Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ben cıkıyorum yaa ne yazdıklarınızı nede yazdıklarımı okuyamıyorum artık herseyı cıft goruyom uykudan gozum acılmıyo yaawww kendınıze ıyı bakın hadı opuldunuz

aşkolsun gel elletirim koca göbeğimi oynatırız oğlanıııı ende çok severim hamiş göbeğini ellemeyi herkes severr her kadın sever sapıklıkla ne alakası varrr inşallah gel sennnn ben kaçarım evden:)

nasıl bışey anlamadım test yaptırmama daha 5gun vardı gozlerım şıştı aglamaktan 3.aşılamayı falan duşunmuyorum tedavıyıde bırakıyorum

gel bakim şöle sen :mymeka: çok acıdımııı
acıdı tabi acımaz mı :çok üzgünüm: gel bakim kaçma kaydirigubbakcemile al sana :tomato:

kızlar slm aşılamam tutmadı dun gece kanamam oldu sabaha kadar uyuyamadık ne eşım nede ben okadar uzgunumkı anlatamam sızlere

canım herşey nasip kısmet sağlığınız yerinde olsun .. bir gün olup gelir bebişin.. haklısın şimdi çok zordur senin için.. ama yapılacak birşey de yok be güzelim.. İsyan etme sakın.. Allah verir inş sana güzel meleğini en kısa zamanda üzülmeyin emi :teselli: :1hug:

nasıl bışey anlamadım test yaptırmama daha 5gun vardı gozlerım şıştı aglamaktan 3.aşılamayı falan duşunmuyorum tedavıyıde bırakıyorum

şimdi bunları diyor olman normal canım.. Belki de kendini rahat bıraktığında tedavi olmadan geliverir bebeğin.. doktoruna gittin mi ya da haberi var mı? birşey dedi mi? sıkma kendini .. :1hug:

merhaba kızlar gıremıyoum topıge ne zamandır dır.... pek cok seyle ugrastım..yumurtlık rezervımazmıs... transferım oldu soncu beklıyorum sadece tek kalıtelı yumurtam var cok moralım bozuk... hepınızı cok öpüyorum... gecmısı okuyamadım cunku 600sayfa var :)))))))))))))))))))))))
herkese güzel hfta sonu diliyorum..........

Herşey Allah'tan deyip beklemekten başka yol yok canım.. belki o da tutar hiç belli olmaz.. sen kendine iyi bak iyi davran.. sıkıntı yapma.. moralini yüksek tut.. olsa da olmasa da ölüm yok ucunda.. bir gün olup inadı bırakıp gelicekler nasipse.. dlkhsyn hamile bilmiyosundur diye yazdım :1hug:

kızlar slm aşılamam tutmadı dun gece kanamam oldu sabaha kadar uyuyamadık ne eşım nede ben okadar uzgunumkı anlatamam sızlere

canım ya çok üzüldüm aşılamanın tutmamasına. demekki zamanı varmış canım benim. eşinle sımsıkı birbirinize sarılın ve pes etmek yok canım devam et elbet bir gün gelecek melekleriniz

serenalar cnm çok üzüldüm ama herşeyde vardır bi hayır biliyosun kanaman devam ediyomu peki normal adet oldunmu?

kızlar uzun zamandır rüya görmeyen ben dün gördüm.. adet olduğumu gördüm.. kanı da gördüm.. adet gebelik demekmiş demiştiniz ama kanda rüyayı bozar .. bu durumda bu ay olmadı gibi benimde.. bakalım 6 şubat ne getirecek ya da getirmeyecek ..

kimse sıkmasın canını.. tamam çok istiyoruz bazen yılıyoruz sıkılıyoruz ama durumumuz herkesten biraz farklı.. sabretmeli doktorlarımızı dinlemeli ve hayata sıcak bakmalıyız ki bebişlerimiz gelsin.. biraz zor anne olucaz ama olucaz.. bu yolda yorulmayın arkadaşlar lütfen.. emek vermeden, zorluklara katlanmadan kavuşamayız bebişlerimize.. hayat iyisiyle kötüsüyle akıp gidiyor.. herşey biz insanlar için.. ne derdi sıkıntısı olan insanlar var kimbilir.. Allah herkesin yardımcısı olsun.. sadece bebeğe odaklanıp hayata küsmeyin derim ben.. çevremizde iyileri de kötüleri de görüp şükredelim halimize..

kızlar destegınız ıçın çok tşk ederım doktorumda şaşırdı acaba yerleşme kanamasımı dedı progeston verdı kanaman durur dedı ama durmadı regl oluyorum pazartesı kontrole çagırdı

canım bende çarsamba akşamı dua ederek uyudum aşılamam tuttuysa ruyama gırsın dedım ruyamda adet oldugumu gordum ertesı gece adet oldum

cnm inşallah rüyan bebişin habercisidir....bende hamile kalmadan önceki ay reglime 2 gün vardı rüyamda regl olmuştum ama çok yoğundu uyandım kendim yorum yaptım demekki bi dahaki ay hamileyim ama kimsye anlatmadım kendim yorarıo rüyalarımı...ve öle oldu o ay oldum regli daha olmadım...

canım bende çarsamba akşamı dua ederek uyudum aşılamam tuttuysa ruyama gırsın dedım ruyamda adet oldugumu gordum ertesı gece adet oldum

üzme kendini canım.. bir gün olup gelicek o yaramazlar.. o zaman kıçına kıçına vurursun yerimseniben sağlık olsun ..

Alnımıza ne zaman yazılmışsa o zaman gelicek bebişlerimiz canım.. Allah sağlık versin önce.. en ufak bir rahatsızlıkta canımız çok yanıyor.. ağrı nerdeyse can orda oluyor.. hepimiz ayakta olalım da nasılsa gelirler.. sen kaç aylık hamişsin canım .. Allah sağ salim kucağına da almayı nasip etsin.. hayırlı bir evlat olsun inş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bende geçen akşam yatarken dua ettim aşılamam tuttumu tutmadımı diye bir işaret ver allahım dedim.rüya göreyim diye ama hiç bişi görmedim :çok üzgünüm:

2.5 aylık cnm...tabi herşeyin başı sağlık..allahtan sağlıklaısını hayırlısını istemek gerek...ve nasıl dua edersen öylede kabul olur...herşeyin bi zamanı var...allahım hayırlı sağlıklı zamanlarda versin inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…