gecen ay bende oyleydım..spor okuluna yazılmıstım kılolar yuzunden..ama şimdık bu kılolar bende kaldı ustune bırde kılo alcam..:çok üzgünüm:
ınsallah sende zambakda bu kılolarınızla hamıs kalırsınızdelikafaduldendelikafadulden
sağol rapunzelim Şeniz sen kontrole gidicektin anlat bakalımmmm:lepi:
gecen ay bende oyleydım..spor okuluna yazılmıstım kılolar yuzunden..ama şimdık bu kılolar bende kaldı ustune bırde kılo alcam..:çok üzgünüm:
ınsallah sende zambakda bu kılolarınızla hamıs kalırsınızdelikafaduldendelikafadulden
nevroşcum mrh sana bişey sorcam ya benim her defasında sayfayı yenilemezsem yeni yazılan yazılar görünmüyo sorun ne olmuş olabilir sence
sormayın ya bende çok kilo aldım. evlendiğimde 53 kilo idim dal gibiydim dal. 2,5 yıl oldu 73 kilo oldum 20 kilo ya bende bu hafta geçsin sonuç genatifse zaten birde kist olmuştur haliyle sıkı bir diyete giricem 20 kilo verememde ne versem kardır yaa
Yaw razıyım ben. Gelsin bebiş. Patlamaya hazır balonnn gibi olmaya hazırımmmm. Ama gelmiyor ya hani boşuna da kendi kendimize şişmemek lazım. :1rolleyes: :roflol: :roflol:
gıttım canım persembe gunuydu..bebek en guzel yerlesmıs..hıc bır tehlıken yok dedı dr..catlamayan yumoslar yuzunden cok kıstım olusmus...ma onemlı degılmıs..
kalp atısını 7 subatta duyacakmısız..
bu arada bebkgec dollenmıs dedı...normalde 6 haftalıkken dr 5 haftalık dedı..bırazda kafam karıstı acıkcası
bu arada en kotu yanı usg tadını unutucak olmam...dr yanındakı kıza dıyorumkı alttan bakılacakk..kız sasırdı..
ben nasıl alısmısım acıp acıp gostermeyı:roflol::roflol:
bu arada senın ates durumun gayet guzel gıdıyor...2 gun daha bekleyıp kan tahlılımı yaptırsan
canım ya agzından bal damlıyor vallaa.s.a.s.
bu kiloyla bile hamiş kalmaya razıyım yeterki kalayımmm :Saruboceq::Saruboceq:
belkıde gelır..hıc ummadıgın bır sekılde..bebısın hemencecık gelsede..senın su yogun ıs tempondan alı koysadelikafaduldenne guzel olur..Yaw razıyım ben. Gelsin bebiş. Patlamaya hazır balonnn gibi olmaya hazırımmmm. Ama gelmiyor ya hani boşuna da kendi kendimize şişmemek lazım. :1rolleyes: :roflol: :roflol:
Gir canım. kaydirigubbakcemile2 Hep beraber verelim bu kiloları. :lepi: kaydirigubbakcemile5 Ya da bebek hemen gelsin. Ya da veremeden yakalasın. :roflol: :roflol:
sağol sidelyacım desteğin için :1hug:ceylin naz hoş geldin canım günaydın inş bir daha ki sefere canını sıkma tatlım
dualarımız seninle dilekcim herşey yolunda olur :CüvCüv:ben ne zaman böyle heyecanlar duyacağım acaba :çok üzgünüm:gunaydın şekerler nasılsınız haftasonu gorusemedık mısafırlerım vardı bu aksam 4,30 da randevum var dua edın canlarım hersey yolunda olsun cok heyecanlıyım
cucucum güzel haberlerle dönersin inşallah canım beklemedeyiz :1rolleyes:günaydin kizlar..harika bir hafta diliyorum herkese...
aysecim insallah bebegin seninledir canim,dualarimizdasin...
canlar cikmadan size bakayim dedim..simdi okula gidiyorum sonuc icin,sonrada doktora gidecegim..eve dönmem en gec 6yi bulur,cünkü ev okul klinik tam ters yerlerdecok ümitliyim,insallah yumoslarim saglamdir,gereken boyuta ulasmistir ve kistleri almak zorunda kalmazlar...
hepinizi cok öpüyorum,sevgiyle kalin...
Valla sormayın. yasakkelime Bana kilo demeyin.klava: Kafam çok bozuk bu olaya. :mymeka:Geçen sene bu zamanlar 58 kiloydum. 56'ya düşmeyi planlıyordum daha da. Şu an ise 68 kiloyum. 1 sene içinde nasıl oldu anlamadım. Abur cubur çok yedik bir ara. Löp diye kaldı. Şimdi spora başladım. 2 gündür koşu bandında yürüyorum. İnşallah yaza kadar 53 olurum. 15 kilo vermem lazım. 58 de iyi ama olmuşken 53 olayım diyorum. Ama nasıl olacağım onu bilmiyorum. a.s :roflol:
hadı ınsallah zambakcım..ne guzel tombıs tombıs hamıs olcan...
ben bevlendıgımde 54 kıloydum ..şimdık 65 kıloyla hamıs kaldım..herkes alay edıyor 90 kıloyla doguma gıdecen dıye..gıdeyım olsun bebek saglıklı olsunda..
belkıde gelır..hıc ummadıgın bır sekılde..bebısın hemencecık gelsede..senın su yogun ıs tempondan alı koysadelikafaduldenne guzel olur..
tabı kendı kendımızede sısımek lazım..ben baya bır sıstım..yazın tatıle gıtmek ıcın eskı halıme donup bıkınıye sıgmayı dusunuyordumdelikafaduldendelikafadulden
artık hıcbırı olmaycak ıyıkıde olmayacak..kaydirigubbakcemile3
Nevrom bilmiyomda resimlerinde gerçekten güzel fizikli hatunsun boyun uzun kaldırıyon :)))
bendede var kilo sormayın kızlar boğazmıa hakim olamıyom yaa göbekim var
geçen sene 62 kiloyla tüp bebek tedavisine başladım 64 le hamile kaldım belkide 65
yaklaşık 76 kiloyla erken doğum yaptım sonra üzüntü sıkıntı stres bide doğum tabi 65 kiloya düştüm şimdi tekrar 68 falanım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nevrom bilmiyomda resimlerinde gerçekten güzel fizikli hatunsun boyun uzun kaldırıyon :)))
bendede var kilo sormayın kızlar boğazmıa hakim olamıyom yaa göbekim var
geçen sene 62 kiloyla tüp bebek tedavisine başladım 64 le hamile kaldım belkide 65
yaklaşık 76 kiloyla erken doğum yaptım sonra üzüntü sıkıntı stres bide doğum tabi 65 kiloya düştüm şimdi tekrar 68 falanım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hadı ınsallah zambakcım..ne guzel tombıs tombıs hamıs olcan...
ben bevlendıgımde 54 kıloydum ..şimdık 65 kıloyla hamıs kaldım..herkes alay edıyor 90 kıloyla doguma gıdecen dıye..gıdeyım olsun bebek saglıklı olsunda..
belkıde gelır..hıc ummadıgın bır sekılde..bebısın hemencecık gelsede..senın su yogun ıs tempondan alı koysadelikafaduldenne guzel olur..
tabı kendı kendımızede sısımek lazım..ben baya bır sıstım..yazın tatıle gıtmek ıcın eskı halıme donup bıkınıye sıgmayı dusunuyordumdelikafaduldendelikafadulden
artık hıcbırı olmaycak ıyıkıde olmayacak..kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?