Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:çok üzgünüm::a015::çok üzgünüm::a015::çok üzgünüm::a015:Artık uğrayamıycam kızlarr öyle gerekiyorr iyi değilim neyin var demeyin ne ben diyim ne siz sorun hepinizi özlücem...

canım bizde seni özliycez. kendine iyi bak. sorun her neyse bilmiyorum ama unutma ki hiçbirşey senden ve senin sağlığından önemli olamaz.dilerim en kısa zamanda sorununu çözersin ve tekrar gelirsin canım. buralar sensiz olmaz canım. senağlamasenağlama

Son düzenleme:
Günaydın kızlarr
BUgününüz dününüzden güzel geçsin inşallah hihoyyyt
Hade uyanmayanlar kalkın bakem tuttum saçınızdan hade kaydirigubbakcemile

Balım :çok üzgünüm: balköpüğüm :a015:

günaydın kızlar nasılsınız balımm soramıyoruz ama sebep neyse bi an evvel geçer gider inşallah özliycez seni :a015:

GÜNAYDIN KIZLARRR
bu hafta inşallahh bol hamişli geçer:Saruboceq:
yabangülüm umarım hala kırmızılar gelmemiştirr ve sende bugünnn pozitif sonucunu alırsıınnn:Saruboceq:
topigin yaramazı balııım gel biran önceee:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
düngecede kimse dogru düzgün topige yazmamışşş demekki tüm topik çalışmadaydıı:jeyyar::jeyyar:
pinkrose canım hoşgeldinn tatilin nasıldı bakalımmm:jeyyar::jeyyar:

günaydın bal peteklerim yeni bir ay,yeni bir hafta, yeni bir gün, yeni başlangıçlar inşallah bu ay gönlümüzdeki tüm dilekler gerçek olur :Saruboceq:
nevrocum çok yoğunsun alaah işlerinde kolaylıklar versin canım ve bu arada sanırım ben regl oluyorum :çok üzgünüm:

:çok üzgünüm::a015::çok üzgünüm::a015::çok üzgünüm::a015:Artık uğrayamıycam kızlarr öyle gerekiyorr iyi değilim neyin var demeyin ne ben diyim ne siz sorun hepinizi özlücem...

canım sensiz olmaz buralar özlettme fazla kendini :a015:
sorun ne olursa olsun allahtan başka sığınağımız yok rabbim yardımcın olsun :Saruboceq:

zambak 3 nasılsın canım özledim valla sizleri

sagol canım ben iyiyim
ya sen nasılsınnnyerimseniben
oyyy diyet başarı öyküleriini okudummdaa sinir oldum kendime ve nefsimeeecokacimcoook
bende başarmak istiyorummmm:mymeka:
neyse ben çıkıyorum 1 saat sonra gelirimmmma.s.

günaydin kizlar..harika bir hafta diliyorum herkese...
aysecim insallah bebegin seninledir canim,dualarimizdasin...
canlar cikmadan size bakayim dedim..simdi okula gidiyorum sonuc icin,sonrada doktora gidecegim..eve dönmem en gec 6yi bulur,cünkü ev okul klinik tam ters yerlerdecok ümitliyim,insallah yumoslarim saglamdir,gereken boyuta ulasmistir ve kistleri almak zorunda kalmazlar...
hepinizi cok öpüyorum,sevgiyle kalin...

adamı hasta etme kızım neden gelmeyeceksin :mymeka:
sensiz ne tadı va buranın herşeyin (yalancıktan ayağını kaldıran smile :roflol::roflol:)

şaka bi tarafa bi tanem
dönem dönem o çıkmazlardan geçiyoruz inan
ama sonunda anlıyoruzki
paylaşmak burda olmak en iyisi:lepi:
hemen dönmen dileğiyle çook öpüyorum seniŞeniz

gunaydın şekerler nasılsınız haftasonu gorusemedık mısafırlerım vardı bu aksam 4,30 da randevum var dua edın canlarım hersey yolunda olsun cok heyecanlıyım

zambağım günaydın. nereye kayboldun tıkınmaya gittin demi.bende zayıflayamıyorum yaaa iyice tombiş oldum ne olacak bizim bu halimiz

ahh bitanem inşallahh:1hug: :1hug:
inşallah güzel haberlerle gelirsin:lepi:

kolay gelsin canım inşallah güzel haberlerle gelirsin

ayşe57 herşeyin yolunda olmasına sevindim canım. bol bol dinlen bakalım. bebişlerin seninle şu an. inşallah annelerine tutunacaklar ve çok yakında halaylarını çekicez.

pinkrose tatil nasıldi bakıym iyi değerlendirseydiniz canım:jeyyar:

hejacım dün aşılaman yapılcaktı. inşallah iyi geçmiştir canım. spermcikler yolu buluversinler ve bebişlerin sana sımsıkı tutunuversinler canım

bademim dün doğumgününmüş canım. eşinle bebişlerinle sağlıklı,huzurlu mutlu sevgi dolu bir yaşam sürmen dileğiyle nice nice yıllara canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…