Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım idrar testinden çıkmazki boşboşuna üzüyorsun kendini kan testi yaptır bak o zaman nasıl çıkıyor.biz inanıyoruz sen müjde verecksin bize.allah yardımcın olsun canım..stres yapam bebişlerin sana tutunmuştur işallah..

kızlar desteğiniz için çok teşekür ediyorum hepinize.hepinizi çok seviyorum.biz büyük bir aileyiz..iyiki varsınız şu an moralim düzgünse sizin sayenizde...

yaban gülüm işallah allahım dileklerimizi çabuk duyar yarın umutlu ol inan gönlümüz seninle canım

hani yapmayacaktın asi yaa :çok üzgünüm: tabi çıkmaz daha çok erkensenağlama biraz daha sabır inşallah ayrın kan testinde olanlar olucakkk :lepi:

seni çok iyi anlıyorum cucupetem herkes geçiyor o dönemlerden kötü düşünme üzerine gitme düzelicektir:1hug:

sabırsız iyi akşamlar canım
iyiakşamlar tatlımm kaydirigubbakcemile5
iiyi geceler sidelya

sabırsıım naber canım ya herkesi bir albüm merakı sardıı bende mi yapsam ne gerçi ben profil resminde görünüyorum ama kimse beni merakk etmiyorrr anlaşılannn :):)
:1hug:
canım benimm olurmu öle şey tzabiki merak ediyoruz yerimseniben fazla giremiyorum koca bebeğim ilgi istiyor :asigim:

hanımlar haberturk te saba tümerin konuğu prof.dr. ibrahim saraçoğlu isterseniz izleyin ben takip edicem bakalım neler konuşacak şimdi eşimin işi varmış pc de çıkmam gerek hepinize iyi geceler öpüyorum yarın görüşmek üzere

kızlar gitmediniz işallak ayda yılda bi gece eşim erken uyudu bende girdim canlarım benim 8 şubat adet tarihim işallah olmam okadar çok istiyorum ki bebeğimin olmasını allahım tek istediğim bebğimin olması para pul hiçbişeyde gözüm yok işallah bu ay yüzümü güldürür.

asicim canım benim test yapmışsın ama idrar testi için bence erken canım. kan yapmış olsaydın tamam kesin derdim. sen yarın kan testi yaptır kesin öğren inşallah idrar testi seni yanıltmıştır canım. yarın kanda çıkar. yarın her iki sonuçta olabilir canım. pozitifse halayları çekeriz ama negatifse seninde dediğin gibi 2. ye başlarsın vede yola devam edersin canım.

cücü-pete canım eşinin tavrına inan bende çok üzüldüm.. keşke bu şekilde davranmasaydı.. istememesi için ne gibi bir sebep olabilir ki.. inş ters günündedir ve yaptıklarından pişmandır.. ufak sürprizleriyle istediğini göstermiş ama sen daha biliyorsun tabi.. dediğim gibi umarım kötü bir gününe denk gelmiştir.. sen üzme kendini canım.. sınavından da geçmişsin gözün aydın.. tedaviyi sonlandırma ikiniz için ortak bir konu olsa da başlanmış birşeyi yarıda bırakma derim ben.. eşinin düşünceleri kadar seninkiler de önemli canıım.. kendin ve bebeğin için tedavini bırakma.. sonuna kadar devam et.. eşin gelmek istediğini söyleyene kadar sende gel demezsin.. belki o şekilde anlar .. Şeniz

ıyı geceler..cok yoruldum..mutfaktan yenı cıktım..
belım tutmuyor..kocısede kızdım..sınırlıyım..
perdenın fonlarında bır dugme kopmus...adam tıtız ılla yapcaz bunu..dedı..bende sen yap bana hareket faslası yasak dedım..neyse aldı bu elıne perdeyı..ama maalesef yapamadı..sınır oldum...:mymeka::mymeka:
bende merdıvene cıktım bır guzel ben sıkıladım herseyı sonrada bana kızyor..
ben yapardım dıyeklava:
sonrada dıkkat etmıyosun kendıne dıyor..gelen mısafır napıyım bakarsa baksın ona..benım durumum bellı demı ama...
off bu erkekler nıye boyle anlamadım...:mymeka:

evet canim simdi yaptim bugun 11.gunum
eger varsa cikardi ben buna eminim
olsun ben dayanikliyim
bunada amenna bunada sukur
YIKILMIYCAM

asicim
canım arkadaşım
bu duygusal süreç geçecek
sen de dedin güçlüsün
biraz daha zamanı var demekki
üzme ne olur kendini
Allah yar ve yardımcımız olsun
ve asla pes etmek yok tamammı
kıyamam sana :1hug::teselli:

sanırım eşinde duygusal bi süreç yaşıyo bitanem
ve birbirinizi yanlış anlıyosunuz
ama yaptığı şeyler gerçekten kırıcı olmuş
eşin normaldede böylemidir
bişey olduğunda üzüldüğünde veyahut böyle kaprislimi davranır
ben hatasını anlayacağına inanıyorum
daha kaç gün önce biberon alan bi insan bide eşin yaa sana rol yapmış olamaz
biraz sabır ve dua ile
oda anlayacak hatasını
kıyamam ne olur üzülme bitanem
ama unutma en iyi çözüm iletişim ama sakinken iletişim
hay Allah yaa tekrar tekrar okudum ve çok üzüldüm
sabret olurmu bitanem:1hug:
öfkeyle kalkıp yanlış kararlar vermeyin ama lütfenyasakkelime

Asiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii BEN BİRSÜRÜ ŞEY YAZDIM ama inanamadan şimdi sildim sen idrar testi mi yaptın yoksa
saçmalama ya hemn çıkarmı hiççç oooo
bende çıktı dedim ama hemşire bile inanma ona dedi
Bak Rapunzelim de 10 gün geçtikten sonra anca öğrenebildi daha dur Bismillahhh

Son düzenleme:
arkadaşlar dünden beri yazılan yazıları okudum da asicim arkadaşlara katılıyorum bende mutlaka kan testi lazım canım inş testten sonrada sende sevineceksin bizide sevindireceksin,cucu-petecim sende ltf bırakma kendini sen ne kadar duygusallaştınsa eşlerde bişey kullanmasalar bile onlarda ister istemez etkileniyo canım hem üstelik ne kadar da çabuk vazgeçiyosun yok öyle bak canım, benim eşimde 1 ci tüp bebek denemesinde sonuç negatif olunca bitkisel kürleri kullanmam dedi ben ne yaptım o zaman inş bebeşim olursa sadece benim olur sevmiceksin o zaman dedim birazda inat edince tamam dedi ltf sende inancını kaybetme

günaydın kızlar,
asicim hemen umutsuzluğa kapılma henüz kan testi yaptırmadın ,yaptırdıktan sonra eğer sonuç olumsuz olsa bile bozma moralini,herşeyde bir hayır vardır hem belki testin sonucu pozitifte olabilir,bilemeyiz ki :uhm:
ben kahvaltı yapayım uğrarırım tekrar...

pinkrose yazın süperdi canım inan onu 3 defa okudum ve ne kadar doğru oldugunu her okuyuşta yeniden anladım ve hemen eşimede okudum ve kendimi ne kadar iyi hissettim anlatamam hemen yazıcıdan çıktı aldım evin bi köşesine asıcam ki gelip geçerken tekrara tekrar aklıma gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…