inşallah pozitif olur canım dualarım seninle :Saruboceq: stres yapacağına biranönce öğrenmen daha iyi bence :1hug:kızlar iyi akşamlar nasılsınız..badem canım doğum günün kutlu olsun...
yarın test yaptırıyorum ama hiç ümidim yok karnıma ağrılar giriyor yaptırmayayım dedim eşim yarın test yaptıracakmıyız dedi.negatif sonucu görürsem yıkılırım resmen.artık rüyalarımda test yaptırıyorum sürekli.ne zor şeymiş allah düşmanımın başına vermesin...
kızlaaaaaarrrrrrr ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm..
kızlar nerdeyse yüz sayfa yazmışsınız 3 gün yoktum sadece ben bu sayfaları nasıl okurum ..yarın olsun da okurum inşşş hepinizi öpüyorum.bademciiim doğumgünün kutlu olsun tatlımmm..nice yıllara sağlıkla inşş...bebişlerinle eşinle ve bizimle birlikte..a.s.
selam kizlarrr,herkes uyudumu yoksaaa???
kızlar iyi akşamlar nasılsınız..badem canım doğum günün kutlu olsun...
yarın test yaptırıyorum ama hiç ümidim yok karnıma ağrılar giriyor yaptırmayayım dedim eşim yarın test yaptıracakmıyız dedi.negatif sonucu görürsem yıkılırım resmen.artık rüyalarımda test yaptırıyorum sürekli.ne zor şeymiş allah düşmanımın başına vermesin...
:çok üzgünüm::a015::çok üzgünüm::a015::çok üzgünüm::a015:Artık uğrayamıycam kızlarr öyle gerekiyorr iyi değilimneyin var demeyin ne ben diyim ne siz sorun hepinizi özlücem...
hadi hayirlisi,insallah güzel haberlerle dönersin canimmm:Saruboceq:kızlar iyi akşamlar nasılsınız..badem canım doğum günün kutlu olsun...
balimmm:uhm::a015::a015::çok üzgünüm::a015::çok üzgünüm::a015::çok üzgünüm::a015:Artık uğrayamıycam kızlarr öyle gerekiyorr iyi değilimneyin var demeyin ne ben diyim ne siz sorun hepinizi özlücem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?