eskisi kadar karamsar değilim 2 gün ağlarım 3. gün bişiyim kalmaz. en azından derim tüpbebeğe biraz daha yaklaşmış oluyorum ne yapayım. şimdi bide diyolar devlet 3. aşılamayı karşılamıyo kendi cebinden yaptırıyomuşsun. onu araştırıcam bide
yok bitanem gelen giden yok aman gelmesinleer bu seferde geç kaldılar :mymeka: :asigim: son günlerde ateşte yüksek çıkıyor hayırdır inşallah ama ümidim yoksabırsız nasılsın cnm gelen giden yok dimi :Saruboceq:
sağol tatlım hoşbulduk teşekkür ederimmm Şenizsabizsiz hoş geldin canım tekrar geçmiş olsun,
yok bitanem gelen giden yok aman gelmesinleer bu seferde geç kaldılar :mymeka: :asigim: son günlerde ateşte yüksek çıkıyor hayırdır inşallah ama ümidim yok
sağol tatlım hoşbulduk teşekkür ederimmm Şeniz
kızlar ya bizim gibisinide herkes bulamaz ha.
bilgi açısından
tüpbebekde uzmanlaşıyoruz gitgide
aşılamalarda uzmanız zaten
yumurtla günüymüş ateş ölçmeymiş
kullanılan ilçalardı gün sayımlarıydı
şifalı bitkileride tam çözdükmü süperiz vallaha
herkese günaydinlarhihoyyythihoyyyt
ah güzelim iyi ögreniyoruzda birde bebek gelse:çok üzgünüm::teytey:
slm, kizlar, nasilsiniz?
ben hala dinlenmede daha dogrusuSIKI yonetimdeyim, esim annem, kizkardesim yenggem...hepsi basimda gardiyan bu yuzden ancak yazabiliyorum.
beni dusunen ve dusunmeyen butuuuuun arkadaslarima kucak dolusu sevgiler, yeni hamilerimze hayirli olsun allah kucaklarinada almayi nasip etsin.
ben butun gun yatiyorum, yemekler onume tepsiyle geliyo, yani durumum çok iyi ama bu seferde ya tutmazsa o kadar insanda benimle birlikte uzulecek buda biraz stres yapiyo ama allaha sukurler olsun içim hala huzur dolu. karin agrilarim ama bu normaldir çunki bir suru hormon kullaniyorum ayriyetten birde metformin (seker hapi pko için) kullaniyorum buda zaten acayip bagirsak faliyeti yapiyo)
dunden beri goguslerim çok sisti nerdeyse ayaklarimi goremicem) ya aslinda tupbebek transferinden 11 gun sonra idrarda çikiyo, yani aslinda cumartesi test yapabilirim ama daha karar veremedim, yaptirip meragimi gidersemmi yoksa buyu bozulmasin diye beklesemmi bilemiyorum..
annem çok umutlu bu sefer tutacak gorursun diyo, dusuk yaptigimdada soylemisti, insallah haklidir.
allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun....
Katsamda gönlümün sabrina sabir,yarinki hasretin bugünden hazir.Sanmaki gönlüm öylesine kederli,hasretin bile senin kadar degerli
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dil altından ölçüyorum canım kaydirigubbakcemile5sabırsızım ateşe dilaltından bakıyosun koltukalatındanmı
iki gün geçti cnmsabırsızımm gününmü geçtiii
kaççç günnnnn?
amanınn ateşte yüksek çıkıyormuşşşşkaydirigubbakcemile3
neki buuu acabaaa
yok bitanem gelen giden yok aman gelmesinleer bu seferde geç kaldılar :mymeka: :asigim: son günlerde ateşte yüksek çıkıyor hayırdır inşallah ama ümidim yok
yaa öyle deme yani boşa ümitlenmeyelim tabiki ama belli olmuyo işte bu iş her an bi süpriz olabailir ayy inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:
dil altından ölçüyorum canım kaydirigubbakcemile5
iki gün geçti cnm
ama dediğim gibi ümidim yok çünkü belirtimde yok
haklısın canım uzun zamandır giremedim arada bi bakıyodum ama seninle karsılasamıyoduk bi türlü ben grip olmusum da yattım falan işte birasda sitemim var ben kızlara yazıyorum ama beni tanımadıkları için olsa gerek cevap alamıyorum birazda o yüzden girmedim neyse canım umarım denk gelip sohbet ederiz kendine cok iyi bak
kızlar nerdeyse yüz sayfa yazmışsınız 3 gün yoktum sadece ben bu sayfaları nasıl okurum ..yarın olsun da okurum inşşş hepinizi öpüyorum.bademciiim doğumgünün kutlu olsun tatlımmm..nice yıllara sağlıkla inşş...bebişlerinle eşinle ve bizimle birlikte..a.s.
iki gün geçti cnm
:çok üzgünüm::a015::çok üzgünüm::a015::çok üzgünüm::a015:Artık uğrayamıycam kızlarr öyle gerekiyorr iyi değilimneyin var demeyin ne ben diyim ne siz sorun hepinizi özlücem...
6 şubat canım
iki gün geçti cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?