Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın arkadaşlar bu hafta izinli olucağımı yazmıştım
ama ne yazıkki yine işteyim bugün gelmemi istediler

Yarın kısmet olursa saat 10 da yumurtalarım toplanıcak artık

günaydın kızlar bugün çok güzel bir gün nekadar kötü bişey olursa olsun herşey güzel olucak çünkü bugün annemler geliyo yanıma annem,babam,kardeşlerim hepsi çok güzel yaa çok mutluyum inşallah hayırlıısyla gelirler ben işten eve gidene kdar gelmiş olurlar cumarteside eşimin doğum günü yani bugün inşallah iyi geçer herşey :))
yağmurcan canım sabah sabah nerden buluyorsun bunlarıu çok şekerler yaa

inşallah hepimizin böyle tatlı bebişleri olurr

casperim üzülme bitanem inşallah doğal yoldan karşılarlar seni fazla bekletmez bebişlerin

günaydınn kızlaarrrr nasılsınız, nesrin eşini yolcu ettinmi cnm allah kavuştursun casper beklediğim gibi dönmüşsün süpersin :lepi:

günaydın canım.ilgilendiin için tşk ederim sana... evet az önce götürdüm ve işe döndüm şimdi...önce cezayire gidiyormuş,ordan ispanya,ordan mısır ordan sonra nereye gideceği daha belli değil...:a015:

nevroşcum canım dualarımız sizinle,casperim desene dün aglama günüymüş neyse tatlım moralini bozma ALLAH yardımcımız olsun inş o günlerde gelecek

evet canım. allah yardımcımız olsun. sende moralini bozma.

benim kırmızılarda sökülmedi sökülsün bir doktora gidicem bakalım kist falan varmı.
eşimde bugün sperm testine gitti. geçen sene ocakda varikosel ameliyatı olmuştu. 1 yıl geçti bakalım netice ne. sanırım ya öğleden sonra yada yarın alabiliriz. burdanda paylaşırım zaten. değerlendiririz hep birlikte.

akşam eşim halimi görünce çok üzüldü ya onuda üzmek istemiyorum kendimide. bana dediki bebek olayına bende üzülüyorum ama senin üzülmene daha çok üzülüyorum. senden sadece sabretmeni istiyorum dedi. eşim konuşuncada dizlerimin bağı çözülüverdi

bu arada bende 40. hamiş olamadım merakla bekliyorum 40. hamiş kim olacak nisanum mu yoksammmm

günaydın aymescim sende benim gibisin heralde tatlım iş yerinde izin problemi oluyorr bigünde gelsen onların canına minnet valla bugünden itibaren izilisin artık heralde inşallah tedavin güzel geçer bitanem çok çok yumoş toplanır ve içimden geldi ikiz bi bebişlerin olur allah kısmet etsin

aymes inşallah bol bol yumoşun olur

nesrinsavaş senağlama ne diyim cnm Allah başka ayrılıklar vermesin

aşk meleği ehheh benimde annem yakın hergün görüyom çok özlüyom :jeyyar:

kızlar sabah sabah bebek derdine düştük işte benneyaptımki nette buluyom böyle resimleri hoşuma gidenleri ekledim sizinle paylaşmak için :1ninca:

günaydınn kızlaarrrr nasılsınız, nesrin eşini yolcu ettinmi cnm allah kavuştursun casper beklediğim gibi dönmüşsün süpersin :lepi:

evet canım ağladım ağladım rahatladım geldim. dün dünde kaldı artık durmak yol yola devam.

ya bende hep bunu yazıyorum seçim üstü akpardiden para verseler bari bana o kadar reklam yapıyorum tedavi masrafları çıkardı :roflol:

nesrincim canım allah kavuştursun bitanem zor olucak ama sabret 6ay göz açıp kapayıncaya kdar geçsin yanındayız bizlerle ol sıkıntını paylaş kendini üzme

yağmurum şanslı olanlardansın desene biz 2-3 ayda zor görüşüyoruz aslında 5saat var aramızda ama dünya telaşı enson bayramda yanındaydım şimdi onlar geliyo okdar huzurluyumki eşimin aileside iyide genede kendi ailen gibi olmuyo

aşk meleği gözünaydın canım. aile gibisi varmı tabi uçarsın havalara.
nesrincim allah kavuştursun canım. sağsağlim gider gelir inşallah biranönce kavuşursunuz canım
aymesim bir sürü yumoş olmuştur inşallah. bugünde çalıştırıyolar seni ha. neyse bugünde geçsinde hayırlısı ile yarınıda talatıverirsin inşallah.

Amin canım inşallah valla benimde hep içimden ikiz olsun dşye geçiyor. Ama Allahın takdiri tabiki:1hug:

Canım çok sağolun inşallah herşey yolunda gider
14 tane yumoşum varmış dedi dün drum
sayı iyimi sence:uhm:

Sorma canım ya tutturdular gel diye
bende mecburen geldim
ama yarından sonra kesin yokum
yumurtalarım toplandıktan sonra4-5 saat hastanede kalıcakmışım zaten
sonra kısmet olursa evime gidicem inşallah:1hug:

Nesrinsavaş canım eşin gitmiş sanırım
Allah kavuştursun inşallah gözünü açıp kapayana dek eşin gelir bitanem:teselli:

aymesim iyi tabi nasıl iyi olmasın iğne dozu kaç vuruyordun cnm ..zaten toplasan 2 embriyo yeter önemli olan kaliteleri onlarda sağlıklı olur inşallahhhhhhh

casperim aynen öyle insan evlenmeden yuva kurmadan ailesinin değerini anlamıyor heleki ben gurbete geldim daha bi anladım değerlerini eşiminin ailesini arkamda kuvvet görmüyorum ama kendi ailemi herzaman heryerde arkamda bilirim eşim hastalanır ta burdan onları aararım ya ne bileyim insanın başına gelmeyince bilmez gurbetliği o yüsden allah kimseyi ailesinden ayırmasın

aymesim inşallah allah gönlüne göre verir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…