mrb kızlar 1 saat once asılamam yapıldı ya bulsunlar yeriniklava: dimi ama :1ninca: bakalım bekleme suresi basladı bizim icin umarım guzel haberler verebilirim size ama once sizin hamilelik haberlerinizi duymalıyım 15 gunde kac hamile cıkacak bakalım
canım bende bir bitkisel uzman Atabay Güveloğlu diye bir doktora mail attım durumu anlattım oda bana mail atmış ama pek güvenemedim sen duydunmu bu kişiyi.aynı zamanda ahmet maranki ve ibrahim saraçoğluna mail attım onlardan daha cevap gelmedi.Ama maranki ve saraçoğluna güveniyorum bekliyorum bakalım cevap gelince paylaşıcam . Atabay Güveloğlu nun mailime cevabı aşağıda..ŞEKLİNDE GÖNDERMİŞ ALTINADA HESAP NUMARASI VERMİŞ PARA İÇİN...cnım masallah sizn degerlerde artmış ne güzelvallahı elle muayenede anlaşılıor yaa bizm doktor demış sende kesinlikle yok varıkosel %1ihtiml bile vermıom demiş cok şükür ..bizm morfolojı belirtilmemiş ama %100 bas bozuk öle dedi ve anladım bende zaten..keçiboynuzunu 3 haftdır yamıordum tekrar baslıcam dediğim gibi sabah bala aarısütü polen karıştırcam her sabah ac karna vercem akşamlarıda keciboynuzu..biraz dha arastırca morfolojı sorunu olupda hamiş kalanları okucam neler yapmışlarr..buarada hemşire bana dedi cok güzel mantıklı sorular soruosun bizde doktor olduk herşeyı srdum ve ögrendimkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3a.sa.s.
yasak içerik - editlendi
bana kım rep vermiş de artmış böle saolun canlarımm...
ben çıkıorum kızlar ii uykular tatlı rüyalar öpüldünüssss....
casper ben adana başkentte yaptırdım ilk tüp denememi ama sonuç negatif herkez orayı öneriyor ama bilmiyorum belkide benim ilk tecrüben oldugu için dir çok hoşuma gitmedi
günaydın kk nın gullerı nasılsınız dun aksam hayatımdakı en mutlu aksamdı ınanın bana eve gelenın ellerı dolmus tasmıs bugune kadar bana hıcbırı bu kadar ıstedıklerını bellı etmemıslerdı ama ben bılıyordum ıcten ıce nasıl yalvardıklarını allaha.cok uzun zamandır ılk defa dun gece rahat bır uyku uyudum allahım hepınıze tattırsın bu duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?