asicim canım benim insan böyle durumlarda test gününü bekleyemiyor. Seni çok iyi anlıyorum. Ama dur bakalım inşallah idrar testi sonucu yanlıştır. Hemen umutsuzluğa kapılma. Bak hatırlarsan badem ne kadar üzülmüş ağlamıştı. Hatta kanaması bile olmuştu. Adet oldu diye çok üzülmüştük. Ardından bir tane de ğil maşallah ikisi birden geldiler. Allahım inşallah senin de bir taneye bile razıyken gönül iki tanesi birden gelir. Üzülme ne olur.
insallah senin yuzun guler canim benim
sagligim iyi allaha sukur
ama beynimden suphe edebiliriz
aysecim,gayecim cok tesekkür ederim hepinize...yaziinca rahatladim gercekten..annemede anlatamam,taa oralarda kadinin akli bende kalicak,e kardeste yokiyiki siz varsiniz...
:mymeka: :mymeka: Kız o fotoğraflar yeni çekildi. Zayıf fotoğraf değil onlar. Evdekilerle karıştırdın herhalde. :roflol: :roflol: :roflol:
aysecim,gayecim cok tesekkür ederim hepinize...yaziinca rahatladim gercekten..annemede anlatamam,taa oralarda kadinin akli bende kalicak,e kardeste yokiyiki siz varsiniz...
hassaslasmis olabilirim,ben duygularimi icimde yasayan bi insanim belli etmem.karsi tarafin duygularinida cok iyi anlarim ki bi esin olunca inan daha basit..
izin alma gibi bir derdi yok,isleri gayet iyi.sükür bi sorunumuzda yok..daha dün ideallerini anlatti,beraber planlar yaptik..ya bebek konusunda hep bi cekimserligi vardi,bastan beri..bazi arkadaslar biliyorlar..ama konusup halletmistik..arada güzel seyler yapincada tamam kesin istiyor diyordum..
klinigin kalabalik oldugunu görünce of ya bu ne,herkes bebek istiyo ne varsa dedi,bende gülümsedim ve evet senden haric dedim..gülmesini bekledim,gayet ciddi benden haric dedi..
kan alirlarken biraz acidi dedim,insan kendine is cikarinca olur böyle seyler dedi,üstelemedim..
doktor esime sorular soruyor,adi gibi bildigi seyleri cevaplandirmiyor,elindeki cantayla ugrasiyor..yine ses cikarmadim..
cikarken esime,böyle böyle haftayada geldikten sonra son artik,sadece adetlerimi düzenlesinler erteleyelim dedim,senin bilecegin sey dedi..sok oldum...
arabada sordum neyin var diye,yoo biseyim yok dedi ama kapiyi carpmasi,bir kelime konusmamasi..o an sanki baska biri vardi yanimda...
insallah dedigin gibi ben abartiyorumdur:çok üzgünüm:
hepinize desteginiz ve dualariniz icin ayri ayri tesekkür ediyorum canllarimŞeniz
sinavi aldimmmmmmkaydirigubbakcemile5:hooray::sm_cool:
düsündügüm gibi islerimde uzun sürmeden geldimm eve...saat 3tede doktorda andevum var...insallah ondanda yüzümün akiyla cikicam:1rolleyes:
simdi hazir vaktim varken gecmisi eccik okuyayimmm..
hepinizi cooook seviorummmmmm:asigim:
rapunzell sende yapta görelim :))) bakayımmmm
smhsmh sen ne güzelsin kısss öylee gözlerinde maşallah
kızlar size güzel haber vermek isterdim ama yine olmadı sonuç 0.1 çıkmış ağlamaktan gözlerim şişti .eşim çok ümitliydi oda çok üzüldü belli etmiyor.ben hamile kalamayacam heralde hiç senağlamasenağlama aşılama yaptırınca hemen olacakmış gibi sevinmiştim ama allah nasip etmedimi olmuyor.çok üzgünüm artık bi daha test yaptırmayacam test sonucunu alana kadar heyecandan ölüyordum..ama o heyecan yerini üzüntüye bıraktı..işallah sizlerin haberlerinizi alırım sevinirim.ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum artık..:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Yabangülüm üzülme diyicem olmayacak :teselli: ama Nevromun dediği gibi rabbim alacaksa vermesin :1no2:
Bende bu hayal kırıklığını yaşadım 3 yumrtlama takibi 1 de aşılama olmadı hayallerim yıkıldı :1no2:
Ne mi oldu tüp bebek yaptırdık daha 7.gününde lekelenmelerim başladı nasıl ağladım anlatamam dünyam yıkıldı sandım meğer yıkılmamışım
ve sonucu öğrendim bebeklerim vardı benimleydi........
Herşey güzeldi 5.5 ay ve tutmadı sanıpta dünyamın yıkıldığı an aslında belki iyi bir andı
Nasıl mı anladım yavrularımı kaybedince senağlama
Asıl yıkım onları kaybetmekti
Asıl yıkım sevinçle hazırladığım odalarını toprlamaktı
Asıl yıkım onları hissedip onları ellerinle toprağa vermekti senağlama
Bu yüzden bundan sonra ki denemelerim tutmassa da üzülmeyceğim bundan büyük yıkım yok hayatta...
Daha çok yolun başındasın daha çok yolun başındayım
Umarım birgün Rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza verecek
Yeter ki sabır
Biraz daha sabır kızlar.......
kesinlikle haklisin canim...iyiki variz diyelim o zaman...Canım benim iyiki anlattın rahatladın herzaman diyorum bizi bizden başka kimse anlayamaz ne ana ne kardeş...vs anlattsanda sadece anlamaya çalışıyorlar üzülüyorlar,yapabilecekleri ve yapabilecğimiz sadece dua etmek.yaşamayan bilemez duygularımızı anlayamaz.:1hug:
Canım burnumu sokucam affet ama benim eşim de arada böyle davranıyor. Hiç takma. Kendi haline bırak. Bebek konusunu açma bile ama tedavinde de devam et. Kibelecim saolsun, ben zor zamanları onun bu tavsiyeleri ile atlattım. inşallah sen de atlatırsın. erkekler bu olayı başarısızlık olarak algılıyor ve hemen ters kepçe oluyorlar. Rahat ol ve eşine de bu konuyu hiç açma. Dene bak inşallah işe yarayacak. Bana teşekkür edeceksin canım.
canım ya çok üzüldüm:çok üzgünüm:ama elden birşey gelmiyor...allah yardımcın olsun...inşallah kısa zaman da doğal yolla gelir bebişin...kızlar size güzel haber vermek isterdim ama yine olmadı sonuç 0.1 çıkmış ağlamaktan gözlerim şişti .eşim çok ümitliydi oda çok üzüldü belli etmiyor.ben hamile kalamayacam heralde hiç senağlamasenağlama aşılama yaptırınca hemen olacakmış gibi sevinmiştim ama allah nasip etmedimi olmuyor.çok üzgünüm artık bi daha test yaptırmayacam test sonucunu alana kadar heyecandan ölüyordum..ama o heyecan yerini üzüntüye bıraktı..işallah sizlerin haberlerinizi alırım sevinirim.ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum artık..:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
azcık daha sabret canım...inşallah idrar testi yanılıyordur....hani gelicektin bebegimmmmm
hani soz vermistin ya bana hani demistin ya anne benim icin dayan diye
ben dayandim sen dayanamadinmi
hani ruyama gelmistin yuzmustuk birlikte yinemi kandirdin beni
biliyordum zaten cok yaramaz oldugunu
ne yapicam ben simdi ne diycem aksam babana yine uzdun bizi hemde cok uzdun
neden boyle yapiyorsun yaaaaaaaaaaaaaaa
ne yapicagimi bilemiyorum belki bi umut dedim gelmistir dedim ne kadar kotumserim dedim
allahim yuzume bakmistir dedim
allahim bana acimistir dedim
ama ben cok kotu biriyim demekki allahim beni affet ama cok yorgunummmmmmm
cilem bitmemis kefem dolmamis
bilmem anladinizmi kizlar bunlar benim simdiki duygularim biliyorum bana uzme kendini belki kanda cikacak falan diyeceksiniz ama bugun11.gunum dayanamadim yaptim ve yok
gelmemis bebegim tutamamis beni sevmemis
ne yapiyim gelmezse gelmesin
ben yalniz yasarimmmmmmmmmmmmmm
ama kocisime ne diycem aksam cok uzulcek cok
hersey icin tsk ederim kizlar bana burdan cok yardimci oldunuz dua ettiniz
haklariniz helal edin sizide yanilttim esim gibi
merhaba kizlar ben geldim..
doktorum degisti,kendi doktorum meleketinde klinik acicakmis oraya gitmis,buda fena degildi ama zor konusuyordu..neyse..
yumurtaliklarin tam istedigim gibi degil,sadece ignenin dozunu yükseltip bir daha bakicam dedi..haftaya yine gidiyorum yani...ama bu defa son olucak:çok üzgünüm:
moralim cok bozuk...esim iki saat isten erken cikti diye bana orda cok kötü davrandi,tersledi,suratini asti keyfimden gidiyormusum gibi:çok üzgünüm:
ilk defa bugün o kapidan girerken esimin bu bebegi aslinda istemedigini anladim:çok üzgünüm:
gözlerinde o isilti yoktu...islerinin basindaki sevinc heyecan yoktu iste...
tamam biliyordum benim kadar cok istemedigini ama oturup konusmustuk ve beraber baslamistik..bebegimiz icin deger herseye demistik...hergün bana bebekle ilgili güzel seyler anlatiyordu,simdiden onu nasil kiskandigindan bahsediyordu...daha gecen gün tatli bi biberon alip gelmis ve bana güc vermisti...
ama bu defa bikac gün önceden hissetmistim oyun oynadigini...dedim olmaz,oda istiyor..
ama bugün konusmalariyla,ilgisizligiyle belli oldu hersey..
ben bi karar verdim kizlar,haftaya doktorumla konusacagim,tedavi sonlandirilsin ve sadece artik adetlerimi düzene soksunlar..böylelikle herkes mutlu olur ve esimde rahatca kariyerine yogunlasabilir ondan caldigim bikac saatle:çok üzgünüm:
hassaslasmis olabilirim,ben duygularimi icimde yasayan bi insanim belli etmem.karsi tarafin duygularinida cok iyi anlarim ki bi esin olunca inan daha basit..
izin alma gibi bir derdi yok,isleri gayet iyi.sükür bi sorunumuzda yok..daha dün ideallerini anlatti,beraber planlar yaptik..ya bebek konusunda hep bi cekimserligi vardi,bastan beri..bazi arkadaslar biliyorlar..ama konusup halletmistik..arada güzel seyler yapincada tamam kesin istiyor diyordum..
klinigin kalabalik oldugunu görünce of ya bu ne,herkes bebek istiyo ne varsa dedi,bende gülümsedim ve evet senden haric dedim..gülmesini bekledim,gayet ciddi benden haric dedi..
kan alirlarken biraz acidi dedim,insan kendine is cikarinca olur böyle seyler dedi,üstelemedim..
doktor esime sorular soruyor,adi gibi bildigi seyleri cevaplandirmiyor,elindeki cantayla ugrasiyor..yine ses cikarmadim..
cikarken esime,böyle böyle haftayada geldikten sonra son artik,sadece adetlerimi düzenlesinler erteleyelim dedim,senin bilecegin sey dedi..sok oldum...
arabada sordum neyin var diye,yoo biseyim yok dedi ama kapiyi carpmasi,bir kelime konusmamasi..o an sanki baska biri vardi yanimda...
insallah dedigin gibi ben abartiyorumdur:çok üzgünüm:
canım hamile olduğunda ateş düşmüyor...genelde yüksek çıkıyor...cucupete insallah hersey yoluna girer, acaba is yerinde filanmi sorunlari var?allah yardimcin olsun
asicim simdi nasilsin?benim test'te ayin 10'da tam 15.gun!! ama normalde 11-12.gunden itibaren çikiyo, insallah pozitif çikar, hiç belli olmaz
su atesle ilgili biseyler soracaktim, ben olçum yapmiyorum ama sanki dunden beri atesim var gibi, birde normalde ben çok usurum oysa simdi sicaktan patliyorum...
evet canim simdi yaptim bugun 11.gunum
eger varsa cikardi ben buna eminim
olsun ben dayanikliyim
bunada amenna bunada sukur
YIKILMIYCAM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?