-badem-
Doğum günün kutlu olsun
İyi ki doğdun bitanemmmmm :sm_cool:
Bu yaşında tüm güzelliklerin seninle , bebişlerinle , ailenle ve sevdiklerinle olmasını diliyorum. :Saruboceq:
Yeni yaşında Allahın izniyle bebeklerini kucaklayacaksın. Dünyada aldığın en güzel hediye muhakkak ki onlar. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bitanem mucizelerini. Dualarımız hep seninle. Sağlıkla gelsinler , hayırlı evlat olsunlar. :Saruboceq:
Sağlık , huzur , mutluluk , şans ve refah hep sizinle olsun. :Saruboceq:
Nice yaşlara inşallah canıımmm. Şeniz
Seni çoooooooooook seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :asigim:
herkese iyi pazarlarrrrrrrrrrrrrrr
iyi dinlenmeler
BADEM canim dogum gunun kutlu olsun nice mutlu huzurlu saglikli senelere kocaman bir aile ile birlikteeeeeeeeeeeee
bilmiyordum ama ögrendimmm şimdiiii
bugün bademin dogum günüymüşşyerimseniben
canımm allah nice yaşlara sevdiklerinle beraber geçirmeni nasip etsin inşallah
umarımm gelecekteki yaşların birönceki yaşından çoook çoook daha güzel geçsin inşallahhh:Saruboceq:
allah seni sevdiklerinden özelliklede eşin ve bebişlerinden ayırmasın:Saruboceq:
Fadik bitanem sen hastalanabildin mi? Ben kaçırdım mı? Yoksa halen beklemede misin? :uhm:
kızlar bildiğiniz üzere eşim salı günü gemiye gidiyor ve 6 ay yok...
cuma akşamı görümcem 2 çocuğuyla bize geldi ve hala da bizde.ayrıca diğer görümcemin evi de karşı blokta.ve görümcem tek yaşıyor oraya da gitmez.bizde bilgisayar varmış,işi varmış...biz çocuklarla ilgilenirken onu halledecekmiş...o kadar sinir oldum ki anlatamam... benim eşimle son günlerim ve biz daha 3,5 aylık evliyiz.yalnız kalmak istermiyiz istemezmiyiz soran yok... hiç düşünce yok yaa...bide çocukları o kadar yaramaz ki anlatamam.söz falan dinlemiyorlar.ufak 15 aylık kız eline kırmızı tükenmez kalem vermiş annesi oyalansın diye,bir fark ettim ki yemek masasının sandalyelerini çiziyor rastgele.bide krem döşeme düşünün.kızım ne yaptın dedi sadece o kadar.diğer oğlan 6 yaşında bilgisayarın bütün kablolarını usb soketlerini hep çıkarmış.ağzımı açıp tek kelime etmedin.niye yaptın bile demedim.neyse akşam eşim geldi evi bir gördü heryer heryerde.benim elimde çayım tv izlemeye çalışıyorum.ne oldu dedi.bilmem ablana sor dedim...başladılar tartışmaya.ya boşver falan dedim,canı sağolsun çocukların ama dinletemedim.baktım abla küstü başladı somurtmaya.o kadar rahatsız oldum ki onun o tavrına.neymiş efendim eşim çocukken çok bozmuş onun eşyalarını sıra çocuklardaymış.bunu geçtim asıl bu haftasonu benim yumurtlama günümdü.yalnız kalamadık ki... cuma akşam sordu bana adet günün ne zaman oldun mu die?bende oldum hatta bu akşam yumurtlama günüm dedim.(bu arada görümcem hemşire)hıı dedi.neyse biz boş durmadık tabi durumu değerlendirdik.:jeyyar:eşim banyo yapalım dedi.hayır sabaha karşı yapıcaz dedim.baktım çocuk ağlıyor görümce uyanık.napim dedim.o da bile bile durmasaydı...girdim banyoya takır tukur sesler çıkarıom anlasın die yok:lepi:...bugunde allahtan nöbetim var hastaneye geldim sabah 9da.eşim de sonkez kursa gidecek saat 11de o evde tek başına 2 çocukla.bakalım gidince ne görücem...ev yıkılmasa iyi...asıl kızdığım olay çocuğna sahip çıkmıyor...bırakıp komşulara gidiyo.ben bakıcımıyım.eşime akşam yalvarıo.sen dayısın bu gece de sen uyut die.eşim de abla sana 2.yapma dedi herkes bakamazsın dedi ama ben başımın çaresine bakarım dedin.o zaman başının çaresine bak...bana da izin vermrdi...kafamçokkarıştıhaksızmıyım kızlar ya sinirlenmekte...:a015:
canım seni çok iyi anlıyorum....görümcende aklı başında bir insan ...kendsi bunları akıl etmiyorsa sende evime gelme diyemessinki...allah yardımcın olsun canım.....ya görümcem bizim evimizde bekarken çok oturmuş butun çevresi burda...herkesi tanıyor.geldiği gün üst katta bir arkadaşı var ona gitti hemen şacımı boyasın iniyom dedi bende işten izin aldım eşimle vakit geçirim die.başladım yemek yapmaya.eşimde çocuklara bakıyor saat akşam 7 oldu yok.8 oldu yok eşim gelmezse gelmesin onu beklersek aç kalırız o şimdi fal baktırıyordur.40 yıllık ablam tanırım dedi.ben küçüğe eşim oğlana yemek yedirdik ama çocuklar nasıl açıkmış anlatamam.küçük kız 1 tabak makarna 1 kase patates yemeği yedi.düşün artık...gezmeye bayılıyor anneleri.çocuklar kendi hallerinde...valla o kadar rahat oturdum ki casperim anlatamam.çünkü öbür türlü strese giricem ve gider ayak eşimin kalbini kırıcam... en iyisi takmamak oldu ne kadar becerdiysem artık...
çok sevindim canım:teytey::teytey: allah tamamına erdirdirsin....Selam canlarımmm evet bende hamileyim sonunda bilgilerimi istemişsiniz... 16 aylık evliyim hiç korunmadık pko oldugumu öğrendim ve tedavime başladım ilk tedavimdi klomen 1 tane ile başladık yumurta takibim başladı yumurtam 8-9 ml de kalmıştı ve dr artık büyümez dedi artık gelme bir dahaki aya kaldı. Tabi ben o gün üzüldüm hapla bile yumurtam büyümedi diye sonra aradan 1,5 hafta gecti benden sümüksü akıntı geldi yapışkan bende acaba yumurtladım mı diye dr gittim tekrar bide baktık yumurtalmışımda çatlamışta ben şok oldum nsl oldu die.. Tabi yine üzüldüm çatladığı günü kaçırmıştık çünkü. Neyse sonra bana dr dediki yinede belli olmaz hamilede kalabilirsin adet tarihim 14 ocakdı ama gec yumurtala oldugu için gec adet olursun 14 ocagı 15 gün gecsin dedi öyle test yap dedi. Ve ay sonu oldu adet olmadım belirti olarak sadece göğüslerim hassastı ve acıyodu neyse en son dün işte artık kan testi yapmaya gidicez ama ben çok tuhaftım çıkmazsa diye ağlıyodum Allaha dua ediyodum hayırlısını ver diye ilk önce eyip sultan hz.lerine gittik dua ettik eşimle sonrada hast. gittik sonuc cıktı actım baktım değer yazıyo 9973 buda ne dedim hemen dr gittik hemşire dedi hamilesin eşim ve ben birbirmize baktık güldük işte öyle sonra eve geldik idrarda yaptım hemen çıktı çok şükür Allahıma nasip etti gercekten Allahtan ümit kesilmiyormuş bana yumurtan büyümez dediler ama büyüdüde çatladıda hamile kaldım :) Allahım isteyen herkese nasip etsin
bended böyle şeyleri duyduğumda çok üzülüyorum:çok üzgünüm: allah ailelerine sabır versin.....bugun kötü bir gün arkadaşlar
sabah 2 yaşında havaleden menenjit geçiren çocuğu taburcu ettik.bakalım emar çekilecek çocuğa beyninde hasar var mı? o kadar şanslı mı?
birde 2 günlük bir bebek solunum yetmezliğinden ex olmuş.sadece 2gün yaşayabilmiş...
çocuklara üzülüyorum yaaa...
canım geçmiş olsuna.s. canım bazen gözden kaçabiliyor...darılma sakın:1hug:Şenizhaklısın canım uzun zamandır giremedim arada bi bakıyodum ama seninle karsılasamıyoduk bi türlü ben grip olmusum da yattım falan işte birasda sitemim var ben kızlara yazıyorum ama beni tanımadıkları için olsa gerek cevap alamıyorum birazda o yüzden girmedim neyse canım umarım denk gelip sohbet ederiz kendine cok iyi bak
bademcimm dogum günün kutlu olsun canim..bebislerinle nice nice güsel yillara insallah..bu arada ögrendim bir prens bir prenses geliyormus cok sevindimmm.allahim saglikla kucagina almayida nasip etsin canim
badem sana da mutlu yaşlarr yıllaarrrrr.yeni yaşında rabbim herşeyi gönlüne göre versin...
Ne güzel bir sürpriz mesaj böyle
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
ŞenizŞenizŞeniz
:1hug::1hug:
:asigim:
canım bademcim doğum günün kutlu olsun tatlım bebişlerinle uzun uzun yılllar dilerim canımmm
doğum günün kutlu olsun bademcimmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?