Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın topigin güzel hatunlarıııhihoyyyt
hepinize hayırlı cumalarrrr
nasılsınızzz bakalım
elchın tedaviye başlamıssın hayırlı olur inşalllahhh:Saruboceq:
allahım şu mübarek günde dualarımızı kabl et yarabbimm:Saruboceq::Saruboceq:
kucaklarımızı boş bırakmaaa:Saruboceq::Saruboceq:

dlkhsyn canım çok tebrik ederim değerin yükselmiş ohh ohh maşallahh inşallah sağ salim kucağına aldığın günleride görürsün canım benimmm

zambakcım sanada hayırlı cumalarrr teşekkür ederim canım inşallah hayırlı olur çok saol

kızlar günaydııııııııııııııııııın!...cumanız mübarek olsun, Rabbim hepimizin dualarına kabul etsin inşaallah....halay çekmekten belimiz kopsun. bağırmaktan seslerimiz kısılsın,koca koca göbeklerden uykumuz kçsın, elimiz yağımız şişsin , bebek seslerinden kafamız bulansın, saçımız başımız dağılsın inşaallah

nurkpr canım
aminnnn amminnnn amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sana da günaydın canım çok güzel yazmışsın canım aminnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Günaydın kıslar,
herkese hayırlı cumalar diliyorum,
Elchincim tedaviye başlıyomuşsun hayırlı olsun
Allah yüzünü güldürür inşallah canım.

Ben bugün biraz rahatsızım kıslar
dün çok kötü bi baş ağrım vardı
bugün gözme vurdu şarıl şarıl akıyo gözlerim:çok üzgünüm:

heheheheheheeh:roflol: aminnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

Günaydın şekerlerrrrrr. Hayırlı cumalarrr. Ben dünden beri yoktum. Var mı yeni hamişş haberleri. :dance: Alıştık artık. delikafadulden Devamlı isteriz kaydirigubbakcemile2

Öpüyorum hepinizi tek tek ve kocamannnnnnn. Şeniz Şeniz Şeniz Hemen geçmişi bitireyim. Güncellemelere bakayım. gamyoncuiremsu

kızlar buarada yine yataktan çıktıgım gibi buradaydımmkaydirigubbakcemile3
işlere dönmem lazımmm
çok fazla bir işim yok ama
yatak yorgan malummm-tatlicadiarzu-

teşekkür ederim aymescim çok saol bitanemm aminn inşallahhh

sanada geçmiş olsun canım baş ağrısını iyi bilirim bir migrenli olarak çok dikkat et canım kendine gözlerine ılık suyla ve pamukla pansuman yap belki iyi gelir

hoşgeldin taze annemiz sanada hayırlı cumalar naılsın bakimm bebiş sana artık kendini hissettiriyomu bakim bööö şeklinden heheheh

elcıncım hosgeldın..tedavın hayırlı olsun canım..
ılk ve son asılaman olur..bebgın sana sımsıkı tutunur ınsallah:Saruboceq:

canım geçmiş olsun biraz geilmiştin ondanmı oldu üşüttünmü yoksam . dikkat et kendine canım

kızlar ben geldim herkese günaydın hayırlı cumalar bugün neşem yerinde ankara havası dinliyorum oh oh hadi kızlar hep beraber oynayalım takmayalım kafaya hiç bişeyikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:teytey::teytey:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…