Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

İNŞALLAH ARTMIŞTIR DEĞERLERİNİZ DOĞAL YOLDAN GELİR BEBİŞİN :ecrin_bebek:

cnm bütün ayrılıklarınız böyle olsun inşallah allah sağlık versin tatlı özlemler bunlar zaman su gibi akıp geçer umarım sana sonrada kavuşursun kocişine :asigim:

aymescim hmmm ben puregon vurulmuştum sanada yüksek doz vermişler benim gibi bende 275 başladım galiba yanlış hatırlamıyorsam sonra 225 falan .. seninde mi fsh yüksek cnm benimde yaşıma göre biraz yüksek çıkmıştıda ona göre dozu arttırdılar kalite yumurta ve çok yumurta oluşsun diye
bendende 21 yumurta toplandı bunların 14 tanesi 1.sınıf 2 transfer edildi diğerlerini imha ettirdim keşke ettirmeseydim.. Dr da demişti yazık oldu yavrucaklara hepsi iyi kalitedeydi diye (

canım bendede aynı durum var ..enyuksek dozda vuruldum ama okadar yuksek yumurtam olmadı..bu sekılde gelıstıyse tekrar gelısr senınkıler emınımki...keske dondursaydın ama hayırlısıkaydirigubbakcemile5

GÜNAYDIN ARKADAŞLARa.s.nasılsınız bakalım
bugün diş ağrısıyla uyandımmkafamçokkarıştı en son hamileykenm öldürüyo du benii yoksa yinemi hamileyimm:sm_confused:
zaman hoşgeldin aramıza buraya geldiğine pişman olmayacaksın canımm:lepi:
nevrom eşine başarılar canımm
yağmurcum bebişler çok ii rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla yüzümüzü güldürsün inş...
şimdilik benden bu kadar kahvaltı ve ev işlerinde sonra gelirim tekrar:1hug::enbuyukkk:

günaydın kızlarrrrhihoyyyt
nasılsınız casperımm iyisin galiba bugünnn:lepi:
nesrincimm canım allah kavuştursunn bian önce geçer inşallahhhsenağlama
aymesim hayırlısıyla toplansın yumoşların yarın dualarımız seninle:Saruboceq::Saruboceq:

imha edilmeseydi donduruyolar dimi.daha sonrada 2. deneme olursa çözülüp kaliteliği devam ediyosa transfer yapılabiliniyo dimi. tüp bebekte bilmediğim şeyler varda bende gitgide yaklaşıyorum merak ettim.

ben düşündüm ki sapasağlam embriyo tutmazsa dondurulmuş hiç tutmaz ama bir sürü arkdaş duydum dondurulmuşla hamiş kalan bir daha ki denemde dondurcam mutlaka

Neslişşş niye hamiş olmayasın inşallah hamişsindir :))
Rabbim yüzümüzü güldürsün tez zamanda Amin.

evet canım iyiyim.:lepi:
2. aşılama depresyonunuda atlattım çok şükür:roflol:

evt casper ım imha ettirdim yoksa donduracakları çözüyolar devam ediyorsa transfer yapılabiliyor işte insan her hastaneyede güvenmiyor işimiz Allah' a dr ların vicdanına kalmış
hoş benim ilk denemde iki emriyo verildi ikiside tutmuştu o yüzden güveniyorum dr' uma

evet canım iyiyim.:lepi:
2. aşılama depresyonunuda atlattım çok şükür:roflol:

yerim seni ben güçlü olmak zorundayız canımmm
inşallah eşinin test sonucuda güzel gelirrr:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar ben çıkıyorumm ev işleri malummm-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
bitirince burdayımmm:lepi:

Günaydın arkadaşlar bu hafta izinli olucağımı yazmıştım
ama ne yazıkki yine işteyim bugün gelmemi istediler

Yarın kısmet olursa saat 10 da yumurtalarım toplanıcak artık

aymesim inşallah bize yakında mutlu haberi vericeksin.
çok yaşlaştın yavruna.

bu patronlardan da nefret ediyorum artık.
insan anlayışla karşılar ya.
izin verseler ölürler sanki.
benim işyerimde de izin almak çok zor.

Allah razı olsun canım çok sağol
dualarına ihtiyacım olucak:Saruboceq:

İnşallah canım o haberi vermeyi okadar istiyorumki anlatamam
bu arada sevcancım benim transfer işlemimde anesteziyle olucakmış
sen spekuluma dayanamazsın dedi dr anestezili yaparım istermisin dedi
bende kabul ettim:jeyyar:

Maşallah canım ne kadar çok yuöurtan olmuş
inşallah yine aynı miktarda olur keşke dondursaymışsın ama
olmuş artık ikincide herşey daha iyi olur inşallah:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…