- 6 Ekim 2008
- 6.786
- 54
- 358
canım pozitif ol bakimbende 6 subatta test yapicam 15.gun
nedense esim daha erken yapmak istemiyor bende cuma esim yanimda olacagi icin ta o gunu bekliycem ayni anda uzulelim diye
belkide seviniriz tabide
ne kadar sabirliyim demi
millet 8.gun yapiyor
ama daha dun transfer olmusum gibi hissediyorum o yuzden beklerim 1 hafta onemli degil
kizlar cuma gunu aglasmaya gelin ha beni yalniz birakmayin
belkide halay olur
neden olmasin demiiiiiiiiiiiiiii
hayırlı olsun canım...inaşşalh bebişin şimdi seninledir....mrb kızlar 1 saat once asılamam yapıldı ya bulsunlar yeriniklava: dimi ama :1ninca: bakalım bekleme suresi basladı bizim icin umarım guzel haberler verebilirim size ama once sizin hamilelik haberlerinizi duymalıyım 15 gunde kac hamile cıkacak bakalım
canım ya allah yardımcın olsun....arar ara bize katıl...biz burda sevinçlerimizi ve üzüntülerimizi paylaşıp rahatlıyoruz:1hug: bizi bizden daha iyi kim anlayabilir....mrb arkadaslar.yeni uye sayılırım.aslında hep okumaktan taraftım ama bu defa yazacagm uzun uzun .15 aylık evlıyım.evlendıkten 3 ay sonra muayene olmaya gıttım.adetlerım hep duzensızdı(hos haladuzensız.1.5 ay oldu hala adet olmadım.)rutin seyler iste.hormon testi falan.butun yaz degısık haplar kullandm.hersey normaldı.yumurtlama falan ok.sonra hastane degıstım.ordakı dr.rahım fılmı cektı.o da normalmiş.heray ümitle test aldım.kan testi.hepsi hayal kırıklıgı.insanların sormaları dokunur oldu.sureklı ısyanlardayım.niye ben?yeni ogrendıkkı sorun esımın spermlerıymıs.dr.ilac bıle etkı vermez.para bırıktırın tup bebek tek care dedı.yıkıldık.bosluga dustum sankı.ne bu dunyada nede otekı tarafta yuzum gulecek.bu ısyanlar sonum olacak....ama neyse kı bu kulube gırıyorum arada ve moral depoluyorum.ümitlerim yeseriyor.ve ilk etkisi eminonune gıttım ve burdan ogrendıgım bıtkılerı alıp macun yaptım.bırıkı ılac aldım(l.argının ginseng )havuc kuru k.boynuzu kuru falan.ama sorun bukadarda deıl.adetlerım cok duzensız.nerdeyse 40 45 gunde bır oluyorum.affffff aff.neyse cokuzun yazdım.kusura bakmayın.burdan baska yerde ıcınızı dokemıyosunuz.icimi bosalttım bıraz ama.bakalım zaman ne gosterecek.yınede ALLAH tan herseyın hayırlısını ve saglıklısını dılıyorum hepimize.senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
kız sakın ayağını yerden kaldırmadlkhsyn canımcım cok sevındım senın adına...tebrık ederım..rabbım saglıklı bır sekıldede kucagına almayı nasıp eder..
bu arad saka bır yana ayagımı surudum demıstım...hadı bakalım şimdı kalan arkadslarıımızda..2009 yenı basladı
:teytey::teytey::teytey::teytey:
canom benim hikayeni okudum inanki benim hayat hikayemle birebir ben benim hikayemi anlatmak istiyorum sana ben ilk adetimi 13 yaşımda gördun ama ilk adet olalı beri adetlerim hep düzensizdi 16 yaşımda doktora gittim ve doktor bana chylo prognova diye bi ilaç verdi 3 ay kullandım ve tekrar bozuldular iyi sen 1.5 ayda bir görüyodun gene ben 3 4 5 ayda bir dörüyodum ozamanlar nese evlendim 3 ay adet görmedin tekrar doktora gittim doktor p rogestan diye ilaç verdi eşimin annesi devamlı bana senin adetlerin düzensiz çocuğun olmaz kolay kolay sade bana dese eşimin bütün akrabalarına gelininin niye çocuğu olmuyo dediğinde adetleri düzensiz olanın çocuğu olurmu hiç deyip duruyodu bende cahildim 22 yaşımı doldurdum 2 hafta sonra evlendim bende inanmıştım kayınvaldemin bu dediklerine doktora benim çocuğum olmicak dimi diye sorduğumdo toktor çok şaşırmıştı kızım kim söylüyo böyle cahilce şeyleri sana diyodu ama benim içim içimi yiyo kayın validemin ineleyici laflarından birtürlü kurtulamıyodum neyse onun allaha havale ettim ben yüce allahım duydu bu haykırışlarımı her gece ağlıyodum eşimide ister istemez sıkıyodum bu davranışımla hatta ayrılmayı bile düşündüm ama eşimi çok seviyodum biliyorumki oda beni seviyodu neyse1.5 senelik evliyken tekrardan doktora gittim doktor sperm testi istedi eşimden yaptırdık ve ben testi alıp görümcemle birlikte doktora gittim baktı teste şöyle bi durdu ve eşinin bu deyerleriyle senin hamile kalman imkansız dedi ve men o an kaldım bir müddet görümceme baktım gözgöze geldik ve kendimi tutamadım sinir damarlarım boşandı ve alamaya başladım kayınvaldemin beni suçlamaları söylediği sözler geldi aklıma içimden dedimki allahım bu ne büyük bir sınav inanın kayınvaldemin suçlamaları karşısında sabrettim bir kırıcı söz bile söylemedim rabbim okadar büyükki benim yüzümü aka çokardın şunu unutmamak lazımki kimsenin yaptığı yanında kalmaz rabbimin büyüklüğüne bak eşimin sperm sayısının düşüklüğüne gerçekten ço üzüldüm ve eşimi doktora getirdik doktor sol tarafta varikosel var dedi derhal ameliyat olması lazım dedi neyse 5 ay eşimi ikna etmekle uraştım ve ameliyat oldu ameliyatının üzerinden 1sene 3 at geçmesine rağmen düzelmedi ve bizde şimdi mikroya karar verdik doğum kontrol hapı kullanıyorum önümüzdeki adet sonrası tedaviye başlıcaz yani 25 gün sonra yaaa işte benim hikayemde böyle canı o yüzden kendine dert etme daha çok yeni evlisin şunuda sakın unutma adet düzensizliğiyle çocuk olmamasının hiçbir alakası yok canım allah bütün isteyenlere versin ,şallah böyleböyle bebişlera.skendine iyi bak canım umarım yazdıklarımla sıkmamışımdır seni
kaynanaya bakveeeeee benim tedavi aşamalarımdan bahsetim çok size ama hayat hikayemi hiç anlatmadım sizlere ilkdefa şimdi yazıyorum hiçbişeye üzülmüyorum sadece kayınvaldemin şu söylediği söz çok yaraladı benim MİLLET ÇİNGENEYİ ALIR 9 AY SONRA DOĞURUN SEN HALA BİE ÇOCUK DOĞURAMADIN işte bu söz resmen yıkmıştı beni ama suçlamıyorum genede allah kimseyi cahil yapmasın onun sadece cahilliğine veriyorum bide allah kimseyi evladıyla sınamasın sen başkasının doğurduğu evlada kusur ararsan rabbim senin evladının başına verir böyle olmasını istemezdim tami gene ucu bana dokundu :))) neyse iyi oldu yaaa içimi döktüm oh beee:sm_cool:
canım sizde varikosel varmı...neden değerler düşmüşki....allah yardımcınız olsun....kizlar iyi aksamlar bugün moralim cok bozuk beyim ürolojiye gitdi. sonuc malesef eskisinden daha kötü cikti.o kadarda keciboynuzu kuru icti.4.5 ay falan.birde tüp bebek merkezine gitdik.bende myom varmis.o kadar zararli degilmis.ancak mikro ile olur cocugunuz dedi.napacagimizi bilmiyoruz.ürolok ilac verdi yeni nekadar faydasi olur bilmiyoruz. ya kizlar biz napacagiz ya
canım maşaşlh çok güzel artmış...inşallah morfolojide düzelir....slm kızlarrr napıosunuz benı soran tülin arkadaşım cok saol asi cevap vermiş olsun sorun deil asicim keşke yazsaydın girdim yazayım die ama cıkmak zorunda kaldım..benı merak eden etmeyen herkes ynee de saolunn..dilek cnm cok sevindim senın adına..hayırlı olsun hadi gözünaydın..bizde bugun sabah gittik baya bi koşuşturmalı gün gecirdik..kızlar birkez daha keçiboynuzun faydasını gördüm..bizim 1 günlük sperm 2milyon, 3 günlük perhızle 11 milyondu... spermmımız milimde 32 milyona toplamda 64 mılyona cıkmışş.küre devam edin mutlaka.hereketlilik %70 denn %80 olmul coğu ve hemen hemen hepsi ileri hızlıymış...fakat morfolojı sorunumuz var(bunu yenı ögrendik..bizm spermlerin %100 100 ü nün başı bozukmuş yanı bas morfolojısı şekili bozuk..deger olarak bu var bunu ögrendim..nevro ccnm ne yapabiliriz bunun içinn eşime evicap verdi 1.5ay kullancak sonra tekrar perhız var eger düzelme yoksa asılama yapılcak düzelme varsa ona göre tedavi uygunlancak..ben eşime artık akşamları keçiboynuzu kürü ve sabahları bal,arı sütü, ve polen karıştırp hergün sabah ac karna yedircem bende yicem:)buarada eşim sigarayı bırakması gerekıor şuan içmior bırakıcak allahın izniyle..strestende uzak durucas..inş bebişimize kavuşucaz.bende kı gelişmeler bu kızlar.öptm hepinizi...
günaydin kizlar...
insallah herkes iyidir,hepinize hayirli cumalar diliyorum,tüm dilek kapilariniz acik olsun bugün insallah...
lütfen banada dua edin bugün sinavim icin,cok ihtiyacim var...
aksama insallah görüsürüz,hepinizi cok seviyorum ve kocaman öpüyorumm
canım allah zihin açıklığı versin...inşallah sınavı kazanırsın....
]