Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sağol bitanem. Ben de seni öpüyorum. a.s. :asigim:

Canlarım ben çıkıyorum. Hepinizi kocaman öpüyorum. Allah rahatlık versin. a.s.

Sanada Allah rahatlık versin canım kendine çok iyi baka.s.

Canım afedersin atladım sanırım. Şeniz Yeni tarihe ne yazayım canım benim. :1hug:a.s.

Ay canım çok pardon yaa. İnan aklım şaştı. Bu saatlere kadar iş yapınca. Tarihini yazmıyorduk senin di mi? Çok pardon canım. Sadece gelişmelere işleyeceğim. Öpüyorum canım seni. Umutlandırdı , göz kırptı ama yine gelmedi yaramaz. İnşallah eli kulağındadır , gelir yakında. a.s. :asigim:

ay bu tabloya ne olmus boyleeeee MASALLAHHHHH GITTIKCE BUYUYOR DAHADA BUYUYECEK ALLAHIM SANA SUKURLER OLSUN INSALLAH EN YAKIN ZAMANDA HEPIMIZ O TABLOYA GECERIZZZ

neyse kizlar, benim ilac saatim geldi, ben çikiyorum.
hepinizi çok opuyorum.
bu arada asicim fransada yasadigini biliyodum ama belçikadan gitme oldugunu bilmiyordum hemso çiktik desene:))ben liege'denim sen(tabii soylemek istersen, istemezsen saygi duyarim)

iyi geceler

iyi geceler kızlar Ankaraada tedavi olup dr. Kaan Aydos a giden varmı erkek infertiletisi özellikle azospermi ile cok iyi oldugunu duydum giden varsa fikirlerinizi yazarsanız cok sevinirima.s.

günaydın canlar, özlem82,rylai,sabirsiz,civciv1981,fadik,gaye43,nevroşum çok sağolun destekleriniz için bu gün daha iyiyim baş ağrım hala devam ediyor tabi normal o kadar ağlamadan sonra, inş kızlar ya sizin dediğiniz gibi olur.... Bu haldede nasıl çalışacaksam artık onuda bilemiyorum neyse bakalım tekrar tşk herkeze

günaydın sabah şekerleri.

dün ağlamaktan gözlerim şişti. başıma kramplar girdi ve akşamda mideme vurdu. bulantı bulantı öldüm dün gece. ne oldu gene kendime ettim.balım olsa kafama indirirdi bir tane.
kötü bir günden sonra bugün iyiyim.turp mibiyim. bi geçmişi okuyup geleyim kızlar

Günaydın kızlarrr. hihoyyyt Güzel bir gün geçirelim inşallah. :dance: Mutlu , neşeli olalım ; güzel haberler alalım. :teytey: Benim bugün işlerim hayli yoğun. :bbo: O yüzden hemen ayrılıyorum. Yoluna koyabilirsem gelirim. a.s.

Yarın bizim için büyük gün. Eşim sınava girecek. İnşallah emeklerinin karşılığını alır. Dualarınızı bekliyorum kızlar. a.s. kaydirigubbakcemile5 :Saruboceq:

günaydınn kızlaarrrr nasılsınız, nesrin eşini yolcu ettinmi cnm allah kavuştursun casper beklediğim gibi dönmüşsün süpersin :lepi:

nevroşcum canım dualarımız sizinle,casperim desene dün aglama günüymüş neyse tatlım moralini bozma ALLAH yardımcımız olsun inş o günlerde gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…