tamam canımmm hemen gödereyimmm
çok ayıpettim dimi söylemekle :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızlarrrrr ben geldiiim
ayıptır söylemesi yaprak sarması yaptımmmm
gelinnn birlikte yiyelimmmmcokacimcoookcokacimcoook
tulıny
haaa busaat oldu hala pc başındamısın kız sennn
yokmu senin ev işin kocana yemek yapsana :mymeka:
akşamm sorarr sana hani yemek diyeee:mymeka:
kuuuzuuummm zaten senin rüya görememek gibi bir probleminn var
bugece ben dua ediyim allaha casperın sonuçunu bana göster diye
olmazzmııı kaydirigubbakcemile3
ya dua ederkende pek bituhaf olacakk" casperin sonucu" demek:roflol::roflol:
neyse allah biliyoryaa
nekadar sperm sayınız???
ve hareketlilik nekadar hatırlıyormusun????
birde kızlar bu gün netten sperm sayısını arttırıcı tribulus terrestrist diye bi bitkisel ilaç sipariş verdim onun yanında harnup pekmezi ve polen ile e vitamini ve çinko tableti keçiboynuzu kürünede başlıcaz siparişlerin tamamı gelince öylece oturmakta işime gelmiyo bakalım inş hayırlısı canlar dualarınızda eksik etmeyin ltf
tam bende aynı şeyi soracaktım
kızlar dun karşı komsum 5aylık bebegını kaybettı bugunde annemın amcasını oglu daha gencecık delıkanlı annesının kucagında can vermış anne benı kurtar demış son sozu bu olmuş kalp krızı geçırmış okadar çok uzuldumkı anlatamam sızlere çok zordur emınım evladının olumunu gormek kendım ıçın hıç uzulmuyorum hayatta neler yasanıyor
kızlar dun karşı komsum 5aylık bebegını kaybettı bugunde annemın amcasını oglu daha gencecık delıkanlı annesının kucagında can vermış anne benı kurtar demış son sozu bu olmuş kalp krızı geçırmış okadar çok uzuldumkı anlatamam sızlere çok zordur emınım evladının olumunu gormek kendım ıçın hıç uzulmuyorum hayatta neler yasanıyor
cnım allah yardımcınız olsun...eşimle bizde klomozon testi yaptırmıştık....zeynep kamil hastanesinde genetik hastalıklar üzerine bir bölüm var....orda yaptırmıştık...merhaba arkadaşlarr
bugün moralim çook bozulduu,,pazartesi günü kromozom testi için gün almıştım ya bugünn aradımm orayı işimi sağlama almak için herhangi bişey lazımmı diye soracaktımmm,,,meğersemm 2 şubata bana muayene günü vermişlerr doktor eğer uygun görürsee kromozom testi isteyecekmiş,,ne zor bu işler yaasenağlama bıktım artıkk hastane kapılarında gezmekten eşim içinde kromozom testi gereklii onunda ürolojiye gidip muayene olması gerekiyomuşş,,25 marttan önce randevu vermiyolarr eğer sabah 6 da orda olursakk 10 kişilik ayaktan randevu açılıyomuşş ,, o da mümkün değil eşimde sen boşver beni diyoo,,Allah 'ım duy sesimi Rabbimmm ben ve ben gibi olanlara yardım et Allahımm,, yani anlıyacağınız umutlar biraz daha ertelendii,,Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin:Saruboceq:
canlarım nasılsınızzzzzzz hayırsızınız geldi:) söliyim dedim oğluşum olcakmış allahım dualarımı kabul etti ve sölemeden geçemicem o anki sevincimle dedimki allahımmmm kk daki tüm bebiş isteyen güzel anne adaylarına nassip et bu mutluluğu her an aklımdasınız her an dularımda emin olun hergün okuyorummmm ama nedense elim gitmiyo klavyeye sizi üzerim diye korkuyorummmm
şükür oğlumda bende sağlıklıyızzzzz duacınıızızzzz
kızlar slm aşılamam tutmadı dun gece kanamam oldu sabaha kadar uyuyamadık ne eşım nede ben okadar uzgunumkı anlatamam sızlere
canım eğer allah nasip etcekse o 1 yumoşla da olur...sen kendini üzme...inşallah bebşin seninledir....merhaba kızlar gıremıyoum topıge ne zamandır dır.... pek cok seyle ugrastım..yumurtlık rezervımazmıs... transferım oldu soncu beklıyorum sadece tek kalıtelı yumurtam var cok moralım bozuk... hepınızı cok öpüyorum... gecmısı okuyamadım cunku 600sayfa var :)))))))))))))))))))))))
herkese güzel hfta sonu diliyorum..........
kızlar uzun zamandır rüya görmeyen ben dün gördüm.. adet olduğumu gördüm.. kanı da gördüm.. adet gebelik demekmiş demiştiniz ama kanda rüyayı bozar .. bu durumda bu ay olmadı gibi benimde.. bakalım 6 şubat ne getirecek ya da getirmeyecek ..
kimse sıkmasın canını.. tamam çok istiyoruz bazen yılıyoruz sıkılıyoruz ama durumumuz herkesten biraz farklı.. sabretmeli doktorlarımızı dinlemeli ve hayata sıcak bakmalıyız ki bebişlerimiz gelsin.. biraz zor anne olucaz ama olucaz.. bu yolda yorulmayın arkadaşlar lütfen.. emek vermeden, zorluklara katlanmadan kavuşamayız bebişlerimize.. hayat iyisiyle kötüsüyle akıp gidiyor.. herşey biz insanlar için.. ne derdi sıkıntısı olan insanlar var kimbilir.. Allah herkesin yardımcısı olsun.. sadece bebeğe odaklanıp hayata küsmeyin derim ben.. çevremizde iyileri de kötüleri de görüp şükredelim halimize..
alemsiniz kızlar yasırnaşık şeysırnaşık şeycanımm gel buyur herkese yeter sarma
valla çok dogru söylüyorsunnn:roflol:
ama neyseki adınnn casperrrsırnaşık şey
ne o öyle falan dese kociş hemen bahane hazırrr
"hani sevimli hayalet casper varya onu gördümm hayırdır inşallah "falan der sıyırırımm
allahtanki "smhsmh" arkadaşı sayıklamıyorum
çünkü ben onu semihsemih diye okuyorummm:roflol::roflol::roflol:
yoksaaa:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?