Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
birde kızlar bu gün netten sperm sayısını arttırıcı tribulus terrestrist diye bi bitkisel ilaç sipariş verdim onun yanında harnup pekmezi ve polen ile e vitamini ve çinko tableti keçiboynuzu kürünede başlıcaz siparişlerin tamamı gelince öylece oturmakta işime gelmiyo bakalım inş hayırlısı canlar dualarınızda eksik etmeyin ltf

tamam canımmm hemen gödereyimmm

çok ayıpettim dimi söylemekle :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

yok cnm ne ayıbı gaza geldim belki hafta sonu bende sararım çalışınca bahane ediyoruz pek yapamıyoruz sarma falan yazık kocişlere onlarda yesinler dimi ama :jeyyar:

nekadar sperm sayınız???
ve hareketlilik nekadar hatırlıyormusun????

tam bende aynı şeyi soracaktım

canım iki defa yaptırdık sperm tahlili ilkinde 700.000 çıktı ikincisinde 400.000 diger detayları hatırlamıyorum

serenalar canım hakkında hayırlısı buymuş diyelim üzüntünü anlayabiliyorum ama pes etmek yok moral bozmak yok canım biraz dinlen 3. de gelir belki bebişin belkide tedaviye bile gerek kalmaz mucizelere çok tanık olduk burada biliyorsundur canım :1hug:

canım inşallah işe yarar
birçok arkadaşımız yaptıkları kürlerin sonuçunu çok güzel aldı
inşallahh hepimizde alırızz

btrcim çok geçmiş olsun rabbim şifa versin böyle şeyler söyleme ama bizde üzülüyoruz burada her şerde bir hayır vardır derler rabbim dermansız dertler vermesin canım yakışıklıyıda öpüver bizim için Şeniz

inş canım biliyomusun aşılama olsun tüp bebek transferi olsun yapıtıran arkadaşların heyecanını inan bende hissediyorum inş emekleri umutları boşa çıkmaz

kızlar dun karşı komsum 5aylık bebegını kaybettı bugunde annemın amcasını oglu daha gencecık delıkanlı annesının kucagında can vermış anne benı kurtar demış son sozu bu olmuş kalp krızı geçırmış okadar çok uzuldumkı anlatamam sızlere çok zordur emınım evladının olumunu gormek kendım ıçın hıç uzulmuyorum hayatta neler yasanıyor

ne acı canım ya başınız sagolsun
annesi oglunun o halini ömrü boyunca unutamaz
allah kimsye evlat acısı vermesinn

canım yakınlarının başları sağ olsun rabbim bir daha evlat acısı yaşatmasın evlat acısı gibi bir acı yok derler benim eşimin erkek kardeşi 29 yaşında vefat etti 5,5 senedir kayınvalidem halen ağlar acısı dünmüş gibi çok zordur çok zor....

casper33 canım sana sabah başkent hastanesi hakkında yazdıklarımın tamamını okuyabildin değilmi

cnım allah yardımcınız olsun...eşimle bizde klomozon testi yaptırmıştık....zeynep kamil hastanesinde genetik hastalıklar üzerine bir bölüm var....orda yaptırmıştık...
bize 6 ay sonraya gün vermişlerdi:bbo: biz o zaman düşük yaptığım için korunuyorduk o yüzden 6 ay beklemiştik....
evet özel de çok pahalı...birde ben dr a özelde yaptırabilirmiyiz dediğimde...özelin yaptığı teste pek güvenmiyoruz dedmişti....biz 6 ay sonra gidip kan vermiştik....3 hafta içinde sonuç almamız lazımdı...ama 2 hafta içinde hastaneden bizi arayarak kanın yeterli gekmediğini bazı aşamalardan geçmesi için bir daha kan vermeniz gerektiğini söylediler....bizde yine gidip verdik.....2 hafta sonra bir daha aradılar ve bizi yine kan vermeye çağırdılar....canım eğer özel olsaydı kan gerektiğinde bir daha istiyeceklarini sanmıyorum...biz bilindik ve dr ların da güvendiği bir labarutovara sorduk...çok büyük biy labarutovar olduğu halde biz bu kanı ankaraya gönderiyoruz...orda yapıorlar demişti...doğrusu ben pek güvenemedim...
canım senin mesajını okuyunca bunlar geldi aklıma:1rolleyes: allah yardımcınız olsun....

demek oğluşun olacak...çok sevindim canım...allah nazardan saklasın....

kızlar slm aşılamam tutmadı dun gece kanamam oldu sabaha kadar uyuyamadık ne eşım nede ben okadar uzgunumkı anlatamam sızlere

canım çok üzüldüm....amam alllah sağlık sıhat versin...inşallah kendiliğinden gelir bebişin....

canım eğer allah nasip etcekse o 1 yumoşla da olur...sen kendini üzme...inşallah bebşin seninledir....

canım çok güzel yazmışsın....çok sağol....

alemsiniz kızlar yasırnaşık şeysırnaşık şey

başınız sağolsun canım...alalh kimseyae evlat acısı vermesin....

canlar benden bu kadar artık yarın sabah görüşürüz üşenmezsem akşamda açarım neti hoşçakalın ALLAH a emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…