Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
asicim canım benim insan böyle durumlarda test gününü bekleyemiyor. Seni çok iyi anlıyorum. Ama dur bakalım inşallah idrar testi sonucu yanlıştır. Hemen umutsuzluğa kapılma. Bak hatırlarsan badem ne kadar üzülmüş ağlamıştı. Hatta kanaması bile olmuştu. Adet oldu diye çok üzülmüştük. Ardından bir tane de ğil maşallah ikisi birden geldiler. Allahım inşallah senin de bir taneye bile razıyken gönül iki tanesi birden gelir. Üzülme ne olur.

tsk canim destegin icin
insallah dedigin gibi olur

aysecim,gayecim cok tesekkür ederim hepinize...yaziinca rahatladim gercekten..annemede anlatamam,taa oralarda kadinin akli bende kalicak,e kardeste yokiyiki siz varsiniz...

insallah senin yuzun guler canim benim
sagligim iyi allaha sukur
ama beynimden suphe edebiliriz

allah yardimcimiz olsun canim, çok zor seyler yasiyoruz, herkesin kolaylikla hatta bazen istemeden kavustugu bebeklere sahip olabilmek için neler nler yapiyoruz, ama ben hep ayni seyi diyorum, yeterki olsun ben hepsine raziyim...
en onemliside moral, senin yasadiklarin dahada zor, hastane filan girdin, ve su an moralinin bozuk olmasida normal ama toparlan canim, senin ilk deneyimin korku ve endiselerin daha çok ama inan bana rahat olmak gerek, seni rahatlacak seyler yap, ben psikologa gidiyorum tam bir senedir ve bastan bunu kimseye soylemiyordum utaniyordum biraz ama artik rahatlikla soyluyorum çunki faydasini goruyorum..
hem dur bakalim belki kanda çikar, belirtiler hep ayni olabiliyo, adet gormedikten sonra hala umut vardir...

asicim bende bugün dr a gittim testlerim koyulaşmıyo diye korkuyordum bana dediki kandaki değer 1500 olmadan test koyulaşmaz hatta çıkmayabilirmiş bile...o yüzden kafana takma canım bir kaç gün sonra yap...inşalllah çok güzel haberler alırsın bitanem...

:mymeka: :mymeka: Kız o fotoğraflar yeni çekildi. Zayıf fotoğraf değil onlar. Evdekilerle karıştırdın herhalde. :roflol: :roflol: :roflol:

nevoocum yaa nıye kızdınkı saka yapmıstın...o senın toombıs halınmı:roflol::roflol:
bos yere rejıme felan gırme sencokacimcoookcokacimcoook

evdekılerde cok zayıfdınn ondann dedım..
ama ben en zayıf halımı koydum dermısım...delikafadulden

aysecim,gayecim cok tesekkür ederim hepinize...yaziinca rahatladim gercekten..annemede anlatamam,taa oralarda kadinin akli bende kalicak,e kardeste yokiyiki siz varsiniz...

Canım benim iyiki anlattın rahatladın herzaman diyorum bizi bizden başka kimse anlayamaz ne ana ne kardeş...vs anlattsanda sadece anlamaya çalışıyorlar üzülüyorlar,yapabilecekleri ve yapabilecğimiz sadece dua etmek.yaşamayan bilemez duygularımızı anlayamaz.:1hug:

neyse kizlar bennçikiyorum, kocis gelmeden çikayim..
kendinize iyi bakin
kocaman opuldunuz...

Canım burnumu sokucam affet ama benim eşim de arada böyle davranıyor. Hiç takma. Kendi haline bırak. Bebek konusunu açma bile ama tedavinde de devam et. Kibelecim saolsun, ben zor zamanları onun bu tavsiyeleri ile atlattım. inşallah sen de atlatırsın. erkekler bu olayı başarısızlık olarak algılıyor ve hemen ters kepçe oluyorlar. Rahat ol ve eşine de bu konuyu hiç açma. Dene bak inşallah işe yarayacak. Bana teşekkür edeceksin canım.

canım sınavı gecmene cok sevındım..dr randevunu şimdı okudum ..tedavınle ılgılı bırseyler yazmısın..esınınde bos bır anına denk gelmıstır...onun yuzunden tedavıyı yarım bırakma derım..

rapunzell sende yapta görelim :))) bakayımmmm

smhsmh sen ne güzelsin kısss öylee gözlerinde maşallah

hadı ekledım ben..yagmurum..sıra sende :))

gulum ınan uuzuldum..keske hep ılk asılamalarda tutsada bu kadr husrana ugramasak...ama ınan bebgın hıc ummadıgın anda cıkıp gelıyor...benı bılyosun 3 negatıf asılama ve..4 asılama yarım kaldı...her asılama sonucu zuldum ama yenıden ayaga kalktım bılıyordumkı bebek er yada gec geşlecek..buna sende ıannakı bebsının gelmesı kolaylasssın

yagmurum benımsenağlamasenağlama
şimdı daha ıyı anlıyorum aslında..senı..cok zor bır durum..negatıf sonucları almakmı yoksa kaybetmek dıye soarardım kendıme...
ama cevabını bulkdum kaybetsmekmısss..
allah kkımseye yasatmasın

[

kesinlikle haklisin canim...iyiki variz diyelim o zaman...

estafurullah canimm..cok sagol söylediklerin icin...bakalim haftaya kadar devam edicem zaten...kortizon gibi agir ilaclar aliyorum ya,aniden birakmayin diyor internette okudum..doktorla rahat rahat konusurum o anki psikolojimle...hayirlisi olsun

Ben çıkıyorum canlarım kendinize iyi bakın moralinizi bozmayına.s.

canım ya çok üzüldüm:çok üzgünüm:ama elden birşey gelmiyor...allah yardımcın olsun...inşallah kısa zaman da doğal yolla gelir bebişin...

azcık daha sabret canım...inşallah idrar testi yanılıyordur....

canım benim:teselli: ne diyeyim bilmiyorum:çok üzgünüm: canım tedavine devam et bence...ama bu sıralar eşine bebekten bahsetme istersen....kafası karışık galiba....

canım hamile olduğunda ateş düşmüyor...genelde yüksek çıkıyor...

kızlar ben yeni geldim...ama yine çıkmam lazım:çok üzgünüm: eşim pc de okey oynayacakmış:dilcikar:

evet canim simdi yaptim bugun 11.gunum
eger varsa cikardi ben buna eminim
olsun ben dayanikliyim
bunada amenna bunada sukur
YIKILMIYCAM

canım ya daha çok erken benim betahcg den 1 hafta sonra idrar testinde çıkmıştıı acele etmişsin canım benimm yersiz yere kendini üzmee,,4 aşılama yaptırmış biri olarak söylüyorum ki bende çok pozitif olamıyodum hep olmıcak gözüyle bakıyodumm ama içimde aıcıkta umut oluyoduu ,,o içimdeki umudu asla bitirmedimm o umut hala varrrsenağlama,,,sen üzülsende ağlasan da herşey olacağına varıyo canımmm,,rahat ol ve herşeyi zamana bırakka.s.

ALLAH'IN DEDİĞİ OLUR

herkes uyudu galiba ya da dizi seyrediyorCADIARZU
bende size özendim,3 tanecik resmimi koydum ama kocişle birlikte klasik düğün resmi işte:icecream:
hadi ben kaçtım :lepi:

kimse kalmadı mı kızlar uyudunuzmu bende şöle bi bakıyım dedi mutsuz haberler aldım asicim canım benim belki yanılıyorsundur tatlım belki daha erkendir hemen umutsuzluğa kapılma üzme kendini bukdar herşey oalacağına varır bitanem allahımıza sığınmaktan başka çaremiz yokki derdim büyük dediğinde ondan büyük allah var de içine ferah tut canım benim hem olmassa bile bu dünyanın sonu değilki sabır güzelim

yabangülüm canım benim çok üzüldüm ama lütfen sende ümidini yitirme hayırdaşerde allahtan evlat en büyük imtihanmış yeryüzünde o yüsden bu imtihanıda sabırla aşıcaz güllerim eşinin sana davranışları nasıldı birs ters yaklamıştı yanılmıyorsam üzlüme bitanem kısmetdeğilmiş hyırlısı başka zaman inşallah

iiyi geceler sidelya

sabırsıım naber canım ya herkesi bir albüm merakı sardıı bende mi yapsam ne gerçi ben profil resminde görünüyorum ama kimse beni merakk etmiyorrr anlaşılannn :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…