Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım pozitif ol bakimklava:inşalalh halay çekeriz.....

hayırlı olsun canım...inaşşalh bebişin şimdi seninledir....

canım ya allah yardımcın olsun....arar ara bize katıl...biz burda sevinçlerimizi ve üzüntülerimizi paylaşıp rahatlıyoruz:1hug: bizi bizden daha iyi kim anlayabilir....
kız sakın ayağını yerden kaldırmaklava:kaydirigubbakcemile3

kaynanaya bakklava: şimdi sana birşey diyemiyordur...ama yinede üzüldük:çok üzgünüm: eşinin değerleri güzel olsaydı keşke....
canım sizde varikosel varmı...neden değerler düşmüşki....allah yardımcınız olsun....

canım maşaşlh çok güzel artmış...inşallah morfolojide düzelir....

canım allah zihin açıklığı versin...inşallah sınavı kazanırsın....

]

slm kızlarnasılsınız.nevrocum kırmızı bendede geldimalesefönmüzdeki ay devam artık hayırlısı .bi dahaki ay adet tarihimi yazayım 27 şubat eklersen sevinirim:))

Tamam bitanem. Şeniz Bir dahaki güncellememde tarihini değiştireceğim. İnşallah öbür ay arka arkaya halaylarımız çekilir. Üzülme tamam mı. :teselli: :1hug: a.s.

ben geldim kızlarhihoyyythihoyyyt
işleri bitirdim sayılır yapsam dahada çıkarda
aman neyapıyım bugünde tastamam olmasın -tatlicadiarzu-
hamiş haberi yok bugünnn
ama şubat ayı acayip hamişli gececek sankiii:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

canım hayırlı olsun...inşallah ilk ve son olur....

kız bu mübarek cuma günü ne güzel beddua....kabul olur inşalah....

çok geçmiş olsun canı a.s. tez zaman da geçer inşallah....

canım ya çok üzüldüm...allah yardımcın olsun....eğer eşinle arnız iyi ise kısa zaman da evinizi ayırın derim....

sağol canım iyiyim çok şükür....

hoşgeldin canım....varikosel genelde ağrı yapmaz....değerleriniz nasıldı...inşaşalh ameliyetin faydası olur canım
varikosel ameliyetından sonra değerleri düzelen arkadaşlar da var düzelmeyen de...dr larda bunu söylüyorlar zaten...hayırlısı olsun canım...
canım geçmiş olsun....üüzldüm ya:çok üzgünüm: rahatsızlıklar bir türlü yakanı bırakmıyor...ama yinede hayırlısı olsun....mevlam dermansız dert vermasin....

sevcan gelmemiş daha...inşallah güzel geçmiştir....

kızlar kendinize iyi bakın ben şimdilik çıkıyorum
....

kızlar zaten yavaş yavaş bebek fikrinden de uzaklaşıyorum.
sanki benden o benden uzaklaşıyor.senağlama

ya nolursun öyle deme dadlum yafffff rabbim çok büyük verir elbetteki üzülme lütfen olacak elbette bi bebişin daha pozitif ol okişşşşşşşşşşa.s.

herkese hayırlı cumalar.lütfen ümitsizliğe kapılmayalım.BTRKLC üzme kendini.nasıl mucizeler yaşandığını hepberaber görüyoruz burada.ben zaten zor toparladım kendimi.durmak yok yola devam :lepi:

a.s. hayırlı cumalar kızlar. Allahım herkesin gönlündeki hayırlı dileklerinin gerçekleşmesini nasip etsin. Herşey gönlünüzce olsun..a.s

canlar herşeyin başı umut etmek ltf kendinizi bırakmayın,hem bu bizim başımıza geliyosa vardır bir sebebi.

canım lütfen bana kızma ama sen bukadar karamsar olursan biz ne yapalım
yani en azından dünyalar yakışıklısı biroglun var
negüzelki annelik duygusunu sen tatmışsın
ya biz ne yapalım o duyguyu ancak rüyalarımızda yaşıyoruz birçogumuzsenağlamasenağlama
lütfen bana kızma ve kırılma
bunları yazamadan duramadımm
allah saglıgını elinden almasınnn inşallah biran önce şifa bulursunnn

peki ben ne yapmalıyım. Önceki akşam eşim birden kötü oldu yani psikolojik olarak. Benim üzülmemi istemediği için içinde sürekli bunları düşünüp dürüyomuş. Birbirimizi o kadar çok sevmemize rağmen bana benim çocuğum olmayacak istiyosan sonradan daha çok pişmanlık duymamak için istediğin zaman gidersen seni anlarım dedi. Benim de hayatımı mahvettiğini söyledi. Düşünün artık halimi. Ben de kendi içimde sorun ediyorum ama ona hissettirmemeye çalışıyodum. 2 gündür yangınlardayız. Onu teselliye uğraşıyorum kendim çok güçlüymüşüm gibi.

herkese hayırlı cumalar.lütfen ümitsizliğe kapılmayalım.BTRKLC üzme kendini.nasıl mucizeler yaşandığını hepberaber görüyoruz burada.ben zaten zor toparladım kendimi.durmak yok yola devam :lepi:

ya nolursun öyle deme dadlum yafffff rabbim çok büyük verir elbetteki üzülme lütfen olacak elbette bi bebişin daha pozitif ol okişşşşşşşşşşa.s.

canlar herşeyin başı umut etmek ltf kendinizi bırakmayın,hem bu bizim başımıza geliyosa vardır bir sebebi.

kızlar sağolun umut hep olack taki menopaoza girene kadaryerimseniben
ama benim üzüntüm 36 yaşında bu kadar garip hasatlığın gelip beni bulamsı.çünkü eşime maddi manevi yük olduğumu düşünür oldum.
allah bana en güzel hadiye verdi.rabbim tez zamanda sizlerinde yanına melekleriniz göndersin
benim üzüntüm eşime sanki ayak bağı oluyorum sadece bu:çok üzgünüm:

ama onlar bizler için çalışıyor
lütfen böyle düşünüpte kendini üzme
biliyorsunki stres üzüntü herşeyye sebepp
tüm hastalıkların sebebi

cnm hoşgeldin bizimde problemimiz hareketti benim eşimde ameliyat oldu zaten varikoselin çözümü ameliyat yanlış bişey yapmamışsınız yani para için olduğunu sanmıyorum biz 6 ay sonra sonuç aldık baya etkiliyo hareketiliği ne zmn oldu senin eşin

eşlerimize destek olmaktan başka yapabileceğimiz birşey yok.benim eşimde bana beni boşamazsın dimi demişti.bu onlar için çok daha hassas bir konu.biz burda dertleşiyoruz,yeri gelince ağlayıp biraz ferahlayabiliyoruz ama onların yapısı daha farklı.geçen ay tüp bebek denedik,ve döllenme olmadı,onda bile kandini sorumlu hissetti eşim.sen ona destek ol,,.şimdi senin sevgini daha çok hissetmek iyi gelir eşine.Allahtan ümidinizi kesmeyin.mübarek cuma günü hepimizi duyacaktır Rabbim.o sevdiği kullarını sınarmış.inşallah bizi mükafatlandıracak bir gün.kendini üzme olur mu:teselli:

Canım hayırlısı olsun inşallah. Dualarımız seninle. İnşallah büyük buluşma gerçekleşmiştir. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…