ıyım canım sen nasılsın
ben hep uyumak ııstıyorummirmirmirmirmirmirmirmir
sagol canim benim bugun biraz daha iyim allah sukur gunleri geciriyoum iste son 7 gun allahin izniyle insallah guzel sonuclar alirim:CüvCüv:
asııcm canım gecmıs olsun tekrardan...senın bebıslerde ınsallah şimdı tutunmustur annesıne sımsıkı...haftaya guzel haberlerıonı alacaz hayırlısyla..
cok zor gunlerın ardından guzel gunler yakındır...
benım bebek evet yılbası cocugu oldu sanırım
babasına cekecek sanıırm uslu şimdılık..:roflol:
bana cekseydı yaramaz ve delu olurdu...:roflol::roflol:
az cok kendımı anlatmıstım sana akılı uslu duran bırı degılımkı:1ninca:
elcıncım canım gobek delıgınden 4 parmak olcuyorsun...ıgnelerını oyle oluyorsun..hıcde acıtmıyor..ılk basta ınsan cok korkuyor amadelikafadulden
gercekmi diyosunya cok uzuldum valla , niye boyle yan etki yaptiki ,vucudunmu kaldiramadi ne yapti , cok cok gecmis olsun canim aman kendine dikkat et
demek sonuc bekliyosun , hadi canim insallah hayirli haberlerini aliriz hep birlikte seviniriz, insallah bakalim bizimki ne olcak martta , esime keciboynuzu kurunu devam ettiriyorum ,bikac gundur aripolenine basladik ,ve internetten bi vitamin siparis verdik derya diye ar
kadas kullandi o simdi hamile ise yaramiz insallah onuda kullancaz ,belkide ameliyat olmaz
benimde olaylar esimin aileseyle ,kaynanamla tatistik gorumce karisti ,sonra evden kovdu ,bagisra cagira cik defaol bu evden diye esime bu kadini bosucaksin soyle boyle ,bende valiz toplayim almanyaya anenmin yanina gittim bi hafta orda kaldim ,mecburen bu eve donmek zorunda kaldim ebnde pazartesi geldim ,istemiyorum ama mecburum ev bulmak burda sorun bilmem canim iste boyle ozeti kisaca
sonucunu alinca beni bildir tamami ,ben merak ederuim haftaya cumami belli olcak ,ben yazarim sanada yazamazsam sen yaz bana
asicim şimdi okudum hastaneye yatmışsın...canım üzüldüm...Rabbim şifa versin...
hadi yarış yapalım 40 hamiş için bu ay ben çok umutluyum neden bilmiyorum abdala malum mu oluyor yoksa aç tavuk kendini buğday amabarındamı sanıyor bilmiyorum..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3süprizzzzz
canım ya ben yeni geldim....halaya çok geç kalmışım...yinede çekeyim:teytey::teytey::teytey:heyyyy teyzelerrrrr halayın bası bende degerımmm 52,11 olmus kızlarrr 2 haftalık felan dedılerr yarabbım sukurler olsun sanaaa darısı basınıza dualarım sızınle pembe koseye ekle nevrom benımmm
canım seni özleyeceğiz....ama sen eğlenmene bak...senin adına çok sevindim canım....hihoyyythihoyyytkızlar selam..dilek arkadaşımızı kutluyorum değeri güzel katlanmış maşallah..hayırlısıyla kucağına alur inşş ayşecim sende yat dinlen şubatta sevindir bizi hayırlısıyla positif sonuçlar diliyorum..
kızlar ben bu günden ptesiye kadar burda olmuycam eşimin tatili var biyerler egideriz dedi ..kendinize çok iyi bakın pazartesi görüşürüz inşşş hoşçakalın canlarımm..:a015:
bizim ilk tüp bebek denememiz.yani bu yola ilk defa başlıyoruz.eşimde azosperm sorunu var.ankarada tedaviye başladık.konyada devam ediyoruz.ankarada olcak yumurta toplama işlemi,eşimde de sperm aranacak.ben şu an lucrin ve gonalf iğnelerini yapıyorum.(daha doğrusu eşim yapıyor)uzun protokol uygulanıyor.galiba pazar yada pazartesi günü çatlatma iğnesi yapılacak.salı günü de allah izin verirse ankaraya yolcuyuz.allahım inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz hepimizin.
Kızlar yarın hsg çekiliyoruummm.....
ASİCİM canım çok geçmiş olsun kusura bakma kafam pek yerinde değil iş yerinde olunca bi yandan evrak işle bi yandan burayı okumaya çalış zor oluyo
cnm sen istanbula gitmiyomuydun benneyaptımki
ceylinnazcım saol canım çok teşekkür ederimmmm
btrcimmm geçmiş olsun canım inşallahh mühim bişey yokturrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?