canım saat 4 ü 10 geçeye vermişler bakalım ne dicek.:uhm:
günaydın kk nın gullerı nasılsınız dun aksam hayatımdakı en mutlu aksamdı ınanın bana eve gelenın ellerı dolmus tasmıs bugune kadar bana hıcbırı bu kadar ıstedıklerını bellı etmemıslerdı ama ben bılıyordum ıcten ıce nasıl yalvardıklarını allaha.cok uzun zamandır ılk defa dun gece rahat bır uyku uyudum allahım hepınıze tattırsın bu duyguyu
yeni haberlerim var sizlere dün dr a gittim adetin 2.günü olması dolayısıyla ve aşılamaya başlıyorum nasip olursa
yarın ilk iğnemi vurunacağım ama tırsıyorum birazcık acıycakmı deyüü neysem efendim haftaya cuma usg ilen bakılcak ve aşılama veya çatlatma iğnesine karar verilcek dr um didiki karar sizin isterseniz normalde bırakabiliriz artıkın ogün bi gelsinde bakarız dömüüü evettttt
inşallahh hakkımızda hayırlısı olur can kuşlarım benden bukadar selam eder gözlerinizden öperim
kızlar buarada yine yataktan çıktıgım gibi buradaydımmkaydirigubbakcemile3
işlere dönmem lazımmm
çok fazla bir işim yok ama
yatak yorgan malummm-tatlicadiarzu-
Merhabalar bende yeni katıldım aranıza. Benim kontrollerim normal çıktı. Eşimin ileri hareketliliğnde sorun vardı . Varikosel ameliyatı oldu. Ama sanırım biraz acemice davrandık. Apar topar ameliyat oldu. Yani başka altenatifler denemedik. Açıkçası doktorda tavsiye etmedi. Umarım yanılıyorumdur ama sanki para için ameliyat yaptılar. Kafam burada okuduklarımdan sonra dha da karıştı. Neden ağrısı filan olmadığı halde hemen ameliyat yaptılar diye. Şimdide ameliyatın tam olarak sonucunu alabilmek için bir yıl geçmesi gerekir diyolar. Başka bir yolu yokmudur anlamadım. Bu konuda bilgi sahibi olanlar yada Ankara da iyi bir ürolog tanığı olanlar yardımlarınızı bekliyorum.
kızlar dr şüphe ettiği durum sanırım gerçekleşcek.beni gastroloji uzmanına sevk etti.
endomysıum/gliadin ıgA negatif
endomysıum/gliadin ıgG negatif
GLİADİN ıgA pozatif 41,956
GLİADİNıg g negatif
fakat şu pozatif şey yüzünden gitcem gitmem lazım çünkü ialç emilimini bozuyormuş bu hastalık bakalım ne çıkcak.dr çok yüksek değil ama araştırılsın dedi.
sanırım ÇÖLYAK OLDUM
peki ben ne yapmalıyım. Önceki akşam eşim birden kötü oldu yani psikolojik olarak. Benim üzülmemi istemediği için içinde sürekli bunları düşünüp dürüyomuş. Birbirimizi o kadar çok sevmemize rağmen bana benim çocuğum olmayacak istiyosan sonradan daha çok pişmanlık duymamak için istediğin zaman gidersen seni anlarım dedi. Benim de hayatımı mahvettiğini söyledi. Düşünün artık halimi. Ben de kendi içimde sorun ediyorum ama ona hissettirmemeye çalışıyodum. 2 gündür yangınlardayız. Onu teselliye uğraşıyorum kendim çok güçlüymüşüm gibi.
kızlar sağolun umut hep olack taki menopaoza girene kadaryerimseniben
ama benim üzüntüm 36 yaşında bu kadar garip hasatlığın gelip beni bulamsı.çünkü eşime maddi manevi yük olduğumu düşünür oldum.
allah bana en güzel hadiye verdi.rabbim tez zamanda sizlerinde yanına melekleriniz göndersin
benim üzüntüm eşime sanki ayak bağı oluyorum sadece bu:çok üzgünüm:
kızlar sağolun umut hep olack taki menopaoza girene kadaryerimseniben
ama benim üzüntüm 36 yaşında bu kadar garip hasatlığın gelip beni bulamsı.çünkü eşime maddi manevi yük olduğumu düşünür oldum.
allah bana en güzel hadiye verdi.rabbim tez zamanda sizlerinde yanına melekleriniz göndersin
benim üzüntüm eşime sanki ayak bağı oluyorum sadece bu:çok üzgünüm:
slm kızlarrr napıosunuz benı soran tülin arkadaşım cok saol asi cevap vermiş olsun sorun deil asicim keşke yazsaydın girdim yazayım die ama cıkmak zorunda kaldım..benı merak eden etmeyen herkes ynee de saolunn..dilek cnm cok sevindim senın adına..hayırlı olsun hadi gözünaydın..bizde bugun sabah gittik baya bi koşuşturmalı gün gecirdik..kızlar birkez daha keçiboynuzun faydasını gördüm..bizim 1 günlük sperm 2milyon, 3 günlük perhızle 11 milyondu... spermmımız milimde 32 milyona toplamda 64 mılyona cıkmışş.küre devam edin mutlaka.hereketlilik %70 denn %80 olmul coğu ve hemen hemen hepsi ileri hızlıymış...fakat morfolojı sorunumuz var(bunu yenı ögrendik..bizm spermlerin %100 100 ü nün başı bozukmuş yanı bas morfolojısı şekili bozuk..deger olarak bu var bunu ögrendim..nevro ccnm ne yapabiliriz bunun içinn eşime evicap verdi 1.5ay kullancak sonra tekrar perhız var eger düzelme yoksa asılama yapılcak düzelme varsa ona göre tedavi uygunlancak..ben eşime artık akşamları keçiboynuzu kürü ve sabahları bal,arı sütü, ve polen karıştırp hergün sabah ac karna yedircem bende yicem:)buarada eşim sigarayı bırakması gerekıor şuan içmior bırakıcak allahın izniyle..strestende uzak durucas..inş bebişimize kavuşucaz.bende kı gelişmeler bu kızlar.öptm hepinizi...
tuliny nbr canım...
Arkadaşlar,nasılsınız? Yeni hamişlerimiz var mı?
Ben az evvel aldığım bir haberden dolayı çok mutluyum..:sm_cool:
Benim mikroenjeksiyon yaptırdığım merkezde benden sonra biri daha 8.denemesinde hamile kalmış..Co-cultur yöntemiyle...:hooray::teytey::dance:
Tüp bebek ya da mikroenjeksiyon düşünen arkadaşlara tekrar tavsiye etmek istiyorum..8. denemesinde hamile olan kişiyi hiç tanımıyorum ,görmedim bile..Bir arkadaşın tanıdığı...Ama o kadar sevindim ki anlatamam....
Darısı tüm çocuk isteyenlerin başına inşallah..:Saruboceq:Co-culturü ben 1000 ytl ye yaptırmıştım bu arada....
kizlar iyi aksamlar bugün moralim cok bozuk beyim ürolojiye gitdi. sonuc malesef eskisinden daha kötü cikti.o kadarda keciboynuzu kuru icti.4.5 ay falan.birde tüp bebek merkezine gitdik.bende myom varmis.o kadar zararli degilmis.ancak mikro ile olur cocugunuz dedi.napacagimizi bilmiyoruz.ürolok ilac verdi yeni nekadar faydasi olur bilmiyoruz. ya kizlar biz napacagiz ya
merhaba arkadaşlarr
bugün moralim çook bozulduu,,pazartesi günü kromozom testi için gün almıştım ya bugünn aradımm orayı işimi sağlama almak için herhangi bişey lazımmı diye soracaktımmm,,,meğersemm 2 şubata bana muayene günü vermişlerr doktor eğer uygun görürsee kromozom testi isteyecekmiş,,ne zor bu işler yaasenağlama bıktım artıkk hastane kapılarında gezmekten eşim içinde kromozom testi gereklii onunda ürolojiye gidip muayene olması gerekiyomuşş,,25 marttan önce randevu vermiyolarr eğer sabah 6 da orda olursakk 10 kişilik ayaktan randevu açılıyomuşş ,, o da mümkün değil eşimde sen boşver beni diyoo,,Allah 'ım duy sesimi Rabbimmm ben ve ben gibi olanlara yardım et Allahımm,, yani anlıyacağınız umutlar biraz daha ertelendii,,Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin:Saruboceq:
günaydın kk nın gullerı nasılsınız dun aksam hayatımdakı en mutlu aksamdı ınanın bana eve gelenın ellerı dolmus tasmıs bugune kadar bana hıcbırı bu kadar ıstedıklerını bellı etmemıslerdı ama ben bılıyordum ıcten ıce nasıl yalvardıklarını allaha.cok uzun zamandır ılk defa dun gece rahat bır uyku uyudum allahım hepınıze tattırsın bu duyguyu
günaydin kizlar...
insallah herkes iyidir,hepinize hayirli cumalar diliyorum,tüm dilek kapilariniz acik olsun bugün insallah...
lütfen banada dua edin bugün sinavim icin,cok ihtiyacim var...
aksama insallah görüsürüz,hepinizi cok seviyorum ve kocaman öpüyorumm
tsk ederim canim onemli degil bazen gozden kacirdigimiz seyler oluyor
kolay gelsin sanada
fadikcim seni gordum sende iyidirsin insallah gorusemedik
nevrocum canim kolay gele kendine dikkat et biaraz kendine vakit ayirsanda soyle sikila sikila bos bs otursan eminim o gunleri hatirlamiyordursun olsun saglik olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?