Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm benim nasıl mutlu oldum anlatamam hep takip ediyodum seni...oh be sonunda dedim...allahım sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin...allahım tüm isteyenlerede versin en yakın zamanda.....................
kıslar bişi dimmi durgunluktan heç çekinmeyin birden patlama oluyo hep ben bunu farkettim....allahım gönlümöüze göre versin inşallah

elçin hayırlısı olsun şekerim.. hakkınızda hangisi hayırlıysa o olsun.. bir an önce sende bebişine kavuş :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar buarada yine yataktan çıktıgım gibi buradaydımmkaydirigubbakcemile3
işlere dönmem lazımmm
çok fazla bir işim yok ama
yatak yorgan malummm-tatlicadiarzu-

hep aynı canımcım.. hepimiz aynı şekildeyiz valla.. ama ben bugün ancak girebiliyorum.. kayınvaldemler üst katta oturuyorlar ve dün yazlıktan geldiler.. doktorda kontrole gitmişlerdi.. akhvaltılarını hazırladım.. yıkadım topladım.. şimdi de burdayımmm .. ama tabi şimdi sen işleri bitirmişsin.. ev işi nankör malesef.. her gün aynısını yapıyoruz ertesi gün yine istiyor .. Şeniz

HOŞGELDİİİNNNNN aramıza.. keşke sorunun olmadan gelseydin ama kader.. bizimle birlikte sıkıntılarını bir nebze gidericek ve iyi vakit geçireceksin eminim.. ameliyat için ağrı gerekmiyor illa ki.. öncesinde elle muayene ve renkli dopler çekmişlerdir sanırım.. eğer ameliyat şartsa beklemek zaman kaybı olurdu zaten.. iyi ki olmuş eşin.. şimdi evet senin de dediğin doktorlar iyileşmenin 1 seneye kadar olduğunu söylüyorlar.. bünyeye göre farklılık gösterebilir.. keçi boynuzu kürünü mutlaka uygulayın.. çok kişi faydasını gördü bizde dahil.. benim eşimde ameliyat oldu.. ve nisanda 1 sene olucak.. sayımız yeni düzeldi.. hızlı artış sebebiyle düzensizleşen hareket ve morfolojinin düzelmesini bekliyoruz şimdi de.. yani stresten uzak bir şekilde sabır etmeliyiz tatlım.. sende eşine destek olmalısın.. sigara içiyorsa bıraksa çok güzel olur.. çok konuştum ben :mymeka: tekrar HOŞGELDİN Şeniz

ablacım kendini üzme .. sonuç belli değilken sen kendi teşhisini koymuşsun.. Allah sağlık versin .. hemen gemileri yakma lütfen klava:

elitu eşin çok sıkılmış ve bir anda içini dökmüş sana.. kaderimizde yaşamamız gereken bir sınav bu sadece.. tabi Allah'ın takdiri bebeğimiz olur ya da olmaz.. ama eşlerimizi seviyoruz .. Sana kolaylık diliyorum.. biliyorum ki sevginle eşini ikna ediceksin.. kötü düşünceleri de aklından silecek :teselli:

ablaaaaaa sen bugün pek bi karamsarsın valla yaaa.. bazılarımız çalışıp destek olabiliyor eşlerine .. bazılarımız da çeşitli sabeplerden çalışamıyoruz.. eşin seni sevmiş istemiş ne demek ayak bağı.. Allah korusun eşin rahatsız olsa aynı şeyleri düşünse sen üzülmezmisin.. sakın ablacım böyle düşünme.. eminim eşin bunları duysa üzülür.. üzülme sıkma canını.. bizler için çalışıyorlar napsınlar.. Allah yardımcıları olsun.. işleri olsun da çalışsınlar.. işi olmayanlar napsın.. Şeniz çalışmalara da devam sinyali vermişsin hadi hayırlısı bakalıım :jeyyar: :jeyyar:

o kadar şey yazdım MERHABA demeyi unutmuşum.. hayırlı cumalar kızlar.. alçin yaza yaza doldurmuş sayfaları oku oku bitiremedim anacım :roflol: :roflol:

Son düzenleme:

canım benim üzme kendini ne olur. eşinede yük olduğunu düşünme bu yola başkoyduğunuzda iyi günde kötü günde diye başkoymadınızmı.el değilki sonuçta eşin senin bu şekilde düşünüp ezilme canım güçlü ol bakalım. allahım sana anneliği tattırmış hayatın tadını çıkarın canım benim

Tatlım morfoloji için direkt birşey yok maalesef. Havuç kürü , domates çorbası iyi geliyor diyorlar ama bilemiyorum tabi. Bizim de morfoloji hep yerlerde sürünüyor. Bir onnu adam edemedik. Ama onun dışında sonuçlarınız maşallah güzel yükselmiş. Varikosel olmaması da ayrı bir güzellik. Morfoloji zamanla değişim gösterebilir dediler. Bizim artı yönde bir gelişme olmadı hiç ama sizin olur inşallah. :teytey: :Saruboceq: :hooray:

Rahman ve rahim olan adına sığınarak
senden istiyıoruz ya rab..!!!

Bizleri hayr üzere yaşat..!!!
Bizlere manevi iklimlerde güneşlenmeyi nasip eyle ya rab...!!!

Allah`ım...!!!

Rahmetinle merhametinle senin kulunuz...!!!

Cumamızı hayr eyle ya rab...!!!

........amin.......

Canım ne güzel bir haberdir bu. Şeniz O kişi adına çok sevindim. :dance: 8. denemesinde bu mutluluğu yakalamış çok şükür. Allahım inşallah sağlıkla kucağına aldırır. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

merhaba arkadaşlarr
bugün moralim çook bozulduu,,pazartesi günü kromozom testi için gün almıştım ya bugünn aradımm orayı işimi sağlama almak için herhangi bişey lazımmı diye soracaktımmm,,,meğersemm 2 şubata bana muayene günü vermişlerr doktor eğer uygun görürsee kromozom testi isteyecekmiş,,ne zor bu işler yaasenağlama bıktım artıkk hastane kapılarında gezmekten eşim içinde kromozom testi gereklii onunda ürolojiye gidip muayene olması gerekiyomuşş,,25 marttan önce randevu vermiyolarr eğer sabah 6 da orda olursakk 10 kişilik ayaktan randevu açılıyomuşş ,, o da mümkün değil eşimde sen boşver beni diyoo,,Allah 'ım duy sesimi Rabbimmm ben ve ben gibi olanlara yardım et Allahımm,, yani anlıyacağınız umutlar biraz daha ertelendii,,Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin:Saruboceq:

hanımlar günaydın diyemeden tünaydın diyorum sabahtan beri açık ama anca fırsat bulabildim geçmişide tek tek okudum gününüz hayırlı olsun yeni yeni hamişlere inşallah

asicim canım benim şimdiden böle umutsuz olma bakalım haftaya belki senin halayını çekicez burda umutla bekleyelim inşallah tedavideki arkdaşlardan mutlu haberler alırız
sevcan gelmemiş nasıl geçti acaba hsg si
elçincim aşılaman hayırlı olsun tatlım inşallah busfer iyi sonuçlarla karşılaşacaksın

elitu eşine üzüldüm hassas tabiki ama nebileyim cayip oldum öyle demesine inşallah herşet yoluna girer sizler içinde eşine destek ol hrmzankinden daha fazla buna ihtiyacı var

benim eşim henüzböyle şeyleri takma aşamsında değil yaşı küçük olmasından dolayı herhalde ama biras bişeyleri ciddiye almasını isterdim bu konuda fazla rahat bizimkisi ama onlarsız da olamayız değilmi
bakalım 40.hamiş adayları hangilermiz olacak bozmayalım moralleri heryeni gün umut olsun bizlere

Canım yine micro ile şansınız var. Umutsuzluğa kapılma. Gün doğmadan neler doğar. Doktorlar mucizeleri bu işlere dahil etmiyorlar. Direkt yönlendiriyorlar. Kendinizi tedaviye maddi manevi hazırlayana kadar belki doğal yoldan bir mucize oluverir. Tamamen kapılarımızı kapatmak olmaz. a.s.

neslihan sıkılma canım.. Allah yardımcınız olsun.. malesef emek vermeliyiz .. sabretmeliyiz ki bebişlerimiz gelsin.. Bir an önce şifanızı bulmanızı dilerim canım :1hug:

Uyunmaz mı bitanem. Kuş gibi hafifledin elbet. Bu mutluluğun tarifi olmasa gerek. Çok şükür ki senin de güzel haberlerini aldık. :1hug: a.s.

Canım belki de sınavdan çoktan çıkmışsındır. Daha yeni cevaplayabiliyorum. İnşallah güzel geçer sınavın veya geçmiştir. Bu hakkını güzel değerlendireceğini düşünüyorum ben. Sana güveniyorum. a.s.

Valla canım o uzun zamandan beridir olamıyor maalesef. Ama yakın zamanda olacak inşallah. sırnaşık şey sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…