:çok üzgünüm::a015::çok üzgünüm::a015::çok üzgünüm::a015:Artık uğrayamıycam kızlarr öyle gerekiyorr iyi değilimneyin var demeyin ne ben diyim ne siz sorun hepinizi özlücem...
:çok üzgünüm::a015::çok üzgünüm::a015::çok üzgünüm::a015:Artık uğrayamıycam kızlarr öyle gerekiyorr iyi değilimneyin var demeyin ne ben diyim ne siz sorun hepinizi özlücem...
zambak 3 nasılsın canım özledim valla sizleri
sagol canım ben iyiyim
ya sen nasılsınnnyerimseniben
oyyy diyet başarı öyküleriini okudummdaa sinir oldum kendime ve nefsimeeecokacimcoook
bende başarmak istiyorummmm:mymeka:
neyse ben çıkıyorum 1 saat sonra gelirimmmma.s.
günaydin kizlar..harika bir hafta diliyorum herkese...
aysecim insallah bebegin seninledir canim,dualarimizdasin...
canlar cikmadan size bakayim dedim..simdi okula gidiyorum sonuc icin,sonrada doktora gidecegim..eve dönmem en gec 6yi bulur,cünkü ev okul klinik tam ters yerlerdecok ümitliyim,insallah yumoslarim saglamdir,gereken boyuta ulasmistir ve kistleri almak zorunda kalmazlar...
hepinizi cok öpüyorum,sevgiyle kalin...
günaydin kizlar..harika bir hafta diliyorum herkese...
aysecim insallah bebegin seninledir canim,dualarimizdasin...
canlar cikmadan size bakayim dedim..simdi okula gidiyorum sonuc icin,sonrada doktora gidecegim..eve dönmem en gec 6yi bulur,cünkü ev okul klinik tam ters yerlerdecok ümitliyim,insallah yumoslarim saglamdir,gereken boyuta ulasmistir ve kistleri almak zorunda kalmazlar...
hepinizi cok öpüyorum,sevgiyle kalin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?