Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım ya agzından bal damlıyor vallaa.s.a.s.
bu kiloyla bile hamiş kalmaya razıyım yeterki kalayımmm :Saruboceq::Saruboceq
:

sağol rapunzelim Şeniz sen kontrole gidicektin anlat bakalımmmm:lepi:

gıttım canım persembe gunuydu..bebek en guzel yerlesmıs..hıc bır tehlıken yok dedı dr..catlamayan yumoslar yuzunden cok kıstım olusmus...ma onemlı degılmıs..
kalp atısını 7 subatta duyacakmısız..
bu arada bebkgec dollenmıs dedı...normalde 6 haftalıkken dr 5 haftalık dedı..bırazda kafam karıstı acıkcası
bu arada en kotu yanı usg tadını unutucak olmam...dr yanındakı kıza dıyorumkı alttan bakılacakk..kız sasırdı..
ben nasıl alısmısım acıp acıp gostermeyı:roflol::roflol:

bu arada senın ates durumun gayet guzel gıdıyor...2 gun daha bekleyıp kan tahlılımı yaptırsan

Yaw razıyım ben. Gelsin bebiş. Patlamaya hazır balonnn gibi olmaya hazırımmmm. Ama gelmiyor ya hani boşuna da kendi kendimize şişmemek lazım. :1rolleyes: :roflol: :roflol:

nevroşcum mrh sana bişey sorcam ya benim her defasında sayfayı yenilemezsem yeni yazılan yazılar görünmüyo sorun ne olmuş olabilir sence

Canım sorun falan yok. F5 ile sayfayı arada yenilemen lazım. Veya yukarıdaki yenile butonuna basman lazım. Hepimiz böyle yapıyoruz. Başka yolu yok canım. yerimseniben

Gir canım. kaydirigubbakcemile2 Hep beraber verelim bu kiloları. :lepi: kaydirigubbakcemile5 Ya da bebek hemen gelsin. Ya da veremeden yakalasın. :roflol: :roflol:

Yaw razıyım ben. Gelsin bebiş. Patlamaya hazır balonnn gibi olmaya hazırımmmm. Ama gelmiyor ya hani boşuna da kendi kendimize şişmemek lazım. :1rolleyes: :roflol: :roflol:

canım nevrom sen ne yapmayı düşünüyorsunn?
yanlış hatırlamıyorsam mart gibi dr.a gitmeyi düşünüyordunn:uhm::uhm:

maşallah kuzuma annesini üzmüyor çok sevindim canım kucağındada görürüz inşallah sağlıklı bi şekilde Allahın izniyle :Saruboceq: biraz daha bekleyim diyorum rapunzelim sen ateş ölçüyormuydun bide acaba kistmi oluştuk,i ondanmı gecikti acaba CADIARZU

Nevrom bilmiyomda resimlerinde gerçekten güzel fizikli hatunsun boyun uzun kaldırıyon :)))
bendede var kilo sormayın kızlar boğazmıa hakim olamıyom yaa göbekim var

geçen sene 62 kiloyla tüp bebek tedavisine başladım 64 le hamile kaldım belkide 65
yaklaşık 76 kiloyla erken doğum yaptım sonra üzüntü sıkıntı stres bide doğum tabi 65 kiloya düştüm şimdi tekrar 68 falanım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım ya agzından bal damlıyor vallaa.s.a.s.
bu kiloyla bile hamiş kalmaya razıyım yeterki kalayımmm :Saruboceq::Saruboceq:

hadı ınsallah zambakcım..ne guzel tombıs tombıs hamıs olcan...
ben bevlendıgımde 54 kıloydum ..şimdık 65 kıloyla hamıs kaldım..herkes alay edıyor 90 kıloyla doguma gıdecen dıye..gıdeyım olsun bebek saglıklı olsunda..

belkıde gelır..hıc ummadıgın bır sekılde..bebısın hemencecık gelsede..senın su yogun ıs tempondan alı koysadelikafaduldenne guzel olur..
tabı kendı kendımızede sısımek lazım..ben baya bır sıstım..yazın tatıle gıtmek ıcın eskı halıme donup bıkınıye sıgmayı dusunuyordumdelikafaduldendelikafadulden
artık hıcbırı olmaycak ıyıkıde olmayacak..kaydirigubbakcemile3

Gir canım. kaydirigubbakcemile2 Hep beraber verelim bu kiloları. :lepi: kaydirigubbakcemile5 Ya da bebek hemen gelsin. Ya da veremeden yakalasın. :roflol: :roflol:

kızlarr ya girelim diyete valla
ben zaten sözüm ona 1aydır dikkat ediyorum 2kilo gitti sadece
nediyorsunuzzz girelimmi diyetee:uhm::uhm:

ceylin naz hoş geldin canım günaydın inş bir daha ki sefere canını sıkma tatlım
sağol sidelyacım desteğin için :1hug:
gunaydın şekerler nasılsınız haftasonu gorusemedık mısafırlerım vardı bu aksam 4,30 da randevum var dua edın canlarım hersey yolunda olsun cok heyecanlıyım
dualarımız seninle dilekcim herşey yolunda olur :CüvCüv:ben ne zaman böyle heyecanlar duyacağım acaba :çok üzgünüm:
cucucum güzel haberlerle dönersin inşallah canım beklemedeyiz :1rolleyes:

biri kilomu dediiiii :1ninca: :1ninca:

anladığım kadarıyla çoğumuz kiloyla başı belada ve bende acaba bir dayanışma daha geliştirsekte hepiciğimiz kilo vermek için birbirimizi desteklesek ne güzel olur delikafadulden

yok sabırsızcım ates olcmedım hıc....kıst olusmamıstır belkıde..cunku atesın gayet guzel gıdıyor..
bende senın gıbı dusunuyordum..o kadr yumosdan sonra kesın kıst olmustur..ne bebegı dıye..
delikafaduldendelikafadulden
casper canım baya bır koılo almısın sende hamıs olda tombık anne olhihoyyythihoyyyt

bebiş olsun verirsin canım hiçolmadı diyetisyene gidersinn:CüvCüv:
allah hayırlısıyla saglıklı bir bebiş versin yeterki canım

30 yaşımı doldurdum. eşim ameliyat olalı üç ayı geçti. 1 yıl sonunda tam iyileşme görünürmüş. bunu duydukça elimde olmadan eşime kızıyorum. Biliyorum çok yanlış ama elimde değil. Geç kaldım , yaşım geçiyor neden biz diyorum. Bana yol gösterin evliliğim tehlikeye girecek.

nevronun fotosunu nerde gördünn bende bakmak istiyorummmmmmklava:klava:

kızlar ben kilo problemi için ballı keten tohumu aldım cuma günü bakalım olumlu gelişme olursa aktarırım size

Canım o resimlerim 58 kiloyken çekilmişti. Hiç 68 olan birisi ona benzer mi. :roflol:Aslında 3 ay öncesine kadar da iyiydim. Asıl son ay 4 kilo birden aldım. Bir ayda 4 kilo alınır mı? :sm_confused: :içelim: kaydirigubbakcemile2Tartıya çıkmaya korkar oldum. Acaba şimdi ne dicek diye. :roflol:

Bikini mi? O nedir? Ben bu gidişle unuturum onun ne olduğunu. Yepyeni 3 bikini aşkına zayıflamam farz oldu. :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…