neslihan sıkılma canım.. Allah yardımcınız olsun.. malesef emek vermeliyiz .. sabretmeliyiz ki bebişlerimiz gelsin.. Bir an önce şifanızı bulmanızı dilerim canım :1hug:
yeni haberlerim var sizlere dün dr a gittim adetin 2.günü olması dolayısıyla ve aşılamaya başlıyorum nasip olursa
yarın ilk iğnemi vurunacağım ama tırsıyorum birazcık acıycakmı deyüü neysem efendim haftaya cuma usg ilen bakılcak ve aşılama veya çatlatma iğnesine karar verilcek dr um didiki karar sizin isterseniz normalde bırakabiliriz artıkın ogün bi gelsinde bakarız dömüüü evettttt
inşallahh hakkımızda hayırlısı olur can kuşlarım benden bukadar selam eder gözlerinizden öperim
günaydınnnnnnn nevrommmmmm özledim ben seniiiiiiiii
Günaydın kıslar,
herkese hayırlı cumalar diliyorum,
Elchincim tedaviye başlıyomuşsun hayırlı olsun
Allah yüzünü güldürür inşallah canım.
Ben bugün biraz rahatsızım kıslar
dün çok kötü bi baş ağrım vardı
bugün gözme vurdu şarıl şarıl akıyo gözlerim:çok üzgünüm:
Rahman ve rahim olan adına sığınarak
senden istiyıoruz ya rab..!!!
Bizleri hayr üzere yaşat..!!!
Bizlere manevi iklimlerde güneşlenmeyi nasip eyle ya rab...!!!
Allah`ım...!!!
Rahmetinle merhametinle senin kulunuz...!!!
Cumamızı hayr eyle ya rab...!!!
........amin.......
canlarım nasılsınızzzzzzz hayırsızınız geldi:) söliyim dedim oğluşum olcakmış allahım dualarımı kabul etti ve sölemeden geçemicem o anki sevincimle dedimki allahımmmm kk daki tüm bebiş isteyen güzel anne adaylarına nassip et bu mutluluğu her an aklımdasınız her an dularımda emin olun hergün okuyorummmm ama nedense elim gitmiyo klavyeye sizi üzerim diye korkuyorummmm
şükür oğlumda bende sağlıklıyızzzzz duacınıızızzzz
nevrocum biliyosun benim aşolama iptal oldu yeni adet tarihime 10 şubat yazabilirsin. bu arda eşim sigaraya tekrar başladı.
canlarım nasılsınızzzzzzz hayırsızınız geldi:) söliyim dedim oğluşum olcakmış allahım dualarımı kabul etti ve sölemeden geçemicem o anki sevincimle dedimki allahımmmm kk daki tüm bebiş isteyen güzel anne adaylarına nassip et bu mutluluğu her an aklımdasınız her an dularımda emin olun hergün okuyorummmm ama nedense elim gitmiyo klavyeye sizi üzerim diye korkuyorummmm
nevroooo nasılsın ilk arkadaşım.. fırsat bulmuş buraya uçmuşsun.. ben birden fazla alıntı yapmayı öğrendim.. sana da öğreteyim mi böyle tek tek zor oluyor naniknanik :1hug: şaka şaka eminim biliyorsundur .. kolayına nasıl geliyorsa öyle yap Şeniz
demek bir prens geliyor.. Allah sağlık versin.. sağ salimm doğsun inş :Saruboceq: :Saruboceq: burda üzülmek yok canım sen gel yine de ..
Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirdirsin canımm:Saruboceq: oğluşuna ve kendine ii bakk ,, dualarındada bizleri unutmadığın için sağol canımm
kızlar dr şüphe ettiği durum sanırım gerçekleşcek.beni gastroloji uzmanına sevk etti.
endomysıum/gliadin ıgA negatif
endomysıum/gliadin ıgG negatif
GLİADİN ıgA pozatif 41,956
GLİADİNıg g negatif
fakat şu pozatif şey yüzünden gitcem gitmem lazım çünkü ialç emilimini bozuyormuş bu hastalık bakalım ne çıkcak.dr çok yüksek değil ama araştırılsın dedi.
sanırım ÇÖLYAK OLDUM
:kızlar istanbula gitmekten malesef vazgeçtim.hem maddi hem manevi
maddi tarafı ağır bastı çünkü hastalıkdı falan derken herşey para malum durumlarıda biliyorsunuz.hemde yumurtalam günüm :1ninca:
evde olmak lazımmmm:1rolleyes:
Allah iiliğini versin emii,, hiç güleceğim yoktuuudelikafadulden:roflol::roflol::roflol:
canım bilmemmi listeye girmek istediğim ilk ay hamiş kaldım bu uğurlu nurlu topikte allaha şükür ama ne bilim belki birilerinin hassas anına denk falan gelirim diye çekiniyorum
bu zamana kadar pek tatsız birşey yaşamadık burda canım.. sen gel yine arada .. kendinden bahset.. nasıl gidiyor oğlunla.. hamile kalınca en çok düşündüğüm olay nasıl uyucam fisfisfis ben yüzüstü uyumaya alışkınım.. sen napıyosun semacım CADIARZU
Bitanem ben de seni çok özledim. Ama sen kaçaksın yaww. uzun zamandan beridir yoksun. Misafirlerin varmış ondan affettim. kaydirigubbakcemile3
Haydi hayırlısı olsun bakalım. Sen de tedaviye adımını attın. İnşallah bebiş de size doğru bir adım atar da bebeğiniz gelir artık. a.s. :Saruboceq:
SEVCANIMM canım şimdi flimin çekilmiştirr.Allahın izniylee bugünüdee atlattın inşallahh.Güzel haberlerını okumayı sabırsızlıklaa beklıyorumm :)sevcan -ball ikilisi korkularını yendi artıkk kimse bizee korkak diyemez:dilcikar::dilcikar::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?