Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
dlkhsyn canım inş istediğin gibidir herşey,casper33 senin nasıl gidiyor canım inş sendede herşey yolundadır kızlar dualarımız sizlerle

günaydın herkese bitanelerimm sizi çok özledim .. balkafamızı çok yakında buraya detiricem merak etmeyin:jeyyar: sadece biraz zamana ihtiyacı var

dlkhsyn canım inş istediğin gibidir herşey,casper33 senin nasıl gidiyor canım inş sendede herşey yolundadır kızlar dualarımız sizlerle

idare eder canım. ama bugün sancılarım arttı.her an adet olacakmışım gibiyim. 1. aşılamamda 11. gün adet olmuştum. çarşamba günüde 11. gün sanırım kırmızıların eli kulağında. bide akşamdan beri oturdukça falan sanki kasığıma bişi batıyo buda muhtemelen kist oldu gene.

duaların için tşk ederim canım. sen nasılsın peki

günaydın herkese bitanelerimm sizi çok özledim .. balkafamızı çok yakında buraya detiricem merak etmeyin:jeyyar: sadece biraz zamana ihtiyacı var

bizde seni özledik canım. eşin nasıl oldu tamamen iyileşmiştir inşallah.

balımı saçından tut kaydirigubbakcemilesürükle getir buraya.
burası onsuz olmaz. sonra kim benim kafama vurup kendime getirecek. ben onu çok sevmiştim seninle olan yaramazlıklarına alışmıştım. sanırım sen onla msn den görüşebiliyosun. ona söyle canım biraz kafasını toparlasın dinlensin ama mutlaka gelsin.

iyidir canım benimde kırmızıların eli kulagında ama inş seninkiler ellerini çekerler kulaklarından :)

eşim biraz daHA iyi canım sağol :1hug: işe gidebildi en azından çok şükü rabbim beterinden korusun :Saruboceq: senin tahlil günün nezaman canım

laluz kara üzüm çekirdeğini nasıl kullanıcakmış eşlerimiz.
bilgi verir misin?
bende alıyım bari bu akşam kara üzüm çekirdeği.
bi de bunu deneyelim.
bide şu diğer ilacı kullanan varmı aramızda kızlar.....

canım eger kırmızılar gelirse İ(dilerimki gelmez)umutsuzluga karamsarlıga düşme
:mymeka:tamammı kızzz

eskisi kadar karamsar değilim 2 gün ağlarım 3. gün bişiyim kalmaz. en azından derim tüpbebeğe biraz daha yaklaşmış oluyorum ne yapayım. şimdi bide diyolar devlet 3. aşılamayı karşılamıyo kendi cebinden yaptırıyomuşsun. onu araştırıcam bide

kızlar ya bizim gibisinide herkes bulamaz ha.
bilgi açısından
tüpbebekde uzmanlaşıyoruz gitgide
aşılamalarda uzmanız zaten
yumurtla günüymüş ateş ölçmeymiş
kullanılan ilçalardı gün sayımlarıydı
şifalı bitkileride tam çözdükmü süperiz vallaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…