Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Allah tamamına erdirsin inş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bende geçen akşam yatarken dua ettim aşılamam tuttumu tutmadımı diye bir işaret ver allahım dedim.rüya göreyim diye ama hiç bişi görmedim :çok üzgünüm:

olsun casperım .. hayırlısını dile yaradandan.. ne zaman yazılmışsa o zaman gelir.. stres yapma.. İnş pozitif sonuç alırsın :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

zeynepcim hayırlı olsun canım hamileliğin ben yeni gördüm gözün aydınnnnn

kızlar zaten yavaş yavaş bebek fikrinden de uzaklaşıyorum.
sanki benden o benden uzaklaşıyor.senağlama

teşekkür ederim canlarım allahım sizlerede nasip etsin..btrcim ne olursun böyle yapma eminim yakında tekrar hamile kalıcaksın...

canım bende çarsamba akşamı dua ederek uyudum aşılamam tuttuysa ruyama gırsın dedım ruyamda adet oldugumu gordum ertesı gece adet oldum
serenalar canım canım geçmişolsun.rabbim hakkımızda hayırlısını versin.:Saruboceq:
nevrom sağol benim bu haşimato matruşka gibi oldu deştikçe içinden bişi çıkar oldu:bbo:
btrckl cnm mesajlarım geliyomu sana emin olamadım

cnm özelden yazdım sana
rylia canım aldım mesajını çok sağol güzel ilgin için tatlım benim.
ayyy tuliny aynı eşim gibi yazmışsın.:roflol da senin gibi dedi teşhisi koydun diye.canım benim valla beni bugünsen güldürdüğn.rabbimde seni güldürsün.Şeniz

caspercim canım hep bir hastalık çıktıkça bir başak dr bir başka masraf canım ne yapayım.kendimi suçlu gibi hissediyorum :sm_confused:

AMA KIZLAR BUGÜN SİZ BENİM ABLAM OLDUNUZ .
SÖZÜNÜZÜ DİNLİCEMkaydirigubbakcemile5

kızlarrrrr ben geldiiim
ayıptır söylemesi yaprak sarması yaptımmmm
gelinnn birlikte yiyelimmmmcokacimcoookcokacimcoook
tulıny
haaa busaat oldu hala pc başındamısın kız sennn
yokmu senin ev işin kocana yemek yapsana :mymeka:
akşamm sorarr sana hani yemek diyeee:mymeka:

bende geçen akşam yatarken dua ettim aşılamam tuttumu tutmadımı diye bir işaret ver allahım dedim.rüya göreyim diye ama hiç bişi görmedim :çok üzgünüm:

kuuuzuuummm zaten senin rüya görememek gibi bir probleminn var
bugece ben dua ediyim allaha casperın sonuçunu bana göster diye
olmazzmııı kaydirigubbakcemile3
ya dua ederkende pek bituhaf olacakk" casperin sonucu" demek:roflol::roflol:
neyse allah biliyoryaa

yaprak sarmamı bayılırım. geliyorum hemen. yalnız sessiz dua et ha sayıklama bu sefer bir kere yırttın bak bu sefer yırtamazsan ara beni yardıma gelirim hemen :roflol::roflol::roflol:

ayy zaten karnım açtı iyice acıktım daha eve gidicem sofra hazırlıycam ohoo nerden baksan 3 saat var sen en iysi ordan biraz gönder bana cnm

tşk iyiyim ama eşim iyi değil bu aralar bakalım bende onla ugraşıyorum işte moral olarak çok duygusallaştı.canım belli mi olur yeriz bir gün sarmanıda inş hem sen öyle yazdınya yemiş kadar da olduk

bu arada da bende çalışmaya çalışıyorum nasıl olacaksa her 3 dk siteye giriyorum kim gelmiş kim gitmiş diye

yaprak sarmamı bayılırım. geliyorum hemen. yalnız sessiz dua et ha sayıklama bu sefer bir kere yırttın bak bu sefer yırtamazsan ara beni yardıma gelirim hemen :roflol::roflol::roflol:

canımm gel buyur herkese yeter sarma
valla çok dogru söylüyorsunnn:roflol:
ama neyseki adınnn casperrrsırnaşık şey
ne o öyle falan dese kociş hemen bahane hazırrr
"hani sevimli hayalet casper varya onu gördümm hayırdır inşallah "falan der sıyırırımm
allahtanki "smhsmh" arkadaşı sayıklamıyorum
çünkü ben onu semihsemih diye okuyorummm:roflol::roflol::roflol:
yoksaaa:mymeka:

canım bizde ki problem eşimde sperm sayısı azlıgı hareketsizlik varmış birde ulaşamıyolar yumişlerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…