Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aaa :1shok: badem in doğum günüymüş
sevdiklerinle ve minik yawrularınla nice nice yıllara canımŞeniz
dünyanın en güzel hediyeleri şuan seninle delikafadulden

sudeyoncaa tebrik ederim canim insallah saglikla alirsin kucagina yavrunu

bademcim dogum gunun kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu yillara canimm

kızlar nerdeyse yüz sayfa yazmışsınız 3 gün yoktum sadece ben bu sayfaları nasıl okurum ..yarın olsun da okurum inşşş hepinizi öpüyorum.bademciiim doğumgünün kutlu olsun tatlımmm..nice yıllara sağlıkla inşş...bebişlerinle eşinle ve bizimle birlikte..a.s.

yeni bi hamişmi var yoksa ???
bademcim doğumgünün kutlu olsun nice yıllara bebişlerinle
dünyanın en güzel hedyeleri zaten seninle

kızlar iyi akşamlar nasılsınız..badem canım doğum günün kutlu olsun...
yarın test yaptırıyorum ama hiç ümidim yok karnıma ağrılar giriyor yaptırmayayım dedim eşim yarın test yaptıracakmıyız dedi.negatif sonucu görürsem yıkılırım resmen.artık rüyalarımda test yaptırıyorum sürekli.ne zor şeymiş allah düşmanımın başına vermesin...

DOğum günün kutlu olsun -badem- kızın ve oğlunla daha nice sağlıklı uzun ömürler geçirirsiniz inşallah :asigim: :Saruboceq:

inşallah pozitif olur canım dualarım seninle :Saruboceq: stres yapacağına biranönce öğrenmen daha iyi bence :1hug:

kızlaaaaaarrrrrrr ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm..

hoşgeldin canıma.s.evet biraz sayfalar birikti hadi sana kolay gelsin kaydirigubbakcemile3
selam kizlarrr,herkes uyudumu yoksaaa???

selam canım....canım ben uyumadım ama işim var devamlı giremiyorum...belki aniden çıkmam da gerekebilir:çok üzgünüm:

canım senin pozitifi görmeni o kadar çok istiyorum ki....inşallah yarın görürüsün.....

Doğum günün kutlu olsun bademm.. ikizlerin ve eşinle sağlıklı, uzun seneler dilerim...

Kızlar iyi geceler.. bugün ara ara okudum ama yazmaya fırsatım olmadı.. evde tadilat var.. cumaya kadar belki biter.. bu arada fazla giremem girsemde pek yazamam.. hepinizin herşey gönlünce olsun inş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: ayrı ayrı yazmak istiyordum ama yorgunum.. kusura bakmayın.. nesrin Allah kavuştursun tekrar. sevcan tüpler açıkmış gözün aydın.. mirmirmirmir

:çok üzgünüm::a015::çok üzgünüm::a015::çok üzgünüm::a015:Artık uğrayamıycam kızlarr öyle gerekiyorr iyi değilim neyin var demeyin ne ben diyim ne siz sorun hepinizi özlücem...

hadi hayirlisi,insallah güzel haberlerle dönersin canimmm:Saruboceq:
:çok üzgünüm::a015::çok üzgünüm::a015::çok üzgünüm::a015:Artık uğrayamıycam kızlarr öyle gerekiyorr iyi değilim neyin var demeyin ne ben diyim ne siz sorun hepinizi özlücem...
balimmm:uhm::a015::a015:

balım sormayın demişsin sormuyorum...sana kalsın, dilerim her ne ise hoşçakal dedirten, gitsin yeni merhabaların yolunu açsın...sevgiler:teselli:

slm, kizlar, nasilsiniz?
ben hala dinlenmede daha dogrusuSIKI yonetimdeyim, esim annem, kizkardesim yenggem...hepsi basimda gardiyan bu yuzden ancak yazabiliyorum.

beni dusunen ve dusunmeyen butuuuuun arkadaslarima kucak dolusu sevgiler, yeni hamilerimze hayirli olsun allah kucaklarinada almayi nasip etsin.

ben butun gun yatiyorum, yemekler onume tepsiyle geliyo, yani durumum çok iyi ama bu seferde ya tutmazsa o kadar insanda benimle birlikte uzulecek buda biraz stres yapiyo ama allaha sukurler olsun içim hala huzur dolu. karin agrilarim ama bu normaldir çunki bir suru hormon kullaniyorum ayriyetten birde metformin (seker hapi pko için) kullaniyorum buda zaten acayip bagirsak faliyeti yapiyo )
dunden beri goguslerim çok sisti nerdeyse ayaklarimi goremicem ) ya aslinda tupbebek transferinden 11 gun sonra idrarda çikiyo, yani aslinda cumartesi test yapabilirim ama daha karar veremedim, yaptirip meragimi gidersemmi yoksa buyu bozulmasin diye beklesemmi bilemiyorum..
annem çok umutlu bu sefer tutacak gorursun diyo, dusuk yaptigimdada soylemisti, insallah haklidir.
allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun....

Katsamda gönlümün sabrina sabir,yarinki hasretin bugünden hazir.Sanmaki gönlüm öylesine kederli,hasretin bile senin kadar degerli

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Günaydınlarr , iyi haftalar güzel bayanlar. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Güzel bir gün geçirip haftaya güzel başlayalım istiyorum. :lepi:

Yabangülüm inşallah güzel haberlerini alırız canım. :Saruboceq: :CüvCüv:

heja tatlım senin de aşılaman inşallah başarılı geçmiştir. :Saruboceq: :CüvCüv:

Hepinizi kocaman öpüyorum ve hemen geçmişe bakıyorum. Benim yoğunluğum devam ediyor. 1,5 hafta sonra rahata ereceğim inşallah. Burdayken de sitedeki acil işlerime bakmaya devam ediyorum. Yarasa gibi geç saatlerde giriyorum. kaydirigubbakcemile3 İnşallah ben de normale döneceğim yakında. :1rolleyes:

Sizlere iyi sohbetler canlarım. Şeniz Şeniz :asigim:Şeniz

Son düzenleme:
günaydın kızlar iyi haftalar. hadi kıpırdayın bakalım inşallahbugün güzel haberler gelecek.

yabangülüm bende heyecanla sonucunu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…