Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Sağol canım eve gider gitmez deniycem
pcye bile bakamıyorum okadar kötü ağrıyoki

canım geçmiş olsun biraz geilmiştin ondanmı oldu üşüttünmü yoksam . dikkat et kendine canım

Sağol canım valla bende bilmiyorum nedenini ama ne kadar dikkat edersem ediyim hep biyerimde bi sakatlık çıkıyo.
Sakınan göze çöp batar diye boşuna demiyolar

hoşgeldin taze annemiz sanada hayırlı cumalar naılsın bakimm bebiş sana artık kendini hissettiriyomu bakim bööö şeklinden heheheh

tesk edserım elcıncım..hıssettırmıyor henuz teyzesı..unutuyorum bıle bazen..benım bebek babasına cekecek sanırım..cok uslukaydirigubbakcemile2
hamıslık belırtılerı yok bende..
ama cok acıkıyorum,halsızım,,ve uyumak ıstıyorum sureklı o kadr...
dun dr hıc bır sorunun olmadıgını sıkıca tutunmus oldugunu soyledı..7 subatta kalp atısını duymak ıcın gun sayıyorum..
ınsallah duyarımda ıcımden buyuk bır yuk kalkar..:Saruboceq::Saruboceq:

nevrocum biliyosun benim aşolama iptal oldu yeni adet tarihime 10 şubat yazabilirsin. bu arda eşim sigaraya tekrar başladı.

ohh ohh canım benim inşallah 9 ay boyunca çok rahat geçirirsin
dualrımdasın canımm inşallah 7 şubatta dünyanın en güzel sesini duyacaksın rabbimin izniyle hadi hayırlısı güzel haberlerii bekliyorum canım

[COLOR="Indigo"]gunaydin kizlar hayirli cumalar allahim insallah boyle mubarek gunlerde dualarimizi kabul eylesin
hayirli saglikli evlatlar nasip etsin

elchin canim tedavin hayirli olsun insallah sende araka arkaya devam edersinde bebisin sana gelir
rapunzel arkadasimiz gibi
rapunzel canim bu arada sen nasilsin seninle hic gorusemedik durumlari biliyorsun kendime yeni yeni geliyorum olumden dondum allahim bir daha yasatmasin
kiz bebisi nasil senin yilbasi bebisi o ben biliyorum yandik 9 ay senin bebis buralari yikar anladin sen onuuuuuuu
aymesim canim o igneler bas agrisi yapabiliyor diye biliyorum ben 2.3. gun basim patladi sanmistim oyle bir agri dusun yani agri kesiide almamistim iki gun surundum hic kalmadan gecmis olsun canim sicak tut kendiniiiii
[/COLOR]

asicim canim nasilsin uzun zamandir gorusemiyoruz, tedavin ne durumda bizim martta randovu var bekliyoruz bakalim
baya olaylar yasadim gelemedim, yada buraya yazamadim fazla

asicimmm bitanemmmm beni boşver şimdi sen nasılsın kuzum benim çok ama çok geçmiş olsun canım arkadaşımmmm nasıl hissediyorsun kendiniii iyimisin

kızlar bişey sormak istiyorum sizlere bu iğneler göbekten olacak ya hani nasıl olacak peki herhengi biyerinden vurulabiiyomu kendim yapabilirmiyim acaba bide çok acıyomu

tırsıyorummmmmmmmmmm

elchın aşılar ağrıtmıyo canım ben göbek altından yaptırdım ama duydugum kadarıyla koldan da yapılabiliyomuş

kızlar bişey sormak istiyorum sizlere bu iğneler göbekten olacak ya hani nasıl olacak peki herhengi biyerinden vurulabiiyomu kendim yapabilirmiyim acaba bide çok acıyomu

tırsıyorummmmmmmmmmm

korkunun ecele faydası yok canım...göbeğimin ki tarafına sırayla vuruyordum ben....kendin yapsan daha kolay olur..zaten fazla acımıyorda...hergün iğne için git gel zor gelmişti bana

asicim canim nasilsin uzun zamandir gorusemiyoruz, tedavin ne durumda bizim martta randovu var bekliyoruz bakalim
baya olaylar yasadim gelemedim, yada buraya yazamadim fazla

evet canim ne zamandir yoksun ben cok zor gunler atlattim tedavim normalde bitmisti 22 de tranferim oldu ama ilaclarin yan etkisi ile vucudum sisti ve hastanede yattim
2 gun oldu eve geleli allahin izniyle simdi igne ve ilaclara devam sonucumu haftaya bugun alicam hayirlisi allahdan insallah
evet canim sen neler yasadin insallah martta guzel sonuclar alirsiniz kendine iyi bak

asicimmm bitanemmmm beni boşver şimdi sen nasılsın kuzum benim çok ama çok geçmiş olsun canım arkadaşımmmm nasıl hissediyorsun kendiniii iyimisin

sagol canim benim bugun biraz daha iyim allah sukur gunleri geciriyoum iste son 7 gun allahin izniyle insallah guzel sonuclar alirim:CüvCüv:

sagol canim benim bugun biraz daha iyim allah sukur gunleri geciriyoum iste son 7 gun allahin izniyle insallah guzel sonuclar alirim:CüvCüv:[/QUOTE]

asicim sıkıntıların yumurtalıklarla ilgili bitmiştir inşaallah...Allah sana kolaylık versin...beklemek çok zor yaşamayan bilmez...gönlü ferah olsun...

asııcm canım gecmıs olsun tekrardan...senın bebıslerde ınsallah şimdı tutunmustur annesıne sımsıkı...haftaya guzel haberlerıonı alacaz hayırlısyla..
cok zor gunlerın ardından guzel gunler yakındır...
benım bebek evet yılbası cocugu oldu sanırım
babasına cekecek sanıırm uslu şimdılık..:roflol:
bana cekseydı yaramaz ve delu olurdu...:roflol::roflol:
az cok kendımı anlatmıstım sana akılı uslu duran bırı degılımkı:1ninca:

elcıncım canım gobek delıgınden 4 parmak olcuyorsun...ıgnelerını oyle oluyorsun..hıcde acıtmıyor..ılk basta ınsan cok korkuyor amadelikafadulden

gercekmi diyosunya cok uzuldum valla , niye boyle yan etki yaptiki ,vucudunmu kaldiramadi ne yapti , cok cok gecmis olsun canim aman kendine dikkat et
demek sonuc bekliyosun , hadi canim insallah hayirli haberlerini aliriz hep birlikte seviniriz, insallah bakalim bizimki ne olcak martta , esime keciboynuzu kurunu devam ettiriyorum ,bikac gundur aripolenine basladik ,ve internetten bi vitamin siparis verdik derya diye ar
kadas kullandi o simdi hamile ise yaramiz insallah onuda kullancaz ,belkide ameliyat olmaz
benimde olaylar esimin aileseyle ,kaynanamla tatistik gorumce karisti ,sonra evden kovdu ,bagisra cagira cik defaol bu evden diye esime bu kadini bosucaksin soyle boyle ,bende valiz toplayim almanyaya anenmin yanina gittim bi hafta orda kaldim ,mecburen bu eve donmek zorunda kaldim ebnde pazartesi geldim ,istemiyorum ama mecburum ev bulmak burda sorun bilmem canim iste boyle ozeti kisaca
sonucunu alinca beni bildir tamami ,ben merak ederuim haftaya cumami belli olcak ,ben yazarim sanada yazamazsam sen yaz bana

asicim şimdi okudum hastaneye yatmışsın...canım üzüldüm...Rabbim şifa versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…