Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ıyım canım sen nasılsın
ben hep uyumak ııstıyorummirmirmirmirmirmirmirmir

ayy evt cnm banada olmuştu sürekli bilincim yarı kapalı halde dolaşıyodum gözlerim kapanıyodu arkadaşlar çok gülüyodu bana ama bi süre sonra geçiyomuş o uyku hali,e o kadarda olsun annesi dimi ama bak hiç üzmüyomuş seni :CüvCüv:

evet kızlar korkunun ecele faydası yok o eşşek sıpası gelcekse herşeye katlanırım vurulcam iğneyide hadi bakalım inşallah zor olmaz hehheheheheeh

günaydın şekerler hepimizin cuması mübarek dualarımız kabul olur inşallah :Saruboceq:

elchincim tedavin hayırlı olsun uğur getiri bebiş getirir inşallah :1hug:

sagol canim benim bugun biraz daha iyim allah sukur gunleri geciriyoum iste son 7 gun allahin izniyle insallah guzel sonuclar alirim:CüvCüv:

asicim sıkıntıların yumurtalıklarla ilgili bitmiştir inşaallah...Allah sana kolaylık versin...beklemek çok zor yaşamayan bilmez...gönlü ferah olsun...[/QUOTE]

asicim şimdi okudum hastaneye yatmışsın...canım üzüldüm...Rabbim şifa versin...

tsk ederim kizlar evet biraz gecti yumurtaliklarim karnimda indi insana benzedim biraz bugun

rapunzel kiz insallah sana cekmez deli kiz yandik yoksaaaaaaaaaa

sympatik caim cok uzuldum ya haytta insan nelerle karsilasiyor boyle allahim merhametli insanlarla karsilastirsin yarabbim cik gitsin kendi evini tut yavan ekmekte yesen kendi evin ben onu bunu bilmem imkanin varsa calisyorsun cik oyle kadinin yanindan
:mymeka:

hadi yarış yapalım 40 hamiş için bu ay ben çok umutluyum neden bilmiyorum abdala malum mu oluyor yoksa aç tavuk kendini buğday amabarındamı sanıyor bilmiyorum..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3süprizzzzz

Haydi bakalım. :dance: İnşallah hamişşsindir bitanem. :Saruboceq: :CüvCüv: Senin de halayını çekeriz :teytey:

ASİCİM canım çok geçmiş olsun kusura bakma kafam pek yerinde değil iş yerinde olunca bi yandan evrak işle bi yandan burayı okumaya çalış zor oluyo

ben kaciyorum canlarim yine gelirim sizsiz duramiyorum
insallah o guzel hamis haberleri devam eder
hayirli cumalar tekrar hoscakalinnnnnnnnnnnn

günaydın canalra.s. nasılsınız bakalım....
benyeni geldim geçmişi okuyorum

heyyyy teyzelerrrrr halayın bası bende degerımmm 52,11 olmus kızlarrr 2 haftalık felan dedılerr yarabbım sukurler olsun sanaaa darısı basınıza dualarım sızınle pembe koseye ekle nevrom benımmm
canım ya ben yeni geldim....halaya çok geç kalmışım...yinede çekeyim:teytey::teytey::teytey:
çok çok tebrik ederim...allah tamammına erdirsin canım....

canım seni özleyeceğiz....ama sen eğlenmene bak...senin adına çok sevindim canım....

canım armıza hoşgeldina.s. tedavin hayırlı olsun inaşşalah pozitif sonuç verir....

Son düzenleme:
ASİCİM canım çok geçmiş olsun kusura bakma kafam pek yerinde değil iş yerinde olunca bi yandan evrak işle bi yandan burayı okumaya çalış zor oluyo

tsk ederim canim onemli degil bazen gozden kacirdigimiz seyler oluyor
kolay gelsin sanada
fadikcim seni gordum sende iyidirsin insallah gorusemedik
nevrocum canim kolay gele kendine dikkat et biaraz kendine vakit ayirsanda soyle sikila sikila bos bs otursan eminim o gunleri hatirlamiyordursun olsun saglik olsun

Merhabalar bende yeni katıldım aranıza. Benim kontrollerim normal çıktı. Eşimin ileri hareketliliğnde sorun vardı . Varikosel ameliyatı oldu. Ama sanırım biraz acemice davrandık. Apar topar ameliyat oldu. Yani başka altenatifler denemedik. Açıkçası doktorda tavsiye etmedi. Umarım yanılıyorumdur ama sanki para için ameliyat yaptılar. Kafam burada okuduklarımdan sonra dha da karıştı. Neden ağrısı filan olmadığı halde hemen ameliyat yaptılar diye. Şimdide ameliyatın tam olarak sonucunu alabilmek için bir yıl geçmesi gerekir diyolar. Başka bir yolu yokmudur anlamadım. Bu konuda bilgi sahibi olanlar yada Ankara da iyi bir ürolog tanığı olanlar yardımlarınızı bekliyorum.

kızlar dr şüphe ettiği durum sanırım gerçekleşcek.beni gastroloji uzmanına sevk etti.
endomysıum/gliadin ıgA negatif
endomysıum/gliadin ıgG negatif
GLİADİN ıgA pozatif 41,956
GLİADİNıg g negatif
fakat şu pozatif şey yüzünden gitcem gitmem lazım çünkü ialç emilimini bozuyormuş bu hastalık bakalım ne çıkcak.dr çok yüksek değil ama araştırılsın dedi.
sanırım ÇÖLYAK OLDUM

ceylinnazcım saol canım çok teşekkür ederimmmm

btrcimmm geçmiş olsun canım inşallahh mühim bişey yokturrr

ceylinnazcım saol canım çok teşekkür ederimmmm

btrcimmm geçmiş olsun canım inşallahh mühim bişey yokturrr

canım çok sağol seninde aşılaman hayırlı olsun.bende inşallah nisan mart gibi başlarım başıma başka hastalık çıkmazsa:çok üzgünüm:

:kızlar istanbula gitmekten malesef vazgeçtim.hem maddi hem manevi
maddi tarafı ağır bastı çünkü hastalıkdı falan derken herşey para malum durumlarıda biliyorsunuz.hemde yumurtalam günüm :1ninca:
evde olmak lazımmmm:1rolleyes:

teşekkür ederim btrcim çok saol inşallah hayırlı olur tatlımm

seninde canım rabbim gönlündekini versin inşallahhh başka dert vermesin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…