günaydin kizlar...
insallah herkes iyidir,hepinize hayirli cumalar diliyorum,tüm dilek kapilariniz acik olsun bugün insallah...
lütfen banada dua edin bugün sinavim icin,cok ihtiyacim var...
aksama insallah görüsürüz,hepinizi cok seviyorum ve kocaman öpüyorumm
günaydin kizlar...
insallah herkes iyidir,hepinize hayirli cumalar diliyorum,tüm dilek kapilariniz acik olsun bugün insallah...
lütfen banada dua edin bugün sinavim icin,cok ihtiyacim var...
aksama insallah görüsürüz,hepinizi cok seviyorum ve kocaman öpüyorumm
günaydın kızlar cumanız mübarek olsun rabbim dualarınızı kabul etsin hayırlı bebişler nasip etsin :CüvCüv::Saruboceq:
yeni haberlerim var sizlere dün dr a gittim adetin 2.günü olması dolayısıyla ve aşılamaya başlıyorum nasip olursa
yarın ilk iğnemi vurunacağım ama tırsıyorum birazcık acıycakmı deyüü neysem efendim haftaya cuma usg ilen bakılcak ve aşılama veya çatlatma iğnesine karar verilcek dr um didiki karar sizin isterseniz normalde bırakabiliriz artıkın ogün bi gelsinde bakarız dömüüü evettttt
inşallahh hakkımızda hayırlısı olur can kuşlarım benden bukadar selam eder gözlerinizden öperim
:Saruboceq::Saruboceq:herkese hayırlı cumalar arkadaşlar
canım benim hepimizin cuması mubarek dularımız ise kabul olsun inşallah:Saruboceq:
sana da günaydın canım rabbim bebişini sana bağışlasıngünaydın kızlar hepinizin cuması mübarek olsun ..allah gönlünüzdeki duaları kabul etsin...
yeni haberlerim var sizlere dün dr a gittim adetin 2.günü olması dolayısıyla ve aşılamaya başlıyorum nasip olursa
yarın ilk iğnemi vurunacağım ama tırsıyorum birazcık acıycakmı deyüü neysem efendim haftaya cuma usg ilen bakılcak ve aşılama veya çatlatma iğnesine karar verilcek dr um didiki karar sizin isterseniz normalde bırakabiliriz artıkın ogün bi gelsinde bakarız dömüüü evettttt
inşallahh hakkımızda hayırlısı olur can kuşlarım benden bukadar selam eder gözlerinizden öperim
cnm neye karar verirseniz hayırlı olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?