pinkrose canım eşim uzakyol kaptanı ve 6 aylığına gemiye gidiyor yarın sabah(
aymesim iyi tabi nasıl iyi olmasın iğne dozu kaç vuruyordun cnm ..zaten toplasan 2 embriyo yeter önemli olan kaliteleri onlarda sağlıklı olur inşallahhhhhhh
evet canım. allah yardımcımız olsun. sende moralini bozma.
benim kırmızılarda sökülmedi sökülsün bir doktora gidicem bakalım kist falan varmı.
eşimde bugün sperm testine gitti. geçen sene ocakda varikosel ameliyatı olmuştu. 1 yıl geçti bakalım netice ne. sanırım ya öğleden sonra yada yarın alabiliriz. burdanda paylaşırım zaten. değerlendiririz hep birlikte.
akşam eşim halimi görünce çok üzüldü ya onuda üzmek istemiyorum kendimide. bana dediki bebek olayına bende üzülüyorum ama senin üzülmene daha çok üzülüyorum. senden sadece sabretmeni istiyorum dedi. eşim konuşuncada dizlerimin bağı çözülüverdi
bu arada bende 40. hamiş olamadım merakla bekliyorum 40. hamiş kim olacak nisanum mu yoksammmm
aymes süper canım inş 1 kalitelerdir hepside
günaydın canım.ilgilendiin için tşk ederim sana... evet az önce götürdüm ve işe döndüm şimdi...önce cezayire gidiyormuş,ordan ispanya,ordan mısır ordan sonra nereye gideceği daha belli değil...:a015:
İNŞALLAH ARTMIŞTIR DEĞERLERİNİZ DOĞAL YOLDAN GELİR BEBİŞİN :ecrin_bebek:
aymescim hmmm ben puregon vurulmuştum sanada yüksek doz vermişler benim gibi bende 275 başladım galiba yanlış hatırlamıyorsam sonra 225 falan .. seninde mi fsh yüksek cnm benimde yaşıma göre biraz yüksek çıkmıştıda ona göre dozu arttırdılar kalite yumurta ve çok yumurta oluşsun diye
bendende 21 yumurta toplandı bunların 14 tanesi 1.sınıf 2 transfer edildi diğerlerini imha ettirdim keşke ettirmeseydim.. Dr da demişti yazık oldu yavrucaklara hepsi iyi kalitedeydi diye(
aymescim hmmm ben puregon vurulmuştum sanada yüksek doz vermişler benim gibi bende 275 başladım galiba yanlış hatırlamıyorsam sonra 225 falan .. seninde mi fsh yüksek cnm benimde yaşıma göre biraz yüksek çıkmıştıda ona göre dozu arttırdılar kalite yumurta ve çok yumurta oluşsun diye
bendende 21 yumurta toplandı bunların 14 tanesi 1.sınıf 2 transfer edildi diğerlerini imha ettirdim keşke ettirmeseydim.. Dr da demişti yazık oldu yavrucaklara hepsi iyi kalitedeydi diye(
günaydın kızlarrrrhihoyyyt
nasılsınız casperımm iyisin galiba bugünnn:lepi:
nesrincimm canım allah kavuştursunn bian önce geçer inşallahhhsenağlama
aymesim hayırlısıyla toplansın yumoşların yarın dualarımız seninle:Saruboceq::Saruboceq:
evet canım iyiyim.:lepi:
2. aşılama depresyonunuda atlattım çok şükür:roflol:
Günaydın arkadaşlar bu hafta izinli olucağımı yazmıştım
ama ne yazıkki yine işteyim bugün gelmemi istediler
Yarın kısmet olursa saat 10 da yumurtalarım toplanıcak artık
günaydın kızlarrrrhihoyyyt
nasılsınız casperımm iyisin galiba bugünnn:lepi:
nesrincimm canım allah kavuştursunn bian önce geçer inşallahhhsenağlama
aymesim hayırlısıyla toplansın yumoşların yarın dualarımız seninle:Saruboceq::Saruboceq:
aymesim inşallah bize yakında mutlu haberi vericeksin.
çok yaşlaştın yavruna.
bu patronlardan da nefret ediyorum artık.
insan anlayışla karşılar ya.
izin verseler ölürler sanki.
benim işyerimde de izin almak çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?