Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
neslihan sıkılma canım.. Allah yardımcınız olsun.. malesef emek vermeliyiz .. sabretmeliyiz ki bebişlerimiz gelsin.. Bir an önce şifanızı bulmanızı dilerim canım :1hug:

evet tüliny haklısın canımm,,ama işte bazen sabrım taşıyor bende kendimi bu teste göre ayarlaşımtımm dışardan yaptırmakta bayağ pahalıya geliyor neyse hayırlısı olsun ne diyimm ,, eşimde 3 haftalık ücretsiz izine çıktıı ,, bu aralar bayağ moralim bozukk herşey üstüste geldiisenağlama

canlarım nasılsınızzzzzzz hayırsızınız geldi:) söliyim dedim oğluşum olcakmış allahım dualarımı kabul etti ve sölemeden geçemicem o anki sevincimle dedimki allahımmmm kk daki tüm bebiş isteyen güzel anne adaylarına nassip et bu mutluluğu her an aklımdasınız her an dularımda emin olun hergün okuyorummmm ama nedense elim gitmiyo klavyeye sizi üzerim diye korkuyorummmm

şükür oğlumda bende sağlıklıyızzzzz duacınıızızzzz

günaydınnnnnnn nevrommmmmm özledim ben seniiiiiiiii

Bitanem ben de seni çok özledim. Ama sen kaçaksın yaww. uzun zamandan beridir yoksun. Misafirlerin varmış ondan affettim. kaydirigubbakcemile3

Haydi hayırlısı olsun bakalım. Sen de tedaviye adımını attın. İnşallah bebiş de size doğru bir adım atar da bebeğiniz gelir artık. a.s. :Saruboceq:

DLKHSYN terikler canımma.s. Rabbim hayırlı sağlıklı şekilde tamamına erdirsin inş..:Saruboceq:

Geçmiş olsun bitanem. :teselli: a.s. Tüp Bebek Denemesinden pozitif sonucu alınca inan hiçbir ağrın sızın şikayetin kalmayacak. Birden bütün hücrelerin yenilenecek , mutluluktan tazeleneceksin. Yeniden doğmuş gibi olacaksın. Bebeklerin sana güç verecek artık. Şeniz Şeniz Şeniz

aminnnnnnnnn:Saruboceq:

demek bir prens geliyor.. Allah sağlık versin.. sağ salimm doğsun inş :Saruboceq: :Saruboceq: burda üzülmek yok canım sen gel yine de ..

Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirdirsin canımm:Saruboceq: oğluşuna ve kendine ii bakk ,, dualarındada bizleri unutmadığın için sağol canımm

nevroooo nasılsın ilk arkadaşım.. fırsat bulmuş buraya uçmuşsun.. ben birden fazla alıntı yapmayı öğrendim.. sana da öğreteyim mi böyle tek tek zor oluyor naniknanik :1hug: şaka şaka eminim biliyorsundur .. kolayına nasıl geliyorsa öyle yap Şeniz

Allah iiliğini versin emii,, hiç güleceğim yoktuuudelikafadulden:roflol::roflol::roflol:

merhaba kizlar
cumaniz mubarek olsun
rabbim dualarimizi kabul etsin
gonlumuzdeki guzellikleri yasatsin bize insallah

demek bir prens geliyor.. Allah sağlık versin.. sağ salimm doğsun inş :Saruboceq: :Saruboceq: burda üzülmek yok canım sen gel yine de ..

canım bilmemmi listeye girmek istediğim ilk ay hamiş kaldım bu uğurlu nurlu topikte allaha şükür ama ne bilim belki birilerinin hassas anına denk falan gelirim diye çekiniyorum

Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirdirsin canımm:Saruboceq: oğluşuna ve kendine ii bakk ,, dualarındada bizleri unutmadığın için sağol canımm

unuturmuyum hiç sizin dularınızla hamiş kaldım ben allahım sizede nasip etcek tez vakitte eminim ama sizinkiler biraz nazlı sadece o kadarrrrr

Canım çalışmaları aksatacak planlardan uzak durun zaten. yasakkelime sırnaşık şey

Şu ilk haberin hiç hoşuma gitmedi tatlım. İnşallah önemli birşeyler çıkmaz. Allah şifanı versin. Sağlığın yerinde olsun. Ne zaman belli olacak sonuç?

Allah iiliğini versin emii,, hiç güleceğim yoktuuudelikafadulden:roflol::roflol::roflol:

oh oh ne güzel güldürmüşüm seni sositososito sositososito sen bilmiyorsan sana da öğreteyim mi ha ne dersin :roflol: :roflol: lülülülülülü Şeniz

saol kuzummmm vallah daha burda misafirlrim ama kaçıyorum arada hheheheeheh kusuruma bakman hemiii delikafadulden

inşallahhh bizim için çözüm yolu bu olur ve bebem gelir nevromm hayırlısı hakkımzda bakalım eşimde ikna olursa aşılama olcak yok istemem derse dr normal yolla olur bırakırız dedi kaydirigubbakcemile

SEVCANIMM canım şimdi flimin çekilmiştirr.Allahın izniylee bugünüdee atlattın inşallahh.Güzel haberlerını okumayı sabırsızlıklaa beklıyorumm :)sevcan -ball ikilisi korkularını yendi artıkk kimse bizee korkak diyemez:dilcikar::dilcikar::roflol:

Tebrikler annesi. yerimseniben Maşallah oğlumuza. Darısı isteyen herkesin başınaaaa :Saruboceq:a.s. Sen bizi dualarından eksik etme yine bitanem. Sizlerden alıyoruz gücümüzü. Birbirimize destek oluyoruz hep. Ve gelmemek de etme. Kırmazsın sen bizi. Bitanesin sen. a.s.

semacımmm çok tebrik ederimm canımm çüklü geliyomuş heeeee yerim ben onuuuu sağlıcakla alırsın inşallah kucağına canımmmmmmm

size korkak diyenin gözüne gözüne vururum ben sen de bana tamammı guzummmmmm Çok üzgünüm çoooka.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…