2.5 aylık cnm...tabi herşeyin başı sağlık..allahtan sağlıklaısını hayırlısını istemek gerek...ve nasıl dua edersen öylede kabul olur...herşeyin bi zamanı var...allahım hayırlı sağlıklı zamanlarda versin inşallah:Saruboceq:
bende geçen akşam yatarken dua ettim aşılamam tuttumu tutmadımı diye bir işaret ver allahım dedim.rüya göreyim diye ama hiç bişi görmedim :çok üzgünüm:
zeynepcim hayırlı olsun canım hamileliğin ben yeni gördüm gözün aydınnnnn
günaydın,hayırlı cumalar arkadaşlar,elchin aşılaman şimdiden hayırlı olsun ve zeynepcim valla bende bugün girdim topiğe hamile olduğunu şimdi okudum,kutlarım canım,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
kızlar zaten yavaş yavaş bebek fikrinden de uzaklaşıyorum.
sanki benden o benden uzaklaşıyor.senağlama
serenalar canım canım geçmişolsun.rabbim hakkımızda hayırlısını versin.:Saruboceq:canım bende çarsamba akşamı dua ederek uyudum aşılamam tuttuysa ruyama gırsın dedım ruyamda adet oldugumu gordum ertesı gece adet oldum
nevrom sağol benim bu haşimato matruşka gibi oldu deştikçe içinden bişi çıkar oldu:bbo:Canım çalışmaları aksatacak planlardan uzak durun zaten. yasakkelime sırnaşık şey
Şu ilk haberin hiç hoşuma gitmedi tatlım. İnşallah önemli birşeyler çıkmaz. Allah şifanı versin. Sağlığın yerinde olsun. Ne zaman belli olacak sonuç?
btrckl cnm mesajlarım geliyomu sana emin olamadım
rylia canım aldım mesajını çok sağol güzel ilgin için tatlım benim.cnm özelden yazdım sana
ayyy tuliny aynı eşim gibi yazmışsın.:roflolelçin hayırlısı olsun şekerim.. hakkınızda hangisi hayırlıysa o olsun.. bir an önce sende bebişine kavuş :Saruboceq: :Saruboceq:
hep aynı canımcım.. hepimiz aynı şekildeyiz valla.. ama ben bugün ancak girebiliyorum.. kayınvaldemler üst katta oturuyorlar ve dün yazlıktan geldiler.. doktorda kontrole gitmişlerdi.. akhvaltılarını hazırladım.. yıkadım topladım.. şimdi de burdayımmm .. ama tabi şimdi sen işleri bitirmişsin.. ev işi nankör malesef.. her gün aynısını yapıyoruz ertesi gün yine istiyor .. Şeniz
HOŞGELDİİİNNNNN aramıza.. keşke sorunun olmadan gelseydin ama kader.. bizimle birlikte sıkıntılarını bir nebze gidericek ve iyi vakit geçireceksin eminim.. ameliyat için ağrı gerekmiyor illa ki.. öncesinde elle muayene ve renkli dopler çekmişlerdir sanırım.. eğer ameliyat şartsa beklemek zaman kaybı olurdu zaten.. iyi ki olmuş eşin.. şimdi evet senin de dediğin doktorlar iyileşmenin 1 seneye kadar olduğunu söylüyorlar.. bünyeye göre farklılık gösterebilir.. keçi boynuzu kürünü mutlaka uygulayın.. çok kişi faydasını gördü bizde dahil.. benim eşimde ameliyat oldu.. ve nisanda 1 sene olucak.. sayımız yeni düzeldi.. hızlı artış sebebiyle düzensizleşen hareket ve morfolojinin düzelmesini bekliyoruz şimdi de.. yani stresten uzak bir şekilde sabır etmeliyiz tatlım.. sende eşine destek olmalısın.. sigara içiyorsa bıraksa çok güzel olur.. çok konuştum ben :mymeka: tekrar HOŞGELDİN Şeniz
ablacım kendini üzme .. sonuç belli değilken sen kendi teşhisini koymuşsun.. Allah sağlık versin .. hemen gemileri yakma lütfenklava:
elitu eşin çok sıkılmış ve bir anda içini dökmüş sana.. kaderimizde yaşamamız gereken bir sınav bu sadece.. tabi Allah'ın takdiri bebeğimiz olur ya da olmaz.. ama eşlerimizi seviyoruz .. Sana kolaylık diliyorum.. biliyorum ki sevginle eşini ikna ediceksin.. kötü düşünceleri de aklından silecek :teselli:
ablaaaaaa sen bugün pek bi karamsarsın valla yaaa.. bazılarımız çalışıp destek olabiliyor eşlerine .. bazılarımız da çeşitli sabeplerden çalışamıyoruz.. eşin seni sevmiş istemiş ne demek ayak bağı.. Allah korusun eşin rahatsız olsa aynı şeyleri düşünse sen üzülmezmisin.. sakın ablacım böyle düşünme.. eminim eşin bunları duysa üzülür.. üzülme sıkma canını.. bizler için çalışıyorlar napsınlar.. Allah yardımcıları olsun.. işleri olsun da çalışsınlar.. işi olmayanlar napsın.. Şeniz çalışmalara da devam sinyali vermişsin hadi hayırlısı bakalıım :jeyyar: :jeyyar:
o kadar şey yazdım MERHABA demeyi unutmuşum.. hayırlı cumalar kızlar.. alçin yaza yaza doldurmuş sayfaları oku oku bitiremedim anacım :roflol: :roflol:
canım benim üzme kendini ne olur. eşinede yük olduğunu düşünme bu yola başkoyduğunuzda iyi günde kötü günde diye başkoymadınızmı.el değilki sonuçta eşin senin bu şekilde düşünüp ezilme canım güçlü ol bakalım. allahım sana anneliği tattırmış hayatın tadını çıkarın canım benim
bende geçen akşam yatarken dua ettim aşılamam tuttumu tutmadımı diye bir işaret ver allahım dedim.rüya göreyim diye ama hiç bişi görmedim :çok üzgünüm:
kızlar mrh tekrar casper ne zaman kan tahlilin canım
zambak 3 hoş geldin canım eminim yaprak sarmanda güzel olmuştur afiyet olsun şimdiden
kızlarrrrr ben geldiiim
ayıptır söylemesi yaprak sarması yaptımmmm
gelinnn birlikte yiyelimmmmcokacimcoookcokacimcoook
tulıny
haaa busaat oldu hala pc başındamısın kız sennn
yokmu senin ev işin kocana yemek yapsana :mymeka:
akşamm sorarr sana hani yemek diyeee:mymeka:
yaprak sarmamı bayılırım. geliyorum hemen. yalnız sessiz dua et ha sayıklama bu sefer bir kere yırttın bak bu sefer yırtamazsan ara beni yardıma gelirim hemen :roflol::roflol::roflol:
ayy zaten karnım açtı iyice acıktım daha eve gidicem sofra hazırlıycam ohoo nerden baksan 3 saat var sen en iysi ordan biraz gönder bana cnm
canım bizde ki problem eşimde sperm sayısı azlıgı hareketsizlik varmış birde ulaşamıyolar yumişlerime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?