Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım valla ancak rahatladım bulantılar sanıclar kanamlar derken ancak kendime gelebildim artık nasılmı uyuyorum oğlan nasıl müsade ederse çünkü ters yatarsam anında oynamaya başlıyo anlıyorum huzursuz olduğunu pozisyon değiştiriyorummm korkma anacım uyursun ilk 3 ay hiç önemli değil nasıl uyurssan uyu ama göbüş çıkınca zorrr sola yatıp ancak rahatlıyorummm genelde sağımda uyurum çünkü oğlum sağımda olduğundan istemiyo sağıma yatim böle işte

kıpırtılarını hissedince anladım hamile olduğumu inanın gerçekten

:roflol: :roflol: Bebeğim sen ne kadar şirinsin öle :1hug: :asigim: gamyoncuiremsu

Ben bu şekilde göndermeyi tercih ediyorum. Özel olması bakımından. :asigim: Ama çok çok yoğunsam toplu mesaj gönderiyorum. Ama dediğin gibi toplu mesaj çok büyük kolaylık doğrusu. a.s.

slm kızlar ben valla ısyerındeyım ama uykudan gozumu acamıyorum yaa sankı uyuyorum resmen masaların ustunde yaaa

size korkak diyenin gözüne gözüne vururum ben sen de bana tamammı guzummmmmm Çok üzgünüm çoooka.s.

eee ben dediydim korkak diye nolcek şimdik :roflol: kaydirigubbakcemile3

biraz zor geçirmişsin ama olsun kucağına aldığında tüm sıkıntılarına değicek nasılsa biliyorsun.. bak sen velede yandın sen hep oyun mu isticek ne :)) samsun merkezdemisin semacım.. kaç aylık bebişin.. şubatta bende gelicem samsuna .. olur da denk gelirse görüşürüz belki de kaydirigubbakcemile3

Bitanem aksilikler hoş olmamış. Eşinin ücretsiz izni de üstüne tuz biber olmuş. Gelişmeler can sıkmış. Ama herşeyde bir hayır olduğu gibi bunda da vardır elbet. Bir kapı kapanır bir kapı açılır. Belki biraz daha güçleşir şartlar ama Allahım "Yürü Ya Kulum" derse bir bakmışsın ki herşey yoluna girmiş. yerimseniben :1hug: :asigim:

vallahi çabuk biriniz kız doğursun oğluma yawww çok yakuşuklu kendisi ve de sağlıklı bak elinizi çabuk tutun isteyeni çok

asıl sen bitanasin meleğim benimmmmmmm

semacımmm çok tebrik ederimm canımm çüklü geliyomuş heeeee yerim ben onuuuu sağlıcakla alırsın inşallah kucağına canımmmmmmm

hehe evet çüklü geliyo aşırı rahat bi oğlan bacaklar sürekli açık benim pipim var diye gösterip duruyo dr da ne terbiyesiz uşak diye dalga geçiyo bizimkiyle 11 haftalıktan beri ne zaman gitsek bacaklar ayrık ama daha geçen hafta öğrendikkk erkek olduğumuzuuuu

Balımmmmmmm. Canımmmmm. Bitanemmmmmm. :asigim: :asigim: :asigim:

Benim durumlardan görüşemez olduk. Belki sen beni tanımazsın şimdi. Çıkaramazsın. Kendimi hatırlatayım sana. Nevrooo ben sengözlerimebaksanab

Şu takvimindeki oğlan çok tatlı ya. Hareketlere bak. Yerim ben onu valla. Senin de olsun şöyle bir afacanın da sevelim di mi ama. a.s.

Kim yaptıysa Allah razı olsun .. kimse dememişti geçen gün öğrendim hakkaten.. öyle de özel oluyor canım.. ayrı ayrı yazıyoruz nasılsa.. evet sanki bugün biraz muzip gibi bişeyim.. hepinize takılasım var :roflol: kaydirigubbakcemile3 sositososito

slm kızlar ben valla ısyerındeyım ama uykudan gozumu acamıyorum yaa sankı uyuyorum resmen masaların ustunde yaaa

Allah kolaylık versin canım.. tabi dün çok tepindin demiiiii seni gidi seniiiii kaydirigubbakcemile3 hamilelikte herkes uyuyormuş ben öyle duydum hep.. işin zor gibi.. akşamları tavuk misali olacan artık .. gündüz rahat olmak için kaydirigubbakcemile3

Canım halsizlik ve uyku hali çok olurmuş hamilelikte. Eee taze anne adayımız olarak bunlara ufaktan giriş yapman normal. Allah nazarlardan saklasın.

Akşam da senin köşeyi düzenlicem tatlım. Dünkü mesajını aldım. a.s.

atakumdayım canım sahil tarafındaaa teknik lisenin orda gel canım görüşürük çay kayfe yaparım sannaaaaaa canım bebişim 18hafta 5 günlükk yani 4üncü ayın içindeyiz haziran sonu doğucak allah nasip ederse

:sm_cool: vallahı tulıncım acayıp bı uyku bu yaaa aslında aksam erken yattım ama bunun uykusuzlukla felan bı ılgısı yokkk bence cunku her an boleyım yaaa ısyerım bıraz sorunlu ole sureklı ızın de alamıyorum valla napıcaz bılmıyorummdelikafadulden

ii hadi yine iyiyim gezmeye bi yer daha çıktı sositososito hamilelerin karnını ellemeyi seviyom ben elletcen mi gelirsem kaydirigubbakcemile3 sapık değilim haaa :1no2: hareketlerini hisssetmek güzel oluyor .. öptüm seni inş görüşebiliriz Şeniz

gel bakim şöle sen :mymeka: çok acıdımııı

:1hug:sagol canım benımmm evet ılk belırtılerını gostermeye basladı galıba benımkı oglende kocıs aradı napıyosunuz dıyo artık yemek ye dıyo ogluma ıyı bak ac kalmasın dıyoo nerden bılıyosun oglun olacagını dedım ne bılım bı an agzıma ole geldı dedı allahmı soylettı ne canım benım yaa:asigim: ole mutlukı anlatamam kızlar ya aslında pek fazla anlatmakda ıstemıyorum yanlıs anlasılmak ıstemem sızler benım canlarımsınız dostlarımzınız dualarım hep sızınle:Saruboceq:

kızlar slm aşılamam tutmadı dun gece kanamam oldu sabaha kadar uyuyamadık ne eşım nede ben okadar uzgunumkı anlatamam sızlere

semacımmm hheehheheeheh yeri rahat demekki sıkışmıyo dal daşak meydanda puhahahha şaka bir yana yerim ben onu yaaa bizede nasip olur inşallahhhhh

Nevommm canımmmsın benimm :asigim::asigim:sefiyomm seni
Özlüyorumm senı ama işlerinee bakman gerekli herşeyden öncee :)2 hafta sonraa işlerin rahatlıcakk sendee bombaaa gibi olucaksın :lepi:
:asigim:O bebiş benim benim paşam o teyzesii..Ellerinden öperizzŞeniz
:sm_cool::sm_cool:

ben artık çıkam guzularr yemek işlerine bakıyım az okişşşşşşşşşş gendünüze iyi bakın emüüüüüüü byeeeeeee

kızlar slm aşılamam tutmadı dun gece kanamam oldu sabaha kadar uyuyamadık ne eşım nede ben okadar uzgunumkı anlatamam sızlere

üzülme canım nolursun vardır bundada bir hayır rabbim en iyisini bilir inşallahh bidahaki ay kendiliğinden gelir bebeğin tatlımm geçmiş olsun:teselli:

Canlarım ben biraz ara veriyorum. Akşama evden girebilirim sanırım. Şimdi sitedeki işlerime de bakayım. Listeleri de akşam güncelleyeceğim. Öneml durumlarda özel veya ziyaretçi mesajlarından ulaşmaya bir süre daha devam bitanelerimm. Sizlere iyi sohbetler. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…