bu zamana kadar pek tatsız birşey yaşamadık burda canım.. sen gel yine arada .. kendinden bahset.. nasıl gidiyor oğlunla.. hamile kalınca en çok düşündüğüm olay nasıl uyucam fisfisfis ben yüzüstü uyumaya alışkınım.. sen napıyosun semacım CADIARZU
nevroooo nasılsın ilk arkadaşım.. fırsat bulmuş buraya uçmuşsun.. ben birden fazla alıntı yapmayı öğrendim.. sana da öğreteyim mi böyle tek tek zor oluyor naniknanik :1hug: şaka şaka eminim biliyorsundur .. kolayına nasıl geliyorsa öyle yap Şeniz
size korkak diyenin gözüne gözüne vururum ben sen de bana tamammı guzummmmmm Çok üzgünüm çoooka.s.
canım valla ancak rahatladım bulantılar sanıclar kanamlar derken ancak kendime gelebildim artık nasılmı uyuyorum oğlan nasıl müsade ederse çünkü ters yatarsam anında oynamaya başlıyo anlıyorum huzursuz olduğunu pozisyon değiştiriyorummm korkma anacım uyursun ilk 3 ay hiç önemli değil nasıl uyurssan uyu ama göbüş çıkınca zorrr sola yatıp ancak rahatlıyorummm genelde sağımda uyurum çünkü oğlum sağımda olduğundan istemiyo sağıma yatim böle işte
kıpırtılarını hissedince anladım hamile olduğumu inanın gerçekten
merhaba arkadaşlarr
bugün moralim çook bozulduu,,pazartesi günü kromozom testi için gün almıştım ya bugünn aradımm orayı işimi sağlama almak için herhangi bişey lazımmı diye soracaktımmm,,,meğersemm 2 şubata bana muayene günü vermişlerr doktor eğer uygun görürsee kromozom testi isteyecekmiş,,ne zor bu işler yaasenağlama bıktım artıkk hastane kapılarında gezmekten eşim içinde kromozom testi gereklii onunda ürolojiye gidip muayene olması gerekiyomuşş,,25 marttan önce randevu vermiyolarr eğer sabah 6 da orda olursakk 10 kişilik ayaktan randevu açılıyomuşş ,, o da mümkün değil eşimde sen boşver beni diyoo,,Allah 'ım duy sesimi Rabbimmm ben ve ben gibi olanlara yardım et Allahımm,, yani anlıyacağınız umutlar biraz daha ertelendii,,Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin:Saruboceq:
Tebrikler annesi. yerimsenibenMaşallah oğlumuza. Darısı isteyen herkesin başınaaaa :Saruboceq:a.s. Sen bizi dualarından eksik etme yine bitanem. Sizlerden alıyoruz gücümüzü. Birbirimize destek oluyoruz hep. Ve gelmemek de etme. Kırmazsın sen bizi. Bitanesin sen. a.s.
semacımmm çok tebrik ederimm canımm çüklü geliyomuş heeeee yerim ben onuuuu sağlıcakla alırsın inşallah kucağına canımmmmmmm
SEVCANIMM canım şimdi flimin çekilmiştirr.Allahın izniylee bugünüdee atlattın inşallahh.Güzel haberlerını okumayı sabırsızlıklaa beklıyorumm :)sevcan -ball ikilisi korkularını yendi artıkk kimse bizee korkak diyemez:dilcikar::dilcikar::roflol:
:roflol: :roflol: Bebeğim sen ne kadar şirinsin öle :1hug: :asigim: gamyoncuiremsu
Ben bu şekilde göndermeyi tercih ediyorum. Özel olması bakımından. :asigim: Ama çok çok yoğunsam toplu mesaj gönderiyorum. Ama dediğin gibi toplu mesaj çok büyük kolaylık doğrusu. a.s.
slm kızlar ben valla ısyerındeyım ama uykudan gozumu acamıyorum yaa sankı uyuyorum resmen masaların ustunde yaaa
slm kızlar ben valla ısyerındeyım ama uykudan gozumu acamıyorum yaa sankı uyuyorum resmen masaların ustunde yaaa
biraz zor geçirmişsin ama olsun kucağına aldığında tüm sıkıntılarına değicek nasılsa biliyorsun.. bak sen velede yandın sen hep oyun mu isticek ne :)) samsun merkezdemisin semacım.. kaç aylık bebişin.. şubatta bende gelicem samsuna .. olur da denk gelirse görüşürüz belki de kaydirigubbakcemile3
Kim yaptıysa Allah razı olsun .. kimse dememişti geçen gün öğrendim hakkaten.. öyle de özel oluyor canım.. ayrı ayrı yazıyoruz nasılsa.. evet sanki bugün biraz muzip gibi bişeyim.. hepinize takılasım var :roflol: kaydirigubbakcemile3 sositososito
Allah kolaylık versin canım.. tabi dün çok tepindin demiiiii seni gidi seniiiii kaydirigubbakcemile3 hamilelikte herkes uyuyormuş ben öyle duydum hep.. işin zor gibi.. akşamları tavuk misali olacan artık .. gündüz rahat olmak için kaydirigubbakcemile3
atakumdayım canım sahil tarafındaaa teknik lisenin orda gel canım görüşürük çay kayfe yaparım sannaaaaaa canım bebişim 18hafta 5 günlükk yani 4üncü ayın içindeyiz haziran sonu doğucak allah nasip ederse
eee ben dediydim korkak diye nolcek şimdik :roflol: kaydirigubbakcemile3
biraz zor geçirmişsin ama olsun kucağına aldığında tüm sıkıntılarına değicek nasılsa biliyorsun.. bak sen velede yandın sen hep oyun mu isticek ne :)) samsun merkezdemisin semacım.. kaç aylık bebişin.. şubatta bende gelicem samsuna .. olur da denk gelirse görüşürüz belki de kaydirigubbakcemile3
Canım halsizlik ve uyku hali çok olurmuş hamilelikte. Eee taze anne adayımız olarak bunlara ufaktan giriş yapman normal. Allah nazarlardan saklasın.
Akşam da senin köşeyi düzenlicem tatlım. Dünkü mesajını aldım. a.s.
Balımmmmmmm. Canımmmmm. Bitanemmmmmm. :asigim: :asigim: :asigim:
Benim durumlardan görüşemez olduk. Belki sen beni tanımazsın şimdi. Çıkaramazsın. Kendimi hatırlatayım sana. Nevrooo ben sengözlerimebaksanab
Şu takvimindeki oğlan çok tatlı ya. Hareketlere bak. Yerim ben onu valla. Senin de olsun şöyle bir afacanın da sevelim di mi ama. a.s.
kızlar slm aşılamam tutmadı dun gece kanamam oldu sabaha kadar uyuyamadık ne eşım nede ben okadar uzgunumkı anlatamam sızlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?