Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
devlette maşallah işi gücü kanun değiştirmek oldu ya biz tüp bebege karar verdik 10 gün sonra 3 yıllık evli olmak şartı getirmiş,bizde özel yaptırmak durumunda kalmıştık,desene 3 yılı doldurana kadar hiç birini karşılamaz olcak

afeeerin kız sanaaakaydirigubbakcemile5
üzülmekle elimize birşey geçmez tabikii
bende aşılama yaptırcam ama tutmazsada üzülmeyecemmm
çünkü beni yıpratmaktan başka bişeye yaramaz olmadı bidaha yapılır yada tüpbebege gidilirr çok dogru söylüyosunn canımmm a.s.a.s.

evet öylede aklımda burda kalıyo hamiş varmı kızlar geldimi ne konuşuyorlar. zaten bu gidişle kovulacam yakında:roflol:

sabırsız nasılsın cnm gelen giden yok dimi :Saruboceq:
yok bitanem gelen giden yok aman gelmesinleer bu seferde geç kaldılar :mymeka: :asigim: son günlerde ateşte yüksek çıkıyor hayırdır inşallah ama ümidim yok

sabizsiz hoş geldin canım tekrar geçmiş olsun,
sağol tatlım hoşbulduk teşekkür ederimmm Şeniz

sabırsızımm gününmü geçtiii
kaççç günnnnn?
amanınn ateşte yüksek çıkıyormuşşşşkaydirigubbakcemile3
neki buuu acabaaa

herkese günaydinlarhihoyyythihoyyyt
ah güzelim iyi ögreniyoruzda birde bebek gelse:çok üzgünüm::teytey:

ne kadar güzel ailen hepsi yanindalar,insallah bebek haberiyle dahada mutlu olursunuz:Saruboceq:

sabırsızım ateşe dilaltından bakıyosun koltukalatındanmı
dil altından ölçüyorum canım kaydirigubbakcemile5

sabırsızımm gününmü geçtiii
kaççç günnnnn?
amanınn ateşte yüksek çıkıyormuşşşşkaydirigubbakcemile3
neki buuu acabaaa
iki gün geçti cnm
ama dediğim gibi ümidim yok çünkü belirtimde yok

iki gün geçti cnm

gıcııııkkkk belirti olmak zorunda degil sende biliyosunklava:klava:
bak rapunzele hiç belirtisi yok ve unutuyorum bazen diyorduuu
ya inşallah bebiş vardııırrr:teytey:
ateşin kaç mesela bugünn kaçtııı

Canım o anlarda ya kimsenin olmadığı bir ana ya da çok akıcı bir konunun arasına denk gelmişsindir. Yoksa öyle şey olmaz. :1hug: a.s.

Canım hoşgeldinnn. :1hug:Oku bakalım şimdi. sırnaşık şey Ki bu az bile. sositososito Seni çok üzmedik bak. a.s.

iki gün geçti cnm

hım. ben koltukaltından baktım bir hafta. ateş ölçme topiğine baktımda herkesin ateşi 36 ve üstünde ben ölçüyorum 35 lerde bune ya dedim ya derece bozuk yada benim ateşim bozuk :roflol:

:çok üzgünüm::a015::çok üzgünüm::a015::çok üzgünüm::a015:Artık uğrayamıycam kızlarr öyle gerekiyorr iyi değilim neyin var demeyin ne ben diyim ne siz sorun hepinizi özlücem...

Balımmm ben seni çok iyi anlıyorum. Her zaman destekçinim. Seni çok seseyom. En önemlisi sağlığın benim için. Sen iyi ol da ben seni gelir yine bulurum. Sonra yine aramızda görürüz seni muhakkak. Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…