dlkhsyn canım inş istediğin gibidir herşey,casper33 senin nasıl gidiyor canım inş sendede herşey yolundadır kızlar dualarımız sizlerle
günaydın herkese bitanelerimm sizi çok özledim .. balkafamızı çok yakında buraya detiricem merak etmeyin:jeyyar: sadece biraz zamana ihtiyacı var
eşim biraz daHA iyi canım sağol :1hug: işe gidebildi en azından çok şükü rabbim beterinden korusun :Saruboceq: senin tahlil günün nezaman canımbizde seni özledik canım. eşin nasıl oldu tamamen iyileşmiştir inşallah.
balımı saçından tut kaydirigubbakcemilesürükle getir buraya.
burası onsuz olmaz. sonra kim benim kafama vurup kendime getirecek. ben onu çok sevmiştim seninle olan yaramazlıklarına alışmıştım. sanırım sen onla msn den görüşebiliyosun. ona söyle canım biraz kafasını toparlasın dinlensin ama mutlaka gelsin.
eşim biraz daHA iyi canım sağol :1hug: işe gidebildi en azından çok şükü rabbim beterinden korusun :Saruboceq: senin tahlil günün nezaman canım
zambağım günaydın. nereye kayboldun tıkınmaya gittin demi.bende zayıflayamıyorum yaaa iyice tombiş oldum ne olacak bizim bu halimiz
hayıııır
tıkannmadıııııımmmmmm
azcık bişey yedim zatencokacimcoook
sen napıyosun işlerin yogun degil galibaşakkıdı
belli olmaz orası kötü düşünme :ecrin_bebek:cuma günü canım. ama cumayı beklemeye gerek kalmayacak gibi
cuma günü canım. ama cumayı beklemeye gerek kalmayacak gibi
Kızlar morfoloji bozukluğu içi kullanılan bir bitkisel ilaç varmış deniz42 arkadışmda bu konuyla ilgili başlık açmış PYCNOGENOL adında .Yaptığım araştırmaya göre bozukluğu olan arkadaşlar kara üzüm çekirdeğide de bu ilaçla aynı değerlere sahipmiş hatta daha fazla o yüzden morfoloji için kara üzüm çekirdeği kullanabiliriz ben en yakın zamanda aktardan almayı düşünüyorum.Ya birde kızlar bu morfoloji olayı gerçekten hiç çözümü yokmu yani düzelme şansı yok diyen var az diyen var bu şekilde bitkisel şeylerle düzelten var.Analayacağınız bir yeri okuyorsun umutlanıyorsun sonra bir başka yorumla ümitlerin tükeniyor napıcaz bilmiyorum.Rabbim bizi daha fazla bekletmeden bebeğimzi göndersin .Burda mucize yaşayan arkadaşların mucizelerini bizede yaşatsın inşallah...
canım eger kırmızılar gelirse İ(dilerimki gelmez)umutsuzluga karamsarlıga düşme
:mymeka:tamammı kızzz
aslında işlerim yoğun ama kendimi veremiyorum işime aşılamadn beri böyleyim ne ypayım sonuç neticelenince tam dönerim işlerime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?