günaydınn kızlaarrrr nasılsınız, nesrin eşini yolcu ettinmi cnm allah kavuştursun casper beklediğim gibi dönmüşsün süpersin :lepi:
nevroşcum canım dualarımız sizinle,casperim desene dün aglama günüymüş neyse tatlım moralini bozma ALLAH yardımcımız olsun inş o günlerde gelecek
günaydınn kızlaarrrr nasılsınız, nesrin eşini yolcu ettinmi cnm allah kavuştursun casper beklediğim gibi dönmüşsün süpersin :lepi:
günaydın aymescim sende benim gibisin heralde tatlım iş yerinde izin problemi oluyorr bigünde gelsen onların canına minnet valla bugünden itibaren izilisin artık heralde inşallah tedavin güzel geçer bitanem çok çok yumoş toplanır ve içimden geldi ikiz bi bebişlerin olur allah kısmet etsin
aymes inşallah bol bol yumoşun olur
nesrinsavaş senağlama ne diyim cnm Allah başka ayrılıklar vermesin
aşk meleği ehheh benimde annem yakın hergün görüyom çok özlüyom :jeyyar:
kızlar sabah sabah bebek derdine düştük işte benneyaptımki nette buluyom böyle resimleri hoşuma gidenleri ekledim sizinle paylaşmak için :1ninca:
aşk meleği gözünaydın canım. aile gibisi varmı tabi uçarsın havalara.
nesrincim allah kavuştursun canım. sağsağlim gider gelir inşallah biranönce kavuşursunuz canım
aymesim bir sürü yumoş olmuştur inşallah. bugünde çalıştırıyolar seni ha. neyse bugünde geçsinde hayırlısı ile yarınıda talatıverirsin inşallah.
selam kızlar nasılsınız bende eşinden dolayı hamile kalamayanlardanım
1 tüp denedik mtesede sperm bulunamadı şimdi bitkisel deniyoruz
kızlar bende resim ekledim bakmak isteyenler bakabilir ama korkmayın olurmu?
kıslar bende ekledim daha cumartesi çektirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?