ii hadi yine iyiyim gezmeye bi yer daha çıktı sositososito hamilelerin karnını ellemeyi seviyom ben elletcen mi gelirsem kaydirigubbakcemile3 sapık değilim haaa :1no2: hareketlerini hisssetmek güzel oluyor .. öptüm seni inş görüşebiliriz Şeniz
acıdı tabi acımaz mı :çok üzgünüm: gel bakim kaçma kaydirigubbakcemile al sana :tomato:gel bakim şöle sen :mymeka: çok acıdımııı
kızlar slm aşılamam tutmadı dun gece kanamam oldu sabaha kadar uyuyamadık ne eşım nede ben okadar uzgunumkı anlatamam sızlere
nasıl bışey anlamadım test yaptırmama daha 5gun vardı gozlerım şıştı aglamaktan 3.aşılamayı falan duşunmuyorum tedavıyıde bırakıyorum
merhaba kızlar gıremıyoum topıge ne zamandır dır.... pek cok seyle ugrastım..yumurtlık rezervımazmıs... transferım oldu soncu beklıyorum sadece tek kalıtelı yumurtam var cok moralım bozuk... hepınızı cok öpüyorum... gecmısı okuyamadım cunku 600sayfa var :)))))))))))))))))))))))
herkese güzel hfta sonu diliyorum..........
kızlar slm aşılamam tutmadı dun gece kanamam oldu sabaha kadar uyuyamadık ne eşım nede ben okadar uzgunumkı anlatamam sızlere
kızlar uzun zamandır rüya görmeyen ben dün gördüm.. adet olduğumu gördüm.. kanı da gördüm.. adet gebelik demekmiş demiştiniz ama kanda rüyayı bozar .. bu durumda bu ay olmadı gibi benimde.. bakalım 6 şubat ne getirecek ya da getirmeyecek ..
kimse sıkmasın canını.. tamam çok istiyoruz bazen yılıyoruz sıkılıyoruz ama durumumuz herkesten biraz farklı.. sabretmeli doktorlarımızı dinlemeli ve hayata sıcak bakmalıyız ki bebişlerimiz gelsin.. biraz zor anne olucaz ama olucaz.. bu yolda yorulmayın arkadaşlar lütfen.. emek vermeden, zorluklara katlanmadan kavuşamayız bebişlerimize.. hayat iyisiyle kötüsüyle akıp gidiyor.. herşey biz insanlar için.. ne derdi sıkıntısı olan insanlar var kimbilir.. Allah herkesin yardımcısı olsun.. sadece bebeğe odaklanıp hayata küsmeyin derim ben.. çevremizde iyileri de kötüleri de görüp şükredelim halimize..
canım bende çarsamba akşamı dua ederek uyudum aşılamam tuttuysa ruyama gırsın dedım ruyamda adet oldugumu gordum ertesı gece adet oldum
cnm inşallah rüyan bebişin habercisidir....bende hamile kalmadan önceki ay reglime 2 gün vardı rüyamda regl olmuştum ama çok yoğundu uyandım kendim yorum yaptım demekki bi dahaki ay hamileyim ama kimsye anlatmadım kendim yorarıo rüyalarımı...ve öle oldu o ay oldum regli daha olmadım...
Alnımıza ne zaman yazılmışsa o zaman gelicek bebişlerimiz canım.. Allah sağlık versin önce.. en ufak bir rahatsızlıkta canımız çok yanıyor.. ağrı nerdeyse can orda oluyor.. hepimiz ayakta olalım da nasılsa gelirler.. sen kaç aylık hamişsin canım .. Allah sağ salim kucağına da almayı nasip etsin.. hayırlı bir evlat olsun inş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?