teşekkür ederim aymescim çok saol bitanemm aminn inşallahhh
sanada geçmiş olsun canım baş ağrısını iyi bilirim bir migrenli olarak çok dikkat et canım kendine gözlerine ılık suyla ve pamukla pansuman yap belki iyi gelir
canım geçmiş olsun biraz geilmiştin ondanmı oldu üşüttünmü yoksam . dikkat et kendine canım
elchinim tedavin hayırlı olsun herşey gönlünce olsun canım
hoşgeldin taze annemiz sanada hayırlı cumalar naılsın bakimm bebiş sana artık kendini hissettiriyomu bakim bööö şeklinden heheheh
elcıncım hosgeldın..tedavın hayırlı olsun canım..
ılk ve son asılaman olur..bebgın sana sımsıkı tutunur ınsallah:Saruboceq:
tesk edserım elcıncım..hıssettırmıyor henuz teyzesı..unutuyorum bıle bazen..benım bebek babasına cekecek sanırım..cok uslukaydirigubbakcemile2
hamıslık belırtılerı yok bende..
ama cok acıkıyorum,halsızım,,ve uyumak ıstıyorum sureklı o kadr...
dun dr hıc bır sorunun olmadıgını sıkıca tutunmus oldugunu soyledı..7 subatta kalp atısını duymak ıcın gun sayıyorum..
ınsallah duyarımda ıcımden buyuk bır yuk kalkar..:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar bişey sormak istiyorum sizlere bu iğneler göbekten olacak ya hani nasıl olacak peki herhengi biyerinden vurulabiiyomu kendim yapabilirmiyim acaba bide çok acıyomu
tırsıyorummmmmmmmmmm
asicim canim nasilsin uzun zamandir gorusemiyoruz, tedavin ne durumda bizim martta randovu var bekliyoruz bakalim
baya olaylar yasadim gelemedim, yada buraya yazamadim fazla
asicimmm bitanemmmm beni boşver şimdi sen nasılsın kuzum benim çok ama çok geçmiş olsun canım arkadaşımmmm nasıl hissediyorsun kendiniii iyimisin
rapunzel nasılsın cnm nası gidio :CüvCüv:
evet canim ne zamandir yoksun ben cok zor gunler atlattim tedavim normalde bitmisti 22 de tranferim oldu ama ilaclarin yan etkisi ile vucudum sisti ve hastanede yattim
2 gun oldu eve geleli allahin izniyle simdi igne ve ilaclara devam sonucumu haftaya bugun alicam hayirlisi allahdan insallah
evet canim sen neler yasadin insallah martta guzel sonuclar alirsiniz kendine iyi bak[/C
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?