slm, kizlar, nasilsiniz?
ben hala dinlenmede daha dogrusuSIKI yonetimdeyim, esim annem, kizkardesim yenggem...hepsi basimda gardiyan bu yuzden ancak yazabiliyorum.
beni dusunen ve dusunmeyen butuuuuun arkadaslarima kucak dolusu sevgiler, yeni hamilerimze hayirli olsun allah kucaklarinada almayi nasip etsin.
ben butun gun yatiyorum, yemekler onume tepsiyle geliyo, yani durumum çok iyi ama bu seferde ya tutmazsa o kadar insanda benimle birlikte uzulecek buda biraz stres yapiyo ama allaha sukurler olsun içim hala huzur dolu. karin agrilarim ama bu normaldir çunki bir suru hormon kullaniyorum ayriyetten birde metformin (seker hapi pko için) kullaniyorum buda zaten acayip bagirsak faliyeti yapiyo)
dunden beri goguslerim çok sisti nerdeyse ayaklarimi goremicem) ya aslinda tupbebek transferinden 11 gun sonra idrarda çikiyo, yani aslinda cumartesi test yapabilirim ama daha karar veremedim, yaptirip meragimi gidersemmi yoksa buyu bozulmasin diye beklesemmi bilemiyorum..
annem çok umutlu bu sefer tutacak gorursun diyo, dusuk yaptigimdada soylemisti, insallah haklidir.
allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun....
Katsamda gönlümün sabrina sabir,yarinki hasretin bugünden hazir.Sanmaki gönlüm öylesine kederli,hasretin bile senin kadar degerli
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın bal peteklerim yeni bir ay,yeni bir hafta, yeni bir gün, yeni başlangıçlar inşallah bu ay gönlümüzdeki tüm dilekler gerçek olur :Saruboceq:
nevrocum çok yoğunsun alaah işlerinde kolaylıklar versin canım ve bu arada sanırım ben regl oluyorum :çok üzgünüm:
hadi hayırlısı cnm beklemek çok zor biliyorum ama sters yapmamaya çalış eğer bebiş varsa :Saruboceq: ona yaramaz stres biliyosun öyle düşün
sagol canım ben iyiyim
ya sen nasılsınnnyerimseniben
oyyy diyet başarı öyküleriini okudummdaa sinir oldum kendime ve nefsimeeecokacimcoook
bende başarmak istiyorummmm:mymeka:
neyse ben çıkıyorum 1 saat sonra gelirimmmma.s.
günaydin kizlar..harika bir hafta diliyorum herkese...
aysecim insallah bebegin seninledir canim,dualarimizdasin...
canlar cikmadan size bakayim dedim..simdi okula gidiyorum sonuc icin,sonrada doktora gidecegim..eve dönmem en gec 6yi bulur,cünkü ev okul klinik tam ters yerlerdecok ümitliyim,insallah yumoslarim saglamdir,gereken boyuta ulasmistir ve kistleri almak zorunda kalmazlar...
hepinizi cok öpüyorum,sevgiyle kalin...
Valla sormayın. yasakkelime Bana kilo demeyin.klava: Kafam çok bozuk bu olaya. :mymeka:Geçen sene bu zamanlar 58 kiloydum. 56'ya düşmeyi planlıyordum daha da. Şu an ise 68 kiloyum. 1 sene içinde nasıl oldu anlamadım. Abur cubur çok yedik bir ara. Löp diye kaldı. Şimdi spora başladım. 2 gündür koşu bandında yürüyorum. İnşallah yaza kadar 53 olurum. 15 kilo vermem lazım. 58 de iyi ama olmuşken 53 olayım diyorum. Ama nasıl olacağım onu bilmiyorum. a.s :roflol:
gıcııııkkkk belirti olmak zorunda degil sende biliyosunklava: klava:
bak rapunzele hiç belirtisi yok ve unutuyorum bazen diyorduuu
ya inşallah bebiş vardııırrr:teytey:
ateşin kaç mesela bugünn kaçtııı
:Saruboceq:sabırsız 2 günmü geçti :jeyyar::jeyyar: seni gidi yaramaz seni. hadi bakalım hayırlısı inşallah bişiler vardırrrr:ecrin_bebek:
Valla sormayın. yasakkelime Bana kilo demeyin.klava: Kafam çok bozuk bu olaya. :mymeka:Geçen sene bu zamanlar 58 kiloydum. 56'ya düşmeyi planlıyordum daha da. Şu an ise 68 kiloyum. 1 sene içinde nasıl oldu anlamadım. Abur cubur çok yedik bir ara. Löp diye kaldı. Şimdi spora başladım. 2 gündür koşu bandında yürüyorum. İnşallah yaza kadar 53 olurum. 15 kilo vermem lazım. 58 de iyi ama olmuşken 53 olayım diyorum. Ama nasıl olacağım onu bilmiyorum. a.s :roflol:
sağol rapunzelim Şeniz sen kontrole gidicektin anlat bakalımmmm:lepi:tunaydın nasılsınız bakalım...
gelısmelerı okudum azda olsa..
sabırsızım canım gecmıs olsun..esın suanda ıyı olmasına sevındım...
bu arad gunun gecmıs..hadı bakalım hayırlısı...belırtı arama bende hala belırtı yok
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hejacım asılam hayırlı olsun ınsallah bebesın senledır canımcım..
yabangulum bugun bıze guzel haberlerle gel buraya..:Saruboceq::Saruboceq:
asıcım canım senı boyle gormyı cok sevındım...bebıslerın ınsallah senınledır..annesıne sımsıkı tutunmustur..
sevcancım canım tuplerın acık cıkmıs...sende artık basladınn tedavı asamalarına..bebışinede yaklastın sayılır.:Saruboceq::Saruboceq:
caspercım canım ınsallah renglı olmassın...belırtılere aldanmayın...benden sonrakı hamıs arkadslarda aynısını soyledı..herkes adet olcam dıye beklerken...bebek geldı
36.7 çıkıyor canım CADIARZU
:Saruboceq:
gunaydın şekerler nasılsınız haftasonu gorusemedık mısafırlerım vardı bu aksam 4,30 da randevum var dua edın canlarım hersey yolunda olsun cok heyecanlıyım
günaydın herkese bitanelerimm sizi çok özledim .. balkafamızı çok yakında buraya detiricem merak etmeyin:jeyyar: sadece biraz zamana ihtiyacı var
Günaydııınnn kızlaarrr...
Umarım çok güzel bir hafta olur.
Bol bol hamiş haberi alırız.....
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 biraz daha sabır zambakım ya düşerse kaydirigubbakcemile3canım süperrrrr
ya kan testi yaptırsana
nasıl duruyorsun :1shok:
ben senin yerinde olsamm solugu bir hast.de almıştım şimdiiisırnaşık şey
Şeniz sağol nevrom bugün daha iyi işe gidebildi çok şükür :Saruboceq: içim parçalandı iki günde.. ömrümden ömür gitti hep nöbetlerdeydim ama atlattı çok şükür rabbim kimseye yaşatmasın :Saruboceq: hamişşliğe gelince kaydirigubbakcemile3 buseferde vücudum beni buşekilde yanıltıyor olabilir :bbo: her ay başka bi yerimden vuruyor çünkü sırnaşık şeyTatlım eşin nasıl oldu? :uhm: a.s. Ve inşallah hamişşsindirrrrrrrrrr. :Saruboceq: :CüvCüv: :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?