalım biraz zamana bırakıyorum inş tüpe müpe gerek kalmaz dicem.birde eşim çok etkilendi şu sıralar onu tesellideyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…