Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese iyi pazarlarrrrrrrrrrrrrrr
iyi dinlenmeler
BADEM canim dogum gunun kutlu olsun nice mutlu huzurlu saglikli senelere kocaman bir aile ile birlikteeeeeeeeeeeee

asicim sende buradasınnn galiba
nasılsın canımmm iyimisinna.s.
düşünüyormusun idrar tahlili yapmayı günü gelmedenn

Çok çok teşekkür ederim Nevrocuğum,Senden bu güzel sözleri duymak çok güzel..Allah gönlündeki ne varsa sana versin inşallah bitanem Şeniz

Canım,çok sağol bitanema.s.

bademcimm dogum günün kutlu olsun canim..bebislerinle nice nice güsel yillara insallah..bu arada ögrendim bir prens bir prenses geliyormus cok sevindimmm.allahim saglikla kucagina almayida nasip etsin canim

kızlar merhabalar!!!
bayağıdır düzenli bir şekilde giremiyordum siteye.yeni hamişler varmışşşş
ben en son rapunzel arkadaşımızı biliyordum.tüm hamişleri tebrik ederim.rabbim kucaklarına almayı nasip etsin.darısı bizlere olsun.bizler için çoooook dua edin hamişlerrrrr.

Fadik bitanem sen hastalanabildin mi? Ben kaçırdım mı? Yoksa halen beklemede misin? :uhm:

adet olmadım canım.... farlutal kulanıyorum...daha bitmredi henüz....

canım seni çok iyi anlıyorum....görümcende aklı başında bir insan ...kendsi bunları akıl etmiyorsa sende evime gelme diyemessinki...allah yardımcın olsun canım.....

çok sevindim canım:teytey::teytey: allah tamamına erdirdirsin....

bended böyle şeyleri duyduğumda çok üzülüyorum:çok üzgünüm: allah ailelerine sabır versin.....

canım geçmiş olsuna.s. canım bazen gözden kaçabiliyor...darılma sakın:1hug:Şeniz

bademcimm dogum günün kutlu olsun canim..bebislerinle nice nice güsel yillara insallah..bu arada ögrendim bir prens bir prenses geliyormus cok sevindimmm.allahim saglikla kucagina almayida nasip etsin canim

Çok sağol canım..Allah hepimize nasib etsin inşallah Şeniz :Saruboceq:

asicim özür dilerim bitanem...söyleyince hatirladim...kafam baska yerlerde oluce böyle oluyor bitanem...ama yinede rüyan insallah güzel hayirli seylere cikar tatlimmm

canlarımm nasılsınız çok özledim ben sizi dün iş güç giremedim pek yarın akşam misafirim var şimdide onlara hazırlık yapıyorum bu arada bi hamile haberi daha gelmiş :teytey: sudeyonca hayırlı olsun bebişin cnm. ben uğrarım yine grş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…