Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım talimatlara uy bence de. Ne güzel bakıyorlar sana bebek gibi. Ve bu vesileyle göbüşündeki bebişlere de bakıyorlar. İnşallah sevinçli haberini alacağız. Ve bu sefer Rabbim bağışlayacak , sağlıkla kucağına alacaksın. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

Sağol tatlım. İnşallah olmuyorsundur. Yanlış anlıyorsundur dilerim. yasakkelime

Valla sormayın. yasakkelime Bana kilo demeyin. klava: Kafam çok bozuk bu olaya. :mymeka:Geçen sene bu zamanlar 58 kiloydum. 56'ya düşmeyi planlıyordum daha da. Şu an ise 68 kiloyum. 1 sene içinde nasıl oldu anlamadım. Abur cubur çok yedik bir ara. Löp diye kaldı. Şimdi spora başladım. 2 gündür koşu bandında yürüyorum. İnşallah yaza kadar 53 olurum. 15 kilo vermem lazım. 58 de iyi ama olmuşken 53 olayım diyorum. Ama nasıl olacağım onu bilmiyorum. a.s :roflol:

Hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah. :Saruboceq: Kutlayalım bunu yerimseniben

tunaydın nasılsınız bakalım...
gelısmelerı okudum azda olsa..
sabırsızım canım gecmıs olsun..esın suanda ıyı olmasına sevındım...
bu arad gunun gecmıs..hadı bakalım hayırlısı...belırtı arama bende hala belırtı yok
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hejacım asılam hayırlı olsun ınsallah bebesın senledır canımcım..
yabangulum bugun bıze guzel haberlerle gel buraya..:Saruboceq::Saruboceq:
asıcım canım senı boyle gormyı cok sevındım...bebıslerın ınsallah senınledır..annesıne sımsıkı tutunmustur..
sevcancım canım tuplerın acık cıkmıs...sende artık basladınn tedavı asamalarına..bebışinede yaklastın sayılır.:Saruboceq::Saruboceq:
caspercım canım ınsallah renglı olmassın...belırtılere aldanmayın...benden sonrakı hamıs arkadslarda aynısını soyledı..herkes adet olcam dıye beklerken...bebek geldı

canım evet geçen sene spor yapıyordun hatırladım valla
canım önce karar vermek lazııımmm gerisi gelirrrr

36.7 çıkıyor canım CADIARZU

sabırsız 2 günmü geçti :jeyyar::jeyyar: seni gidi yaramaz seni. hadi bakalım hayırlısı inşallah bişiler vardırrrr:ecrin_bebek:
:Saruboceq:

nevroşcum mrh sana bişey sorcam ya benim her defasında sayfayı yenilemezsem yeni yazılan yazılar görünmüyo sorun ne olmuş olabilir sence

nesrıncım dun yazdıklarını okdum...allah yardımcın olsun ne dıyeyım...
bırde esın gıdecek sanırım allah kavustursun:çok üzgünüm:
aysem canım ınsallah bebesılerın bu sefer senınledır..12.gun senden pozıtıf haberı alacaz..:ecrin_bebek:

sormayın ya bende çok kilo aldım. evlendiğimde 53 kilo idim dal gibiydim dal. 2,5 yıl oldu 73 kilo oldum 20 kilo ya bende bu hafta geçsin sonuç genatifse zaten birde kist olmuştur haliyle sıkı bir diyete giricem 20 kilo verememde ne versem kardır yaa

sağol rapunzelim Şeniz sen kontrole gidicektin anlat bakalımmmm:lepi:

gecen ay bende oyleydım..spor okuluna yazılmıstım kılolar yuzunden..ama şimdık bu kılolar bende kaldı ustune bırde kılo alcam..:çok üzgünüm:
ınsallah sende zambakda bu kılolarınızla hamıs kalırsınızdelikafaduldendelikafadulden

gunaydın şekerler nasılsınız haftasonu gorusemedık mısafırlerım vardı bu aksam 4,30 da randevum var dua edın canlarım hersey yolunda olsun cok heyecanlıyım

Canım bugün keseyi görmekle başlayacaksınız inşallah bu tatlı serüvene. Dualarımız seninle. a.s.

canım süperrrrr
ya kan testi yaptırsana
nasıl duruyorsun :1shok:
ben senin yerinde olsamm solugu bir hast.de almıştım şimdiiisırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 biraz daha sabır zambakım ya düşerse kaydirigubbakcemile3

Tatlım eşin nasıl oldu? :uhm: a.s. Ve inşallah hamişşsindirrrrrrrrrr. :Saruboceq: :CüvCüv: :teytey:
Şeniz sağol nevrom bugün daha iyi işe gidebildi çok şükür :Saruboceq: içim parçalandı iki günde.. ömrümden ömür gitti hep nöbetlerdeydim ama atlattı çok şükür rabbim kimseye yaşatmasın :Saruboceq: hamişşliğe gelince kaydirigubbakcemile3 buseferde vücudum beni buşekilde yanıltıyor olabilir :bbo: her ay başka bi yerimden vuruyor çünkü sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…